INDICO GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INDICO GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.126.581

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 31.07.2013 13369-0569-011
30/04/2013
ÿþ nood Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

imu~~~~un~~uu

Neergetegd hr 9ittie r la Rechtbank van Ken handel te r lelie I

op

Gd:morutier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.126.581

Benaming

(voluit) : INDICO GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bloemenlei 2 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder + aanstelling bijkomende lasthebber

De heer Maebe Marc heeft zijn ontslag als zaakvoerder ingediend met ingang van 12 december 2012. Er wordt hem kwijting verleend voor zijn gevoerde beleid.

Bovendien wordt als bijkomende lasthebber aangesteld :

De Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA Van Gassen, Ferdinand Pauwelsstraat 12, 2180 Ekeren-Antwerpen, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om afzonderlijk handelend de nodige verrichtingen te doen blj de erkende G ~dememingsloketten, de Kruispuntbank, BTW-administratie en FOD Directe Belastingen.

Baele Patrick

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

06/01/2012
ÿþ Moi Word 11.1

LG.7Es `i3=1, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- ~; e7.-r:Ps ven keichk Agdtulepz..1,

behoudE Griffie

aan he 2 DEC 2011

Belgisc

Staats b I:

O

*iaooasze*







Ondernemingsnr : J 842" 1 2 6.581

Benaming

(voluit) : INDICO GROUP

(verkort)



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bloemenlei 2 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - INBRENG.-

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op twintig december. tweeduizend en elf dat door :

1° De heer MAEBE Marc Emma Johan, geboren te Antwerpen op vier maart negentienhonderd drieënzestig, wonende te 2970 Schilde Renier Sniederspad 3A (rijksregisternummer : 63.03.04-557.85).

20 De heer BAELE Patrick Maria Egied, geboren te Antwerpen op negentien augustus negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren Haagdoornlaan 9 (rijksregister nummer : 66.08.19-055.41).

3° De heer VAN TILBURG Ken Adrianus Irène, geboren te Antwerpen op achtentwintig september, negentienhonderd negenentachtig, wonende te 2950 Kapellen Bloemenlei 2 (rijksregister nummer : 89.09.28367.46), welke hier vertegenwoordigd wordt door mejuffrouw Britt Van Tilburg, hiernagenoemd ingevolge onderhandse volmacht, hieraangehecht.

4° Mejuffrouw VAN TILBURG Britt Justine Marcel, geboren te Antwerpen op negen januari negentienhonderd eenennegentig, wonende te 2950 Kapellen Bloemenlei 2 (rijksregister nummer : 91.01.09288.02).

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "JNDICO GROUP" met zetel te Kapellen met als eerste adres 2950 Kapellen Bloemenlei 2.

De vennootschap heeft tot doet :

Uitvoeren van data- en materiaalbeheer.

Uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden inzake in-dustriele interventies en kontroles van goederen, en materieel, alsook dactylografisch en vertaalbureau en administratie werkzaamheden voor derden.

Goederenbehandeling voor rekening van derden.

Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen enzovoorts.

Het lappen van ramen.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

- het beheer van ondernemingen en vennootschappen in binnen  en buitenland. Het opnemen van bestuurfuncties en mandaten, het optreden als consultant en het verlenen van advies op alle vlakken,. bedrijfseconomisch, boekhoudkundig, fiscaal en sociaal. Het nemen van participaties en het beheren van deze participaties. Het verlenen van alle bijstand aan de ondernemingen door middel van waarborgen en: financieringen (zonder bankactiviteiten). De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle

uitoefenen over al dan niet verbonden vennootschappen. "

- De vennootschap mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste', toestaan.

- De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, onderschrijving of op elke andere wijze, belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van bijhorigheid of samenhang vertoont met het hare.

- De vennootschap mag daarnaast zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en: financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen en alle roerende of onroerende goederen, materialen of; benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen en aile roerende en onroerende rechten als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

D.e .en n ootschap. bestaat voor_ onbepaalde. duur..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap be-draagt achttien duizend zes honderd euro. Het is' verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn volstort door inbreng in geld ten belope van één derde of zesduizend tweehonderd euro. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 731-0221172-84 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de maatschappij 'KBC BANK" te 2940 Stabroek Dorpsstraat 37, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering be-voegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni van elk jaar om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de verga-dering de eerst-'vol-'pende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennoot-schap of in een andere plaats van het gerechtelijk arron-dissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lid-maatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aange-wezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aan-deel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf en neemt een aanvang op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend dertien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle las-ten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de ven-- nootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoer-der.

Na betaling van de schulden of consignatie van de no-dige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onder-scheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van ge-lijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Worden als zaakvoerders be-noemd :

- de heer Marc Maebe voornoemd.

- de heer Patrick Baele voornoemd.

Deze opdrachten -die onbezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen- gelden voor

onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en nemen een aanvang op heden. Krachtens artikel

negen der statuten is aan hen volle-dige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de

vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

Wordt als bijzondere lasthebbers aangesteld:

. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Vereycken & Vereycken Accounting gevestigd te 2550 Kontich Veldkant 2, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om afzonderlijk handelend de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

de heer VAN TILBURG Eric Alfons Louise, geboren te Kapellen op zestien juni negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 2950 Kapellen Bloemenlei 2 (rijksregister nummer : 62.06.16-07.81) aan wie de macht wordt verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover overheidsinstellingen, postkantoren, handelszaken en boekhouders.

Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan Janssens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-4 behpuden 'aan het Belgisch Staatsbltki

10/08/2015
ÿþIII

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mal Word 11.1

1, I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2~~8~~ JULI 2015

afdeiinglAnhverpen

lu Il II 11V III lI1l Il Il

*15115436*

Ondernemingsnr : 0842.126.581

Benaming

(voluit) : INDICO GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bloemenlei 2 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De heer Baele Patrick, wonende Willy Staeslei 93 te 2180 Ekeren heeft zijn ontslag ingediend als zaakvoerder en dit met ingang van 1 juni 2015,

Dit ontslag werd aanvaard en met algemeenheid van stemmen werd beslist zijn ontheffing te verlenen betreffende de uitoefening van zijn mandaat.

Met ingang van 1 juni 2015 wordt Mevrouw Van Hollebeke Karolien wonende Pastoor Van De Wouwerstraat 42 te 2600 Berchem benoemd als onbezoldgd zaakvoerder,

Van Hollebeke Karolien

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0435-011

Coordonnées
INDICO GROUP

Adresse
BLOEMENLEI 2 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande