INTERSTATE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERSTATE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.930.906

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.11.2013, NGL 21.11.2013 13664-0119-012
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.11.2014, NGL 21.11.2014 14675-0177-013
02/07/2013
ÿþMal Word 11.1

"

I

du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbatt

van Koophandel te Antwerpen, op

2 .1.11'121

Onderriemingsnr . 0808930906

Benaming

(voluit) . Interstate Belgium

(vrrkoitr

Recldsvor besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Karel Rogierstraat 3, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp alite : verplaatsing vennootschapszetel

Bij en ingevolge beslissing van de zaakvoerder van 12 juni 2013 wordt de zetel van de Vennootschap verplaatst naar de Tabakvest 47, 2000 Antwerpen.

Antwerpen, 13 juni 2013

i

*13100A78+

Francis de Clippele Lasthebber

i i}iagenbij-het-Belgisch-Staatsblad---02-107120.13 - Annexe

r

Op rie aetsie 3iz van Luw r; ¬ rnclde n.Recto . Naam e¬ 3 hveci,anag;.eo van de in$tf1,1rlientes..::'-¬ ¬ 0a van de pwt¬ Stof{r .+ rt

bevoegd de rechtsp-usaon ton aanzien %ran rk,.rs-iun îC ve¬ tegerivroar¬ tit;c;ri

Verso . Naam en t¬ FU3t7tUItih111i1g.

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.08.2012 12541-0407-013
21/08/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 808.930.906

_ BRUSSÉLR

2D9

Griffie

I

S

ui

agen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : INTERSTATE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 1050 Brussel, Louizalaan 331-333

Onderwerp akte :VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - STATUTENWIJZIGING - GOEDKEURING NEDERLANDSTALIGE TEKST VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Charles DECKERS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op dertig juli tweeduizend twaalf, v(5ór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTERSTATE BELGIUM", gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 331-333, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0808.930.906, onder meer beslist heeft :

1. de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Karel Rogierstraat 3.

2, tot verplaatsing van de datum van de gewone algemene vergadering van de eerste donderdag van de maand juni om achttien uur naar de laatste donderdag van de maand juni om achttien uur.

3. tot vervanging van de Franstalige tekst der statuten door een Nederlandstalige tekst ingevolge de voorgaande beslissing tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel.

Bij het opmaken van de nieuwe Nederlandstalige tekst van de statuten werd rekening gehouden met de inmiddels genomen beslissingen en de sinds de oprichting gewijzigde vennootschapswetgeving.

Uit de nieuwe Nederlandstalige tekst van de statuten blijkt onder meer wat volgt:

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "INTERSTATE BELGIUM"

2) Zetel : te 2000 Antwerpen, Karel Rogierstraat 3

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel dienstverlening, beheer en advies, licenties en concessies verlenen, alle handelingen stellen bij projectontwikkeling, de oprichting, bouw en beheer van hotels, motels, truckstops en wegrestaurants en wegverblijf of gelijkaardige inrichtingen, met inbegrip van restaurants, bars, traiteurdiensten en lokalen bestemd voor vergaderzaal, verblijf of vakantie.

Alle handelingen en bedrijvigheid van een investeringsmaatschappij en/of holding, met inbegrip van:

1. adviesverlening, ondersteuning en beheer of bestuur van vennootschappen, rechtspersonen, maatschappijen en instellingen, in het bijzonder maar niet beperkt tot, op het gebied van management, marketing, productie, ontwikkeling, begeleiding en administratie van vennootschappen en dit in de meest ruime zin;

2, de vennootschap kan in eigen naam, als tussenpersoon, voor eigen rekening zo voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland alle middelen verschaffen, bestuursfuncties uitoefenen of doen uitoefenen en haar diensten aanbieden die direct of indirect betrekking hebben op voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd ingevolge een contract of statutair, als interne of externe dienstverlener en/of adviseur of als orgaan van de klant. Met betrekking tot de uitoefening van haar beheersmandaat kan de vennootschap zich, laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder en/of elke andere derde vertegenwoordiger met mandaat van '. de vennootschap handelend in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap.

3. de constructie, ontwikkeling en beheer of bestuur van een onroerend patrimonium; alle handelingen inzake onroerende goederen en onroerende rechten zoals, doch niet beperkt tot, de aan- en verkoop van onroerende

I-~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

fr 1;oor- Gehouden aan het Belgisch Staatsblad

goederen, de bouw, de renovatie, de inrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, het verkavelen en in ' het algemeen, alle handelingen die direct of indirect betrekking hebben op de exploitatie van onroerende goederen en/of onroerende rechten;

4. de verwerving, bouw, ontwikkeling en beheer of bestuur van een roerend patrimonium; alle handelingen inzake roerende goederen et roerende rechten, zoals, doch niet beperkt tot, de aan- en verkoop van roerende goederen, de bouw, de renovatie, de inrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil en in het algemeen, alle handelingen die direct of indirect betrekking hebben op de exploitatie en ontwikkeling van roerende goederen en/of roerende rechten, waaronder effecten, aandelen, obligaties, staatspapieren en overdraagbare waardedocumenten;

5, het verwerven, aanhouden onder welke vorm ook van participaties en winstbewijzen in andere vennootschappen of rechtspersonen of maatschappijen, bestaande of op te richten, zowel industriële, commerciële, financiële, agriculturele als onroerende. Het verlenen van kapitaal onder de vorm van aandelen en leningen. De ontwikkeling, promotie, planning en coördinatie van vennootschappen en bedrijven in dewelke zij participeert; de deelneming in het beheer en het management, de ontbinding en vereffening en de controle, alsook technische, administratieve en financiële ondersteuning van vennootschappen en bedrijven.

6, de vennootschap kan elke deelneming verwerven door fusie of samenwerking of intekening op het kapitaal, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of andere wijze in om het even welke vennootschap of bedrijf met een gelijkaardig voorwerp of doel en ter realisatie van haar opzet of doel.

7. voorgaande opsomming is niet beperkend en de termen `adviesverlening' en `beheer' in deze statuten zijn elke activiteit andere dan deze bedoeld in de wet van 6 april 1995 met betrekking tot de financiële transacties et financiële markten.

De vennootschap kan binnen haar doel alle roerende en onroerende goederen en rechten, materiaal en installaties verwerven, in huur geven of nemen, bouwen, verkopen of ruilen, zowel in België als in het buitenland, en in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of elke andere wijze of methode in om het even welke zaken, vennootschappen of bedrijven met een gelijk, analoog of verbonden doel of van nature haar doel te bevorderen,

De algemene vergadering van aandeelhouders kan het doel wijzigen of uitbreiden onder de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5) Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E I8.600,00), verdeeld in ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD (18.600) aandelen zonder vermelding van waarde.

6) Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene ver:iadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste donderdag van de maand juni om achttien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten

Indien er twee zaakvoerders zijn besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn

vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder, de twee zaakvoerders samen, of het college van zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden

van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de

algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerder, de twee zaakvoerders samen, of het college van zaakvoerders mogen bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; zij bepalen de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde. Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de B.T.W., wordt volmacht gegeven aan de heer dE CLIPPELE Francis, advocaat, van Belgische nationaliteit, wonende te 9120 Beveren, Tassijnslaan 15, met macht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht

r~

Bijlagen bij liëtBéIgiscliStaatsbTád = 21108/26T2 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012
ÿþ4 - MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

~ après dépôt de l'acte au greffe

2 5 JUIL. Z012

BRUXELLE8

. :'" ~`f í ~?



a I II 11111 Il 111111 N

*12136743*





1



N' d'c - i , 0808930906

t3énor+.vna, -

;r" ~ Interstate Belgium

tï=

Fortº%t;;1.  . Sprl

Avenue Louise 331-333, 1050 Bruxelles

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Objet ,i cc Procuration administrative

Le conseil de gérance du 30 mai 2012 a décidé de nommer et donner en vertu de l'article 'pouvoirs des gérants' dans les statuts de la société procuration spéciale avec délégation à la Bvba de Clippele Advocaten, BCE 0478.375.987 et ou son gérant Mtre. Francis de Clippele, Karel Rogierstraat 3, 2000 Anvers pour les activités et pouvoirs suivants

- remplir toutes les formalités administratives et de société auprès les registres de commerces et sociétés;

- recevoir et traiter toutes correspondances pour la société;

- paiement auprès du registre de commerce etlou de société des applications et autre;

- préparer et introduire les rapports périodiques de société;

- gérer et coordonner les contacts avec les avocats, auditeurs, banquiers et consultants d'impôt et autres de la société à demande spéciale du gérant.

le d211' r" rw .. 3 °.;'1. N ..;.5 l" .~

09/01/2012
ÿþ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mori 20

111111111111111111 111110

*12005379*

UR

27DEC. 2011

Greffe

rie El

Réser au Moniti belg m

N° d'entreprise : 808.930.906

Dénomination

(en entier) : INTERSTATE BELGlUM

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : AVENUE LOUISE 331-333, 1050 Bruxelles

Objet de l'acte : Démission

Le 9 décembre 2011, les actionnaires ont décidé, à l'unanimité,

1. D'approuver la démission de Monsieur Bruce Allen Riggins en tant que gérant de la Société, avec effet au 21 janvier 2011. Monsieur Riggins sera déchargé de sa fonction de gérant durant l'assemblée annuelle qui sera tenue en 2012.

2.De donner, parla présente, procuration à Monsieur Christophe Steyvers, Kerkenbos106A, 2812 Muizen ou à mademoiselle Jessica Lanzillotta, Rue de Birmingham 348, 1070 Anderlecht ainsi qu'à BVBA Ad-Ministerie, représentée par Monsieur Adriaan de Leeuw, et dont le siège social est sis à 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, avec droit de substitution afin d'accomplir toutes les formalités nécessaires concernant les décisions de la société, y compris signer et déposer la demande de modification de l'inscription de la société auprès des services de la Banque-Carrefour des Entreprises et publier les décisions de la société aux Annexes du Moniteur belge.

Christophe Steyvers

Mandataire

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

........

Mentionner sur la dernière page du Volet B...... Au recto . Nom

..._..._.._......._._.........._..._.._.._............_........_..,........__........_.._.,.._ .........................__

et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

02/01/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 21.12.2011, DPT 23.12.2011 11656-0176-016
17/06/2011 : ME. - RECTIFICATIF COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 12.07.2010, DPT 06.06.2011 11160-0012-012
04/08/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 12.07.2010, DPT 27.07.2010 10361-0580-012

Coordonnées
INTERSTATE BELGIUM

Adresse
TABAKVEST 47 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande