INDI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INDI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.390.294

Publication

03/01/2014
ÿþrid\ rwd POF i1.7

trem In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, Op

Griffie 2 3 DEL Z

[U1,1111[11

Vo beha aan Balg Staat

11

IY

Ondememingsnr : 0429.390.294

Benaming (votum: INDI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : RODERVELDLAAN 281, 2600 Berchern (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Tekst :

BIJ BESLISSING VAN DE RAAD VAN BESTUUR OP DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 28/11/2013 WORDT DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP VERPLAATST NAAR

BOERENLEGERSTRAAT 220 - 2650 EDEGEM

MET INGANG 01/12/2013

RUDOLF HAGEMAN - GEDELEGEERD BESTUURDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

)

4

Op de laatste b1z, ven Luik B verméfdèr : getto ; talm ën hoedanigheid' van de ins¬ rüii, rifètendé notaris, hélziJ van de persó(a)n(é

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 17.06.2013 13180-0436-012
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12541-0149-014
15/03/2012
ÿþ M,,d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de .Reçh ban t

van Koophandel t.e Ànivierp8n, DD

lem 7nlz

Griffie

ii1111W~iwnmMniui~iu1

*12057079*

be a Bt Sta

iu

Ondernemingsnr : 0429.390.294

Benaming

(voluit) : INDI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Roderveldlaan 2 . ; 4-2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : (Her)benoemingen bestuurders en herbenoeming gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 7 juni 2011 blijkt hetgeen hierna volgt: Het mandaat van de volgende bestuurders loopt af:

- De heer Rudolf Hageman;

Newstart bvba, vast vertegenwoordigd door de heer Rudolf Hageman,

Bij afzonderlijke stemming wordt décharge verleend aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het voorbije boekjaar,

Met eenparigheid van stemmen wordt de heer Rudolf Hageman herbenoemd als bestuurder voor een periode van 6 jaar,

Tevens wordt met eenparigheid van stemmen de vennootschap La Vallente NV met maatschappelijke zetel te Roderveldlaan 2, 2600 Berchem en met ondememingsnummer 0875.035.317, vast vertegenwoordigd door de heer Rudolf Hageman, ingevolge de beslissing van de raad van bestuur van La Valiente NV, benoemd als bestuurder voor een periode van 6 jaar,

De betreffende mandaten gaan in op het einde van de jaarvergadering om te eindigen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake op het einde van de jaarvergadering die zal worden gehouden in het jaar 2017.

Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 7 juni 2011 blijkt tevens de beslissing om de heer Rudolf Hageman te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder,

Rudolf Hageman

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

29/02/2012
ÿþ r-- ~ s_

h S



Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbtac

Ondernemingsnr : 0429.390.294

Benaming (voluit) : Indi

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Roderveldfaan 2vierde verdieping

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Wijziging en herwerking statuten

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 31 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze venncotschap "Indi", met maatschappelijke zetel te Antwerpen (Berchem), Roderveldlaan 2 (vierde verdieping), ondernemingsnummer 0429.390.294 RPR Antwerpen, onder meer heeft beslist de statuten volledig te herwerken teneinde ze onder andere aan te passen aan de wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt

Naam; De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt; "Indi".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Roderveldlaan 2 (vierde verdieping).

Puur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

2.o_el. De vennootschap heeft tot doel:

Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; het nemen van participaties in andere maatschappijen om hun beheer te controleren of er in deel te hebben; het verlenen van management assistentie.

De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

De venncotschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn vcor de verwezenlijking van haar doel.

Kapitaal.

ivo Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentien miljcen achthonderdeenendertigduizend vierhonderdeenentachtig euro en achtennegentig cent

(¬ 19 831 481,98).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden, Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 111

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L lllL 11 1L(1ll llll 1111 Ill ll1 til Ll1

*iaoa~aos*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

.16 FEB. 2012

Griffie

moa 11.1



Vo~or-bëi1ol:den

aan het Belgisch Staatsblad

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de eerste dinsdag van de maand juni om 21.00 uur.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies  Biieenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergaderins.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten, Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor , brhooden aan het Belgisch Staatsblad V



5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt ais college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte, Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, individueel handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger, Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of

meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

DE NOTARIS

(get.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegde uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 06.07.2011 11257-0035-013
02/08/2010 : AN252843
29/07/2010 : AN252843
24/08/2009 : AN252843
29/07/2009 : AN252843
29/07/2009 : AN252843
29/06/2009 : AN252843
07/07/2008 : AN252843
29/12/2006 : AN252843
31/07/2006 : AN252843
16/02/2006 : AN252843
28/07/2005 : AN252843
16/12/2004 : AN252843
28/10/2004 : AN252843
04/07/2003 : AN252843
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 22.10.2015 15655-0122-015
06/07/2001 : AN252843
26/06/2001 : AN252843
30/08/2000 : AN252843
11/07/2000 : AN252843
30/11/1999 : AN252843
10/11/1999 : AN252843
16/07/1997 : AN252843
14/02/1997 : AN252843
01/01/1997 : AN252843
01/01/1996 : AN252843
01/01/1995 : AN252843
09/02/1994 : AN252843
01/01/1993 : AN252843
01/01/1992 : AN252843
25/01/1989 : AN252843
20/09/1986 : AN252843

Coordonnées
INDI

Adresse
BOERENLEGERSTRAAT 220 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande