INNOVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INNOVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.438.063

Publication

06/11/2013
ÿþ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

?











Mat Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111tql)11I111111111111

__IWnaleod ter griffirr-vara de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 ONT. 2C13

TURNHOUT

eff riffier,

Ondernemingsnr : (} 57/4,.y,3 8.0 3

Benaming

(voluit) : Innove

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brouwerijstraat 37 bus B te 2235 Huishout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting dd. 16/10/2013

Uit een akte ontvangen door Meester Benedikt CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg,; ondergetekend, op 16 oktober 2013, Blijkt er dat.

L Mevrouw VERIS Isabelle Maria Jozef [Rijksregisternummer 74.01.25-166.63], geboren te Lier op vijfentwintig januari negentienhonderd vierenzeventig, echtgenote van de heer Kurt Janssens, wonende te 2235 Hulshout, Brouwerijstraat 37B.

Gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Laurence Cuypers te Heist-op-den-Berg op 16 juni 2011, zonder wijziging aangebracht te hebben.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

II. De vennootschap ais naam heeft Innove.

Ill. De zetel gevestigd is te 2235 Hulshout, Brouwerijstraat 37 bus B. De zetel kan zonder statutenwijziging' verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft:

Een onderneming of associatie waarvan de activiteit zich manifesteert als interieur-vormgever en de aanverwante en intellectuele dienstverlening in de bouwsector.

De onderneming treedt op als een volwaardig ontwerper. Zij zal de coördinatie kunnen uitvoeren over bouwwerkzaamheden en tevens optreden ais projectontwikkelaar.

Zij mag aile mogelijke expertises uitvoeren, waarvoor zij toe bevoegd is.

De vennootschap mag eveneens studies en ontwerpen uitvoeren voor stabiliteit, alsook bijzondere technieken, zoals elektriciteit, sanitair, verwarmingssystemen, verluchtingen, akoestiek, wegeniswerken,, enzovoort, uitwerken en adviseren. Zij zal de veiligheidscoördinatie op zich kunnen nemen op de bouwwerven en daarbuiten.

Zij zal alle aanverwante disciplines beoefenen voor zover deze niet onverenigbaar zijn met de; beroepsplichten die voorgeschreven zijn in het Reglement van de Orde van Architecten.

Zij zal adviezen verleden van technische, commerciële en administratieve aard.

Al deze opgesomde werkzaamheden kan de vennootschap met of zonder onderaanneming uitvoeren. Zij zal. eveneens kunnen optreden als handelsbemiddelaar in deze sector alsook nieuwe technieken verwezenlijken.

De vennootschap mag haar doel nastreven zowel in België als in het buitenland.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of' verhuren, vervaardigen, aankopen en verkopen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar; maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle' intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden, ondernemingen, met dewelke één en ander band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk' welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan,

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële, tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten ondernemingen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met de hare, of van die aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging naar de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in Artikel 70 van de gecoördineerde wetten op handelsvennootschappen.

Verder is de vennootschap gerechtigd,zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels ,financiële,roerende en onroerende handelingen te verrichten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen met een fractie waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, die elk éénlhonderd zesentachtigste van het kapitaal en bezit van de vennootschap vertegenwoordigen.

Vl. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt:

Door mevrouw VERIS Isabelle Maria Jozef, ten belope van honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Tesamen: honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk bezit en kapitaal van de vennootschap.

De aandelen werden volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX. leder boekjaar begint op 1 oktober van elk jaar en eindigt op 30 september, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op vandaag en zal eindigen op 30 september 2014.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de eerste donderdag van de maand maart om 19:30 uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar 2015.

X!_ Benoeming zaakvoerder.

Bij eenparigheid beslist de buitengewone algemene vergadering als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur aan te stellen en te benoemen: mevrouw Isabelle Maria Jozef Veris, voornoemd.

Die verklaart haar functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd

VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan de heer Bossaerts Werner, boekhouder, te 2560 Nijlen, Ringstraat 5, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in de Kruispuntenbank en het Ondernemingsloket en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om inschrijving als "B.T.W,"-belastingplichtige te bekomen.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 16/10/2013

2) verslag van de revisor

3) verslag van de oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INNOVE

Adresse
BROUWERIJSTRAAT 37, BUS B 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande