INOVIGATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INOVIGATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.716.710

Publication

06/10/2014
ÿþ~

a,r

1~ j.



2142813

*, > . ,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechilnnk van Ya~?~cnd

Antwerpen

2 5 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

uhII IIIIIE~IIIIIIIII III

*19181275*

Ondernemingsar : Benaming (voluit) :

(verkort) ;

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte

0539.716.710

INOVIGATE

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Uitbreidingstraat 84 derde verdieping

2600 Antwerpen (Berchem)

ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - BENOEMING N1ET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van;

Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,

notaris te Antwerpen, op 12 september 2014, blijkt het volgende:

1. De in functie zijnde statutaire zaakvoerders werden eervol ontslagen, te weten:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GLx Heaith Ventures",, :: rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0534.740.214, met zetel te 2390 Malle, Hallebaan 147,; ;; met als vaste vertegenwoordiger de heer LEFEVER Guy Maurice Annie, geboren te Oudenaarde op 5 juni ;; 1960, wonende te 2390 Malle, Hallebaan 147.

ji 2. De heer HOFMAND Henry Klaus, geboren te Unterbalbach (Duitsland) op 4 augustus 1960, wonende;

;: te Stockackerstrasse 25, 4153 Reinach BL (Zwitserland). .

3, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTEGRATED MULTIDISCIPLINARY; CONSULTING & COACHING", in het kort "IM CONSULTING & COACHING", nagenoemd, met ais vastei vertegenwoordiger mevrouw MAES Ingrid Celina Gustave, geboren te Gent op 3 oktober 1966, wonende te. 2900 Schoten, Louis Vervoortlaan 26,

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTEGRATED MULTIDISCIPLINARY: ;; CONSULTING & COACHING", in het kort "IM CONSULTING Si COACHING", rechtspersonenregister; Antwerpen, afdeling Antwerpen 0807.565.679, met zetel te 2900 Schoten, Louis Vervoortlaan 26, met als vaste; vertegenwoordiger mevrouw MAES Ingrid Celina Gustave, geboren te Gent op 3 oktober 1966, wonende te; 2900 Schoten, Louis Vervoortlaan 26, werd herbenoemd ais niet-statutaire zaakvoerder voor de verdere duur: van de vennootschap.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend) Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r Ittelleft, ld'at;rplegd ter griiije van de Rechtbag ~~~~

Voor- van Koophandel tv Ant.~rer,o°n, 02.7 SEP.

behouden Griffie

aan het

Belgisch

Staatsblad



Ondernt~mingsnr :

Eenaming (voluit) : 1NOVIGATE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Uitbreidingstraat 84 derde verdieping

(volledig adres) 2600 Antwerpen (Berchem) Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd véér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 26 september 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "INOVIGATE".

2. Zetel: 2600 Antwerpen (Berchem), Uitbreidingstraat 84, derde verdieping.

3. Oprichters:

1. Mevrouw MAES Ingrid Celine Gustave, geboren te Gent op 3 oktober 1966, wonende te 2900 Schoten, Louis Vervoortlaan 26;

2. De heer HOFMANN Henry Klaus, geboren te Unterbalbach (Duitsland) op 4 augustus 1960, wonende te Stockackerstrasse 25, 4153 Reinach BL (Zwitserland).

3. De heer LEFEVER Guy Maurice Annie, geboren te Oudenaarde op 5 juni 1960, wonende te 2390 Malle, Hallebaan 147.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste

boekjaar eindigt op 31 december 2014.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen , terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, dienen zij steeds met twee samen op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Statutaire zaakvoerders; Voor de duur van de vennootschap aangesteld:

1/ de heer HOFMANN Henry Klaus, geboren te Unterbalbach (Duitsland) op 4 augustus 1960, wonende te Stockackerstrasse 25, 4153 Reinach BL (Zwitserland);

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Integrated Multidisciplinary Consulting & Coaching", in het kort "IM Consulting & Coaching", rechtspersonenregister Antwerpen 0807.565.679, met zetel te 2900 Schoten, Louis Vervoortlaan 26, welke voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger: mevrouw MAES Ingrid, voornoemd.

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GLx Health Ventures", rechtspersonenregister Antwerpen 0534.740.214, met zetel te 2390 Malle, Hallebaan 147, welke voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid ais haar vaste vertegenwoordiger: de heer LEFEVER Guy, voornoemd.

bi[ van Luik P verrnelden recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzier, van derden te vertegenwoordigen

~~ ?r S `aem 9n i,~ tir~ah4R,nç

Gr, de laatste

7 1 3°~~

, 7

mod 11.1

12. Commissarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van managementadviezen, aan bedrijven en organisaties actief binnen het brede domein van de gezondheidszorg en de proces-industrie waaronder pharma-, biotech-, chemische- en voedingsbedrijven, evenals aan bedrijven en organisaties die investeren binnen het brede kader van het gezondheidsecosysteem.

Het ontwerpen, implementeren en uitbaten van informatievoorzieningen, producten en oplossingen die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheidszorg.

Het verlenen van adviezen van strategische, financiële, technische, commerciële of administratieve zin in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen, geldplaatsingen en juridisch advies.

Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doe[ verband houden of dit kunnen bevorderen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële en duurzame activa.

Het verwerven voor eigen rekening, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, " obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of op te richten vennootschappen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, en in het bijzonder het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste vrijdag van de maand april om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: De heer HOFMANN Henry, voornoemd, werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door mevrouw MAES Ingrid, voornoemd.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

17. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B&R", rechtspersonenregister Antwerpen 0457.385.385, met zetel te 2930 Brasschaat, De Caterslei 5, vertegenwoordigd door mevrouw Johanna lmbrechts, wonende te 2960 Sint-Job-in-'t-Goor, Rozenlaan 16 en mevrouw Kristien Van Gulck, wonende te 2930 Brasschaat, Gezondheidslei 28, evenals aan haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, ieder afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

r Vaor-behoudsn .;çaan'het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)ncen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegennvoordiglen

` er_n " Kaam er% n,,7mdk erom,

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 31.08.2015 15554-0094-010

Coordonnées
INOVIGATE

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 84 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande