INTERSAFE BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTERSAFE BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.191.969

Publication

09/07/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

.

21 -06- 2014

RAENcemeteanfreait



Il

ba a

st

*14132844*

Ondernemingshr: 0415.191.969

Benaming

(voluit) : INTERSAFE BELGIUM

Rechtsvorm NV

Zetel: Generaal De VVittelaan 17 bus 7&8, B-2800 Mechelen

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming vertegenwoordiger van bestuurder.

Ingevolge de Bijzondere Algemene Vergadering van 16 mei 2014 worden volgende beslissingen genomen:

'LN/let ingang van 16 mei 2014 wordt de heer Raymon de Korte, wonende te Arletta Jacobserf 500, 3315 EP Dordrecht, Nederland, ontheven van zijn taken als vertegenwoordiger van VBG Bedrijven BV,bestuurder, Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland).

Er wordt kwijting verleend voor het afgelopen mandaat van de heer R. de Korte.

2.Met ingang van 16 mei 2014 wordt de heer Frans Verheijen, wonende te Fulcopad 1, 5258 XV Berlicum, Nederland, benoemd als vertegenwoordiger van VBG Bedrijven BV, Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland), bestuurder van Intersafe Belgium NV,

De vertegenwoordiger wordt benoemd voor de resterende duurtijd van het mandaat van VBG Becirljven BV, bestuurder, zijnde tot de jaarvergadering van 2018 (09/05/2018).

Get. VBG Bedrijven BV, bestuurder, vertegenwoordigd door F. Verheijen

Get. Intersafe Groeneveld BV, bestuurder, vertegenwoordigd door Y.A.. Petin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2014
ÿþMad Wort[ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc

behot

aan

Belg;

Staat;

1111111H1 1111 1 II

*14055342*





Ondernemingsnr : 0415.191.969 Benaming

(voluit) : INTERSAFE BELGIUM (verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Generaal De Wittelaan 17 bus 7&8, B - 2800 Mechelen (volledig adres)

Onderwerp akte : Unanieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering + Goedkeuring van de change of control bepalingen in overeenstemming met art. 556 W. Venn.

Uittreksel van Bijzondere Algemene Vergadering van december 2012

"1.lntersafe Groeneveld B.V., houder van 498.000 aandelen van de Vennootschap; en

2.VBG Bedrijven B.V., houder van 2.000 aandelen van de Vennootschap.

die samen 100 % vertegenwoordigen van het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap (hierna gezamenlijk de "Aandeelhouders" genoemd of ieder afzonderlijk een "Aandeelhouder"), beslissen unaniem om de procedure van schriftelijke aandeelhoudersbesluiten te volgen voorzien in artikel 536 van het Wetboek van vennootschappen.

De Aandeelhouders stellen vast dat de hierna vermelde besluiten overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren en overeenkomstig artikel 536 lid 4 van het Wetboek van vennootschappen schriftelijk kunnen worden genomen (hierna de "Besluiten").

De Aandeelhouders verklaren de enige aandeelhouders te zijn van de Vennootschap en tezamen alle aandelen te bezitten uitgegeven door de Vennootschap en bevestigen dat er geen houders zijn van obligaties of inschrijvingsrechten, noch certificaten uitgegeven met medewerking van de Vennootschap,

1. AGENDA

1. Goedkeuring van:

-artikel 14, k van de Overeenkomst van Geldlening;

-artikel 12, I van de Kredietovereenkomst;

-de Algemene Bankvoorwaarden aangehecht als bijlage bij de Overeenkomst van Geldlening en de: Kredietovereenkomst; en

-de Financieringsdocumenten, en in het bijzonder van alle bepalingen, andere dan hierboven beschreven onder agendapunt 1, dewelke rechten toekennen aan derden die een invloed hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting te haren laste doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van een openbaar bod op de aandelen van de Vennootschap of van een wijziging van de controle die op haar wordt uitgeoefend overeenkomstig artikel 556 W. Venn.

2. Verlenen van bijzondere volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2 1 -02- SA

' "n

i5 ~'~ l-f Î ~~~1" .i' ,JP

.n

'DEL -te ?r1E+.iri~L9wii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

2,VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING

De raad van bestuur van de Vennootschap heeft in haar besluit genomen op of rond de datum van deze besluitvorming, onder andere, beslist tot goedkeuring van het aangaan door de Vennootschap van volgende overeenkomsten:

a)een kredietovereenkomst gestoten tussen Coöperatieve Rabobank Drechtsteden U.A. als Bank, de Vennootschap, VBG Bedrijven B.V., intersafe Groeneveld B.V. en Intersafe Services B.V. als Kredietnemers, te onderteken op of omstreeks de datum van deze besluitvorming, waarbij een kredietfaciliteit ter beschikking wordt gesteld van de Kredietnemers tot een maximumbedrag van EUR 6.000.000,00 (de "Kredietovereenkomst");

b)een overeenkomst van geldlening gesloten tussen Coöperatieve Rabobank Drechtsteden U.A. als Bank, VBG Bedrijven B.V. als Kredietnemer en de Vennootschap, Intersafe Groeneveld B.V. en Intersafe Services B.V. als Mededebiteuren, waarbij een geldlening voor een totaalbedrag van 3.000.000,00 EUR wordt toegekend aan VBG Bedrijven B.V. (de "Overeenkomst van Geldlening"); en

c)een overeenkomst pand op vorderingen gesloten tussen Coöperatieve Rabobank Drechtsteden U.A. als Bank en Intersafe Belgium NV als Pandgever, te onderteken op of omstreeks de datum van deze besluitvorming, teneinde de verbintenissen voortvloeiende uit onder meer de Kredietovereenkomst en de Overeenkomst van Geldlening te waarborgen (de "Pandovereenkomst").

De overeenkomsten hierboven opgesomd onder punt a) tot c) worden hierna gezamenlijk de "Financieringsdocumenten" genaamd.

Een kopie van de ontwerpen van de Financieringsdocumenten werd ter beschikking gesteld van de Aandeelhouders en de Aandeelhouders verklaren hiervan kennis te hebben genomen en in het bijzonder van artikel 14, k van de Overeenkomst van Geldlening, artikel 12, I van de Kredietovereenkomst en de Algemene Bankvoorwaarden aangehecht als bijlage bij de Overeenkomst van Geldlening en de Kredietovereenkomst, alsmede van enige andere gelijkaardige bepalingen van de Financieringsdocumenten waarbij de Vennootschap partij is en die aan derden rechten toekennen die het vermogen van de vennootschap kunnen beïnvloeden of die een verplichting te haren laste doen ontstaan waarbij de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van een verandering van controle die op haar wordt uitgeoefend (hierna de "Change of Control Bepalingen").

In overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen kan enkel de algemene vergadering aan derden rechten toekennen die een invloed hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting ten haren laste doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van het uitbrengen van een openbaar overnamebod op aandelen van de Vennootschap of van een verandering van de controle die op haar wordt uitgeoefend. Een dergelijke beslissing moet op straffe van nietigheid worden neergelegd ter griffie overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen.

Dientengevolge moet de algemene vergadering van de Vennootschap de Change of Control Bepalingen goedkeuren, in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen.

3. BESLUITEN

Eerste Besluit: Goedkeuring Change of Control Bepalingen in overeenstemming met artikel 556 W.Venn.

De Aandeelhouders beslissen unaniem om de Change of Control Bepalingen goed te keuren, en in zover als nodig, te bekrachtigen, overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen en om over te gaan tot alle publiciteitsformaliteiten voorzien in ditzelfde artikel.

Tweede Besluit, Verlenen van bijzondere volmacht

De Aandeelhouders beslissen unaniem om hierbij volmacht te verlenen aan, elke huidige en toekomstige bestuurder van de Vennootschap alsook aan M. Frédérice Heremans en/of aan M. Michaël De Bruyn, advocaten bij advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, individueel bevoegd met macht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de Vennootschap deze besluiten neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de Vennootschap overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen en om alle aktes, uittreksels of andere documenten (welke dan ook) ter neerlegging van deze besluiten op te maken, te ondertekenen, uit te voeren en /of te versturen voor rekening en in het belang van de Vennootschap. De rechten, machten en machtigingen van de gevolmachtigden van de Vennootschap om eender welk recht en macht hierdoor toegekend uit te voeren zullen aanvangen en in werking treden op de datum van het plaatsen van de laatste vereiste handtekening door de Aandeelhouders en zullen van kracht blijven gedurende een periode van zes (6) maanden. Deze volmacht is onherroepelijk en zal onderworpen zijn aan en worden geïnterpreteerd overeenkomstig het Belgische recht.

x ' Vok-behouden aan het Belgisch Staatsblad



4. GEVOLGEN

De bovenvermelde besluiten zullen zijn genomen op de datum van het plaatsen door de Aandeelhouders van de laatste vereiste handtekening. Elke Aandeelhouder mag een afzonderlijk exemplaar van onderhavige besluiten ondertekenen en alle ondertekende exemplaren zullen gezamenlijk de rechtsgeldige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders vormen van de Vennootschap."

Get. VBG Bedrijven BV, bestuurder, vertegenwoordigd door R, de Korte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Get. Intersafe Groeneveld BV, bestuurder, vertegenwoordigd door Y.A. Petin



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2013
ÿþui

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0415.191.969

Benaming

(voluit) : INTERSAFE BELGIUM

Y 1 0 3001*

NEERGELEGD

f 0 -os- 2013

t 0 -0~- 20~3

GRIFFIE RECHTBANK van KQOPHARTDBLete MECHELEN GRIFFIE RECHTBANK van KQOPHARb Lete MECHELEN

IIYI

Rechtsvorm : NV

Zetel : Generaal De Wittelaan 17 bus 7&8, B-2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen (gedelegeerd) bestuurder(s) en voorzitter van de Raad van Bestuur.

De bijzondere algemene vergadering dd 26/04/2013 treft na beraadslaging de hierna vermelde besluiten

1.Met ingang van 25/02/2013 wordt de voltallige Raad van Bestuur van Intersafe Belgium NV ontheven van; zijn taken:

(.Intersafe Groeneveld B.V.,Bestuurder, Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland),. vertegenwoordigd door de heer Yves Alexandre Petin, Nico van der Valkweg 12, 3056 RB Rotterdam

II.VBG Bedrijven B.V.,bestuurder, Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland),

vertegenwoordigd door de heer Raymon de Korte, Arletta Jacobserf 500, 3315 EP Dordrecht

III.VBG Bedrijven B.V., voorzitter van de Raad van Bestuur, Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland), vertegenwoordigd door de heer Yves Alexandre Petin, Nico van der Valkweg 12, 3056 RB Rotterdam

Voor elk van de bestuurder wordt décharge verleend voor het afgelopen mandaat.

2.Met ingang van 25/02/2013 worden volgende bestuurders en hun vertegenwoordigers benoemd:

!.intersafe Groeneveld B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland), vertegenwoordigd. door de heer Yves Alexandre Petin, Nico van der Valkweg 12, 3056 RB Rotterdam wordt aangesteld ais' bestuurder tot de jaarvergadering van 2018 (0910512018)

ILVBG Bedrijven B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland), vertegenwoordigd door de heer Raymon de Korte, Arletta Jacobserf 500, 3315 EP Dordrecht wordt aangesteld als bestuurder tot de jaarvergadering van 2018 (0910512018)

Get. VBG Bedrijven BV, bestuurder, vertegenwoordigd door R. de Korte

Get. Intersafe Groeneveld BV, bestuurder, vertegenwoordigd door Y.A. Petin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/04/2013
ÿþZetel : Generaal De Wittelaan 17 bus 7&8, B-2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen (gedelegeerd) bestuurder(s) en voorzitter van de Raad van Bestuur.

Ingevolge de Bijzondere Algemene Vergadering van 25/02/2013, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, worden volgende beslissingen genomen:

1.Met ingang van 25 februari 2013 wordt de voltallige Raad van Bestuur van Intersafe Belgium NV ontheven, van zijn taken:

(.Intersafe Groeneveld B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland), vertegenwoordigd door de heer Antonie Cornelis Wallast, Vrijenban 47, 2645 AT Delfgauw wordt ontslagen als bestuurder.

Er wordt décharge verleend voor het afgelopen mandaat. "

II.VBG Bedrijven B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland), vertegenwoordigd door de

heer Yves Alexandre Petin, Nico van der Valkweg 12, 3056 RB Rotterdam wordt ontslagen als bestuurder.

Er wordt décharge verleend voor het afgelopen mandaat.

1I1.lntersafe Holding B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland), vertegenwoordigd door:

de heer Yves Alexandre Petin, wordt ontslagen als bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Er wordt décharge verleend voor het afgelopen mandaat.

2.Met ingang van 25 februari 2013 worden volgende bestuurders en hun vertegenwoordigers benoemd : (,Intersafe Groeneveld B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland), vertegenwoordigd door de heer Yves Alexandre Petin, Nico van der Valkweg 12, 3056 RB Rotterdam wordt aangesteld als bestuurder tot de jaarvergadering van 2018 (09/05/2018)

lI.VBG Bedrijven B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland), vertegenwoordigd door de heer de Korte Raymon, Arlette Jacobserf 500, 3315 EP Dordrecht wordt aangesteld als bestuurder tct de jaarvergadering van 2018 (09/0512018)

III.VBG Bedrijven B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland), vertegenwoordigd door de heer Yves Alexandre Petin, Nico van der Valkweg 12, 3056 RB Rotterdam, wordt aangesteld als en voorzitter van de raad van bestuur tot de jaarvergadering van 2018 (09/05/2018).

Get. - VBG Bedrijven BV, Voorzitter van de Raad van Bestuur, vertegenwoordigd door Yves Alexander Petin

Get. - VBG Bedrijven BV, bestuurder, vertegenwoordigd door Raymon de Korte

Get. - Intersafe Groeneveld BV, bestuurder, vertegenwoordigd door Yves Alexander Petin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I

Mod 2.1

1<s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-8 -04 2013

GRliwrÎL ~,~s'r ù~

;;:a\I

Ondernemingsnr : 0415.191.969

Benaming

(voluit) : INTERSAFE BELGIUM Rechtsvorm : NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGE-1_EGD

2 6 -11- 2012

GRIFFIE REFeadANK vzn

.... e ritrLte

Ondernemingsnr : 0415.191.969

Benaming

(voluit) : Intersafe Belgium

Rechtsvorm : NV

Zetel : Generaal De Wittelaan 17 bus 7&8, B-2800 Mechelen

Onderwerp akte ; Ontslagen en benoemingen

Uit de notulen van de Bijzondere algemene vergadering van 20/08/2012,van Intersafe Belgium N.V., blijken

volgende beslissingen:

Met eenparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1.Met ingang van 20 augustus 2012 nemen de functies die de heer Eric Vaiks, als bestuurder, waarneemt in' Intersafe Belgium NV een einde.

2.Met ingang van 20 augustus 2012 nemen de functies die de heer Lambert Busschoten, als bestuurder,waarneernt in Intersafe Belgium NV een einde.

3.Met ingang van 20 augustus 2012 wordt Intersafe Groeneveld B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 G1:. Dordrecht (Nederland), en zijn vaste vertegenwoordiger de heer Lambert Bunschoten, ontslagen als gedelegeerd bestuurder.

4.Met ingang van 20 augustus 2012 worden volgende bestuurders en hun vertegenwoordigers benoemd :

Llntersafe Groeneveld B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland) vertegenwoordigd door de heer Antonie Cornelis Wallast, Vrijenban 47, 2645 AT Delfgauw wordt aangesteld als bestuurder voor een periode van 6 jaar.

II.VBG Bedrijven B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland), vertegenwoordigd door de heer Yves Alexandre Petin, Nico van der Valkweg 12, 3056 RB Rotterdam wordt aangesteld als bestuurder voor een periode van 6 jaar.

Ill.lntersafe Holding B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht(Nederland), vertegenwoordigd door de heer Yves Alexandre Pefin wordt aangesteld als bestuurder voor een periode van 6 jaar.

5.Met ingang van 20 augustus 2012 wordt aangesteld als voorzitter van de Raad van Bestuur, voor een periode van 6 jaar : Intersafe Holding B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland), vertegenwoordigd door de heer Yves Alexandre Petin voor een periode van 6 jaar.

6.Met ingang van 20 augustus 2012 wordt aangesteld als Algemeen Directeur belast met het dagelijks bestuur, de heer Arie D. Boer, Cadixstraat 23/5311, 2000 Antwerpen.

Get,

Intersafe Groeneveld BV

Gedelegeerd Bestuurder

vertegenwoordigd door

de heer Antonie Cornelis Wallast Get.

Intersafe Holding BV

Voorzitter

Vertegenwoordigd door

de heer Yves Alexandre Petin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.07.2012, NGL 30.07.2012 12360-0553-033
26/07/2012
ÿþMod Word N.1

..£5,-,er J".. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I* I1M RI 1611

behouder

aan het

Belgisch Staatsblai





Ondernemingsnr : 0415.191.969

Benaming

(voluit) : INTERSAFE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 17 bus 7-8

(volledig adres)

Onderwerp akte é Benoeming Commissaris

Overeenkomstig artikel 536 van het Wetboek vennootschappen, kunnen aandeelhouders schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Om te worden aangenomen dienen de voorstellen van besluit eenparig te worden goedgekeurd door alle aandeelhouders en worden geacht genomen te zijn op datum van ondertekening door de laatste aandeelhouder.

De bestuurders en de commissaris zullen een kopie van de getekende resoluties ontvangen ter kennisgeving van de genomen beslissingen.

In dit kader beslissen de ondergetekende die, op datum van huidige besluiten, zijnde 11 juli 2012, de enige aandeelhouders zijn die gerechtigd waren om deel te nemen aan een algemene vergadering van. aandeelhouders om bij deze volgend schriftelijk besluit aan te nemen:

1.De algemene vergadering benoemt tot commissaris voor een periode van drie jaar de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens Woluwe, Woluwedal 18, en administratieve zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, vertegenwoordigd door Steven Van Bael, bedrijfsrevisor, welke belast wordt met de uitoefening van het mandaat. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders van 2015.

De vergoeding werd in onderling overleg bepaald op Euro 10.395 per jaar (excL BTW, onkosten en IBR variabele fee). De vergoeding wordt elk jaar aangepast in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen of zoals overeengekomen tussen partijen.

Getekend,

Boer Arie

Algemeen Directeur

N ' _ D

"

17 -07- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN 31 ;Fr;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2012
ÿþ{

mod 11.1

Ondernemingsrtr : 415.191.969

Benaming (voluit) :INTERSAFE GROENEVELD BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 17 bus 7-8

Onderwerp akte :AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,!; Broederminstraat 9, op achtentwintig juni tweeduizend twaalf; vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te:, worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene;, vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "INTERSAFE GROENEVELD;, BELGIUM", gevestigd te 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 17 bus 7-8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemíngsnummer 0415.191.969, onder meer beslist heeft : ;, 1. de naam van de vennootschap met onmiddellijke uitwerking te wijzigen in "Intersafe Belgium".

Artikel 1 van de statuten zal worden gewijzigd als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap. Haar;:

naam luidt: "Intersafe Belgium". ;;

2, tot aanpassing van de eerste zin van artikel 3 van de statuten aan de verplaatsing van de maatschappelijke:, zetel naar 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 17 bus 7-8, beslist door de raad van bestuur, gepubliceerd int ;' de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 oktober 2009 onder nummer 09138409.

3. aanpassing van artikel 15 van de statuten als volgt:

- 15 1. n): vervanging van de woorden "VIJFTIGDUIZEND euro (E 50.000,00)" door;,

_; "VIJFHONDERDDUIZEND euro (£ 500.000,00)";

- 15 2.: vervanging van de woorden "de gedelegeerd" door "een";

- 15 2. a); vervanging van de woorden "VIJFTIGDUIZEND euro (£ 50.000,00)" door`

', "VIJFENZEVENTIGDUIZEND euro (E 75.000,00)";

- 15 2. f): vervanging van de woorden "VIJFTIGDUIZENDeuro (£ 50.000,00)" door`'

"VIJFHONDERDDUIZEND euro (E 500.000,00)";

;, 4. artikel 21 van de statuten te wijzigen als volgt:

"De raad van bestuur en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen een algemene vergadering bijeenroepen. Zij i'

? moeten die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal;;

vertegenwoordigen het vragen. -

De oproepingen voor de vergadering gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De effectenhouders,'~ op naam worden uitgenodigd bij aangetekend schrijven tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en' l; schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Onverminderd het wettelijk verdagingsrecht inzake de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de;; aÁ jaarrekening heeft het bestuursorgaan het recht iedere vergadering, tijdens de zitting, drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van;; de algemene vergadering hieromtrent."

5. tot aanpassing van de statuten aan de Wet Aandeelhoudersrechten en tot wijziging van artikel 24 van dei statuten als volgt:

' "1. Aanmelding

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders op naam de raad van;; bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

NEERGEL ECiD

0 9 .07. 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDE J ECHELEN

1111111.11.1 j19113*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa

Be! Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

á

mal 11.1

t

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

2. Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg

§ 1. Indien zulks wordt voorzien in de oproepingen kunnen de effectenhouders op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de effectenhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van effectenhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door het orgaan van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een effectenhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en. bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

liet komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een effectenhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §I in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

Uitoefening van het stemrecht Iangs elektronische weg ofper brief vóór de algemene vergadering

§1. Elke effectenhouder heeft het recht op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, per brief of' indien dit voorzien is in de oproepingen, langs elektronische weg.

§2, Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat: de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

de vorm van de gehouden aandelen;

de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

- de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste zes werkdagen vóór de algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur (bij aangetekend schrijven).

§4. Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen. 4. Uitoefening van het recht schriftelijk vragen te stellen langs elektronische weg vóór de algemene vergadering

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders/bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te ; worden toegelaten. Die vragen kunnen Iangs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen."

6. artikel 26 al van de statuten te wijzigen als volgt:

"De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen, tenzij de aandeelhouders bij unanimiteit anders beslissen.

-De.agenda wordt opgesteld" door-de-raad_van bestuur.

- -

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan 'het

c- Belgisch

Staatsblad

q f (

mod 11.1

. a 1

Voorstellen van aandeelhouders komen niet in aanmerking indien zij niet vooraf werden ondertekend door aandeelhouders die samen tenminste een vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden medegedeeld aan de raad van bestuur om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die behoren tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen, na ontvangst van het rondschrijven behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot de voorstellen van dit besluit niet ontvangen, dan worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn, Hetzelfde geldt indien binnen deze termijn bepaalde voorstellen van besluit wel eenparig worden goedgekeurd, doch andere niet. De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven

mogen van de eenparig en schriftelijk genomen besluiten kennis nemen. "

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voorbehouden ,aah het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift van de akte;

- volmacht;

- gecoördineerde statuten

René VAN DEN BERGh

geassocieerd notaris

Broederminstraat 9

2018 ANTWERPEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2011
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla'

Bïjtagen- bij ti« Beigfsctt Staarstitat =141101201r =Aniièxes ttü 1Vitiniteür bëigë

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0415.191.969

Benaming

(voluit) : Intersafe Groeneveld Belgium

Rechtsvorm : NV

Zetel : Generaal De Wittelaan 17 bus 7&8, B-2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen (gedelegeerd) bestuurder(s) en voorzitter van de Raad van Bestuur.

Uit de notulen van de Bijzondere algemene vergadering van 30/06/2001,van intersafe Groeneveld België

N.V., blijken volgende beslissingen:

Met eenparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1.Intersafe Groeneveld B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland) vertegenwoordigd door de heer L.J. Bunschoten, Moldau 28, 2911 HE Nieuwerkerk a/d Ijssel wordt aangesteld als bestuurder voor een periode van 6 jaar

2.VBG Bedrijven B.V., Kamerlingh Onnesweg 2; 3316 GL Dordrecht (Nederland) vertegenwoordigd door de heer E.H.J. Valks, Frederik Hendriklaan 2, 3708 VC Zeist (Nederland) wordt aangesteld als bestuurder voor een periode van 6 jaar.

3.Intersafe Groeneveld B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland) vertegenwoordigdf door de heer L.J. Bunschoten, Moldau 28, 2911 HE Nieuwerkerk a/d Ijssel wordt aangesteld als gedelegeerd, bestuurder voor een periode van 6 jaar

Waarvan akte te Mechefen 30 juni 2011.

Get. Get.

Intersafe Groeneveld B.V VBG Bedrijven B.V.

vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

de heer L.J. Bunschoten de heer E.H.J. Vaiks

Verslag van de Raad van Bestuur d.d. 30 juni 2011 gehouden te Generaal De Wittelaan 17 bus 7&8 te 2800 Mechelen te 15.30 uur.

Beslissingen:

1.Intersafe Groeneveld B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland) vertegenwoordigd door de heer L.J. Bunschoten, Moldau 28, 2911 HE Nieuwerkerk a/d Ijssel wordt aangesteld als bestuurder voor een periode van 6 jaar

2.VBG Bedrijven B.V., Kamerlingh Onnesweg 2; 3316 GL Dordrecht (Nederland) vertegenwoordigd door de heer E,H.J. Valks, Frederik Hendriklaan 2, 3708 VC Zeist (Nederland) wordt aangesteld als bestuurder voor een periode van 6 jaar.

3.Intersafe Groeneveld B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland) vertegenwoordigd door de heer L.J. Bunschoten, Moldau 28, 2911 HE Nieuwerkerk a/d Ijssel wordt aangesteld als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar

4.Wordt aangesteld als voorzitter, Intersafe Holding B.V., Kamerlingh Onnesweg 2, 3316GL Dordrecht (Nederland) rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer E.H.J. Vaiks voor een periode van 6 jaar.

5.Wordt aangesteld als algemeen directeur belast met het dagelijks bestuur, de heer A.D. Arie Boer, Cadixstraat 23 bus 531, 2000 Antwerpen.

i

i

A

11

Y

h

Y

*11155425*

NEERGELEGD

- 4 -10- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van -;

KOOPHANDE yetieECHELEN j

Get. heer L.J. Bunschoten Get.

Intersafe Groeneveld BV Gedelegeerd Bestuurder vertegenwoordigd door de de heer L.J. Bunschoten : Naam en hoedanigheid van de bevoegd de rechtspersoon ten Intersafe Holding BV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en handtekening, Voorzitter

Vertegenwoordigd door

de heer E.H.J. Valks

instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 08.07.2011 11272-0290-014
06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.09.2010 10565-0551-014
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 13.10.2009 09815-0282-015
01/10/2009 : ME050223
01/08/2008 : ME050223
24/10/2007 : ME050223
20/07/2006 : ME050223
22/06/2015
ÿþ*IF

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Hh'





%, wî ~.~~+._

1 1 -08- 2015

É'~riffié `,.1

Ondernemingsnr : 0415.191.969

Benaming

(voluit) : INTERSAFE BELGIUM

Rechtsvorm : NV

Zetel : Generaal De Wittelaan 17 bus 7&8, B-2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Ingevolge de Algemene Vergadering van 13 mei 2015 worden volgende beslissingen genomen

De algemene vergadering benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft: Dhr.Steven Van Bael, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de: BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2017 dient goed te keuren.

De vergoeding voor deze opdracht bedraagt EUR 14.500 per jaar (plus BTW, onkosten en bijdrage IBR)' onder voorbehoud van jaarlijkse aanpassingen in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptleprijzen of zoals overeengekomen tussen partijen.

6.Met ingang van 13 mei 2015 wordt de heer Frans Verheijen, wonende te Fulcopad 1, 5258 XV Beriicum,, Nederland, ontslagen als vertegenwoordiger van VBG Bedrijven BV, Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL: Dordrecht (Nederland), bestuurder van Intersafe Belgium NV. Deze vertegenwoordiger wordt kwijting verleend' voor zijn afgelopen mandaat.

Met ingang van 13 mei 2015 wordt de heer Massimiliano Cianfaglia, wonende te 5482LL Schijndel, Elschotseweg 58, Nederland, benoemd als vertegenwoordiger van VBG Bedrijven BV, Kamerlingh Onnesweg 2, 3316 GL Dordrecht (Nederland), bestuurder van Intersafe Belgium NV. De vertegenwoordiger wordt benoemd voor de resterende duurtijd van het mandaat van VBG Bedrijven BV, bestuurder, zijnde tot de jaarvergadering van 2018 (0910512018).

Getekend,

VBG Bedrijven BV,

Bestuurder,

Vertegenwoordigd door Y.A. Petin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

ss

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/02/2006 : ME050223
01/08/2005 : ME050223
30/07/2004 : ME050223
24/11/2003 : ME050223
24/07/2003 : ME050223
06/03/2003 : ME050223
16/08/2002 : ME050223
06/07/2001 : ME050223
13/11/1998 : ME50223
03/08/1995 : ME50223
01/01/1995 : ME50223
01/01/1993 : ME50223
01/01/1992 : ME50223
09/10/1991 : ME50223
01/05/1990 : ME50223
01/01/1989 : ME50223
01/01/1988 : ME50223
01/01/1986 : ME50223

Coordonnées
INTERSAFE BELGIUM

Adresse
GENERAAL DE WITTELAAN 17, BUS 7-8 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande