INGEBORG HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INGEBORG HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.785.605

Publication

08/09/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

rtzvereàe,i,,à. SA " " " "

28 AUG. 201/1

ANTWERFEM rld£2" TEOUT

IDz 4àritrier

Griffie

tE:s, da

(1111MEM11111

Tuf I,

Ondernemingsnr, 0560. ?*e.s-

Benaming (voluit) (voluit) : Ingeborg Holding

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Nieuwe Staatsbaan 53

2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, notaris met standplaats te Vosselaar op 25 augustus 2014 dat:

Mevrouw Hooijen, Ingeborg Maria, geboren te Heerlen (Nederland) op 21 oktober 1966, (rijksregisternunnmer 66.10.21-420.18), wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwe Staatsbaan 53. een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht. Haar naam luidt "Ingeborg Holding".

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwe Staatsbaan 53 Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden. of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

A. Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of op te richten vennootschappen, met dien verstande evenwel dat deze handelingen alleen voor eigen rekening kunnen gebeuren en in geen enkel geval voor rekening van derden;

B. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen;

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

D. Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard; in de meest ruime zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop, productie en algemeen bestuur;

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door hele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen in emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins;

F. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen;

G. Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het ' genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

E.

mod11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.\17

H. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

I. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even

welke goederen, in het kort tussenpersonen in de handel;

J. Alle verrichtingen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen..

De verrichtingen waarvan sprake in de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen zijn de vennootschap verboden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, aile roerende en onroerende, handels-en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven.

Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen zeshonderdachtenvijftigduizend euro (E 3.658.000,00) euro; het wordt gevormd door een inbreng in nature. Het is volgestort. In verband met de inbreng in nature besluit het verslag van de bedrijfsrevisor als volgt:

"De inbreng in nature bij oprichting van de bvba Ingeborg Holding bestaat uit:

- 1.259 aandelen van de Comm. VA Osseven (0459.655.482) met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Turnhout, Winterdreef 25

- 1.440 aandelen van de vennootschap naar Pools recht Aurora lnvestment Sp.z o.o, met

maatschappelijke zetel te PL-57-350 Kudowa Zdroj, ul. Fabryczna 12.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedr(fsrevisoren inzake inbreng in nature en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid:

c) de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit 3.658 aandelen van de bvba Ingeborg Holding met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Tumhout, Nieuwe Staatsbaan 53,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Winstverdeling - Reserves Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

Algemene vergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ir

a h Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste werkdag van de maand mei om twintig uur..

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat.

Voor de eerste maal kunnen de zaakvoerders worden benoemd in de oprichtingsakte.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken,

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en In zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de:

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. "

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwcordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van

zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tct bestuurder, zaakvoerder of lid van het

directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe

" vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen

vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere

volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Benoeming

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw Hooijen Ingeborg,

voormeld, die uitdrukkelijk heeft verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van

zaakvoerder thans onbezoldigd.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd; uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 30.08.2016 16528-0098-012

Coordonnées
INGEBORG HOLDING

Adresse
NIEUWE STAATSBAAN 53 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande