INFOARCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INFOARCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.469.951

Publication

27/01/2014
ÿþ-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014,- Annexer. duMnniteur_helge

t:1=1

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de'lM E E R G E L E G D

MONITEUR BELGE

0 T -01- 2014

IYI

Id

i

" 19026 21+

20 -01-

BELGISCH STAATSE -A

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

2014

Ondernemingsnr : 0841.469.951

Benaming

(voluit) : InfoArch

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 38 bus A2 - 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Tijdens de algemene vergadering d.d. 27/12/2013 werd het volgende beslist

Betrokken zaakvoerder Nele Rotty (71.01.25-184.79)

heeft per aangetekend schrijven d.d. 3010712013 haar ontslag aangeboden

als zaakvoerder van de BVBA Infoarch.

Met ontslag van Nele Rally als zaakvoerder werd aanvaard.

Jan Wilmaers

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 13.01.2014 14007-0473-009
02/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/02/2013
ÿþt

r

Mod Word 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IziANK

1 VAN KOOPHANDEL

b

s'

ai

01

- 4 FEB. 2013

r)EtVDER DE

Ondernemingsnr : 0841.469.951

Benaming

(voluit) : tnfoarch biba

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ot

Zetel : Hollebeek 184, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerder

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder werd d.d. 22/01/2013 het adres van de maatschappelijke en

uilbatingszetel gewijzigd.

Het adres van de nieuwe uitbatings - en maatschappelijke zetel is:

Klcosterstraat 38 Bus A2

2880 Bornem

Jan Wilmaers

Zaakvoerder

op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/112J2.013_-_Anucxes_du_Mox e_ur_belge

05/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11307084*

Neergelegd

01-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841469951

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): InfoArch

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse, Hollebeek 184 bus B

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Sven Heyvaert, te Sint-Niklaas, op 17 november 2011

dat

1) De Heer WILMAERS Jan, geboren te Halle op drie december negentienhonderd éénenzeventig, gehuwd met mevrouw Rotty Nele, hierna genoemd, wonend te 9140 Temse, Hollebeek 184 B.

2) Mevrouw ROTTY Nele, geboren te Izegem op vijfentwintig januari negentienhonderd éénenzeventig, gehuwd met de heer Wilmaers Jan, voornoemd, wonend te 9140 Temse, Hollebeek 184 B.

Maatschappelijke vorm  naam

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De

vennootschap is opgericht onder de naam  InfoArch .

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse, Hollebeek, 184B.

Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR); het is

vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De oprichters verklaren en erkent dat het kapitaal van vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) volledig

geplaatst is.

De heer WILMAERS Jan boven vermelde oprichter sub 1), verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen en zich ertoe te verbinden inbreng te doen in geld van een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), en deze te volstorten ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Mevrouw ROTTY Nele boven vermelde oprichter sub 2), verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen en zich ertoe te verbinden inbreng te doen in geld van een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), en deze te volstorten ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

1) de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings- en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur, en (v) mobiele digitale apparaten (GSM s, e-readers, tablet-computer, enzovoort), domotica-systemen.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware- en hardware, ontwikkelen, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

2) het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, IT-consultancy, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleerd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het ontwikkelen en commercialiseren van software producten en diensten hierrond, waaronder onder meer computer software, internet diensten, mobiele toepassingen en domotica toepassingen.

3) a) het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen

b) alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief.

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle financiële, industriële en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en onder meer alle roerende en onroerende goederen, onroerende zakelijke rechten (zoals opstal, erfpacht, vruchtgebruik, blote eigendom, ook in het kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura) handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, verkopen, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit, of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, hypotheek vestigen, zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag tevens de functie van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar manager of gemandateerde waarnemen evenals elke directie- of controlefunctie in ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze die zij het best geschikt acht.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een een onbeperkte duur vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgend jaar.

Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op dertig juni tweeduizend dertien.

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de

laatste vrijdag van de maand december om 18.00 uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De oproepingen van de vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven geschieden overeenkomstig de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen. Wetboek van Vennootschappen, waaronder de verzending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen , worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Reserves  verdeling van winst - liquidatiebonus

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven.

Het netto-overschot van de vereffening wordt verdeeld onder de aandelen, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten zijn verbonden.

Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

1) De heer WILMAERS Jan, voornoemde oprichter, (NN 711203-351-67), wonende te 9140 Temse, Hollebeek 184 B.

2) De heer ROTTY Nele, voornoemde oprichter, (NN 710125-184-79), wonende te 9140 Temse, Hollebeek 184 B.

Volmacht

Door de oprichters handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) werd een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Sumar , met maatschappelijke zetel

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

te 9250 Waasmunster, Bosstraat 20, vertegenwoordigt door de heer Marcel Cogen, wonende te 9250 Waasmunster, Bosstraat 20, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend S. Heyvaert, geassocieerd Notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INFOARCH

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 38, BUS A2 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande