INDIAN ROCK

Société en commandite simple


Dénomination : INDIAN ROCK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.221.747

Publication

05/07/2011
ÿþMptl 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeerRelegdier gdffle van de Rectite*

van Koophcmdel-te Antwespen JUNI

Griffie

" iiiooeas"

Vs baht aai Bel; Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0837.221.747

Benaming

(voluit) : Indian Rock

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Peter Benoitlaan 72, 2100 Deurne

Onderwerp akte : Oprichting-Benoeming zaakvoerder

Titel I  oprichting

I. Tussen de ondergetekenden

1. Mijnheer Gijbels Joris, wonende te Deurne 2100, Peter Benoitlaan 72, geboren te Borgerhout op 11 september 1949, verder vernoemd als' beherend vennoot' , sub 1,

2. Mevrouw Gijbels Gillian,wonende te Bazelstraat 162, 9150 Kruibeke, geboren te Deurne, op

28 december 1974; verder vernoemd als ' stille vennoot ', sub 2,werd op 21/06/2011 een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

De ondergetekenden verklaren en erkennen dat een vermogen van vijfhonderd euro (500,00) vertegenwoordigd

door honderd ( 100) participatiebewijzen, in contanten is ingebracht.

Il. Inschrijving op en afbetaling der participatiebewijzen :

Op gezegde participatiebewijzen wordt als volgt in contanten ingeschreven door:

1. Ondergetekende sub 1 op vijvennegentig (95) participatiebewijzen, waarvoor hij een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij vijvennegentig honderdste van het vermogen van de vennootschap.

2. Ondergetekende sub 2 op vijf ( 5) participatiebewijzen, waarvoor hij een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij vijf honderdste van het vermogen van de vennootschap.

III. Aanwijzing van de stille en commanditaire vennoten

De ondergetekende sub 1 is commanditair vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De ondergetekende sub 2 is stille vennoot. Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng zoals hiervoor is vastgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t=

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Titel Il  statuten

De ondergetekenden verklaren de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen:

Artikel 1 : Maatschappelijke naam  vennoten

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam Indien Rock.

Artikel 2 : Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Deurne, Peter Benoitlaan 72. De zaakvoerder kan, zonder statutenwijziging, de zetel verplaatsen binnen het Vlaamse gewest en het Brussels hoofdstedelijk gewest. Daarbuiten kan de zetel slechts worden verplaatst bij éénparigheid van alle vennoten en met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

-Verhuur en lease (Verhuur en lease van sport- en recreatieartikelen/-Verhuur en lease van sport- en recreatieartikelen/-Sport, ontspanning en recreatie/-Sport/-Exploitatie van sportaccommodaties-Overige sport

-Exploitatie van recreatiedomeinen

-Overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten, n.e.g.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Verder kan zij ook alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doe! nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke bepalingen ter zake.

. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die zij het meest geschikt acht.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zijn te worden geinterpreteerd.

lr Artikel 4 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een algemene vergadering van vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 5 : Kapitaal

Het vermogen van de vennootschap bedraagt vijfhonderd ( 500,00) euro, en is verdeeld in honderd participatiebewijzen van vijf euro elk. Deze participatiebewijzen zijn op naam en worden ingeschreven in een register.

Artikel 6 : Overdracht van een participatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van ten minste twee derden meerderheid van de stille vennoten.

Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van tenminste één maand van een voorkooprecht genieten. Oefenen zij dit recht niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenamen in rechte lijn. In andere gevallen is de eenparige goedkeuring vereist van de beherende vennoten en de gewone meerderheid van de stilte vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 7 : Waarde van de participatiebewijzen en hun betaling

De verkoopprijs van een participatiebewijs is gelijk aan de werkelijke waarde ervan op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige in gemeen overleg aangewezen of, bij gebreke aan overeenstemming, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen enkel rechtsmiddel open. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Artikel 8 : Vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 9 : intern bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn.

Tot zaakvoerder  beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap aangesteld Gybels Joris. De zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Artikel 10 : Rechten en verplichtingen van vennoten

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zicht niet mengen in de zaken van de vennootschap, evenwel hebben zij het recht op de maatschappelijke zetel kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap onverminderd de toepassing van de Wet op commissaris  revisor.

Artikel 11 : Algemene Vergadering

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats elke laatste vrijdag van de maand mei te 19h00. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De beherende vennoten, de zaakvoerder of de commissarissen  revisoren zullen de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats bepaald bij gemeenschappelijk akkoord, kunnen bijeenroepen telkens zij het nuttig oordelen voor de vennootschap.

De beherende vennoten en de zaakvoerder zijn verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de tien dagen na een daartoe strekkend verzoek van één of meerdere stille vennoten die alleen of gezamenlijk ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Gezegd verzoek dient te gebeuren bij aangetekend schrijven met opgave van de te behandelen onderwerpen gericht aan één van de beherende vennoten of zaakvoerders.

De vennoten worden uitgenodigd tot de algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres zoals dit in het vennotenregister is vermeld. De oproeping vermeldt de datum, uur, plaats en agenda van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan niet geldig beraadslagen noch besluiten dan wanneer alle beherende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en minstens de meerderheid der stille vennoten.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten evenwel alsook voor het aannemen van nieuwe vennoten, is een éénparig besluit van de beherende vennoten en een besluit genomen met drie vierden van de stille vennoten vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering der vennoten is bevoegd om te beraadslagen en besluiten te nemen over:

-de vaststelling van de jaarrekening;

-de bestemming van het resultaat;

-de wijziging der statuten;

-de benoeming en het ontslag van en de décharge aan de zaakvoerder;

-de vaststelling van de vergoeding van de zaakvoerder evenals het instellen van de vennootschapsvordering tegen hem.

Artikel 12 : Stemrecht

Elk participatiebewijs geeft recht op één stem.

Artikel 13 : Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening. Het eerste boekjaar loopt van 01/07/2011 t/m 31/12/2012.

Artikel 14 : Verdeling van het resultaat en het liquidatiesaldo

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van vennootschap uit.

De algemene vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van dit saldo van de winst. De winst- en liquidatiesaldoverdeling zal gebeuren in functie van de deelname in het vermogen van de vennootschap.

Artikel 15 : Woonstkeuze

Iedere vennoot en zaakvoerder die in het buitenland woont of wiens woonplaats onbekend is, wordt geacht voor gans de duur van zijn functie woonplaats te hebben gekozen in de zetel der vennootschap waar alle kennisgevingen en betekeningen betreffende de zaken van de vennootschap hem geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 16

Voor al wat niet uitdrukkelijk is geregeld in onderhavige statuten wordt verwezen naar de vennootschapswet.

Titel III  Aanvullende bepalingen

1.Het eerste boekjaar begint op 21 juni 2011 en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

3.De hoger genoemde statutaire zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding ervan verzet. Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn.

4.Bekrachtiging verbintenissen : De ondergetekende sub 1 bevestigt dat verrichtingen die vóór heden voor rekening van deze vennootschap in oprichting en in haar naam werden verricht sinds één mei 2011, door deze vennootschap worden bekrachtigd en aanvaard, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zodat deze, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen te worden aanzien als zijnde rechtstreeks door haar verricht.

De ondergetekende sub 1 bevestigt deze bekrachtiging zowel in hoedanigheid van oprichter als van zaakvoerder.

WAARVAN AKTE

Verleden te Deurne op 21 juni 2011.

Na voorlezing hebben de verschijners deze akte ondertekend.

Gijbels Joris

2mec.l~t.?C`, rc c:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voort behouden Vaan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INDIAN ROCK

Adresse
PETER BENOITLAAN 72 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande