INTERNI M

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : INTERNI M
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 820.644.447

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.09.2013, NGL 04.06.2014 14153-0272-011
31/10/2011
ÿþ M2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie ven RgrhPBed trei geoplioa,de! te Ainierpen, ~p

Griffie ri 9 Oig. 2011

liii Il III lii I II li 1 IVU11

*11164677*

V beh

aa

Bel Ste.

Ondernemingsnr : 0820.644.447

Benaming

(voluit) : INTERNI M

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma in vereffening

Zetel : Museumstraat 35, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Overeenkomstig artikel 183 §3 van het Wetboek van Vennootschappen werd de beslissing van de; vereffenaar tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap gehomologeerd door de; rechtbank van koophandel van Antwerpen bij beslissing van 3 oktober 2011.

Overeenkomstig de besluiten van de vereffenaar werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap aldus met ingang vanaf 11 oktober 2011 definitief verplaatst naar het volgende adres: 2100 Antwerpen-Deurne, Middelmolenlaan 175/14.

De vereffenaar heeft beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Sara Burm en de heer;

" Frank Dewael, do Lydian, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid; tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op: aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle' handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het:

" oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle: publicatieformulieren en andere documenten).

Sara Burm

Lydian

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2011
ÿþVoor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

Mod 2. S

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

III II ilhI ijII II I 11111 III II ii

*iiisiaav

fer griffie van de Reciebei :,,;-eitundedle Anht{eesa op

.Z 7 SEP. el

Griffie

Ondernemingsnr : 0820.644.447

Benaming

(voluit) : INTERNI M

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Museumstraat 35, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontbinding - Benoeming vereffenaar

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van vennoten gehouden op 22 augustus 2011

De vergadering heeft besloten tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap met ingang vanaf: heden. De vennootschap zal hierdoor slechts voortbestaan voor haar vereffening.

De vergadering heeft kennis genomen van het einde van het mandaat van de zaakvoerders, welke volgt uit de ontbinding van de vennootschap.

De vergadering heeft besloten slechts één enkele vereffenaar aan te stellen en heeft benoemd tot deze functie, voor een onbeperkte duur, mevrouw Kathelijne Hofkens, Antwerpsesteenweg 467, 2390 Westmalle. Deze benoeming werd gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen in haar beslissing dd 7 september 2011.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 en artikel 190, paragraaf 2, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een bijkomende machtiging van de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen of andere belemmeringen.

De vereffenaar kan de vennootschap in rechte vertegenwoordigen, zowel als eiser als verweerder, een; verzoek tot concordaat neerleggen en bekentenis van faillissement doen.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere of bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn: machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij kan de gecoördineerde tekst der statuten opstellen en alle handelingen stellen voor de afsluiting van de vereffening.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze. waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar.

Sara Burm

Lydien

Lasthebber



Einnëxès dü"Mïïïiifënr Iiëlgë

Bijlagen bïj Tíè "Bëlgiieh-Stâ fsliliid --0771072011

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
INTERNI M

Adresse
MIDDELMOLENLAAN 175, BUS 14 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande