INDOOR SKI CLUB, AFGEKORT : ISC SKI

Association sans but lucratif


Dénomination : INDOOR SKI CLUB, AFGEKORT : ISC SKI
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 847.796.826

Publication

07/07/2014
ÿþMOD 2.2

Iri, '; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

1111111111M1,1.11!1,1,1111111 1111

 Neergelegd ter griffiA vnri rie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 Mi 201ii

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

nler""

Ondernemingsnr : 0 E.97. 7"ed. ezc

Benaming

(voluit) : lndoor Ski Club

(verkort): ISC ski

Rechtsvorm: VZW

Zetel: De Hoogt 12 - 2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurder

Bq beslissing van de buitengewone algemen vergadering van 10 mei 2014 wordt ontslag verleend als lid van de algemene vergadering en ais bestuurder aan de heer THijs Pouders,

Mevrouw Nathalie Deruyck werd benoemd als nieuwe bestuurder.

Getekend,

9oekhoudkantoor Meynen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bIL van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

13/08/2012
ÿþOndernemingsnr : C4(t9

Benaming

(voluit) ; Indoor Ski Club

(verkort) : ISC ski

Rechtsvorm : VZW

Zetel : De Hoogt 12 - 2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akten Statuten en benoeming bestuurders

VOORAF

Tussen ondergetekenden, zijnde natuurlijke personen:

" Mevrouw D'Heldt Hilde, wonende te 2300 Turnhout, Molenbergstraat 24, geboren op 26 januari 1954 te Mortsel,

" De heer Pouders Thijs, wonende te 2300 Turnhout, Maasstraat 39, geboren op 14 oktober 1978 te Turnhout,

" De heer Verhelst Koen, wonende te 2480 Dessel, Meistraat 75, geboren op 26 juli 1980 te Turnhout,

wordt overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de Wet van 21 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, onder de volgende voorwaarden en omstandigheden,' waarvan de statuten als volgt luiden:

I. BENAMING, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, DUUR, DOEL

Artikel 1. Naam

" De vzw draagt de naam "Indoor Ski Club vzw", afgekort "ISC ski vzw",

" De vereniging behoudt zich het recht voor om In al de facturen, akten, aankondigingen, uitgaven en andere stukken, uitgaande van de vereninging de verkorte benaming "ISC ski vzw" te gebruiken.

Artikel 2. Zetel

" De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2360 Oud-Tumhout, De Hoogt 12, gelegen in het gerechtelijke arrondissement Turnhout.

" Alle stukken voorgeschreven door de VZW-wet warden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

'De zetel kan worden verplaatst naar ieder ander adres in België bij eenvoudige beslissing van de Algemene Vergadering.

" ledere wijziging van de maatschappelijke zetel moet binnen 1 maand gepubliceerd worden in de bijlage van' het Belgisch staatsblad,

Artikel 3, Duur

" De vzw is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4. Doel en activiteiten

" De vereniging heeft ten doel:

ohet inrichten en bevorderen van sport- en spelactiviteiten in het algemeen en van de wintersport in het' bijzonder, door de organisatie van een zo ruim mogelijk aanbod van diverse disciplines binnen de sport, zowel,, op recreatief als competitief vlak binnen een kwalitatief en medisch verantwoord kader en dit voor alle leeftijden. De vereniging ontzegt zich uitdrukkelijk alle inmengingen in politiek, wijsgerige en syndicale aangelegenheden.

ote voorzien in sociale en/of maatschappelijke diensten zoals vormingen, lezingen, opleidingen, coaching,' training, enz in het kader van procesbegeleiding, jeugdwerk, studiedagen, teambuilding, bewustwording en, optimalisatie betreffende communicatievormen, softskills, samenwerking enx zonder dat deze opsomming limitatief is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Inde bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte-ter" iffi

Atr~ : rtt~i'i THI~i}: vrl'

Voar-behoude aan hel Belgisc' Staatsbh

-te-71

I ;" i et. 1-

u

11

0 2 AUS. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MGD 2.2

" De vzw mag meer algemeen alle middelen aanwenden die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezelijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen te maken hebben, ondermeer aile eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen verwerven, kortom met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is en waarvan de opbrengsten steeds volledig zullen bestemd worden voor de verwezelijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vzw zelfs daden van koophandel stellen.

Il. LEDEN, BIJDRAGE, LIDMAATSCHAP

Artikel 5: Leden en lidmaatschap

" De vereniging telt tenminste 3 effectieve leden.

" Daarnaast kent de vzw toegetreden leden en andere leden.

" De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden en niet aan de toegetreden en andere leden. De toegetreden leden en andere leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden en andere leden worden gewijzigd.

Artikel 6: Toetreding

-Verzoeken om toetreding dienen uitsluitend schriftelijk aan de Raad Van Bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornamen en adres of indien het een rechtspersoon betreft naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van de verzoeker en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als lid of toegetreden lid, De Raad Van Bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot de vereniging uiterlijk 3 maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker. Slechts indien hij de toetreding van een kandidaat-lid weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Tegen zijn beslissing staat enkel voor een kandidaat-lid beroep open bij de eerstvolgende Algemene Vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de Raad Van Bestuur binnen 9 maand na de kennisgeving van de weigering.

" Als effectief lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de Algemene Vergadering als zodanig wordt aanvaard, De Algemene Vergadering zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het Huishoudelijk Reglement.

" Als toegetreden lid kunnen tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de Raad Van Bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de band die deze persoon met de vereniging heeft. De Raad Van Bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het Huishoudelijk Reglement.

" Andere leden kunnen bij beslissing van de Raad van Bestuur tot de vereniging worden toegelaten, zonder dat ze echter het statuut van toegetreden of effectief lid verkrijgen: alle natuurlijke en rechtspersonen die zullen genoemd worden, zonder dat deze opsomming beperkend is:

osteunende leden, voor zover zij jaarlijks een minimumbijdrage voldoen

oereleden, zijn dezen die hetzij door een uitzonderlijke financiële bijdrage, hetzij door hun naam en faam de vereniging op buitengewone wijze steunen

Artikel 7: Bijdrage

" De bijdrage van de effectieve leden wordt vastgesteld op een éénmalig bedrag van maximum ¬ 500 te betalen bij de toetreding. De Algemene Vergadering bepaalt jaarlijks de juiste hoogte van dit bedrag. Zowel de effectieve, de toegetreden als de andere leden kunnen hiertoe in categorieën worden ingedeeld die een verschillend bedrag betalen.

" De bijdrage van de toegetreden leden wordt vastgesteld door de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering bepaalt jaarlijks de juiste hoogte van dit bedrag. De Algemene Vergadering kan de bepalingen omtrent de bijdragen van de toegetreden leden wijzigen zonder instemming van de toegetreden leden.

Artikel 8: Plichten en rechten

" Aile leden van de vereniging zijn verplicht;

ode statuten en, desgevallend, het Huishoudelijk Reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar

organen na te leven;

ode belangen van de vereniging of 1 van haar organen niet te schaden, alsook de naam en faam van de

club en sponsors.

Artikel 9: Ontslag

" Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de Raad Van Bestuur.

" Opzegging van het lidmaatschap door het lid of door de vereniging kan slechts geschieden met inachtneming van een opzeggingstermijn van 4 weken. Echter kan het lidmaatschap onmiddellijk worden beëindigd, indien van de vereniging of van het lid redelijkerwijs niet gevergd kan worden het lidmaatschap te laten voortduren,

" Leden die hun lidmaatschapsbijdrage niet betalen binnen de gestelde termijn van de aanmaning worden verondersteld ontslagnemend te zijn. Dit betekent in geen geval dat zij vrijgesteld worden van het betalen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

het lidmaatschapsgeld voor het geheel. Ook wanneer het lidmaatschap in de loop van een verenigingsjaar eindigt, blijft desniettemin de jaarlijkse bijdrage voor het geheel verschuldigd.

" Effectieve leden die niet meer voldoen aan de inhoudelijke voorwaarden om effectief lid te zijn in de vzw warden geacht ontslag te nemen.

Artikel 10. Beëindiging van het lidmaatschap

"De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met meerderheid van 2/3e (twee

derden) van de stemmen uitgesproken worden.

" In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een toegetreden of ander lid, kan de Raad Van Bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon,

odie de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 8, op ernstige wijze schendt;

odie, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen.

"De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij Kan maximaal 6 weken duren, binnen welke termijn de Algemene Vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen.

" Op deze bijeenkomst van de Algemene Vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten.

.Besluit de Algemene Vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

'De Raad Van Bestuur beslist soeverein over de uitsluiting of schorsing van een toegetreden lid, zonder zijn beslissing te moeten motiveren.

.1-let lidmaatschap van een lid of een toegetreden lid eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon, of ingeval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Artikel 11: Ledenregister

" De Raad Van Bestuur van de vzw is verplicht een register bij te houden van de effectieve leden.

" Telkens wanneer er wijzigingen optreden in het ledenbestand van de effectieve leden van de vzw, moeten deze wijzigingen binnen de 21 dagen na kennisgeving ervan aan de Raad Van Bestuur in het ledenregister worden doorgevoerd.

'De effectieve leden hebben de verplichting om een adreswijziging door te geven aan de Raad Van Bestuur. .De effectieve leden hebben het recht om de inzage in het ledenregister te vragen, Zij richten zich hiervoor tot de Raad Van Bestuur.

Titel III Raad van Bestuur

Artikel 12. Aantal

"De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minstens 3 personen aangeduid door de

Algemene Vergadering. In geval de vzw slechts 3 leden zou kennen, volstaan 2 bestuurders.

" Het aantal bestuurders moet lager zijn dan het aantal effectieve leden.

Artikel 13. Samenstelling

.De Algemene Vergadering benoemt een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De benoeming geschiedt uit de leden. Nochtans kan de Algemene Vergadering besluiten dat een bestuurder buiten de leden wordt benoemd. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit maar zijn ontheven van de verplichting een lidmaatschapsbijdrage te betalen, tenzij de Algemene Vergadering anders zou bepalen

.Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van de termijn of afzetting, het aantal bestuurders zou terugvallen tot onder het wettelijke minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 14. Samenkomst

"De Raad Van Bestuur wordt samengeroepen wanneer het belang van de vzw dit vereist.

" Elke bestuurder heeft het recht de Raad Van Bestuur samen te roepen.

Artikel 15. Voorwaarden

"De kandidaat-bestuurders dienen hun kandidatuur minimum 7 dagen voor de datum van de Algemene

Vergadering te richten aan de Raad van Bestuur.

Artikel 16. Benoeming, duur mandaat, ontslag

.De bestuurders worden gekozen bij gewone meerderheid door de Algemene Vergadering voor onbepaalde

duur.

.De bestuurders zijn ten aile tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering.

" Elk lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur tegen het einde van een verenigingsjaar en met inachtneming van een opzeggingstermijn van 2 maanden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MQD2.2

" Bij ontslag, schorsing 'of bverlijden van een bestuurder zal de eerstvolgende Algemene Vergadering in zijn vervanging voorzien.

"Een schorsing die niet binnen de 3 maanden wordt gevolgd door een besluit of ontslag, eindigt door het verloop van die termijn.

Artikel 17. Vergaderingen, beraadslaging, beslissing

.De Raad Van Bestuur handelt als college.

.De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is, De niet aanwezige bestuurders mogen schriftelijk volmacht verlenen aan een andere bestuurder die slechts drager mag zijn van één volmacht.

-De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid (=de helft plus 1, onthoudingen worden niet meegeteld) van stemmen. Daarbij heeft de voorzitter steeds een extra stem. Zo zal bij gelijkheid of staking van stemmen, de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn.

" De Raad van Bestuur kan met 2/3e van de stemmen toegang verlenen tot zijn bestuursvergaderingen aan alle personen die zij noodzakelijk acht.

" Van elke vergadering van de Raad van Bestuur worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder. Deze notulen worden bijgehouden in een daartoe bestemd register.

Artikel 18. Bevoegdheden

.De Raad Van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte.

" Het bestuur is, mits met goedkeuring van de Algemene Vergadering, bevoegd te besluiten tot: ohet aangaan van overeenkomsten tot verkrijging, vervreemdingen, bezwaring van registergoederen en ohet aangaan van overeenkomsten waarbij de vereniging zich als borg of hoofdelijk medeschuldenaar verbindt, zich voor een derde sterk maakt of zich tot zekerheidstelling voor een schuld van een ander verbindt

en

overtegenwoordiging van de vereniging ter zake van deze handelingen.

"De voorzitter, penningmeester en secretaris zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vereniging, in ontvangst te nemen.

.Ten aanzien van derden is de vereniging slecths geldig verbonden door een gezamenlijke handtekening van 2 bestuurders. Bestuurders die namens de Raad Van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

"De Raad Van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan 1 of meer bestuurders of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging.

Wanneer meer dan 1 persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd zoals die desgevallend zijn opgenomen in het Huishoudelijk Reglement.

De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de Raad Van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt en het ten alle tijde met onmiddellijke ingang terug kan intrekken.

Titel IV Algemene vergadering

Artikel 19: Samenstelling

" De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden.

.Wanneer de Algemene Vergadering dit beslist, kunnen ook toegetreden, niet-geschorste leden aanwezig

zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht.

" De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad Van Bestuur of door de oudste aanwezige ondervoorzitter, of bij afwezigheid van voornoemde personen, door de oudste aanwezige bestuurder.

.Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen.

" Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen,

Artikel 20: Bevoegdheden

-De bevoegdheden van de Algemene Vergadering zijn deze welke door de wet zijn bepaald:

ohet wijzigen van de statuten;

ohet benoemen en afzetten van de bestuurders;

odesgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

ode kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

ohet goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

ohet vrijwillig ontbinden van de vereniging;

ohet uitsluiten van een lid;

ode omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; en

oaile gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen,

alsook deze, welke niet door de statuten aan de Raad Van Bestuur zijn opgedragen.

t

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 21: Samenkomst

,Jaarlijks wordt een Algemene Vergadering gehouden; de jaarvergadering, welke wordt samengeroepen

door de Raad van Bestuur.

"Anders Algemene Vergaderingen kunnen door de Raad Van Bestuur worden bijeengeroepen telkens ais

het doel of het belang van de vereniging zulks vereist.

'Alle leden worden minstens 8 dagen voor de Algemene Vergadering per schrijven (email, sms, brief, enz)

uitgenodigd op de Algemene Vergadering door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats

van de Algemene Vergadering.

,De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door deRaad Van Bestuur.

Artikel 22: Besluitvorming

'Het ter Algemene Vergadering uitgesproken oordeel van de voorzitter omtrent de uitslag van een stemming is beslissend.

'Wordt echter onmiddellijk na het uitspreken van een in het eerste lid bedoeld oordeel de juistheid ervan betwist, dan vindt een nieuwe stemming plaats, wanneer de meerderheid van de vergadering of een stemgerechtigde aanwezige dit verlangt. Door deze nieuwe stemming vervallen de rechtsgevolgen van de oorspronkelijke stemming.

Voor zover de statuten of de wet niet anders bepalen, worden alle besluiten van de Algemene Vergadering genomen met gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. (=de helft plus 1, onthoudingen worden niet meegeteld) Daarbij heeft de voorzitter steeds een extra stem. Zo zal bij gelijkheid of staking van stemmen, de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn.

«Wijziging van de statuten vereist een 2/3e aanwezigheid op de Algemene Vergadering.

«Bepaalde bestuurder, zijnde de voorzitter, heeft een vetorecht.

«In geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd.

Artikel 23: Notulen

'Van elke Algemene Vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of

een bestuurder, en ze worden opgenomen in een bijzonder register.

Titel V Inzagerecht leden en derden

Artikel 24: Inzagerecht leden en derden

"Derden die van een belang doen blijken en de leden van de vereniging, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen van de Algemene Vergadering te vragen. Afschriften daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Titel V¬ Begrotingen  Rekeningen

Artikel 25. Begroting en rekeningen

"het boekjaar van de vereniging loopt van 1 oktober tot 30 september en uitzonderlijk begint het le boekjaar op de dag van de oprichting van de vzw en zal eindigen op 30 september 2013.

<le Raad Van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de Algemene Vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de rekeningcommissaris.

'de Raad Van Bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de vzw-wet vermelde stukken binnen de 30 dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Titel VII Ontbinding - Vereffening

Artikel 26: Ontbinding - Vereffening

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de

Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

'Na de ontbinding geschiedt de vereffening door de bestuurders.

'Het batig saldo na vereffening wordt overgedragen aan een belangeloze vereniging. De Algemene

Vergadering zal aanduiden aan welke vereniging dit zal zijn.

" Na afloop van de vereffening blijven de boeken gescheiden van de ontbonden vereniging gedurende de bij de wet voorgeschreven termijn onder berusting van de door de vereffenaars aangewezen persoon.

Tite! VIII Huishoudelijk Reglement

Artikel 27: Huishoudelijk Reglement

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

" De Algemene Vergadeeing beslist desgevallend, over het door de Raad Van Bestuur voorgestelde Huishoudelijk Reglement,

" Wijzigingen aan het Huishoudelijk Reglement kunnen worden opgesteld door de Raad Van Bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

" Bij dit Huishoudelijk Reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of , van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

" Het Huishoudelijk Reglement mag niet in strijd zijn met de wet, ook waar die geen dwingend recht bevat, noch met de statuten.

Titel IIX: Slot

Artikel 28: Slot

" Voor alles wat In deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het Huishoudelijk Reglement en de gebruiken terzake.

Volgende oprichters zijn eveneens bestuurders:

" Verhelst Koen Voorzitter

Penningmeester

" Pouders Thijs Secretaris

Opgemaakt in 2 exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de stichtingsvergadering, gehouden te Turnhout op 25 juli 2012,

De voorzitter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden aan het Eklgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INDOOR SKI CLUB, AFGEKORT : ISC SKI

Adresse
DE HOOGT 12 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande