INGRID CARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INGRID CARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.457.436

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 31.07.2013 13391-0391-011
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 31.08.2012 12541-0284-013
26/04/2011
ÿþ~ ,..,_,..~ . -4 " .~-~rf

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mori 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank von Ysoptiontèl te Antwerpen, op

Griffie 13 APR. 1011

1111

" S10fi3007"

Ondernerningsnr Benaming

(vakput) : INGRID CARE

835~457 436

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (2243) Pulle, Nederviersel

PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN NIEUWE VENNOOTSCHAP - BENOEMING ZAAKVOERDER, ALGEMENE VERGADERING, BOEKJAAR - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING PARTIËLE SPLITSING -

VOLMACHTEN

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMMO WIDAM", met zetel te (2110) Wijnegem, Deumesteenweg 6, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk, op 30 maart 2011, eerstdaags te registreren, blijkt dat:

1. EERSTE BESLISSING - Toepassing artikel 749 Wetboek Vennootschappen

De voorzitter verklaart en de vergadering neemt akte van het voornemen van de Vennootschap om, naar aanleiding van het voorstel tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, voorgesteld in agendapunt 4 hiervoor, artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen.

De aandeelhouders keuren met eenparigheid voormeld agendapunt 1 goed en beslist gebruik te maken van het recht bedoeld in artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten: het recht om af te zien van de verslagverplichting (door het bestuursorgaan en door de bedrijfsrevisor) als voorzien in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen en van het ter beschikking stellen van deze verslagen als voorgeschreven door artikel 748, §1, van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering bevestigt met eenparigheid deze afstand van het recht van verslagverplichting vaststellen.

Zij stelt vast dat alle formaliteiten aangaande de partiële splitsing vervuld zijn.

2, TWEEDE BESLISSING aangaande de stukken van de Partiële Splitsing

De voorzitter deelt mee en de vergadering bevestigt kennis te hebben genomen van de hierna gemelde stukken aangaande de partiële splitsing van de Vennootschap door oprichting van een nieuwe vennootschap, overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen juncto de bepalingen van Boek XI, Titel Il, Hoofdstuk 3, Afdeling Il van het Wetboek van Vennootschappen, (hierna de "Partiële Splitsing"), welke stukken de aandeelhouders van de Vennootschap kosteloos konden verkrijgen op de zetel van de Vennootschap, te " weten:

a) het voorstel tot partiële splitsing van de Vennootschap gedateerd op 13 januari 2011 en neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen in het vennootschapsdossier van de Vennootschap op 16 februari 2011 (hierna het "Splitsingsvoorstel");

b) het verslag van de bedrijfsrevisor over de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting overeenkomstig artikel 219, §1, van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van en ingevolge de Partiële Splitsing.

De voorzitter geeft voorlezing van de conclusies van het verslag van bedrijfsrevisor Guy Parmentier, vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder vorm van BVBA PARMENTIER GUY, met zelel te (2900) Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, luidende als volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 219 W.Venn. bij gelegenheid van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INGRID CARE", kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet geboekte claims en of verbintenissen:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is . voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschappen uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van. waardering Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

leden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde, of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van 110 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 24 maart 2011. (get.) Guy Parmentier voor de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA

PARMENTIER GUY."

De vergadering sluit zich aan bij de conclusie en keurt de verslagen goed.

3. DERDE BESLISSING aangaande de Partiële Splitsing

De vergadering keurt het splitsingsvoorstel dd. 13 januari 2011 integraal goed, dit evenwel rekening

houdende met het feit dat de splitsing terugwerkt tot 30 juni 2010, dus rechtsgevolgen heeft met ingang vanaf 1

juli 2010.

De vergadering bevestigt de splitsingsbalans opgesteld per 30 juni 2010.

4. VIERDE BESLISSING

De voorzitter deelt mee en de vergadering bevestigt met eenparigheid dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de Vennootschap sedert de datum van opstelling van het Splitsingsvoorstel, overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen.

5. VIJFDE BESLISSING

5.a) De vergadering beslist met eenparigheid over te gaan tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, zoals voorgesteld in het Splitsingsvoorstel, nl. door afsplitsing van een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap "IMMO WIDAM", rechtspersonenregister Antwerpen 0440.773.740, met zetel te 2110 Wijnegem, Deurnesteenweg 6 ("Partieel te Splitsen Vennootschap" genoemd), om dat afgesplitste deel van de Vennootschap als een economische entiteit in te brengen in een nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "INGRID CARE" waarvan de zetel zal worden gevestigd te 2243 Zandhoven (Pulle), Nederviersel 58 (hierna de "Nieuwe Vennootschap"), zonder dat de Vennootschap zelf, naar aanleiding van de Partiële Splitsing, wordt ontbonden of vereffend.

5.b) De af te splitsen vermogensbestanddelen van de Vennootschap in het kader van de Partiële Splitsing, in te brengen als een economische entiteit in de verkrijgende Nieuwe Vennootschap, zijn deze opgenomen in de splitsingsbalans en verwerkt in de rapport van de bedrijfsrevisor.

Uit deze verslagen blijkt dat het afgesplitste netto-vermogen achtenveertigduizend negenhonderd vierentachtig Euro zesennegentig cent ( 48.984,96 ¬ ) bedraagt.

5.c) De vergadering stelt vast dat het vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap, ten gevolge van de partiële splitsing, verminderd is met achtenveertigduizend negenhonderd vierentachtig Euro zesennegentig cent (48.984,96 ¬ ).

5.d) Na vastgesteld te hebben dat het kapitaal boekhoudkundig is teruggebracht tot honderdendrieduizend

negenhonderd zesennegentig Euro achtentachtig cent (103.996,88 ¬ ), beslist de vergadering artikel 5 van de

statuten van de Vennootschap aan te passen als volgt:

"Artikel 5.-

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdendrieduizend negenhonderd zesennegentig

Euro achtentachtig cent (103.996,88 ), vertegenwoordigd door honderd en tien (110) aandelen zonder nominale

waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort."

Meteen beslist de vergadering de aard van de aandelen aan toonder te wijzigen in aandelen op naam, en

overeenkomstig de derde alinea te wijzigen als volgt:

"De aandelen zijn op naam".

6. ZESDE BESLISSING:

6.a) De vergadering keurt het ontwerp van oprichtingsakte goed van de Nieuwe Vennootschap "INGRID CARE" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in het kader van en resulterend uit de Partiële Splitsing.

6.b) De voorzitter verklaart en de vergadering keurt met eenparigheid dat één aandeel van de Gesplitste Vennootschap 'IMMO WIDAM" wordt overgedragen tegen één aandeel van de Nieuwe Vennootschap "INGRID CARE".

De nieuwe aandelen die worden uitgegeven in de Nieuwe Vennootschap worden verdeeld onder de bestaande aandeelhouders van de Partieel Gesplitste Vennootschap, als vergoeding voor de inbreng in natura in de Nieuwe Vennootschap ingevolge de gedane partiële splitsing.

De aandelenverdeling gebeurt in concreto ais volgt:

- de Heer Walter DE MAESSCHALCK krijgt zestig (60) aandelen bvba "INGRID CARE". Welke hij aanvaardt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- Mevrouw Ingrid ANTONISSEN krijgt vijftig (50) aandelen bvba "INGRID CARE". Welke zij aanvaardt.

Deze uitgegeven aandelen zullen onmiddellijk na deze akte worden ingeschreven in het

aandeelhoudersregister.

6.c) De vergadering keurt met eenparigheid de staturen van de bvba INGRID CARE" goed, met volgende

kenmerken:

1. rechtsvorm en naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INGRID CARE"

2. Zetel : (2243) Pulle, Nederviersel 58

3. Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeëndertigduizend driehonderd vierenveertig Euro zesenvijftig cent (32.344,56 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door honderdentien (110) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

6. Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volgestort door inbreng in natura.

7. boekjaar: van 1 januari tot 31 december van elk jaar, het eerste boekjaar ingaande op datum der neerlegging van het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

8. Reserves  winst  vereffening :

Van de te bestemmen winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve

tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en

bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient te worden gehomologeerd door de bevoegde Rechtbank van

Koophandel.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het

maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

9. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet ven noot.

De algemene vergadering stelt de zaakvoerder(s) aan en bepaalt de duur van hun opdracht.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest uitgebreide bevoegdheid om ieder afzonderlijk aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt (vertegenwoordigen) de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

10. Doel : De vennootschap heeft tot doel:

- Beheer van het eigen patrimonium.

-Het verkrijgen en behouden van onroerende goederen, flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning

bestemde gebouwen en gronden. De handel in onroerende goederen, het stellen van alle hiertoe noodzakelijke

en dienstige handelingen, het verhuren van deze onroerende goederen, het bouwen en doen bouwen van

onroerende goederen.

- Activiteiten van hoevetoerisme.

- Activiteiten van verpleging

- Activiteiten van schoonheidsspecialisten

- Voeren van management van andere vennootschap.

Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen.

De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële

tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen

in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel aanverwant of analoog is met het hare of van

aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

in het algemeen mag de vennootschap alle handelingen stellen onder welke vorm ook, die haar het meest

geschikt blijken, zowel roerende als onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen welke

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de

verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken en die haar door de wet niet verboden zijn.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

11. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van juni om 18 uur.

6.d) Vaststelling van de realisatie van de Partiële Splitsing.

De vergadering stelt vast dat de partiële splitsing volledig verwezenlijkt is.

6.e) De vergadering benoemt Mevrouw Ingrid ANTONISSEN voornoemd tot niet-statutaire zaakvoerder in

de Nieuwe Vennootschap, en dit voor onbepaalde duur.

Haar bezoldiging zal worden vastgesteld door de eerstvolgende jaarvergadering.

Mevrouw Ingrid ANTONISSEN aanvaardt deze opdracht.

6.f) De vergadering beslist volgende tijdelijke bepalingen binnen de Nieuwe Vennootschap:

- het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2011.

- de eerste jaarvergadering zal plaats hebben in juni 2012.

7. ZEVENDE BESLUIT:

--- Het zevende agendapunt wordt niet beslist

8. ACHTSTE en LAATSTE BESLUIT:

De vergadering geeft volmacht aan de Heren Willy VERSWEYVELD, boekhouder, Filip AUGUSTYNS, boekhouder-fiscalist, en Philippe MOORS, boekhouder-fiscalist, van GROEP FIBOVER met zetel Hoevenen, Witvenstraat 84-86, elk individueel bevoegd, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel,

Voor ontledend uittreksel

Notaris Dirk COUTURIER

Tesamen hierbij neergelegd :

-afschrift;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden. aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 30.08.2016 16532-0195-011

Coordonnées
INGRID CARE

Adresse
NEDERVIERSEL 58 2243 PULLE

Code postal : 2243
Localité : Pulle
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande