INTENTIONAL HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTENTIONAL HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 538.971.788

Publication

07/10/2013
ÿþOndernerningsnr : mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 26 SEP 2013

S38 9L,4'g

_

~ i'~-~' " kd

1 151739

v

bob

aa

Bel

Ste',

Benaming (voluit) : INTENTIONAL HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; De Villermontstraat 9

(volledig adres) 2550 Kontich

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 25 september 2013, dat:

t. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap met als naam "INTENTIONAL HOLDING".

2. Zetel: 2550 Kontich, De Villermontstraat 9.

3. Oprichters:

1. De heer BOGAERT Tom Maria Antoine, geboren te Mortsel op 30 maart 1972, wonende te 2840 Rumst (Reet), Pierstraat 153.

2. De heer BOGAERT Geert Wilfried Yvette, geboren te Mortsel op 24 september 1976, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Bredestraat 10 A,

4. Kapitaal: 1.350.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 1.350.000,00 euro.

6. Samenstelling: door inbreng in natura

7. Conclusies verslap bedriifsrevisor, Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren  BDO Réviseurs d'Entreprises", rechtspersonenregister Brussel 0431.088.289, met zetel te 1935 Zaventem, Elsinore Building - The Corporate Village, Da Vincilaan 9  Box E.6, in deze functie vertegenwoordigd door mevrouw CATRY Veerle, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), luidt als volgt:

5. Besluit

De inbreng in natura door de heer Tom BOGAERT wonende te 2840 Reet, Pierstraat 153, en de heer' Geert BOGAERT, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Bredestraat 10A, tot oprichting van de NV INTENTIONAL HOLDING met zetel te 2550 Kontich, De Villermontstraat 9, bestaat uit de inbreng van een aandelenpakket bestaande uit 6.226 aandelen A van de NV QUEROMEDIA, voor een inbrengwaarde van 1.350.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij en onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bednjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, onder voorbehoud van de realisatie van het businessplan, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 13.500 aandelen van de NV INTENTIONAL HOLDING, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. ven Luit< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de pers0(o)n4en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse} " Neem en henckek.,ning

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Yoori behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de NV iNTENTIONAL HOLDING en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt,

Merelbeke, 20 september 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

8. Boekjaar: Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar

eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste (1120510) van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1i10d0) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen, rekening houdend met hun volstorting.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van storting en.

11. Daq liiks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bevoegdheid en vergoeding; zij kunnen echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap.

Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de titel van gedelegeerd bestuurder,

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de Vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen. In elk geval behoren niet tot het dagelijks bestuur: het aankopen, verkopen of met hypotheek bezwaren van onroerende goederen alsmede alle handelingen of elke reeks van samenhangende handelingen die het bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) te boven gaan.

12. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee (2) bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde gedelegeerd bestuurder(s) alleen optredend enfof andere personen belast met het dagelijks bestuur die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

13. Bestuurders: Na vaststelling dat er niet meer dan twee (2) oprichters zijn, stelden de oprichters met unanimiteit het aantal bestuurders vast op twee (2) en stelden met unanimiteit aan tot bestuurder.

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Yeyecatoo", rechtspersonenregister Antwerpen 0810.903.766, met zetel te 2840 Rumst (Reet), Pierstraat 153, die haar zaakvoerder, de heer BOGAERT Tom Maria Antoine, geboren te Mortsel op 30 maart 1972, wonende te 2840 Rumst (Reet), Pierstraat 153, heeft aangeduid ais haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie in haar naam en voor haar rekening, en die conform artikel 13 van de statuten tevens werd aangesteld tot gedelegeerd bestuurder gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur betreft zodat zij, vertegenwoordigd door haar voornoemde vaste vertegenwoordiger, zelfstandig aile beslissing zal kunnen nemen betreffende het dagelijks bestuur en zelfstandig optredend de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur,

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lipsum", rechtspersonenregister Antwerpen 0810.905.152, met zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Bredestraat 10 A, die haar zaakvoerder, de heer BOGAERT Geert Wilfried Yvette, geboren te Mortsel op 24 september 1976, wonende te 1880 Kapelle-op-den-l3os, Bredestraat 10 A, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie in haar naam en voor haar rekening, en die conform artikel 13 van de statuten tevens wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur betreft zodat zij, vertegenwoordigd door haar voornoemde vaste vertegenwoordiger, zelfstandig alle beslissing zal kunnen nemen betreffende het dagelijks bestuur en zelfstandig optredend de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur.

Deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2019.

14. Commissarissen: geen.

Op de laatste blz. van Luit .E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nienj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

E+ertio Naarn erf h~,frdtel:emnq

mod 11.1

15. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle activiteiten, verrichtingen van dienstverlening en andere handelsverrichtingen op gebied van informatica, telecommunicatie, internet, media en aanverwante technologieën evenals alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde bedrijvigheden, omvattende onder meer:

- Alle activiteiten van een computer- en telecomadviesbureau, waaronder onder meer: het verlenen van advies over soorten computers en communicatienetwerken (hardware en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software); de activiteiten van systeemintegrators.

- De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen waaronder onder meer: het analyseren, ontwerpen, programmeren en installeren van gebruiksklare systemen, inclusief automatisatie systemen; het verlenen van advies met betrekking tot informatica programma's; het verlenen van programmatje en/of consultancy diensten aan andere informatica bedrijven; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; de toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid; de ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducten en de commercialisatie ervan.

- Gegevensverwerking.

- Alle activiteiten in verband met internet, alle intemettoepassingen, waaronder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites en in het bijzonder het ontwikkelen van Internet/Extranet/Intranet Sites en alle aanverwante applicaties, het verlenen van intemetaansluitingen, evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

- Het ontwikkelen, produceren, realiseren, commercialiseren en uitbaten van diverse (tele)communicatietoepassingen en (multi)mediatoepassingen, producten en diensten, audiovisuele, interactieve en andere toepassingen op aile huidige en toekomstige dragers en in alle huidige en toekomstige bestandsformaten, systemen en media in het kader van en met betrekking tot hoger vermelde activiteiten, met inbegrip van het verdelen in het algemeen van alle hiervoor en hoger bedoelde audiovisuele producten, toepassingen en systemen via alle huidige of toekomstige streaming media, alsook met inbegrip van het ontwerpen en beheren van websites, het on-line verkopen via internet, het ontwerpen van reclamebanners op internet, het ontwerpen en het voeren en van publiciteit via Internet als via alle andere streaming media, dat al dan niet door onderaannemers verzorgd wordt.

- Het bouwen en het onderhouden van netwerken voor gegevens-, beeld-, geluid-, spraak- en multimediatransport; de transmissie van geluid, beelden, gegevens of andere informatie via kabel, draadloos, door middel van relais of via een satelliet; het samenstellen, exploiteren en commercialiseren van elektronische communicatienetwerken voor algemeen gebruik of voor bepaalde categorieën van gebruikers.

- Het verlenen van advies en praktische hulp, in het bijzonder aan bedrijven, inzake activiteiten op het gebied van de mediasector, waaronder onder meer maar niet uitsluitend radio, televisie, video, persorganen en internet, evenals op het gebied van communicatie in het algemeen en public relations, met inbegrip van de ' productie en de uitbating van, de handel in alle mediasystemen en  producten alsook het bestuderen van de technische, commerciële en maatschappelijke ontwikkelingen inzake media in de ruimste zin van het woord.

- Het inrichten en geven van opleidingen op gebied van informatica, telecommunicatie, internet, media en het gebruik van applicaties of hardware.

- Het organiseren en verlenen van diensten op het vlak van informatica, telecommunicatie, internet en media zoals onder meer marketing, verkoopspromotie, design, advertising, opiniepeilingen en marktonderzoek.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Alle overige activiteiten in verband met computers, telecommunicatie, internet en media.

- De groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, (tele)communicatie en (multi)mediatoepassingen op alle huidige en toekomstige dragers, met inbegrip van alle computers, harden software producten, alle telecommunicatietoestellen en daarmee gerelateerde apparatuur, netwerken, terminals en centrales, alle ontvangst- en zendapparatuur in de ruimste zin van het woord, alle geïntegreerde informatiesystemen voor persoonlijke communicatie in een zakelijke of privatieve omgeving en aile telefonische en/of elektronische transmissiesystemen, alle toestellen en producten bestemd voor elektronische handel en communicatie door de mobiele gebruiker, alsook alle toebehoren en aanhorigheden van voormelde automaten, apparaten, toestellen, producten en artikelen.

2. De activiteiten van een holdingvennootschap in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

~vaof;-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

participaties nemen en investeren in vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, al dan niet genoteerd op de beurs;

- voornoemde entiteiten financieren door middel van het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van aandelen, opties, warrants, of andere effecten of andere vormen van kapitaalfinanciering, of door middel van het toestaan, het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van leningen, obligaties, kredietopeningen of andere vormen van schuldfinanciering of schuldinstrumenten;

- liquiditeiten of activa beleggen in effecten, cash of roerende waarden in de meest brede betekenis van het woord;

- de voormelde participaties en beleggingen beheren, kapitaliseren en valoriseren, onder andere door rechtstreeks of onrechtstreeks te participeren in of door op enige andere wijze ondersteuning te geven aan de raad van bestuur, aan het management, bij de controle of de vereffening van de entiteiten, waarin zij een ' participatie heeft en door technische, zakelijke, administratieve, juridische, financiële of andere diensten of' bijstand te verlenen;

Op de laatste hlz van Luik B vermelden ; F:ec+te, ; Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bt.vaegd de reetspersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordigen

htnahe" ,eninn

L.:7Voo -behoudon aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

- de ontwikkeling van de entiteiten, waarin zij participeert, bevorderen, plannen en coördineren, onder

andere door middel van reorganisaties en herstructureringen;

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten afsluiten, met inbegrip van het toestaan van

leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, behoudens de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken, vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

3. De activiteiten van een managementvennootschap in de ruimste zin van het woord, waaronder het verrichten van alle activiteiten van adviesverlening, consultancy en management, het verstrekken van alle ' daarmee gerelateerde diensten, omvattende onder meer in het bijzonden

- consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven, het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen waaronder onder meer de mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

het uitvoeren van alle studies, onderzoek en dienstverrichtingen op gebied van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, public relations en communicatie, documentatie, publicatie, informatisering, efficiëntie, planning, organisatie, calculatie, toezicht, assistentie op gebied van management, consulting, bedrijfsvoering en beheer;

- het verlenen van adviezen van financiële, economische, juridische, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid, administratie en informatisering, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verlenen van hulp aan bedrijven in oplichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle `" verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Hoger vermelde opsommingen zijn niet limitatief maar exemplatief bedoeld. Aangaande al het voorgaande kan de Vennootschap bovendien voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger handelen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. Zij kan in het algemeen, in België in en het buitenland, alle roerende of onroerende, commerciële, financiële of industriële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan, geheel of ten dele, te vergemakkelijken of te bevorderen.

De vennootschap mag alle garanties verstrekken, zich borgen stellen, zekerheden verstrekken, waaronder haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand geven en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, alsook optreden ais agent of vertegenwoordiger van, of voorschotten toestaan aan de entiteiten in dewelke zij participeert.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, onverminderd de mogelijkheid van de Vennootschap om die werkzaamheden in onderaanneming te laten verrichten door derden die wel beschikken over de nodige vergunningen en/of toelatingen.

16. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste maandag van de maand juni om zeventien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eraan voorafgaande werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik E vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heil van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : l a.m en handtekeninç

e

mod 11.1

17. Volmachten: Nihil.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de heren VERRYCKE Yannick, VAN DEN ABBEELE Jan en VAN BERENDONCKS Wim alsmede aan mevrouw GIJBELS Tessa en mevrouw VANDERMOLEN Isabel, allen advoca(a)t(e) bij het advocatenbureau Ambos NBGO te Antwerpen, en die allen keuze van woonst doen op hun kantoor te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 27, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag oprichters, verslag bedrijfsrevisor.

1

,~Voor-

beho;.lden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste Ob, van tuil; E ,eermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enf bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta verteaentvoordigen

#r rao ' Nmnrr, en handte:aninc,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 31.07.2015 15379-0211-014

Coordonnées
INTENTIONAL HOLDING

Adresse
DE VILLERMONTSTRAAT 9 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande