INTERNATIONAL TECHNICAL WORKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERNATIONAL TECHNICAL WORKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.050.194

Publication

10/06/2014 : AN326662
18/06/2014
ÿþ 2140431 mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iII R11,1.113 lI lI

V

beh

aa Be Stae

llI





Ondememingsnr : 0462.050.194

Benaming (voluit) INTERNATIONAL TECHNICAL WORKS

(verkort) I.T.W.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hollebeekstraat 24-26

(volledig adres) 2660 Antwerpen (Hoboken)

Oncierwerb(en) akte : WIJZIGING ZETEL-DOEL - EUROCON VERSIE - AANPASSING STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vcícír registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 27 mei 2014, blijkt het volgende;

1. De maatschappelijke zetel werd met ingang op 27 mei 2014 overgebracht naar 2660 Antwerpen (Hoboken), Wouter Dilftlaan 5.

2. Het kapitaal werd uitgedrukt in euro en vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

3. De regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergaderingen werd gewijzigd en luidt voortaan ais volgt:

"Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht."

4. De regeling inzake de verdeling van het liquidatiesaldo werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Elk aandeel geeft een gelijk recht hij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun voIstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

5. Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passive, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 der statuten werd gewijzigd en voortaan luidt als volgt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Als hoofdactiviteiten:

a) Het uitvoeren van alle opdrachten, studies en werken van technische aard, in de meest ruime zin van

het woord, die verband houden met elektronica, hydraulica, engineering, zowel ontwerp- en ontwikkelingswerken vanaf de initiële kleefase ais de concrete uitvoering, productie en gehele of gedeeltelijke afwerking tot en met de definitieve aflevering van deze werken, in het bijzonder het ontwerpen en uitvoeren van technische tekeningen en engineeringswerken; deze opsomming exemplatief en niet beperkend zijnde.

b) Het uitoefenen van horeca-activiteiten, waaronder:

- de aan- en verkoop, im- en export, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, onderhoud, installatie en uitbating van aile horeca-toestellen, uitrusting en toebehoren evenals van aile automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren;

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere hotels, motels, logementshuizen, restaurants, spijshuizen, snackbars, verbruikerssalons, tea-rooms, milk-bars, café's, bars, bodega's en tavernes evenals aile drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar, dancings en discotheken, night-clubs, feestzalen, sport- en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in de horecasector en het , horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en" , fantasieartikelen, souvenirs en folkoreartikelen evenals luxeartikelen;

1

----- ----

- µ ^ m ^ ^ " ^ ----- ^ ^ ------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemvoondigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

b,

4.4

mod 11.1

- het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en aile andere activiteiten hiermee

rechtstreeks verband houdende;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- de uitbating van speel- en sportterreinen;

- de uitbating van een fitnesscenter, zwembad, sauna en massagesalon;

- alle trauteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren;

- het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

c) De groot- en kleinhandel, de im- en export van dranken, vruchten en voedingswaren van allerlei aard,

cl) Het uitbaten van een algemene onderneming voor het fabriceren, plaatsen, onderhouden en herstellen van alle rioleringen, afvoerinstallaties, leidingen, schachten voor allerlei constructies en gebouwen en dit allemaal zowel voor allerhande woningen als voor handels en nijverheidsdoeleinden.

De handel in het algemeen met inbegrip van de groot- en de detailhandel, de import en de export van alle hiermee verband houdende producten, artikelen, grondstoffen, materialen, materieel, benodigdheden, machines, toestellen en gereedschappen.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten en materialen.

2. Als bijactiviteit de handel in het algemeen met inbegrip van de groothandel en de detailhandel, de invoer, de uitvoer en de doorvoer van alle voormelde voertuigen, producten van tweedehandsauto's en van aile onderdelen, benodigdheden en toebehoren van alle brandstoffen en smeermiddelen en in het algemeen van alle producten, benodigdheden en grondstoffen welke verband houden met voormelde activiteiten en het vervoeren van alle hiermede verband houdende producten en materialen en materieel.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten en materialen en materieel, de in- en verkoop en de herstelling van auto's van alle aard, zowel nieuwe en tweedehandse, als bestel- en vrachtwagens; machines, motoren, moto's en hun onderdelen; de aan- en verkoop van benzine, oliën en aanverwante producten welke betrekking hebben op de uitbating van een garage, en de koetswerkherstellingen.

3. De vennootschap zal in de meest ruime zin aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, zowel in België ais erbuiten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel en welke van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap is gerechtigd onroerende of andere eigendommen te verwerven, ongeacht of dit rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verwant is.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen:

6. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst der statuten zal gelden.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag zaakvoerder.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013 : AN326662
05/07/2012 : AN326662
14/07/2011 : AN326662
04/06/2010 : AN326662
18/06/2009 : AN326662
19/06/2008 : AN326662
04/07/2007 : AN326662
11/07/2006 : AN326662
21/06/2005 : AN326662
09/08/2004 : AN326662
02/07/2004 : AN326662
27/06/2003 : AN326662
26/07/2002 : AN326662

Coordonnées
INTERNATIONAL TECHNICAL WORKS

Adresse
HOLLEBEEKSTRAAT 24-26 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande