INTERNATIONAL CHEMICAL APPLICATIONS, AFGEKORT : ICA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTERNATIONAL CHEMICAL APPLICATIONS, AFGEKORT : ICA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.897.903

Publication

24/02/2014
ÿþ Mo0 Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ikeireebgtd tzr van da Ro 9~,ilW

von Koophand. ! cp

13 Iktà , 2014

Griffie

I II 1fl II1fl Il1fl

~iaoasas~*

N

Ondernemingsnr : 0457.897.903

Benaming

(voluit) : INTERNATIONAL CHEMICAL APPLICATIONS (verkort) : ICA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gulkenrodestraat 3, 2160 Wommelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : vervroegde ontbinding en invereffeningstelling - benoeming vereffenaar(s) en vaststelling van de machten van de vereffenaar(s)

I. Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op éénentwintig januari tweeduizend en veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "INTERNATIONAL CHEMICAL APPLICATIONS", afgekort "ICA", met zetel te 2160 Wommelgem, Gulkenrodestraat, 3 (B.T.W. BE-0457.897.903; RPR Antwerpen), ondermeer de volgende besluiten heeft genomen:

1/ Na ontslag van de voorlezing van:

- het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur in uitvoering van artikel 181, §1 van het wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering; aan dit bijzonder verslag is een staat van actief en passief van de vennootschap gehecht afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 december 2013,

het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren", in het kort "MSV, bedrijfsrevisoren", met zetel te 1020 Brussel (Laken), Esplanade 1 bus 96, ook gekend onder de alternatieve handelsbenaming "VERSCHELDEN-WALKIERS & C°, bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Emile Walkiers, bedrijfsrevisor, over gezegde staat van actief en passief van de vennootschap met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven,

besloot de vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, met onmiddellijke ingang vanaf éénentwintig januari tweeduizend en veertien.

Zij bestaat vanaf éénentwintig januari tweeduizend en veertien dus enkel nog voor de behoeften van haar vereffening.

2/ De vergadering besloot één (1) vereffenaar te benoemen. Zij benoemde als vereffenaar:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORIUS", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 4/A (RPR Kortrijk 0808.893.886), vertegenwoordigd door Meester Rik Jozef Marie Arthur HONORE, advocaat, geboren te Kortrijk op negentien maart negentienhonderd achtenveertig, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Lendendreef, 11,

die verklaarde dit mandaat van vereffenaar te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enig verbod die zich daartegen verzet.

De benoeming van de vereffenaar is gedaan voor onbepaalde tijd. De vergadering besloot dot de vereffenaar zijn mandaat bezoldigd zal uitoefenen.

3/ De vergadering stelde de machten van de vereffenaar vast als volgt:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Hij mag de daden voorzien in de artikelen 187 en 190 paragraaf 2 van het wetboek van vennootschappen verrichten, zonder beroep te moeten doen op de machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin zij is vereist.

Hij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken en geschriften ..v.an.de_v.nn.Qofsehap, .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

Aile akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Il. Bij beschikking van de waarnemend Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen van het arrondissement Antwerpen, gewezen en uitgesproken op 29 januari 2014, werd de benoeming bevestigd van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KORIUS", met als vaste vertegenwoordiger de heer Rik Honoré, in haar hoedanigheid van vereffenaar van de naamloze vennootschap "INTERNATIONAL CHEMICAL APPLICATIONS".

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dd. 21/01/2014, 3 volmachten aangehecht;

-afschrift van de beschikking van de waarnemend Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te

Antwerpen de dato 29 januari 2014, houdende bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 24.10.2013 13639-0447-032
08/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Y ~ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I !JIIJ! JUil1 3 u~1u1u~~u~uu

9262*

Neergelegd tar griffie van do Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 9 JAN. 2013

Ondernemingsnr : 0457.897.903

Benaming

(voluit) : International Chemical Applications

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gulkenrodestraat 3, 2160 Wommelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

Conform de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 19 november 2012 werd nota genomen van het ontslag van Nola Invest BVBA, vertegenwoordigd door Dhr. Pierre Tack, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Er werd daarop besloten om Dhr. Guy Van der Celen te coöpteren als bestuurder van de vennootschap tot na de gewone Algemene Vergadering te houden in 2015.

De Raad van Bestuur van 19 november 2012 besliste eveneens om Dhr. Guy Van der Celen te benoemen tot Gedelegeerd Bestuurder tot na de Algemene Vergadering in 2015.

Dhr. Guy Van der Celen, Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2012
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergetegd ter griffie van cI

Waithtbank van K.uphatittel te r" ntwel en

_ 0 Q , MIN 7011

Griffie De 63rtffIIr

Ondernemingsnr : 0457.897.903

Benaming

rvoluit) : INTERNATIONAL CHEMICAL APPLICATIONS (verkort) ICA

Rechtsvorm : NV

Zetel : Gulkenrodestraat 3, 2160 Wommelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming - Herroeping van benoeming

Op de raad van bestuur van 23 juni 2011 werd kennis genomen van het ontslag, aangeboden door Dhr. Jean-Pierre Dejaeghere als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van 12 januari 2011, Daarop werd besloten om de NV ICC, vertegenwoordigd door Dhr. Pierre Tack te coopteren tot bestuurder en dit eveneens met ingang van 12 januari 2011.

Uit de notulen van de algemene vergadering van 30 juni 2011 blijkt de bekrachtiging van de coöptatie als bestuurder van de NV ICC, vertegenwoordigd door Dhr. Pierre Teck.

Conform de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 16 februari 2012 werd besloten om :

- de benoeming van de NV ICC, vertegenwoordigd door Dhr. Pierre Tack, door de raad van bestuur van 23 juni 2011 en haar bekrachtiging door de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2011 te herroepen met terugwerkende kracht te rekenen vanaf 12 januari 2011.

- de NV ICC, vertegenwoordigd door de BVBA Nola Invest, op haar beurt vertegenwoordigd door Dhr. Pierre Tack als vaste vertegenwoordiger te benoemen met terugwerkende kracht te rekenen vanaf 12 januari 2011 ;

- het ontslag te aanvaarden van de NV ICC, vertegenwoordigd door de BVBA Nola Invest, vertegenwoordigd door Dhr. Pierre Tack, als Bestuurder van de NV ICA en dit met ingang van 1 januari 2012

- de NV RP Industries, vertegenwoordigd door Dhr. Christian Dumolin te benoemen tot Bestuurder van de vennootschap en dit eveneens met ingang van 1 januari 2012.

Nola Invest BVBA, Gedelegeerd Bestuurder, vert. door Dhr. Pierre Tack

101

*iauaaii*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteken¬ ng.

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 22.06.2012 12204-0312-036
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11494-0207-027
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 08.06.2010 10165-0523-010
05/05/2010 : KO145210
08/06/2009 : KO145210
02/07/2008 : KO145210
06/07/2007 : KO145210
11/06/2007 : KO145210
13/10/2006 : KO145210
06/06/2005 : KO145210
06/10/2004 : KO145210
08/06/2004 : KO145210
20/04/2004 : KO145210
10/09/2003 : KO145210
26/06/2003 : KO145210
14/07/2001 : KO145210
14/07/2001 : KO145210
14/07/2001 : KO145210
06/07/2001 : KO145210
17/06/2000 : KO145210
27/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
INTERNATIONAL CHEMICAL APPLICATIONS, AFGEKOR…

Adresse
GULKENRODESTRAAT 3 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande