INES

Société en commandite simple


Dénomination : INES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.816.784

Publication

17/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- *iipzssa*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rech#btra* van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 4 NOV. 2011

Ondernemingsnr : Benaming INES 0 8 4 0. 8 1 6 7 8 4

(voluit) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : SCHOOLSTRAAT 24 - 2240 MASSENHOVEN

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de onderhandse akte van 12 oktober 2011 blijkt dat een Gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht, genaamd "INES"

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor gezamelijke rekening met derden als voor rekening van derden:

electrische toestellen alsook huishoudtoestellen etc.

, - Klein en groothandel, handelsbemiddeling in, demonstraties van namaakjuwelen, imitatiesieraden, souvenirs, sieraden, toiletartikelen, reukwerk en cosmetica, verzorgingsproducten, kledij

- het ontwikkelen en realiseren van onroerend goed projecten.

- het aan- en verkopen van onroerende goederen.

- - Het promoten, stimuleren, organiseren, deelnemen aan en uitvoeren van muzikaal/vocale evenementen zoals concerten, recitals, scenische producties, muzikaal/vocale experimenten.

- Het promoten, begeleiden, stimuleren en de ondersteuning van beginnende muzikanten, uitvoerende en scheppende kunstenaars in al hun facetten.

- Het organiseren en geven van initiatiecursussen, workshops en meestercursussen ten behoeven van zowel amateurs, beginnende professionelen, als reeds gevorderde zangers en musici, alsook het rechtstreeks voorbereiden van een individu of een ensemble met het oog op een wedstrijd, een auditie, een optreden of een opname

Daartoe mag de vennootschap alle handels,- onroerende, roerend en financiële verrichtingen doen, zoals ondermeer het aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, roerende en onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, mede-aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle waarde-elementen -in zowel het binnen - als het buitenland, die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks bevorderen.

Het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische en/of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten worden opgericht waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen, instellingen, ondernemingen, borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel dit zowel in België als in het buitenland.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2240 Massenhoven, Schoolstraat 24 De duur van de vennootschap is onbeperkt

Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september van ider jaar. Het eerste boekjaar vangt aan bij het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en verstrijkt op 30 september 2012

De jaarlijkse Algemene Vergadering der aandeelhouders zal gehouden worden elke tweede maandag van de maand maart om 19u. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013

Tot zaakvoerder worden benoemd :

Mevrouw Ines Peeters, wonende te 2240 Massenhoven, Schoolstraat 24. zijn mandaat is

onbezoldigd

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 EUR, en is verdeeld in 100 aandelen. Het volledige kapitaal is in geld onderschreven en volstort.

De aandelen zijn op naam.

De inbreng van de stille vennoot bedraagt 10 euro.

Mevrouw Ines Peeters, handelend in haar voormelde hoedanigheid van zaakvoerders (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan Bailla Burg BVBA, kantoorhoudend te 2230 Herselt, Dieperstraat 35A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), de sociale kas voor zelfstandigen, het sociaal secretariaat alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor eensluidend verklaart afschrift

Massenhoven, 12 oktober 2011

Ines Peeters

~ Voorbehouden aan, het Belgisch 9raatsblad









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INES

Adresse
SCHOOLSTRAAT 24 2240 MASSENHOVEN

Code postal : 2240
Localité : Massenhoven
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande