INGE VAN GORP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INGE VAN GORP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.583.223

Publication

30/06/2015
ÿþ"

AMA Wmi 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie yejp e t ter griffie, van de

VAN 2k'F;,ANDEL

19 JUNI 2015

ANTWERPEN cti11ol.ltte '1 ü iti,t.é~HOÜT Da í;lsfYaar

Il I 1i~ii ioli

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende han deistransacties verrichtingen en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van

Ondernemingsnr : 0 G 3 Z .. 52.3 . 223 Benaming

(voluit) ; Inge Van Gorp

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Tielen, Spoorwegstraat 18 (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dominique Maes te Turnhout op 16juni 2Q15, nog te registreren, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel voor régistratie overeenkomstig artikel 3.12.3.0.5, §2 Vlaamse Codex Fiscaliteit, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht ais volgt

door

Mevrouw VAN GORT' Inge, geboren te Turnhout op 24 maart 1980, rijksregisternunimer 80.03.24-092.16, echtgenote van de heer Gils Steven Ivan Jozef, geboren op 13 augustus 1977, rijksregistemummer 77.08.13-229.84, samenwonende te 2460;Kasterlee, Spoor-wegstraat 18. Gehuwd onder het wettelijk stelsel, gewijzigd bij huwelijkscontract verleden voor notaris André Nijs te Turnhout op 9 juni 2004, sindsdien ongewijzigd.

Artikel 1.- Naam

De vennootschap wordt als een,besloten Vénnootschap' met: beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam `Inge Ván

Artikel 2.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te-rekèrlèü, fanaf heden.

Artikel 3.- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2460 Tielen, Spoorwegstraat 18,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

Bijlagen bij helt Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van projectmanagement, bestuur, de directie, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

- Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

- Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad,. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

- Het oordeelkundig uitbreiden van ftáar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare rniddèlen; io'I l roerende als onroerende goederen, onder welke vorm oàk, order andèrb door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging. van aandelen,in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse 'vennootschappen, het pànlçopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en

het beheérván deze ràerende waafdèn:-'r, , ,

- Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

- Het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden;

- Inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten voor vereist is;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap aile burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Plaatsing en storting van het kapitaal

De comparant verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhon-derdvijftig euro (¬ 18.550,00) volledig geplaatst is.

0

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in honderd aandelen (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één honderdste (1/100ste) ieder.

Inbreng in geld

Mevrouw Van Gorp Inge, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van acht-tienduizend vijfhonderdvijftig euro (t 18.550,00) volgestort ten belope van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) waarvoor haar honderd (100) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE18 0017 5885 9065 bij BNP Paribas Fortis Bank n.v., geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Inge Van Gorp" in oprichting, zoals blijkt uit het be-wijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 12 juni 2015, dat mij, notaris, is overhandigd om door ondergetekende notaris te worden bewaard.

Ieder aandeel is volledig volstort.

Artikel 12.- Benoeming-Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechts-personen, al dan niet vennoten.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

voornoemde Mevrouw Inge Van Gorp, die verklaart deze opdracht te aanvaarden en dat er geen maatregel bestaat die zich tegen deze aanvaarding verzet,

Artikel 14.- Intern bestuur - Beperkingen

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die han-delingen

waarvoor vbfgeps de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

. .

'r

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht_-, .

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 19. - Gewone, bijzondere én b iitengewóne algèmene'vérgadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet Ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag ge-houden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni 2017 om zeventien uur.

Artikel 26. - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoer-der de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2016. Daarna volgt het boekjaar het gewone kalenderjaar.

Artikel 27.- Bestemming van de winst - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vor-men, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden

Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissingen van de álgemene vergadering, in over-èenstemming met alle vigerende wetgevingen terzake.

Bij uitkering van dividenden komen deze de aandeelhouders toe naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen,

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gere-serveerd, of een andere bestemming zal krijgen,

MACHTEN

Bij de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten volgende volmachten verleend aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid "KONSILANTO", rechtsperso)lenregister Antwerpen 0404.876.020, met zetel te 2640 Mortsel, Mechetsesteenweg 131-135 bus 1, met recht van inde-plaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties:

kruispuntbank

voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle formaliteiten;

ondernemingsloket

voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003) tot oprichting 'van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke;

voor eventuele inschrijving.van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belas-tingen over de Toegevoegde waarde 'en'tofietvérvullenvan alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

ndere

á'

Vóor- behoude

n aan

~..

Bijligen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INGE VAN GORP

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 18 2460 TIELEN

Code postal : 2460
Localité : Tielen
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande