INNOVAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INNOVAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.592.831

Publication

17/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ier griffie van de Reftet11k ven goopLaurrlef le Ániwerpea, op

Griffie 115 Oft1, 2411

Onderneniingsnr : 0836.592.831

Benaming

(voluit) : INNOVAS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kempenlaan 1 - 2520 Ranst

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder & benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 30 augustus 2011 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De vergadering bevestigt de aanstelling van Shiela Bruyninckx als nieuwe zaakvoerder met ingang op 1/9/2011, en het ontslag van de heer Bruyninckx Raymond als zaakvoerder vanaf 1/9/2011. Dhr. Bruyninckx wordt bedankt voor de bewezen diensten.

" 11156197

Shiela Bruyninckx

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303514*

Neergelegd

27-05-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Innovas

0836592831

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2520 Ranst, Kempenlaan 1

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op vijfentwintig mei tweeduizend elf, in zijn

kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  Innovas .

2/ zetel: 2520 Ranst, Kempenlaan 1; RPR Antwerpen.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4/ oprichters:

1. Mevrouw BRUYNINCKX Shiela Sandra, geboren te Buenos Aires (Argentinië) op eenentwintig november duizend negenhonderdtachtig, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Statielei 29,

2. De heer BRUYNINCKX Raymond Martin Octave, geboren te Antwerpen op twintig februari duizend negenhonderdzevenenveertig, wonende te 2520 Ranst, Crauwelsveld 5.

5/ kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volstort tot beloop van 6.200 euro op een bijzondere rekening bij KBC Bank.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door :

-de oprichter sub 1/ tot beloop van veertienduizend achthonderd tachtig euro (14.880 EUR), waarvan nog negenduizend negenhonderd twintig euro (9.920 EUR) te volstorten, hetzij op tachtig aandelen

-de oprichter sub 2/, tot beloop van drieduizend zevenhonderd twintig euro (3.720 EUR), waarvan nog tweeduizend vierhonderd tachtig euro (2.480 EUR) te volstorten, hetzij op twintig aandelen.

De naleving van de wettelijke vereisten voor plaatsing en storting van het kapitaal werden door ondergetekende notaris bevestigd.

7/ boekjaar: vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december; eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd benoemd: de heer BRUYNINCKX Raymond voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen

commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verstrekken van alle diensten in verband met lichaamsverzorging en het lichamelijk welzijn, zoals onder meer de diensten verleend in inrichtingen voor schoonheidsverzorging, huidverzorging, gelaatsverzorging, maquillage, manicure en pedicure, epilatie, thalassotherapie, kuuroorden, wellness centra, massagesalons, ergotherapie, schoonheidssalons en solaria.

2. Het verstrekken van advies en consultancy in verband met al het voorgaande en in het bijzonder op het gebied van schoonheidszorg, gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, het aanbrengen van make-up, het gebruik van schoonheidsproducten en verzorgingsproducten, esthetiek, het lichamelijk welzijn, voeding- en dieetproducten, trainings- en bewegingstherapie en ontspanning in de ruimste zin van het woord.

3. Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

4. De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van, alsook de vervaardiging van alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, manicure- en pedicureartikelen; parfums en ander reukwerk, alle scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen en alle aanverwante producten, machines en toestellen; alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten; kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams-, huid- en haarverzorging en hun accessoires; geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden en gadgets; toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn; alle sportartikelen, met inbegrip van sportkledij en  schoenwaren.

5. De verzorging van de algemene lichamelijke gesteldheid door ontwikkeling en relaxatie van de spieren door middel van sportbeoefening en therapieën in het algemeen en meer bepaald door in- of outdoor conditietrainingen, turnoefeningen, bodybuilding en fitness, al of niet onder begeleiding. De uitbating en/of verhuring van sportzalen voor het beoefenen van fitness, gymnastiek, aerobic, lichaamstraining en aanverwante sporten in de meest brede zin. De begeleiding van sportbeoefenaars in de meest brede zin.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Dit alles uitgezonderd de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren n allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

12/ gewone algemene vergadering: de derde dinsdag van de maand juni om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Tevens wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld:  CONENCO te 2950 Kapellen, Ertbrandstraat, en  KMO Focus te 2170 Antwerpen (Merksem), Ringlaan 33, en hun aangestelden, ieder met het recht om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle nodige documenten te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.06.2015, NGL 31.08.2015 15506-0447-015

Coordonnées
INNOVAS

Adresse
KEMPENLAAN 1 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande