INTEGRA MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTEGRA MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.916.396

Publication

14/06/2013
ÿþ Mod 11.1

IIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111~~~~~n~mu~nu

behouden *13090 28*

aan het

Belgisch

Staatsblad





f#eergclegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel-te Anfwerpsn, op

D 5 JUNI 2013

Griffie

pndernemingsnr 0534 " 916 .396

Benaming (voluit) : INTéGRA MANAGEMENT

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :(2018) Antwerpen, Gounodstraat 3.

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Tekst

Uittreksel uit de akte verleden voor Meester Xavier DESMET, Notaris te Antwerpen op 22 mei 2013, afgeleverd vôór registratie:

Comparanten:

-De Heer BOTTE Stephan, wonende te (2000) Antwerpen, Kipdorp 50.

-De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "CLN MANAGEMENT S.A.", met zetel te (1420) Luxembourg (Grand Duché du Luxembourg), avenue Gaston Diderich 5.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SUMIKO ]NVEST in oprichting, met toekomstige zetel te (8300) Knokke-Heist, Prins Karellaan 27, hier vertegenwoordigd door Mevrouw DHOOGE Dominique, wonende te (8300) Knokke-Heist, Prins Karellaan 27.

-De Heer MAAS Jean, wonende te (7600) Péruwelz, boulevard Léopold III

69

-De Heer vAN KEMPEN André, wonende te (2020) Antwerpen, della

Faillelaan 1.

Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt "INTéGRA MANAGEMENT".

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te (2018) Antwerpen,

Gounodstraat 3.

Hij kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, naar

iedere andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verplaatsing van de zetel wordt door de bestuurders

bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij beslissing van de raad van bestuur,

administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen en kantoren vestigen in

België en in het buitenland.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België, als in het

buitenland:

-functies van oprichter, bestuurder en vereffenaar van andere

ondernemingen, verenigingen en vennootschappen uitoefenen en het verrichten Cyan alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructurerin.en van ondernemingen en vennootscha.pen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

-adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie, informatie, bijstand, prospectie voor en management van bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen, particulieren, en vennootschappen, zowel inzake onroerende, juridische, financiële, operationele en sociale aangelegenheden als inzake algemene strategie met uitsluiting van vermogensbeheer;

- de aankoop en de verkoop van alle onroerende waarden zoals rentetitels, publieke fondsen, aandelen en obligaties van elke aard; de ondersteuning, de promotie, de aankoop en het nemen van participaties mits inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, financiële of andere tussenkomst in alle ondernemingen, vennootschappen of instellingen van financiële, commerciële of industriële aard;

-zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, renoveren, beplanten, bebossen, en valoriseren van alle onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar;

-voor eigen rekening, de verwerving, valorisatie, vervreemding verhuring van alle roerende goederen, effecten, rechten en waarden.

Uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België, als in het buitenland, alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of verrichtingen, die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of verrichtingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Ze kan alle leningen aangaan en toekennen, zelfs in de vorm van een hypotheek.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijk voorziene voorwaarden.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht vanaf 22 mei 2013 voor een onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal.

ZESENZESTIG DUIZEND EURO (66.000,00 EURO), volledig volgestort en vertegenwoordigd door zeshonderd zestig aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zeshonderd zestigste van het kapitaal elk.

Samenstelling kapitaal.

-De Heer BOTTE Stephan, voornoemd, op honderd en tweeëndertig

aandelen: 132

-de vennootschap naar Luxemburgs recht CLN MANAGEMENT SA,

voornoemd, op honderd en tweeëndertig aandelen: 132

-Mevrouw DBOOGE Dominique, voornoemd, op honderd en tweeëndertig

Aandelen, namens de vennootschap SUMIKO INVEST, in oprichting: 132

-De Heer MAAS Jean, voornoemd, op honderd en tweeëndertig aandelen:

132

en

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

-De Heer vAN KEMPEN André, voornoemd, op honderd en tweeëndertig

aandelen: 132

Totaal: zeshonderd zestig aandelen: 660 Hetzij de totaliteit van de aandelen, tegen de prijs van honderd euro elk, volledig volstort.

De Notaris bevestigt dat het gestort kapitaal te weten: ZESENZESTIG DUIZEND EURO (66.000,00 £) gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIBAS FORTIS BANK.

Raad van Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, natuurlijke persoon of rechtspersoon, al dan niet aandeelhouder, die voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders worden benoemd en die door deze kunnen worden ontslagen.

In afwijking van het voorgaande zal de Raad van Bestuur uit slechts twee leden kunnen bestaan wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders zijn herkiesbaar.

De functie van de uittredende bestuurders verstrijkt onmiddellijk na de jaarvergadering.

Machten van de Raad van Bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Directiecomité.

De Raad van Bestuur mag zijn bestuursbevoegdheden, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat deze bestuursbevoegdheden aangaat, geheel of gedeeltelijk, overdragen aan een Directiecomité waarvan de leden al dan niet bestuurder zijn. Deze overdracht mag evenwel geen betrekking hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op het geheel van de handelingen die wettelijk aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De Raad van Bestuur bepaalt de werkwijze van het Directiecomité, het aantal van haar leden (minimum twee), de voorwaarden tot de aanstelling, het ontslag en de bezoldiging van deze leden, alsook de duur van hun opdracht.

Uit of buiten zijn midden, wijst hij de voorzitter, de secretaris en eventueel de overige leden van het Directiecomité aan.

De voorzitter en de secretaris van het Directiecomité hebben gezamenlijk de bevoegdheid, om wat aan de aan het Directiecomité opgedragen taken betreft, de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De Raad van Bestuur oefent toezicht uit op dit comité. Desgevallend kan hij haar bevoegdheden beperken. Deze beperkingen en de eventuele taakverdelingen die de leden van het Directiecomité zijn overeengekomen kunnen evenwel niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Dagelijks Bestuur - Volmachten.

De Raad van Bestuur mag bovendien het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer afgevaardigden, al dan niet bestuurder, dagelijkse bestuurder genaamd, insgelijks belast met de uitvoering van de beslissingen van de Raad.

Hij mag aan iedere mandataris bepaalde speciale volmachten opdragen. De raad be aalt de machten, de bezigheden, de bezoldigingen of

~ , *

Voorbehouden aan het Belg sc StaatBbiad

Luik B - vervolg

ivergoedingen van de in de vorige leden vermelde personen. De raad mag te [allen tijde de in dit opzicht genomen beslissingen intrekken.

Adviserende Comités.

De Raad van Bestuur kan in zijn midden en onder zijn `verantwoordelijkheid één of meer adviserende Comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Vertegenwoordiging van de vennootschap.

De vertegenwoordiging van de vennootschap in en buiten rechte wordt verzekerd hetzij door twee bestuurders, hetzij door om het even welke andere daartoe gemachtigde personen.

Jaarvergadering.

De tweede vrijdag van de maand juni om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in tweeduizend vijftien. Plaats van algemene vergadering.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald. Voorwaarden tot toelating op de algemene vergadering.

De raad van bestuur of de commissarissen kunnen het recht om deel te nemen aan de gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering, afhankelijk stellen hetzij van de inschrijving van de aandeelhouder in het register van de aandelen op naam van de vennootschap, hetzij van de neerlegging van een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde effecten tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief, binnen een termijn van ten minste drie werkdagen en ten hoogste zes werkdagen v66r de datum vastgesteld voor de algemene vergadering.

Deze toelatingsvoorwaarden zullen slechts voor die algemene vergadering geldig zijn.

De pandhoudende schuldeisers zijn gehouden hun pandschuldenaar in staat te stellen deel te nemen aan de algemene vergadering door diens effecten op de voorgeschreven wijze te deponeren.

Vertegenwoordiging. Principe.

Iedere eigenaar van een aandeel, obligatie, warrant of certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber.

De rechtspersonen en onbekwamen mogen evenwel worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers.

Sterkmaking voor een afwezige effecthouder of handelen bij wijze van `zaakwaarneming of naamlening is verboden. Dit laatste is zelfs strafbaar. Vorm van de volmachten.

Het orgaan dat de vergadering oproept mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats en binnen de termijn die het vaststelt.

Stemming per brief.

Het is de aandeelhouders bovendien toegelaten per brief te stemmen, en voorzover de wet het toelaat, per telegram, telex, telefax, elektronische post of enig ander communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur welke hun volledige identiteit (naam, voornaam, beroep, woonplaats of maatschappelijke benaming, rechtsvorm, zetel, identiteit en machten van fide vertegenwoordiger) herneemt, het aantal aandelen voor de welke ze aan de stemming deelnemen, de dagorde en de stemintentie voor elk van de Ivoorstellen.

1 Dit formulier moet, gedagtekend en getekend, ten minste drie dagen

Ivoor de vergadering, per aangetekende brief, en voorzover de wet het

Luik B - vervolg

toelaat, per telegram, telex, telefax, elektronische post of enig ander communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk, teruggezonden worden naar de in de oproepingsbrief aangeduide plaats.

Stemrecht.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de gevallen en voorwaarden voorzien bij de wet.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen, binnen de wettelijke grenzen.

Niemand kan aan de stemming deelnemen voor meer stemrechten dan deze verbonden aan effecten waarvan hij, overeenkomstig de openbaringsplicht voor belangrijke deelnemingen, minstens twintig dagen vóór de datum van de algemene vergadering kennisgegeven heeft. Dit geldt niet voor effecten waarop is ingeschreven met uitoefening van een voorkeurrecht en op effecten verworven door erfopvolging of ingevolge fusie, splitsing of vereffening.

Wanneer stemrechten werden uitgeoefend die opgeschort zijn krachtens het voorgaande en, buiten deze onwettig uitgeoefende stemrechten, het aanwezigheids- of meerderheidsquorum vereist voor de beslissingen ter algemene vergadering niet zou zijn bereikt, heeft dit de nietigheid van deze beslissingen tot gevolg.

Maatschappelijk boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 22 mei 2013 tot en met 31 december

2014.

Winstverdeling,

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt vijf percent voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering besluit op voorstel van de Raad van Bestuur over de bestemming van het saldo.

De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de bestuurder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden, ofwel op het nieuw boekjaar zal worden overgedragen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling van het vereffeningsoverschot.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en de vereffeningskosten of consignatie voor de regeling ervan, wordt het netto-actief verdeeld, in Speciën of in natura, tussen alle aandelen.

Indien de aandelen niet in éénzelfde verhouding volgestort zijn, = moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, rekening

houden met deze diversiteit en het evenwicht herstellen door alle aandelen I op een volledige voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende

fondsen op te vragen ten laste van de niet volstorte aandelen, hetzij door I'voorafgaande terugbetalingen in speciën of natura ten gunste van de

aandelen volgestort in een hogere verhouding.

Benoeming bestuurders:

De functies van de eerste bestuurders zullen ophouden onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van tweeduizend achttien:

Luik B - vervolg

r-----------

Het getal van de bestuurders vast te stellen op vier en tot die functie te benoemen:

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BERI,OT, met zetel in het rechtsgebied van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, te (2020) Antwerpen, delta Fai11elean 1, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0439.107.320, vast vertegenwoordigd door de Heer vAN KEMPEN André, voornoemd.

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M. CONSULTANTS, met zetel in het rechtsgebied van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, te (1120) Brussel, Lombartzydestraat 249, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0465.170.725, vast vertegenwoordigd door de Heer MAAS Jean, voornoemd.

-De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht. "CLN MANAGEMENT S.A.", met zetel te (1420) Luxembourg (Grand Duché du Luxembourg), avenue Gaston Diderich 5, vast vertegenwoordigd door de Heer FABERT Christian, wonende te (3052) Blanden, Duivenstraat 69.

-de Heer BOTTE Stephan, voornoemd.

Het mandaat van de bestuurders wordt bezoldigd.

Commissaris: geen.

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL--

De Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de oprichtingsakte de dato 22 mei 2013.

Volmacht.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 25.08.2015 15471-0299-014

Coordonnées
INTEGRA MANAGEMENT

Adresse
GOUNODSTRAAT 3 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande