INDUSTRIAL SEALINGS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INDUSTRIAL SEALINGS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.390.479

Publication

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.10.2013, NGL 29.11.2013 13671-0562-036
26/11/2014
ÿþ*14213064*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 tIn 2014

a ontwerpen

"Rijlagenlii 7ïét Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr :

Benaming

(volwit) : INDUSTRIAL SEALINGS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze. vennootschap

Zetel : Vosveld 21, B-2110 Wijnegem (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 28 mei 2014 blijkt: dat:

De Heer Johan Sleebus, Sint Theresiastraat 67 te Mol, is per 7 april 2014 afgetreden als bestuurder. De Raad van bestuur verleent hierbij kwijting voor zijn beheer en toezicht.

Het mandaat van Rik Walraevens, Alpenroosbaan 8 te 2990 Schoten, wordt niet verlengd na 2 juni 2014. Het mandaat voor Jan Mouton, Brussegemkerkstraat 3 te 1785 Brussegem, wordt verlengd tot 02-06-2017.

De Heer Frank Heistercamp, Vaartstraat 65 te 1850 Grimbergen, wordt benoemd als bestuurder vanaf 2905-2014 tot en met 02-06-2017,

Jan Mouton

Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/11/2014
ÿþMad+Aatd 11_1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







IR11,1,111211111101111 III

II

i

Rechtbank van koophandel Antwerpen

17 Nov. 2014

Griffie

RijIagen b fü Bëlgisë Sta tsblïa - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr :i . .~-t op 4 juni 2014 blijkt

Benaming

(voluit) : INDUSTRIAL SEALINGS

(verkort)

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Vosveld 21, B-2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden

dat:

De algemene vergadering van aandeelhouders benoemt,

De heer E. Croon, wonende Ruiten 38, 2300 Turnhout



tot bestuurder van de vennootschap voor een periode die eindigt op 2 juni 2017. Het mandaat is onbezoldigd,

Jan Mouton

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2012
ÿþU11111Mit

mad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

Rechtbank

~~eeyrgei;ld tcr }c~f~t~pita{~~ella~n ~e

V,~~ïl p~eophí4rl~±àt Le k~SiiYid+lpa`r

op 2 z ~~ ~~1~ .

046GfiÎ1tPe r,

Ondernemirtgsnr : 0452.390.479

Benaming (voltât) : HERTEL INDUSTRIAL SEALINGS

(verkort):

Rechtsvoirn : naamloze vennootschap

Zetel : Vosveld 21

2110 Wijnegers

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  NAAMWIJZIGING  OPHEFFING ZETELVERMELDING  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET FEIT DAT DE AANDELEN OP NAAM ZIJN  WIJZIGING VAN DE BEPALINGEN AANGAANDE DE ALGEMENE VERGADERING, HET BESTUUR EN DE VERTEGENWOORDIGING  AANPASSING AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN EN DE WETGEVING OP DE "CORPORATE GOVERNANCE"  NIEUWE TEKST VAN STATUTEN  ONTSLAG EN BENOEMING COMMISSARIS  BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op tien oktober tweeduizend en twaalf, "geregistreerd zeven bladen één renvooi te Antwerpen, negende kantoor der registratie op vijftien oktober tweeduizend en twaalf, boek 232 blad 69 vak 05, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur ai. C. Van Eisen.";

BLIJKT dat:

- de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang van 15 oktober 2012 gewijzigd werd in "INDUSTRIAL SEALINGS".

- het kapitaal van de vennootschap verhoogd werd met een bedrag van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) om het te brengen van driehonderd en negenduizend achthonderd zesenzestig euro negentig cent (C 309.866,90) op een miljoen driehonderd en negenduizend achthonderd zesenzestig euro negentig cent (C 1.309.866,90) door inbreng in speciën volstort ten befope van honderd procent;

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

tl "Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering,

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen."

i: - de vennootschap geldig kan vertegenwoordigd worden als volgt:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het direotiecomité zoals voorzien in artikel 17.a/, (iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur zoals voorzien in artikel 17.b/ en de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders zoals voorzien in artikel 17.d/, wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk

::optreden_ -

op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto . Naars en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtsperscon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Vierris : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behauden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lïd van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 8 in fine hiervoor."

- de datum van de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) verplaatst werd naar de vierde woensdag van de maand mei om zeventien uur.

- de algemene vergadering over het lopend boekjaar gehouden zal worden op de vierde woensdag van de maand mei tweeduizend dertien om zeventien uur.

- het mandaat beëindigd werd als commissaris van de vennootschap van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, hierbij vertegenwoordigd door de heer Patrick Rottiers, bedrijfsrevisor.

- tot nieuwe commissaris van de vennootschap, benoemd werd : de burgerlijke vennootschap in de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1932 Sint-Stevens Woluwe, Woluwedal 18, die zal vertegenwoordigd worden voor de uitoefening van zijn mandaat door de heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor voor een periode van drie jaar. Diens mandaat loopt af onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekeningen van het boekjaar afgesloten op 31 december 2014.

als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : Johan Lagae en/of Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIÉERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte met de tekst van de statuten erin vervat en twee volmachten aangehecht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luiic B vernielden : Recto , Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naani en handtekening

02/08/2012
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illitiji11!11t111111111

©nderriemingsrir : 0452.390.479

Benaming

(voluit) : Hertel Industrial Sealings

(verkort) :

Rechtsvorm : nv

Zetel : Vosveld 21, 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming bestuurders ! gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 5 juli 2012 blijkt:

Het ontslag als bestuurder per 1 juli 2012 van de heren J. De Sloovere en L. Epskamp en

De benoeming per 1 juli 2012 als bestuurder van de heren J. Mouton en R. Walraevens. De mandaten zijn onbezoldigd en lopen tot en met 2 juni 2014.

Uit de notulen van de Vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 5 juli 2012 blijkt:

Het ontslag als gedelegeerd bestuurder per 1 juli 2012 van de heer J. De Sloovere.

en

De benoeming per 1 juli 2012 van de heer R. Walraevens als betuurder verantwoordelijk voor het

dagelijks bestuur (gedelegeerd bestuurder)

Het mandaat is onbezoldigd en de benoeming loopt tot 2 juni 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

r,7.p~~~~~ i ti tip

~ 11

Griffie

"

{~. \Uil}CP-A-LRIGOS

P.)tàv.w" kn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 16.07.2012 12309-0242-035
25/05/2012
ÿþr'e.11..'*a 17 1

in de bijis:éren bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd fer griffie vais de Rechtheek van koophandel te u ntwerperï, op

Griffie 1'4 MEI 2012

Ondernemingsar : 0452.390.479

Benaming

(voluit) : Hertel Industrial Sealings

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vosveld 21; 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit de notulen van de Algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 23 april 2012, blijkt dat: Lie heer J.F.A.M. van os per 31 januari 2012 is afgetreden ais bestuurder.

J. De Sloovere

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

l'~I~II~I~IMIWIVMN~~VIW

*12095049+

bol

ae

Se Ste

17/01/2012 : AN304283
23/12/2011 : AN304283
18/11/2011 : AN304283
23/08/2011 : AN304283
27/08/2010 : AN304283
09/06/2010 : AN304283
23/12/2009 : AN304283
13/07/2009 : AN304283
30/10/2008 : AN304283
27/08/2008 : AN304283
27/08/2008 : AN304283
07/07/2008 : AN304283
26/06/2008 : AN304283
20/12/2007 : AN304283
08/08/2007 : AN304283
29/06/2006 : AN304283
29/12/2005 : AN304283
07/10/2005 : AN304283
21/10/2004 : AN304283
28/09/2004 : AN304283
28/09/2004 : AN304283
16/07/2004 : AN304283
15/07/2003 : AN304283
14/08/2002 : AN304283
15/08/2001 : AN304283
09/10/1999 : AN304283
07/07/1998 : AN304283
16/04/1998 : AN304283
10/12/1996 : AN304283
08/11/1996 : AN304283
08/11/1996 : AN304283
16/04/1994 : AN304283
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 23.06.2016 16217-0002-036

Coordonnées
INDUSTRIAL SEALINGS

Adresse
VOSVELD 21 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande