INNOVATION FUELS EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INNOVATION FUELS EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 899.971.641

Publication

10/01/2013
ÿþ Mcd POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[

u Ill

*13006281*

keaergelegrl ter griffie vare de Rseon&

van Koophandel te Anttaorpen, op

2 8 DEC 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0899.971.641

Benaming (voluit) : Innovation Fuels Europe in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel : Berchemstadionstraat 76 - 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Sluiting vereffening

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 12/12/2012

De vergadering gaat over tot stemming en besluit om de vereffening op basis van het verslag van de vereffenaar goed te keuren en de voorgestelde regelingen te aanvaarden.

De aandeelhouders gaan per afzonderlijke toestemming akkoord met de voorgestelde verdeling van het vereffeningsdividend.

Bijgevolg is de vereffening van de vennootschap definitief gesloten.

De vergadering geeft met éénparigheid van stemmen kwijting aan de vereffenaar voor zijn mandaat en ontheft de vereffenaar van zijn verantwoordelijkheden inzake de vereffening. De vergadering ontslaat de vereffenaar.

De vergadering geeft opdracht aan Abergel Laurent om over te gaan tot bekendmaking van het besluit inzake sluiting van vereffening.

De vergadering gaat akkoord met het voorstel van de vereffenaar om alle stukken te bewaren

gedurende de wettelijk voorzien termijn van ten minste 5 jaar op het volgende adres :

Abergel Laurent

Kwikstaartlaan 14

2610 Antwerpen

Tegelijk neergelegd: PV 12/12/2012 + copie akkoord rechtbank

Abergel Laurent

Vereffenaar

Op de laatste blz. vin Lùlk B verme1aen: Recto :-Náarn en hokfanidhëidvándë instru nentër-eridë nóláns:tïétzif' ri dé-pèrso d)n(e )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Naam[oze vennootschap

30/12/2011
ÿþ " Mod weed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I' UI ir ii i i iii iu I I 1H11

*11197059*

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

^ ^n" -1" 71(r" ;-1

~ . , npn~rr ,

~~

L 4GGir-4ák" J.'L':vr: L' á G,~.. . . a,.: JU)

1 9 BEC. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 899.971.641

Benaming INNOVATION FUELS EUROPE

(voluit) NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Rechtsvorm : 2600 ANTWERPEN-BERCHEM, BERCHEMSTADIONSTRAAT 76

Zetel : ONTBINDING  ONTSLAG / KWIJTING BESTUURDERS  AANSTELLING VEREFFENAAR - VOLMACHT

Onderwerp akte :





Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op vierentwintig november tweeduizend elf, dat  nadat geakteerd werd dat met ingang van dertig juni tweeduizend elf beslist werd het ontslag als bestuurder van de heren John Thomas Fox en Malek Jalal te aanvaarden; hen werd kwijting gegeven over hun opdracht vanaf zelfde datum  volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

ri De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur  opgesteld conform artikel 181 § 1, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen  waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig augustus tweeduizend elf, opgesteld conform artikel 181 § 1, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eli Verstappen Bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door de heer Eli Verstappen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 9400 Ninove, Ophemstraat 26, over gemelde staat van activa en passiva, en opgesteld conform artikel 181 § 1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, en wiens besluit de dato vijfentwintig oktober tweeduizend elf luidt als volgt:

"Ter afronding van mijn beperkt onderzoek, verricht in overeenstemming met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bednjfsrevisoren, kan ik besluiten dat:

a. De staat van activa en passiva per 31 augustus 2011 voortvloeit uit de boekhouding en werd opgesteld op basis van de waarderingsregels van toepassing bij de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

b. Over de staat van activa en passiva per 31 augustus 2011 met een balanstotaal van 45.466, 61 euro en een resultaat over het boekjaar van negatief 498,13 euro ik een verklaring zonder voorbehoud geef over de getrouwheid van de cijfers.

c. De staat van activa en passiva per 31 augustus 2011 een positief te realiseren saldo weergeeft van

44.602, 78 euro volgens de opgegeven staat van activa en passiva, en dat de goede afwikkeling van de vereffening door de vereffenaar dient te worden beschouwd onder voorbehoud van realisatie van de activa door de vereffenaar.

Ninove, 25 oktober 2011

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor BV ovv BVBA, vertegenwoordigd door Eli Verstappen, Bedrijfsrevisor". Na voorlezing van deze verslagen wordt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid

bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is.

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van vierentwintig november tweeduizend elf.

Zn De vergadering verleent kwijting aan volgende bestuurders voor het door hen gevoerde bestuur, na hun ontslag op vierentwintig november tweeduizend elf aanvaard te hebben: de heer Jean Marie Marcelle Guillaume Naveau, en de heer Laurent Aaron Abergel.

LI De vergadering besluit  onder opschortende voorwaarde van de homologatie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft  als vereffenaar aan te stellen: voornoemde heer Laurent Abergel, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleenhandelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar is derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

4 De algemene vergadering beslist bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, te verlenen aan mevrouw VERBIEST Lutgarde, wonende te 2970 Schilde, Van De Wervelaan 89, teneinde a) bij de griffies en/of ondememingsioketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de wijzigingen (huidige en toekomstige) en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aangifte tot wijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen.

(Bij beschikking gewezen en uitgesproken in de raadkamer van de 2e kamer van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op zes december tweeduizend elf, werd de aanstelling als vereffenaar van voornoemde heer Laurent Abergel gehomologeerd]

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  verslag raad van bestuur  verslag bedrijfsrevisor  staat van actief en passief.

4

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 18.07.2011 11307-0474-011

Coordonnées
INNOVATION FUELS EUROPE

Adresse
BERCHEMSTADIONSTRAAT 76 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande