INSTITUUT VOOR LICHAMELIJKE OPVOEDING KAPELLEN, AFGEKORT : I.L.O.K.A.

Association sans but lucratif


Dénomination : INSTITUUT VOOR LICHAMELIJKE OPVOEDING KAPELLEN, AFGEKORT : I.L.O.K.A.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 443.868.238

Publication

26/08/2013
ÿþ MOA 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

!i.

II11~n~~uiiru~n~mi~mi

1 132361+

Ondernemingsnr : 0443.868.238 Benaming

Neergelegd ter griffie van neteOiliank van enphandel te Antlº%erpzn, op

Griffie 1 4 AUG. 2013

(voluit) : Instituut voor Lichamelijke Opvoeding Kapellen

(verkort) : I.L.O.K.A.

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Hoevensebaan 57, 2950 Kapellen

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - ontslag en benoeming bestuurders

De algemene ledenvergadering, gehouden op 12 juni 2013, heeft éénparig de verplaatsing van de maatschappelijke zetel goedgekeurd naar.

Peedreef 2 te 2950 Kapellen, gerechtelijk arrondissement Antwerpen, en dit met ingang vanaf 12 juni 2013.

De Leden hebben het ontslag aanvaard van volgende bestuurders:

-Van Dorst Willy - Secretaris - wonende te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 57

NN: 47.12.06-065-50, geboren te Zandvliet op 6 december 1947,

wegens overlijden op 18 januari 2013

- Geyskens Antoinette, bestuurslid, wonende te 2100 Deume-Antwerpen, Bisschoppenhoflaan 399

NN: 300111-008-08, geboren te Kapellen op 11 januari 1930,

wegens opname in rust- en verzorgingstehuis en dit vanaf 31 augustus 2012

De Leden keurden de benoeming van de volgende nieuwe bestuurders goed:

- Tahon Hugo - Secretaris - wonende te 2950 Kapellen, Peedreef 2

NN: 60.09.01-525-89, geboren te Beveren-Waas op 1 september 1960

- Stoop Inge - Bestuurslid - wonende te 2920 Kalmthout, Beauvoislaan 83,

NN: 66.03.19-166-89, geboren te Kapellen op 19 maart 1966

- De Leeuw Tom - Bestuurslid - wonende te 2950 Kapellen, lependreef 7

NN 72.01.31-105-96, geboren te Kapelten op 31 januari 1972

- Bekeert Grégoire - Bestuurslid - wonende te 2950 Kapellen, Sevenhanslei 46

NN 78.07.19-351-87, geboren te Kortrijk op 19 juli 1978

- Steynen Rina - Bestuurslid -wonende te 2950 Kapellen, Peedreef 2

NN: 6602.13-160-74, geboren te Merksem-Antwerpen op 13 februari 1966

en dit met ingang vanaf 12 juni 2013.

Huygen Irène Vertinden Steven

Voorzitter Penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij è£Belgisè staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/02/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0443.868.238

Benaming

(voluit) : instituut voor Lichamelijke Opvoeding Kapellen

(verkort) : I.L.O.K.A.

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Peedreef 2, 2950 Kapellen

Onderwerp akte : Aanpassing statuten - ontslag leden- benoeming Raad van Bestuur

De bijzondere algemene ledenvergadering, gehouden op 4 januari 2015,

heeft met eenparigheid van stemmen de wijzigingen van de statuten aanvaard.

Oorspronkelijke stichters

1. Vanderbeke, Guy Julien Leon, psycho-pedagogisch consulent, Winkelhaakstraat 5, 2950 Kapellen.;

2. Elseviers, Jeanne Henriette, boekhouder, Zwarte Beeklaan 30, 2950 Kapellen ;

3. Van Dorst, Willy, electricien, Hoevensebaan 57, 2950 Kapellen ;

4. De Hoon, Irma Ludovica Maria Josepha, huishoudster, René De Pauwstraat 100 te 2950 Kapellen, allen van Belgische nationaliteit, verklaarden bij deze een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921. Ingevolge de wet van 2 mei 2002, werden de statuten door het huidige bestuur als volgt gewijzigd.

STATUTEN

TITEL I  Naam, zetel, doel, duur

Art. 1. De vereniging draagt als naam : Instituut voor Lichamelijke Opvoeding Kapellen, vereniging zonder winstoogmerk. In haar betrekkingen met derden mag zij ook gebruik maken van de afkorting ." v.z.w.

Art, 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te Kapellen, gerechterlijk arrondissement Antwerpen. Hij kan worden overgeplaatst naar een andere plaats van deze agglomeratie bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur. Heden is hij gevestigd te 2950 Kapellen, Peedreef 2.

Art, 3, De vereniging heeft tot doel het verstrekken van een lichamelijke en morele vorming en ontwikkeling. Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel bevorderen, zoals andere sportieve, culturele, sociale en politieke activiteiten, mits deze niet in strijd zijn met de statuten van de Socialistische Partij, Zij moet tevens kaderen binnen de verordeningen van de Antwerpse Socialistische Turngouw van de Socialistische Turnbond van België. Zij drijft geen nijverheids- of handelszaken en beoogt niet enig stoffelijk voordeel te verschaffen aan haar leden. Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

De bepalingen van artikel 3 zijn niet vatbaar voor wijziging, noch door de raad van bestuur, noch door de algemene ledenvergadering, zelfs niet met unanimiteit der stemmen.

Art 3bis. ingevolge feiten onafhankelijk van onze wil dient art 3 bis bijgevoegd aan het art 3 dat op zich onwijzigbaar is. Gezien de Socialistische Partij haar naam gewijzigd heeft moet art 3 in de toekomst gelezen worden als Socialistische partij of haar legitime opvolgers. Daar bovendien de Antwerpse Socialistische Turngouw ontbonden is, vervalt deze verwijzing automatisch.

Art.4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden.

Zij is een voortzetting van de socialistische turnkring " Instituut voor Lichamelijke Opvoeding Kapellen",

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2.2

be

B St

Rechtbank van koop +u Antwerpen

12 FEB. 2015

afdeling Antwerpen riffi

MOD 2.2

a

,.

feitelijke vereniging, afgekort "I.L.O.K.A." opgericht op 17 december 1957.

TITEL 11.  Leden

Art.5. Het aantal effectieve leden is beperkt tot vijftien , met een minimum van vijf. De vereniging telt effectieve en toegetreden leden, waarbij deze laatsten hierna gemakkelijksheidshalve als gewone leden of gewoon als leden worden aangeduid. Enkel de effectieve leden maken deel uit van de algemene vergadering. De toegetreden leden betalen een lidmaatschapsbijdrage volgens de groep waartoe zij behoren, volgens de bepalingen van het huishoudelijk reglement.

Art.6. Als effectief !id kan tot de vereniging toetreden, eenieder natuurlijk persoon die door de raad van bestuur als dusdanig wordt toegelaten. Een kandidaat-effectief lid dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de raad van bestuur en schriftelijk zijn instemming met het doel en de statuten van de vereniging betuigen en dit minstens vijf werkdagen voorafgaand aan de algemene ledenvergadering. Aanvaarding van de statuten houdt aanvaarding van het huishoudelijk reglement in.

Art.7. De raad van bestuur kan, onder door hem te bepalen voorwaarden, ook andere personen als steunende leden of ereleden als toegetreden leden tot de vereniging toelaten, deze hebben evenwel geen stemrecht en voor de andere rechten en plichten wordt naar het huishoudelijk reglement verwezen.

Art.8. Door de effectieve leden is geen bijdrage verschuldigd, toegetreden leden daarentegen wel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Art.9. Elk lid, effectief of toegetreden, kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Indien het initiatief uitgaat van een effectief lid moet dit per aangetekende brief aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht. De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de algemene vergadering en niet een meerderheid van twee derden van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen worden uitgesproken, Tot slot kunnen leden ook van rechtswege hun lidmaatschap verliezen, telkens wanneer één van de volgende voorwaarden zich voordoet; het niet tijdig betalen van het lidgeld, manifeste of veel voorkomende scheiding van de statuten en/of het huishoudelijk reglement, bij onbekwaamverklaring en bij overlijden,

Art.10. Uittredende of uitgesloten effectieve leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding voor gestorte of gedane inbrengsten vorderen. In geen geval kan een uitgetreden of uitgesloten lid inzage, beding tot terugvordering, mededeling of afschrift van rekeningen, verzegeling van goederen der vereniging of het opmaken van een inventaris verlangen. Eens het lidmaatschap beëindigd is, kan het voormalig lid enkel nog beschouwd worden als derde opzichtens de vereniging.

TITEL I I I.  Raad van bestuur

Art.11. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste vier en ten hoogste acht bestuurders, gekozen uit de vijftien effectieve leden, Zij worden benoemd voor een periode van zes jaar door de algemene vergadering. Hun opdracht eindigt door het verstrijken van hun mandaat en eventueel door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Art.11bis Om de vereniging geldig te verbinden ten opzichte van derden is de handtekening van minstens twee bestuurders vereist.

Art.12. Kandidaat bestuursleden dienen hun kandidatuur schiftelijk in te dienen bij het secretariaat en dit minstens 5 werkdagen voorafgaand aan de algemene ledenvergadering Om tot bestuurder verkozen te worden, moet de kandidaat aan de hierna volgende voorwaarden voldoen

Minimum één jaar effectief lid zijn van de vereniging en bereid zijn een bestuursfunctie daadwerkelijk op zich te nemen.

Art.13. In geval van vacature tijdens een mandaat, wordt een voorlopig bestuurder door de raad van bestuur benoemd. Hij voltooit in dat geval het mandaat van bestuurder tot de eerstvolgende algemene vergadering. De bestuurders die vrijwillig ontslag nemen; blijven hun functie uitoefenen tot hun vervanging, uiterlijk tot de eerstvolgende algemene vergadering.

Art.14 § 1. De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter (eventueel één of meer voorzitters), een secretaris en een penningmeester. Zij kan eventueel ook een of twee commissarissen uit de leden benoemen. De voorzitter (of een ondervoorzitter, of de secretaris of twee bestuurders) roept de raad van bestuur bijeen en zit de vergadering voor. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de vergadering

voorgezeten door, in volgorde, de ondervoorzitter, de secretaris, de penningmeester of een lid van de raad van bestuur, namelijk het oudste aanwezige werkend lid in dienstjaren.

§ 2. De raad vergadert slechts geldig indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. Is de meerderheid van de bestuurders niet aanwezig, dan wordt binnen de acht dagen een tweede vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

met dezelfde agenda bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezigen, maar onder de aanwezige leden moet wel een meerderheid bereikt worden. Een bestuurder kan zich wel bij volmacht laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Elke bestuurder kan slechts drager zijn van één volmacht. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt,

§ 3, Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris (of twee bestuurders) en ingeschreven in het daartoe bestemt register. De uittreksels die moeten voorgelegd worden en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter (de secretaris) (of door twee bestuurders),

Art.15 §1. De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van diegene die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

§ 2. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meerdere van zijn leden.

§ 3. Bij buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging, ook tegenover derden, geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

huishoudelijk reglement kan door de raad van bestuur steeds gewijzigd worden. Het reglement en alle wijzigingen eraan, wordt de leden ter kennis gebracht.

TITEL IV,  Algemene vergadering

Art, 16. De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door, in volgorde de ondervoorzitter, de secretaris, de penningmeester of een lid van de raad van bestuur, namelijk het oudste lid in dienstjaren. Elk lid beschikt slechts over één stem op de algemene vergadering.

Art, 17. De algemene vergadering heeft volheid van bevoegdheid, waarbij zij in het bijzonder bevoegd is voor het wijzigen van statuten, het benoemen en afzetten van bestuurders en commissarissen, het uitsluiten van een lid, het goedkeuren van de rekeningen en begroting, het vrijwillig ontbinden van de vereniging en de omzetting in een vennootschap met sociaal oogmerk en het overdragen van bevoegdheden aan de raad van bestuur. Eens een bevoegdheid toebehoort aan de raad van bestuur, kan de algemene vergadering hierop niet meer terugkomen en ontsnapt deze materie definitief aan haar eigen bevoegdheid,

Art.18, §1. De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist, Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het volgend jaar, en dit ten laatste in de loop van de maand april.

§ 2. De raad van bestuur is bovendien verplicht, wanner één vijfde van de leden daarom verzoekt, een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen,

§ 3. De oproepingen tot de algemene vergadering moeten, om geldig te zijn, worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders of door één vijfde van de effectieve leden. Alle werkende leden worden opgeroepen per gewone brief of per aangetekende brief, ten minste acht dagen voor de vergadering.

§ 4. De oproeping, die plaats, dag en uur vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat ten laatste drie werkdagen voor de algemene vergadering, schriftelijk wordt voorgedragen door ten minste één twintigste van de leden, moet als bijkomend punt op de agenda van de algemene vergadering worden vermeld.

Art, 19 §1. Met uitzondering van de door de wet en door de statuten voorziene gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. De stemming gebeurt mondeling, tenzij het de benoeming of de afzetting van een bestuurder of de uitsluiting van een werkend lid geldt, hetgeen bij geheime stemming moet gebeuren. Een lid kan zich door een ander lid op de vertegenwoordigen. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter.

§ 2. Tot wijziging van de voor wijziging vatbare delen van de statuten kan slechts worden besloten indien de wijziging op de oproeping is vermeld en indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit kan nemen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Voor elke statutenwijziging is tevens een meerderheid van twee derde der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede vergadering, Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met vier vijfden der stemmen worden beslist,

§ 3, Tot vrijwillige ontbinding van de vereniging kan alleen door de algemene ledenvergadering worden besloten als twee derde van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een besluit tot vrijwillige ontbinding kan slechts genomen worden met een tweederde meerderheid der stemmen. Zijn twee derde van de leden niet aanwezig, dan dient een tweede vergadering te worden samengeroepen die geldig

...

,

MOD 2.2

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezigen, maar wel dient dan een vier vijfde meerderheid bereikt.

§ 4, Een meerderheid van twee derde der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid, ongeacht het

aantal aanwezigen,

Art. 20, Van alle algemene vergaderingen worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris, en opgenomen worden in het bijzonder register, Statutenwijziging, benoeming of afzetting van bestuurders, verandering van doel van de vereniging en ontbinding moeten bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Andere beslissingen worden mondeling voorgedragen aan de leden bij de eerstvolgende algemene vergadering. Leden, alsook derden die een belang kunnen aantonen, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen te vragen. Uittreksels uit notulen worden geldig ondertekend door de voorzitter en door de secretaris of door twee bestuurders.

TITEL V. - Rekeningen, begroting

Art. 21. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van de dag van oprichting tot 31 december 1990, De raad van bestuur bereidt de rekeningen van begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.,

TITEL VL - Ontbinding, vereffening

Art, 22, In geval van vrijwillige ontbinding, benoemt de algemene vergadering of bij gebrek daaraan de

rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden,

Art. 23. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een belangenloze vereniging die een gelijkaardig doel als dat van onze vereniging nastreeft, Dit besluit wordt, indien geen vier vijfde meerderheid bereikt werd, voorgelegd aan de plaatselijke afdeling van de SPa, of haar legitieme opvolger, en moet om geldig te zijn voor akkoord door haar voorzitter mede ondertekend worden na stemming in het Spa bestuur,

Art, 24. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk, aangevuld door het huishoudelijk reglement.

Met eenparigheid van stemmen, wordt het ontslag als effectief lid aanvaard van de heer Geyskens Antonius, Waterstraat 157 te Stabroek geboren te Kapellen op 20 februari 1931, NN 31.02.20-295-61. Er wordt hem kwijting verleend.

Met eenparigheid van stemmen worden volgende effectieve leden aanvaard;

- Michael Swijnen, wonende te 2950 Kapellen, Frans De Peuterstraat

110, geboren te Merksem-Antwerpen op 9 juni 1984, NN 84.06.09-179-96;

- Erna Plompen, wonende te 2950 Kapellen, Dennenburgdreef

14, geboren te Kapellen op 23 januari 1959, NN 59.01.23-008-63;

- Steven Vertinden, wonende te 2950 Kapellen, Zwarte Beeklaan

30, geboren te Antwerpen op 20 juni 1944, NN 44.06.20-343-23;

Hugo Tahon, wonende te 2950 Kapellen, Peedreef 2, geboren te

Beveren-Waas op 1 september 1960, NN 60.09.01-525-89;

- lrène Huygen, wonende te 2950 Kapellen, lependreef 31,

geboren te Kapellen op 29 mei 1948, NN 48.05.29.016-60;

- Walter Joosens, wonende te 2940 Hoevenen, Krekelberg 54,

geboren te Ekeren-Antwerpen op 11 november 1950, NN 50,11.11-093-25;

- Inge Stoop, wonende te 2920 Kalmthout, Beauvoislaan

83, geboren te Kapellen op 19 maart 1966, NN 66.03.19-166-89;

- Rina Steynen, wonende te 2950 Kapellen, Peedreef

2, geboren te Merksem-Antwerpen op 13 februari 1966, NN 66.02.13-160-74.

- Lucienne Smits, wonende te 2940 Hoevenen, Krekelberg 54,

geboren te Antwerpen op 4 november 1953, NN 53.11.04-288-06;

- Ludovicus De Leeuw, wonende te 2950 Kapellen, lependreef 31,

geboren te Stabroek op 18 maart 1941, NN 41.03,18-011-40;

- Tom De Leeuw, wonende te 2950 Kapellen, lependreef 7,

geboren te Kapellen op 31 januari 1972, NN 72.01.31-105-96;

- Grégoire Bekaert, wonende te 2950 Kapellen, Sevenhanstei 46, geboren te

Kortrijk op 19 juli 1978, NN 78.07.19-351-87.

i

}

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Met eenparigheid van stemmen, hebben de effectieve leden de benoeming van de Raad van

Bestuur goedgekeurd voor een periode van zes jaar, met ingang van heden:

Michael Swijnen, Voorzitter, wonende te 2950 Kapellen, Frans De Peuterstraat

110, geboren te Merksem-Antwerpen op 9 juni 1984, NN 84.06.09-179-96;

- Erna Plompen, Ondervoorzitter, wonende te 2950 Kapellen, Dennenburgdreef

14, geboren te Kapellen op 23 januari 1959, NN 59.01.23-008-63;

- Steven Verlinden, Penningmeester, wonende te 2950 Kapellen, Zwarte Beeklaan

3Q, geboren te Antwerpen op 20 juni 1944, NN 44.0620-343-23;

- Hugo Tahon, Secretaris, wonende te 2950 Kapellen, Peedreef 2, geboren te

Beveren-Waas op 1 september 1960, NN 60.09.01-525-89;

- Irène Huygen, Ombudsvrouw, wonende te 2950 Kapellen, lependreef 31,

geboren te Kapellen op 29 mei 1948, NN 48.05.29.016-60;

- Walter Joosens, Materiaalmeester, wonende te 2940 Hoevenen, Krekelberg 54,

geboren te Ekeren-Antwerpen op 11 november 1950, NN 50.11.11-093-25;

- Inge Stoop, Technische hoofdleiding, wonende te 2920 Kalmthout, Beauvoislaan

83, geboren te Kapellen op 19 maart 1966, NN 66.03.19-166-89;

- Rina Steynen, Administratieve hoofdleiding-Kwaliteitscobrdinator, wonende te

2950 Kapellen, Peedreef 2, geboren te Merksem-Antwerpen op 13 februari 1966,

NN 66.02.13-160-74,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze wijzigingen werden bekrachtigd met eenparigheid van stemmen op de bijzondere algemene ledenvergadering, gehouden te Kapellen, op 4 januari 2015.

(Get.) Michael Swijnen, (Get.) Steven Verlinden,

Voorzitter Penningmeester

Hierbij mee neergelegd: Verslag bijzondere algemene ledenvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2015
ÿþ MOD 2.2

1_,CLRR, w : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : tiaam en handtekening.

Rechtbank van. koophandel Antwerpen

18111.11wimpi III

Ondernemingsnr : 0443.868.238

Benaming

(voluit) : Instituut voor Lichamelijke Opvoeding Kapellen

(verkort) : I.L.O.K.A.

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Peedreef 2 - 2950 Kapellen

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - ontslag en benoeming bestuurders

De algemene ledenvergadering, gehouden op 25 april 2015, heeft éénparig de verplaatsing

van de maatschappelijke zetel goedgekeurd naar Sevenhanslei 46 te 2950 Kapellen,

en dit met ingang vanaf 25 april 2015.

Met eenparigheid van stemmen, wordt het ontslag als effectief lid en secretaris aanvaard van de heerTahon

Hugo wonende te Kapellen, Peedreef 2, geboren te Beveren-Waas op 1 september 1960,

NN 60.09.01-525-89, en dit vanaf 25 april 2015, Er wordt hem kwijting verleend.

Met eenparigheid van stemmen, hebben de effectieve leden de benoeming van de heer Bekaert Grégoire,

wonende te 2950 Kapellen, Sevenhanslei 46, geboren te Kortrijk op 19 juli 1978, NN 78.07,19-351-87

als secretaris goedgekeurd voor een periode van zes jaar, en dit met ingang vanaf 25 april 2015.

Met eenparigheid van stemmen wordt mevrouw Vansteenkiste Marie-Jeanne, wonende te 2990 Wuustwezel, Bosduinstraat 194, geboren te Roeselare op 27 september 1948, NN 48.09.27-184-77 als effectief lid aanvaard en dit met ingang vanaf 25 april 2015,

Swijnen Michael Verlinden Steven

Voorzitter Penningmeester

Z S MEI ne

afdelin Antwerpen ~riffle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INSTITUUT VOOR LICHAMELIJKE OPVOEDING KAPELL…

Adresse
PEEDREEF 2 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande