INSERCON

Société en commandite simple


Dénomination : INSERCON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 527.958.033

Publication

06/05/2013
ÿþ I i Mod Word 11.1

" -~=-- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudei

aan het

Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

PQQrgdee ier tic kethfhek

van 11{6Ophütlddl ie Aafiri+vipeaf 02

Griffie 2 iF APR. 2013

Ondernemingsnr : 4 5 2 7" 9 5

Benaming

(voluit) : INSERCON

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm.V

Zetel : Baron Leroystraat 17 - 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Het jaar 2013, op 12 april zijn te Deurne bijeengekomen de ondergetekenden die hierna aangeduid worden en die verklaren dat zij onder hen overgaan tot de oprichting van een vennootschap waaraan zij de vorm geven van een gewone commanditaire vennootschap.

Hiertoe voeren de ondergetekenden de voorafgaande verrichtingen door zoals hierna zal genoteerd worden en stellen zij de statuten vast volgens de tekst die hierna zal worden weergegeven en waarbij als volgt wordt overeengekomen;

Zijn verschenen:

1. Mark Willems Baron Leroystraat 17, 2100 Deurne

0479/730170 -- mark.willems@mobistar.be

2. Carina Willems Grootakker 91, 2390 Malle

0476.67.09.68  carina.willems@gitt.be

Artikel 1 Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming INSERCON

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Baron Leroystraat 17, 2100 Deume. De zetel mag niet

overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten,

Artikel 3 Doel

Het doei van de vennootschap is

" Het nemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

" Managementactiviteiten van holdings

" Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk. doch niet uitsluitend op het vlak van management, financieel beleid, personeelsbeleid, marketing, productie en. ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis, alsmede projectmanagement, Ingenieurs- en studiebureel voor prcjecten in de industrie.

" De vennootschap heeft onder meer het doel het kopen, verhuren en beheren van haar eigen onroerende goederen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het. productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en collectieve beleggingsinstellingen.

" Het verwerven en aanhouden van participaties door middel van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, In alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, in België of het buitenland; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en

\Ilegen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

" Het aangaan van leningen bij derden, het verschaffen van leningen aan derden of het stellen van ' waarborgen voor derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Detailhandel via postorderbedrijven of via internet

Overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel

Goederenvervoer over de weg, m.u.v. verhuisbedrijven

Overige posterijen en koeriers

Holdings

Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters

Overige zakelijke dienstverlening

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins in aile Belgische vennootschappen of buitenlandse ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven.

Het patrimonium, gevormd door de vennootschap, te behouden, te beheren en oordeelkundig uitte breiden.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden. Met uitzondering van gereglementeerde activiteiten waartoe de vereiste machtigingen of vergunningen ontbreken. Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België ais in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, industriële, ambachtelijke, intellectuele, organisatorische, commerciële of burgerrechterlijke verrichtingen doen.

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. ledere vennoot zal een einde mogen stellen aan

de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Artikel 5 Kapitaal-Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.000 Euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, elk met

een fractiewaarde van 11100 van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal wordt ingebracht als volgt

Door ; Mark Willems 1.980 euro

Door : Carina Willems 20 euro

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

Aan Mark Willems 99 aandelen

Aan Carina Willems I aandeel

Artikel 6 Beherende en stille vennoten.

Mark Willems is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Carina Willems is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen, mits in achtname van de volgende punten:

a)De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

b)Hij is t.a.v. derden hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap wanneer hij heeft meegewerkt met overtreding van voorgaande verbodsbepaling (punt a). Hetzelfde geldt voor verbintenissen waaraan hij niet heeft meegewerkt indien hij er een gewoonte van gemaakt heeft de zaken van de vennootschap waar te nemen of indien zijn naam in die van de vennootschap voorkomt.

c)De stille vennoot kan door derden worden verplicht de hem uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap.

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, Mark Willems wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvcerder. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor aile vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Artikel 8 Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ttoor- r

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel ' slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervullen van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 9 Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle

andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen,

die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijk inventaris latten opmaken, ,

noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op 1/4/2013 en zal afgesloten worden op 31112/2014.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris en een jaarrekening evenals een

jaarverslag, overeenkomstig de wettelijke bepalingen van toepassing op de onderneming.

Artikel 11 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen,

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig

akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

Artikel 12 Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de 2de zaterdag van de maand juni om 11:00 uur ten maatschappelijke zetel, De eerste algemene vergadering vindt plaats in het jaar 2015.

iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. ' Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 13 Ontbinding-Vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit,

Artikel 14: Volmacht

De oprichters verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan Dora Decraen , om alle formaliteiten met betrekking tot inschrijving, eventuele wijziging of schrapping te vervullen in het ondernemingsloket, alsook om eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de 137W-administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welkdanig registratie en/of erkenningsnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten.

Artikel 15: Overname verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 april 2013, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

Aldus overeengekomen in vijf (5) exemplaren opgemaakt te Deurne op 12 april 2013.

voor eensluidend uittreksel,

Mark Willems

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INSERCON

Adresse
BARON LEROYSTRAAT 17 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande