INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN J. JENNEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN J. JENNEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 425.259.678

Publication

05/09/2014
ÿþMd.1 Wed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te mak n kopie

na neerlegging ter griffiean de_mitn-

-Neel gelegd ter griffie van de

^ " _ J " N - ,

Ondememingsnr : 0425.259.678

Benaming

(voluit) : INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN (verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: METAALSTRAAT 9, 2490 BALEN (BELGIË)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel J. Jennen Schilder- en Decoratiebedrijf NV  Industriële Schilderwerken J. Jennen NV

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 9 iuli 2014 uitgaande van de respectieve bestuursorcianen van J. Jennen Schilder- en Decoratiebedriif NV en Industriële Schilderwerken J. Jennen NV

A. Doelstelling

, De raad van bestuur van de NV J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDR1JF en de raad van bestuur van, , de NV INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt:

" overeenkomstig art. 603 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van* voornoemde vennootschappen.

De raden van bestuur wensen een fusie door overneming door te voeren tussen de voornoemde vennootschappen waarbij het gehele vermogen van de NV INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN  zowel de rechten als verplichtingen  als gevolg van ontbinding zonder vereffening op de NV J. JENNEN, SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF overgaat, op basis van de balans per 31 maart 2014, tegen uitgifte van: 6.639 aandelen in de overnemende vennootschap (J. JENNEN SCHILDER- EN DECORA11EBEDRIJF NV) aan. de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap (INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV),. zonder opleg van geld,

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 april 2014 zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV, Alle kosten, voortvloeiende uit de fusie, worden gedragen! door J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV.

De fusie gebeurt ingevolge art. 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge' art. 78 KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

B. Rechtsvorm  naam  doel  kapitaal  zetel

B. 1. J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV

Het maatschappelijk kapitaal van J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV bedraagt E 70.000,00ij en wordt vertegenwoordigd door 3.100 aandelen op naam.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming J. JENNEN: SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF".

De vennootschap is gevestigd te 2490 Balen, Metaalstraat 9, is ingeschreven in het rechtspersonenregister rneC ondernemingsnummer 0478.954.524 en is gekend op de Rechtbank te Turnhout

" _ ______ _

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de eerso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

27 AH. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

 Gnttig

Billagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes. du..MoniteuriteIge

18

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van schilder- muur en behangwerken, soepele vloerbekleding en binnenhuisinrichting in de openbare en privé-sector.

De groot- en kleinhandel, de import en export van verven, lakken, vernissen, behangpapier, linoleum en andere vloerbekleding in plastiek rubber, textiel en aanverwante of vervangproducten.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, algemene audit-activiteiten alsmede het verlenen van adviezen inzake het beheer van beleggingen en patrimonia.

Het geven van management- en bedríjfsadvies zowel aan berin-Pen als aan individuen, zowel op juridisch ais sociaal gebied, personeelsbeleid en marketing. Het promoten en ontwikkelen van projecten en het voeren van public relations.

- het patrimonium bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en uit te breiden. De vennootschap mag overgaan tot het kopen, verkopen, ruilen, hypothekeren, huren, verhuren, onderverhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen;

het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of op andere wijze verwerven van een belang of deelneming in alle Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen; het valoriseren, verkopen, ten gelde maken of vervreemden van deze participaties en belangen;

alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die exclusief tot de bevoegdheid van het bankwezen behoren;

het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere management- en holdingactiviteiten; het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen waaronder de functie van vereffenaar.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van handelsfonds, in pand stellen, zij mag haar zekerheden stellen, zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en voor alle derde op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

B. 2. INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV

Het maatschappelijk kapitaal van INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV bedraagt E 68.000,00, is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 14.000 aandelen op naam.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN".

De NV INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN is gevestigd te 2490 Balen, Metaalstraat 9, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernerningsnummer 0425.259.678 en is gekend op de Rechtbank te Turnhout.

Het maatschappelijk doei luidt als volgt:

'Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op industriële schilderwerken. Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, algemene audit-activiteiten alsmede het verlenen van adviezen inzake het beheer van beleggingen en patrimonia. Het geven van management- en bednjfsadvies zowel aan bedrijven als aan individuen, zowel op juridisch als sociaal gebied, personeelsbeleid en marketing. Het promoten en ontwikkelen van projecten en het voeren van public relations.

het patrimonium bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en uit le breiden. De vennootschap mag overgaan lot het kopen, verkopen, ruilen, hypothekeren, huren, verhuren, onderverhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen;

het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of op andere wijze verwerven van een belang of deelneming in alle Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen; het valoriseren, verkopen, ten gelde maken of vervreemden van deze participaties en belangen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

.J.3

alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die exclusief tot de bevoegdheid van het bankwezen behoren;

het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere management- en holdingactiviteiten; het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen waaronder de functie van vereffenaar.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel vetwant zijn of kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van handelsfonds, in pand stellen, zij mag haar zekerheden stellen, zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en voor elle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

C. Ruilverhouding  onleo

De raad van bestuur van de NV J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF en de raad van bestuur van de NV INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN stellen voor om, met het oog op het vaststellen van de waarde en de onderlinge ruilverhouding van de te fuseren vennootschappen, uit te gaan van de bedrijfseconomische substantiële waarde van de twee bij de fusie betrokken vennootschappen.

Er hebben zich geen moeilijkheden voorgedaan bij het bepalen van de waarde en het bepalen van de ruilverhouding.

J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV:

- bedrijfseconomische substantiële waarde van de vennootschap: E 501.983,13

- waarde per aandeel: E 501.893,1313.100 aandelen = E 161,93

INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV:

bedrijfseconomische substantiële waarde van de vennootschap: E 1.343.796,59

- waarde per aandeel: E 1.343.796,59 / 14.000 aandelen = 95,99

J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF bezit reeds 2.800 aandelen van de 14.000 aandelen, hetzij 20% van de aandelen van INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV. Naar aanleiding van de fusie worden voor deze 2.800 aandelen geen aandelen Van J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV in ruil toegekend. Er worden dus slechts voortaan 14.000 aandelen  2.800 aandelen = 11.200 aandelen/aandeelhouders van INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV aandelen toegekend van J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV.

Het vermogen dat deze 2.800 aandelen vertegenwoordigt, bedraagt E 1.343.796,59 / 14.000 aandelen X 11.200 aandelen = 1.075.037,27.

Hiervoor worden E 1.075.037,27 / (¬ 501.983,13 /3.100 aandelen) = afgerond 6.639 nieuwe aandelen van de NV J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF toegekend. Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV. Er is geen opleg in geld.

Voormelde 6.639 nieuwe aandelen uitgegeven in de NV J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF zullen worden toebedeeld aan de huidige aandeelhouders van de NV INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN in ruil voor hun bestaande 11.200 aandelen in de NV INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN op basis van een ruilvoet van 1,6870 nieuwe aandelen J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV tegen 1 bestaand aandeel INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV.

Ingevolge de fusie hebben de aandelen een verschillende fractiewaarde. De raden van bestuur stellen derhalve voor dat de fractiewaarde van alle aandelen gelijk wordt gesteld.

Het maatschappelijk kapitaal van de NV J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF, 70.000,00, wordt ingevolge fusie met INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV verhoogd met ¬ 54.400,00* om te komen tot E 124.400,00, en zal worden vertegenwoordigd door 9.739 aandelen (respectievelijk 3.100 aandelen I- 6.639 aandelen) zonder aanduiding van nominale waarde. (*) Het kapitaal dat de 11.200 aandelen INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN vertegenwoordigt, bedraagt E 68.000,00 /14.000 aandelen X 11.200 aandelen ¬ 54.400,00.

Het maatschappelijk kapitaal van de NV J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF bedraagt dan

E 124.400,00, vertegenwoordigd door 9.739 aandelen. ../..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

D. Datum voor deelname in de winst

De 6.639 nieuwe aandelen die naar aanleiding van de fusie met J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV worden uitgegeven zullen dadelijk en volledig, d.w.z, over het volledige lopende boekjaar, zonder enige pro ratering, d.i. vanaf 1 april 2014, delen in de eventuele winst van de overnemende vennootschap, J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV. Er wordt niet in een bijzondere regeling voorzien.

E. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap (INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV) boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV), is vastgesteld op 1 april 2014.

F. Rechten van de aandeelhouders

De over te nemen vennootschap (INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV) heeft geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er worden door de overnemende vennootschap (J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV) geen bijzondere rechten toegekend aan of maatregelen genomen ten aanzien van de over te nemen vennootschap (INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV).

G. Bijzondere bezoldininq

De bestuursorganen stellen voor aan de algemene vergaderingen overeenkomstig art. 694 laatste lid W. Venn. te verzaken aan de in voornoemd artikel opgenomen verslaggeving. Naar analogie hiervan wordt tevens voorgesteld te verzaken aan de in art. 695,§1 laatste lid W. Venn. opgenomen verslaggeving over het fusievoorstel door de bedrijfsrevisor.

De verslagen opgemaakt overeenkomstig art. 602W. Venn. zullen aldus worden opgesteld.

De afstand van dit recht dient te worden vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten. In de agenda van die algemene vergadering wordt het agendapunt opgenomen.

In voorkomend geval dient de bezoldiging van de bedrijfsrevisor niet te worden opgenomen.

H. Bijzondere voordelen

Aan de leden van de respectieve raden van bestuur van de te fuseren vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

1. Overdrachten in de On van art. 2, le van het Bodemsanerinosdecreet

De NV INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN heeft 40% van het vruchtgebruik op een onroerend goed gelegen te 2490 Balen, Metaalstraat 9, ten kadaster bekend gemeente Balen, lste afdeling, sectie E, nummers 625, 623, 613a en 612a, met een oppervlakte van ongeveer 5.073 m2.

Ingevolge de fusie met de NV J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF vindt derhalve een overdracht plaats in de zin van art, 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet.

Het bodemattest met betrekking tot dit onroerend goed werd nog niet afgeleverd. De inhoud van het bodemattest kan derhalve niet in het voorstel worden opgenomen. Opdat de overdracht reohtsgeldig kan plaatsvinden zal de raad van bestuur overeenkomstig art, 36, § 4 van het Bodemsaneringsdecreet het nodige doen om de NV J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF v66r het verlijden van de akte in het bezit te stellen van het bodemattest én zal in de authentieke akte de verzaking aan de nietigheidsvordering vanwege de NV J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF worden opgenomen.

Volr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

H./.È

J. Wijze van uitreiking  Verdeling van de aandelen

Binnen één maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijtagen bij het Belgisch Staatsblad nodigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap (J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF NV) de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap (INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV) uit op plaats en datum als gemeld in de uitnodiging voor de in ontvangstname van het certificaat dat zij in ruil verkrijgen voor de inschrijving in het aandelenregister van de NV J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF van de aandelen die hen worden toebedeeld ingevolge de fusie.

; De raad van bestuur van de NV J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF schrijft in het aandelenregister volgende gegevens in:

- de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV;

- het aantal aandelen dat hen toekomt; de datum van het besluit tot fusie.

; De raad van bestuur van de NV J. JENNEN SCHILDER- EN DECORATIEBEDRIJF vernietigt het aandelenregister van INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN NV.

B_ijlagen bij het Belgisch Staatsbiad_r_a5109/2014,,Annex_es_ du_Moniteurbelge

* * *

Opgemaakt te Balen op 9 juli 2014.n

Industriële Schilderwerken J. Jennen NV,

vertegenwoordigd door:

Guido Jennen, Christel Jennen, Kim Jennen,

gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder bestuurder

Tegelijk neergelegd: fusievoorstel

............... . _ _ _ ..... _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.09.2013, NGL 14.11.2013 13661-0117-019
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 30.09.2014, NGL 27.11.2014 14677-0177-019
08/01/2015
ÿþOnderwerp akte : Fusie door overname) overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 12, december 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze; vennootschap "INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN" onder meer volgende beslissingen heeft genomen;

Eerste besluit: De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake de agenda, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan alsook van de andere door de wet bedoelde; documenten, volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze; vergadering. De vergadering neemt kennis van de beslissing van de vennoten en houders van andere effecten; waaraan stemrecht verbonden is van beide bij de fusie betrokken vennootschap waarbij zij instemden dat de; verslagen zoals bepaald in artikel 694 §1 en 695§1 W.Venn. niet dienen opgemaakt te worden.

Alle aandeelhouders verklaren thans nogmaals te willen verzaken aan het opmaken van voormelde verslagen. Tweede besluit: De vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van; haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap J. Jennen Schilder- en decoratiewerken en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat: (a) de overdracht gebeurt op basis van de op 1 april 2014 afgesloten; boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het; eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de; waarde die blijkt uit de voormelde staat; (b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden aile verrichtingen van de; overgenomen vennootschap vanaf 1 april 2014 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de; verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van dei verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd; (c) Gezien de overnemende vennootschap "J. Jennen Schilder-; en decoratiébedrijf " tweeduizend achthonderd (2.800) aandelen bezit van de overgenomen vennootschap, i; "Industriële schilderwerken J, Jennen", worden deze tweeduizend achthonderd (2.800) aandelen bij de fusie; ç; ingetrokken en worden de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen van de overgenomen ;; vennootschap "Industriële schilderwerken J. Jennen" in de boekhouding van de overnemende vennootschap "J.: Jennen Schilder- en decoratiebedrijf slechts opgenomen ten belope van de fractie die overeenstemt met de; aandelen van de overgenomen vennootschap "Industriële schilderwerken J. Jennen" die omgewisseld werden: tegen aandelen van de overnemende vennootschap, zijnde twintig procent (20%). (d) de overdracht gebeurt, door middel van toekenning van zesduizend zeshonderdnegenendertig (6.639) volledig volgescorte nieuwe ;i aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 april 2014, De vergadering besluit dat dit agendapunt aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, namelijk de overnemende vennootschap,

Derde besluit: De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van; Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan bestuurders van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

Vierde besluit: (1) De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat het vermogen; il van de overgenomen vennootschap de volgende activa en passiva bevat, op basis van de op 1 april 2014; afgesloten boekhoudkundige staat. (2) Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke;

bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, die; beharen tot het overgedragen vermogen. (3) Deze overdracht omvat geen onroerende rechten, waarvan de; overdracht dient worden overgeschreven op het hypotheekkantoor, met uitzondering van deze gemeld in het; zesde besluit. (4) De vergadering verklaart dat het handelsfonds van de overgenomen vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ge-akte .

PEcriTf31~Furii Yr 4 rtr r.'nr+PI-Iq NDEl..

2 6 DEC. 20111

Af1TTWBRPriI " -.itu,.ung TURNHOUT

Da GrifiFer

Ondernemingsnr: 0425.259.678

Ij

Benaming (voluit) : Industriële Schilderwerken J. Jennen

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Metaalstraat 9

2490 Balen

Voc

behot aan Belgi

Staats

14Tes3Tzeiegll ÉBr_ertff.i[? vR~ ~7.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het nummer 0425.259.678, vrij en onbelast is van alle in het algemeen bevoorrechte schulden en lasten en niet belast is met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en dat geen enkel bestanddeel van het handelsfonds bezwaard is met pand en dat de vennootschap geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot gezegd overgedragen handelsfonds heeft verleend.

Vijfde besluit: (1) De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie. Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum. (2) De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen. (3) De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars. (4) De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap. Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen. De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving. (5) De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intultu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie, (6) Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt za! trekken of-er de nadelige gevolgen van zal dragen. (7) De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten: (a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is; (b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook; (c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

Zesde besluit: ln het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt (art. 683 W.Venn.).

Veertig procent (40%) onverdeeld aandeel in vruchtgebruik voor een periode van twintig jaar, lopende vanaf 14 april 2011 op de constructies (dus met uitzondering van de grond) van nagemeld goed: Gemeente BALEN eerste. afdeling Sen magazijn op en met grond en aanhorigheden te Balen, eerste afdeling, Metaalstraat 9, volgens de huidige kadastrale legger titel gekend ais sectie E, nummer 613/C, met een oppervlakte van vijftig are drieënzeventig centiare (5.073 m2). Volgens laatst overgeschreven titel gekend als deel van nummers 625, 623, 613/A en 6121A met een zelfde oppervlakte.

Zevende besluit: De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt: (1) de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan, (2) de vennoten van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap, (3) de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Achtste besluit: Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de bestuurders.

Neciende besluit; Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan de bestuurders van de

overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en

meer specifiek met de bevoegdheid: (1) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten; (2) als vergoeding voor de overdracht zesduizend zeshonderdnegenendertig (6.639)

volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg; (3) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

c w Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mal 11.1

geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze' verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap; (4) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtsharve inschrijving te nemen, afstand te doen van- alle -zakelijke-rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

Tiende besluit: Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft: alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten; alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren; de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

e. ! behouden

aan het Belgisch Staatsblad

04/12/2012
ÿþVota>

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0425.259.678

Benaming

(voluit) : INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN J. JENNEN

(verkort}

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : METAALSTRAAT 9, 2490 BALEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; HERBENOEMINGEN

Uittreksel uit het verslap van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 11 september 2012. Met eenparigheid van stemmen worden de heer Guido Jennen, wonende te Steenweg op Leopoldsburg 47,, 2490 Balen, mevrouw Christel Jennen, wonende te Steenweg op Leopoldsburg 56, 2490 Balen en mevrouw Kim Jennen, wonende te Schoor 36, 2490 Baten, herbenoemd als bestuurders voor een periode van 6 jaar, hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2018, die vergadert over het boekjaar afgesloten op 31 maart 2018.

Het betreft onbezoldigde mandaten.

Uittreksel uit het verslas van de raad van bestuur gehouden na afsluiting van de gewone algemene vergaderinq der aandeelhouders d.d. 11 september 2012.

De raad van bestuur beslist de heer Guido Jennen, wonende te Steenweg op Leopoldsburg 47, 2490 Balen, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder, én mevrouw Christel Jennen, wonende te Steenweg op Leopoldsburg 56, 2490 Balen te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, bevoegd tot daden van dagelijks bestuur én met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, overeenkomstig artikel 14 en 15 van de statuten.

De raad van bestuur beslist de heer Guido Jennen, wonende te Steenweg op Leopoldsburg 47, 2490 Balen, te herbenoemen tot voorzitter overeenkomstig artikel 10 van de statuten.

Guido Jennen,

gedelegeerd bestuurder.

" . de

pee

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Z 3 uav. Z(11Z

TURNHOUT

Dór~ritfier,

II1! II III ~I1ulllll~

+12195962*

Op de laatste blz. van Luik B vernielden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 11.09.2012, NGL 22.10.2012 12614-0361-019
21/02/2011 : TU051706
18/10/2010 : TU051706
23/09/2009 : TU051706
29/12/2008 : TU051706
09/12/2008 : TU051706
31/10/2008 : TU051706
09/10/2008 : TU051706
04/10/2007 : TU051706
23/10/2006 : TU051706
13/10/2006 : TU051706
28/09/2005 : TU051706
01/10/2004 : TU051706
05/03/2004 : TU051706
29/01/2004 : TU051706
18/10/2002 : TU051706
27/10/2000 : TU051706
20/05/2000 : TU051706
13/10/1999 : TU051706
01/01/1992 : TU51706
08/06/1990 : TU51706

Coordonnées
INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN J. JENNEN

Adresse
METAALSTRAAT 9 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande