INNOREM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INNOREM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.573.941

Publication

06/03/2014
ÿþ~

Mal Waai 11.1

;R3 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t4eergÉ 1egd ter griffie van do Rehtbejnk ron Koophandel le Antwerpen. op

2 5 FEB. nu

Griffie

*14056717*

Ondememingsnr : 0899573941

Benaming

(voluit) : CREAVENTIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lijsterbessenweg 3 - 2540 Hove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 8 januari 2014 blijkt dat dhr. Lieven Van Praet ontslag heeft genomen als zaakvoerder met ingang van 8 januari 2014, Mevr. Ann Van Den Bosch en dhr. Bart Meuwissen worden met ingang van 8 januari 2014 benoemd als zaakvoerder. Hun mandaten zijn onbezoldigd.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren i (publicatie) en II (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

Ieder van deze volmachtdragers kan afzonderlijk handelen,

Uit het verslag van de zaakvoerders dd 9 januari 2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel vanaf 9 januari 2014 wordt verplaatst naar Dreef 20 - 2235 Hulshout.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en li (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

Ieder van deze volmachtdragers kan afzonderlijk handelen.

Eensluidend verklaard, CVBA Verlaet Consulting vertegenwoordigd door mevr. N. Hendrickx, volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.08.2013, NGL 31.10.2013 13648-0385-011
12/01/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte rulle van de

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Oncdememingsnr ; 0899.573.941

Benaming

(voluit) ; CREAVENTIS

(verkort) :

e-.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 4 DEC, Mit

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Gr 1Qr

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2235 Hulshout, Dreef 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - DOELWIJZIGING - COORDINATIE STATUTEN - VOLMACHTEN

UIT EEN AKTE, verleden op 15 december 2014 voor Meester Michael BOES, notaris met standplaats te 3010 Leuven, Kessel-Lo, aangeboden ter e-registratie, BLIJKT DAT:

Werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CREAVENTIS", met maatschappelijke zetel te 2235 Hulshout, Dreef 20, RPR Tumhout en BTW-nummer 6E0899.573.941.

Volgende vennoten waren aanwezig of vertegenwoordigd: 1/ de heer MEUWISSEN Bart Anna Hendrik, geboren te Leuven op 14 november 1960, wonende te 2235 Hulshout, Dreef 20, houder van 124 aandelen; 2/ mevrouw VAN DEN BOSCH Ann, geboren te Herentals op 17 december 1960, wonende te 2235 Hulshout, Dreef 20, houdster van 372 aandelen; 3/ de heer MEUWISSEN Nikolaas Andreas, geboren te Leuven op 2 februari 1986, wonende te 3012 Leuven, Wilsele, Leopold Decouxlaan 28000, houder van 62 aandelen; en 4/ de heer MEUWISSEN Alexander Samuel, geboren te Leuven op 27 juni 1990, wonende te 3001 Leuven, Heverlee, Groenstraat 52 bus 0101, houder van 62 aandelen; aldus waren aile 620 aandelen, volledig volstort, vertegenwoordigd en was heel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd.

De beide zaakvoerders van de vennootschap, te weten voomoemde heer MEUWISSEN Bart en voornoemde mevrouw VAN DEN BOSCH Ann, waren aanwezig.

De volgende conclusies werden genomen met eenparigheid van stemmen:

1. De vergadering heeft beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Innorem", met onmiddellijke ingang en met opheffing van de vorige benaming. De naam "Innorem" staat voor "Innovatie in recyclage tot materialen" en voor "Innovation in recycling into materials", Zowel de volledig naam als de afkorting mogen gelijkwaardig gebruikt worden ter identificatie van de vennootschap.

2, Na kennisname van het verslag van de zaakvoerders inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de bijhorende staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, met name op 31 oktober 2014, heeft de vergadering dit verslag aanvaard en heeft zij zich aangesloten bij de hierin vervatte verantwoording. De vergadering heeft vervolgens beslist het doel van de vennootschap uit te breiden, waardoor het voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

- de import, export, groot- en kleinhandel in en de distributie van producten en technologieën ter bevordering van het milieu; - het opzetten, implementeren en monitoren van activiteiten op vlak van recyclage en hergebruik van reststromen; de reststromen die door de vennootschap zullen verhandeld worden, hebben een technisch en/of industrieel vernieuwend karakter en leveren een bijdrage tot het sluiten van de materiaalkringlopen; - de import, export, groot- en kleinhandel in en de distributie van producten en technologieën die voortvloeien uit de recyclage en hergebruik van reststromen; - diensten i.v.m. de exploitatie van opslagvoorzieningen van diverse goederen, zowel reststromen als herwonnen goederen; - goederenvervoer langs de weg, over water en luchttransport; - het verlenen van advies in verband met milieu en/of materiaalkringlopen en/of recyclage; - het opzetten van proefprojecten i.v.m. materiaalkringlopen en/of recyclage. De hoofdactiviteit van de onderneming is weergegeven onder NACE-code 383 (terugwinning), met als onderverdeling 3832 (terugwinning van gesorteerd materiaal), 38321 (sorteren van ongevaarlijk afval) en 3832903 (sorteren, schoonmaken en verbrijzelen van overig afval voor de productie van grondstoffen uit afvalstoffen die de einde afvalfase bereikt hebben). De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan- en verkopen van onroerende goederen, het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aan- en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

e Voorie " behouden. aan het Belgisch Staatsblad

verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap. De vennootschap mag functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, Ze mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben, dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding, of de vergemakkelijking van de maatschappelijk doel der vennootschap,. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend, De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel."

3. De vergadering heeft ondergetekende notaris gemachtigd om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

4. De vergadering heeft haar voornoemde zaakvoerder en/of de heer Verlaet Jean en mevrouw Hendrickx Nathalie, beiden wonende te 2530 Boechout, Oude Steenweg 6, en/of de heer Mens Johan, wonende te 2580 Putte, Schrieksesteenweg 129, gemachtigd, telkens met recht tot indeplaatsstelling, met alle machten om de conclusies van huidige buitengewone algemene vergadering ten uitvoer te brengen en de coördinatie der statuten te doen, en alle nodige of nuttige wijzigingen of inschrijvingen van de vennootschap bij alle noodzakelijke of nuttige diensten, zoals overheidsdiensten, belastingdiensten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook voor eventuele publicatie in het Belgisch Staatsblad.

5. Na te hebben vastgesteld dat in de KBO de heer VAN PRAET Lieven nog aangeduid staat als vaste

vertegenwoordiger, wat de facto zonder voorwerp is, heeft de vergadering beslist dit te rectifiëren, en de heer

VAN PRAET als dusdanig te ontslaan.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

De notaris (get.)

Michael BOES





















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



samen hiermee neergelegd:

- expeditie

- historiek en gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.08.2012, NGL 30.10.2012 12625-0425-011
21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 26.08.2011, NGL 15.11.2011 11609-0234-011
04/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.08.2010, NGL 28.10.2010 10593-0322-010
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 21.09.2015 15591-0415-010

Coordonnées
INNOREM

Adresse
DREEF 20 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande