INTERVEST OFFICES & WAREHOUSES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTERVEST OFFICES & WAREHOUSES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.623.918

Publication

20/05/2014
ÿþ mod 11.1



*..~ Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; BE0458.623.918

Benaming (voluit) : intervest Offices & Warehouses

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 30 april 2014 blijkt dat de,; algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

Wijziging artikel 8 van de statuten (aard van de aandelen)

De algemene vergadering heeft besloten om elke verwijzing in artikel 8 van de statuten naar aandelen aan toonder te schrappen en dit artikel integraal te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 1 van de agenda, nl :

De aandelen zijn op naam of in de vorm van gedematerialiseerde effecten. Op de

:maatschappelijke zetel wordt een register bijgehouden van de aandelen op naam, waarvan; elke aandeelhouder kennis kan nemen. Inschrijvingscertificaten op naam zullen aan de aandeelhouders afgeleverd worden.

Elke overdracht onder levenden of naar aanleiding van overlijden, alsook elke omruiling, van effecten worden in voormeld register ingeschreven.

Wijziging artikel 22 van de statuten (deelneming aan de algemene vergadering) "

De algemene vergadering heeft besloten om elke verwijzing in artikel 22 van de statuten naar aandelen aan' toonder te schrappen en dit artikel integraal te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 2 van de'; agenda, nl ;

Het recht om aan een algemene vergadering deel te nemen en er het stemrecht uit te oefenen, is afhankelijk van de boekhoudkundige registratie van de aandelen op naam van de aandeelhouder op de veertiende dag voor de algemene vergadering om vierentwintig uur (Belgische tijd) (hierna de `registratiedatum' genoemd),; hetzij door hun inschrijving in het register van de aandelen op naam van de vennootschap, hetzij door hun; inschrijving op de rekeningen van een erkende rekeninghouder of van een vereffeningsinstelling, ongeacht het:; aantal aandelen in het bezit van de aandeelhouder op de dag van de algemene vergadering.

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten een;; attest overleggen dat door hun financiële tussenpersoon of erkende rekeninghouder werd afgegeven en waaruiti: blijkt hoeveel gedematerialiseerde aandelen er op de registratiedatum in hun rekeningen zijn ingeschreven op! naam van de aandeelhouder en waarvoor de aandeelhouder heeft aangegeven te willen deelnemen aan de:i algemene vergadering van de vennootschap. Deze neerlegging moet ten laatste op de zesde dag vóór de datum;, van de algemene vergadering worden verricht op de maatschappelijke zetel of bij de in de uitnodiging; genoemde instellingen.

De eigenaars van aandelen op naam die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten de vennootschap;, per gewone brief, fax of e-mail uiterlijk de zesde dag vóór de datum van de vergadering op de hoogte brengen van hun voornemen.

Volmachten en machtigingen

De algemene vergadering heeft besloten om de instrumenterende notaris te machtigen om de statuten van de vennootschap te coördineren en een exemplaar daarvan neer te leggen op de griffie van de rechtbank van, koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 6 mei 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rv litL-.uA vat' ..ut !pl id(

Antwerpen

0 8 MEI 2014

afdeling Antwerpen

ctifru

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staats blad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BïjlagenTiij Fët"BéTgiscfi" - 21J70372014 = Èïnnëxës dü Mónitëür~iëlgë

Bijlagen : volledig afschrift + gecoï7rdineerde statuten

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

X

21/05/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- Rechtbank van koophandel

behouden Antwerpen

aan het

Belgisch

Staatsblad

1 2 MEI 2014



a#delin Antwerpen Griffue









Ondernemingsnr 6E0468.623.918

Benaming (voluit) :Intervest Offices & Warehouses

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Voorwaardelijke kapitaalverhoging door inbreng in natura (keuzedividend) in het kader van het toegestaan kapitaal

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Bric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 5 mei 2014 blijkt dat de' algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Goedkeuring keuzedividend  bijzonder verslag overeenkomstig artikel 602 Wb.Venn.

In uitoefening van zijn bevoegdheid om de modaliteiten van de uitbetaling van het door de jaarvergadering goedgekeurde dividend vast te stellen, besluit de raad van bestuur om de aandeelhouders van de vennootschap; de mogelijkheid te bieden om hun schuldvordering lasten de vennootschap tot uitbetaling van het' goedgekeurde (netto-) dividend over het boekjaar 2013 niet te ontvangen in geld, maar in te brengen in het kapitaal tegen de uitgifte van nieuwe aandelen ("keuzedividend"). Het keuzedividend doet dus geenszins afbreuk aan het recht van de aandeelhouders om het hun toekomende (netto-)dividend over het boekjaar 2013 in geld te ontvangen.

Voor wat betreft de precieze modaliteiten van dit keuzedividend wordt verwezen naar het bijzonder verslag dat; werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 Wb.Venn. en dat door de raad van bestuur, na bespreking, opi heden en ter gelegenheid van deze vergadering waarvan onderhavige akte de notulen vaststelt, wordt, goedgekeurd. Een exemplaar van dit verslag zal tezamen met een afschrift van deze akte worden neergelegd; op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Verslap commissaris

Op heden vijf mei 2014 werd door de burgerlijke vennootschap in de vorm van een CVBA "Deloitte: Bedrijfsrevisoren" te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, vertegenwoordigd door mevrouw; Kathieen De Brabander, bedrijfsrevisor, commissaris van de vennootschap, een verslag opgesteld: met betrekking tot de inbreng in natura zoals vereist door artikel 602 van het Wetboek vans Vennootschappen. De conclusies van dit verslag luiden als volgt

"8. Besluit

De inbreng in natura in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging van de vennootschap Intervest Offices & Warehouses NV, bestaat uit de inbreng van een schuldvordering door de, aandeelhouders, ontstaan uit de winstuitkering bij wijze van een keuzedividend.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap !s: verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het; aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van: nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de raad van bestuur weerhouden methode van waardering; redelijk en niet arbitrair is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt: mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal, de boekhoudkundige pari waarde en de; uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit maximaal 824.284 aandelen van de: vennootschap Intervest Offices & Warehouses NV, zonder vermelding van nominale waarde op; basis van een uitgifteprs van 20,08 EUR

Op de laatste blz. van LuiI.13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Als gevolg van deze inbreng zal het kapitaal van de vennootschap worden verhoogd met' 9,1124209228 EUR per uitgegeven aandeel. Het verschil tussen de uitgifteprijs van 20,08 EUR per aandeel en de boekhoudkundige pari waarde van 9,1124209228 EUR zal geboekt worden als uitgiftepremie.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Antwerpen, 5 mei 2014".

Voorwaardelijke kapitaalverhoging door inbreng in natura

Maximaal bedrag van de kapitaalverhoging

In uitvoering van hogervermeld besluit tot goedkeuring van een keuzedividend, waarbij aan de aandeelhouders de mogelijkheid wordt geboden om hun vordering tot uitbetaling van het (netto-)dividend over het boekjaar 2013 ten belope van één komma duizend vierhonderd vijfenzeventig euro (¬ 1,1475) per aandeel niet in geld te ontvangen, maar in te brengen in het kapitaal van de vennootschap, besluit de raad van bestuur om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, in het kader van het toegestaan kapitaal, te verhogen met een maximum bedrag van zeven miljoen vijfhonderd en elfduizend tweehonderd tweeëntwintig euro zevenenzeventig cent (¬ 7.511.222,77) door inbreng in natura, om het te brengen van honderd eenendertig miljoen vierhonderd zesenveertigduizend vijfhonderd en zeven euro negenenzeventig cent (¬ 131.446.507,79) op maximum honderd achtendertig miljoen negenhonderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd dertig euro zesenvijftig cent (¬ 138.957,730,56), door uitgifte van maximum achthonderd vierentwintigduizend tweehonderd vierentachtig (824.284) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, waaraan dezelfde rechten zijn verbonden als aan de veertien miljoen vierhonderd vierentwintigduizend negenhonderd tweeëntachtig (14.424.982) bestaande aandelen en die in de resultaten zullen delen met ingang van 1 januari 2014.

Het juiste bedrag van de kapitaalverhoging en het aantal nieuw uit te geven aandelen, alsook het totale bedrag van de uitgiftepremie (zie infra), zal door de raad van bestuur of een speciaal daarvoor gemachtigde bestuurder bij notariële akte worden vastgesteld na het verstrijken, op 26 mei 2014, van de periode waarbinnen de aandeelhouders hun keuze om hun vordering tot betaling van het netto-dividend over het boekjaar 2013 al dan niet in te brengen in het kapitaal van de vennootschap, moeten meedelen aan de vennootschap (de "keuzeperiode").

Opschortende voorwaarde

Hogervermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura is onderworpen aan de volgende opschortende voorwaarden :

1_ de beslissing van één of meerdere aandeelhouders om hun schuldvordering op de vennootschap uit hoofde van het goedgekeurde (netto-)dividend over het boekjaar 2013 in te brengen in het kapitaal, en

2. de afwezigheid, tijdens de periode tussen de beslissing tot goedkeuring van de voorwaardelijke

kapitaalverhoging door de raad van bestuur op heden en 26 mei 2014, dit is de laatste dag van de keuzeperiode, enerzijds, van een aanzienlijke stijging of daling van de koers van het aandeel op Euronext Brussels ten aanzien van de gemiddelde koers op basis waarvan de hierna vermelde uitgifteprijs werd vastgesteld, zoals discretionair beoordeeld door de raad van bestuur, en anderzijds, van een buitengewone gebeurtenis van politieke, militaire, economische of sociale aard die de economie en/of de effectenmarkt gevoelig zou kunnen verstoren, zoals discretionair beoordeeld door de raad van bestuur.

De vervulling van hcgervermelde opschortende voorwaarden, zal, tezamen met het juiste bedrag van de kapitaalverhcging en het aantal nieuw uit te geven aandelen, alsook het totale bedrag van de uitgiftepremie (zie supra), door de raad van bestuur of een speciaal daarvoor gemachtigde bestuurder bij notariële akte worden vastgesteld na het verstrijken de "keuzeperiode".

Vaststelling uitgifteprijs

De uitgifteprijs van de nieuw uit te geven aandelen wordt vastgesteld op twintig euro acht cent (¬ 20,08) per aandeel, en werd berekend als een percentage van het gemiddelde van de beurskoers van het aandeel Intervest Offices & Warehouses over een periode van 10 beursdagen (namelijk vanaf 16 april 2014 tot en met 2 mei 2014) verminderd met het bruto-dividend over 2013, en afgerond op een veelvoud van het netto-dividend van één komma duizend vierhonderd vijfenzeventig euro (¬ 1,1475), zoals in detail uiteengezet in het bijzonder verslag vereist door artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen dat door de raad van bestuur werd goedgekeurd ter gelegenheid van deze vergadering en dat tezamen met een afschrift van onderhavige akte zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Bijgevolg zullen twee (2) nieuwe aandelen worden uitgegeven in ruil voor de inbreng van de dividendvordering verbonden aan telkens vijfendertig (35) aandelen van dezelfde vorm (aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen). Het is niet mogelijk om de dividendvordering verbonden aan aandelen in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

* Voorbehouden

aan het

Beltisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

verschillende vorm (bv. naamaandelen en gedematerialiseerde aandelen) samen te voegen om een nieuw aandeel te verwerven. Het is evenmin mogelijk om het eventuele saldo aan dividendvorderingen aan te vullen met een inbreng in geld  het dividend met betrekking tot de resterende aandelen (maximum vierendertig (34) aandelen van dezelfde vorm per aandeelhouder) zal per definitie worden uitbetaald in geld. De titel die recht geeft op het dividend is coupon nummer 15.

Vaststelling uitgiftepremie

De raad van bestuur besluit om de uitgifteprijs per aandeel niet volledig in kapitaal te boeken, teneinde te vermijden dat de fractiewaarde van de nieuwe aandelen zou verschillen van (hoger zijn dan) die van de bestaande aandelen. Daarom zal het verschil tussen hogervermelde uitgifteprijs van twintig euro acht cent (¬ 20,08) en het boekhoudkundig pari/de fractiewaarde van de bestaande aandelen, dat negen komma één één twee vier twee nul negen één drie euro (¬ 9,1124209228) bedraagt, hetzij een bedrag van tien komma negen zes zeven vijf zeven negen nul zeven vier euro (¬ 10,967579074) per aandeel, worden geboekt als een uitgiftepremie. De maximale uitgiftepremie bedraagt bijgevolg negen miljoen veertig-duizend driehonderd negenennegentig

euro vijfennegentig cent (¬ 9.040.399,95). Deze uitgiftepremie zal, samen met de

kapitaalverhoging zelf, integraal in natura worden volgestort bij de inschrijving door inbreng van de dividendvordering verbonden aan telkens vijfendertig (35) aandelen.

De uitgiftepremie zal vanaf haar ontstaan worden geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare passiefrekening "Uitgiftepremies", die evenals het kapitaal de waarborg van derden vormt en waarover slechts zal kunnen worden beschikt door de algemene vergadering met naleving van de voorwaarden die gelden voor een kapitaalvermindering,

Vorm van de uit te geven aandelen

De aandelen die zullen worden uitgegeven als vergoeding voor de inbreng in natura zullen dezelfde vorm hebben als de aandelen waarvan de netto-dividendvordering wordt ingebracht.

Aan de nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen worden verbonden als aan de bestaande aandelen, en zij zullen delen in de resultaten met ingang van 1 januari 2014.

Blizondere volmacht

De raad van bestuur besluit om, overeenkomstig artikel 589 van het Wetboek van Vennootschappen, een bijzondere volmacht te verlenen aan alle zes voornoemde en aanwezige bestuurders om, elk afzonderlijk handelend, ondergetekende notaris te verzoeken, na het verstrijken van de keuzeperiode, een notariële akte op te maken houdende vaststelling van de vervulling van de opschortende voorwaarden enerzijds en vaststelling van het juiste bedrag van de kapitaalverhoging, het aantal nieuw uit te geven aandelen en de uitgiftepremie anderzijds, dit op grond van een door de commissaris gewaarmerkte staat van geplaatste inschrijvingen conform artikel 590 van het Wetboek van Vennootschappen. De bijzondere lasthebbers zijn bevoegd om deze akte te ondertekenen in naam en voor rekening van de raad van bestuur en in dit verband alles te doen en alle documenten en stukken te tekenen die nodig of nuttig zijn om de verwezenlijking van de kapitaalverhoging binnen het toegestaan kapitaal vast te stellen.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 7 mei 2014.

Blilagen :

volledig afschrift

gecoördineerde stauten

verslag commissaris

bijzonder verslag van de raad van bestuur

Voorbehouden abn het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/05/2014
ÿþs

Mod Ward 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0458.623.918

Benaming

(voluit) : Intervest Offices & Warehouses

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling overeenkomstig artikel 556 W. venn. - Kennisname einde mandaten bestuurders en herbenoeming bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DER, AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 30 APRIL2014

1. De algemene vergadering keurt goed en bekrachtigt indien nodig alle bepalingen van (I) de kredietovereenkomst van 24 november 2010 zoals gewijzigd per 26 oktober 2011 en per 15 november 2013, en zoals gewijzigd van tijd tot tijd, gesloten tussen de vennootschap en ING België NV, (ii) de raamovereenkomst afgeleide producten rechtspersonen, gesloten tussen de vennootschap en ING België NV, (iii) de ISDA 2002 master agreement van 4 september 2009, gestoten tussen de vennootschap en KBC Bank NV en (iv)de ISDA 2002 master agreement van 17 augustus 2011, gesloten tussen de vennootschap en Beltius Bank NV, die voorzien in een mogelijke vervroegde opeisbaarheid van de terugbétaling in geval van een wijziging van controle van de vennootschap, overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De algemene vergadering neemt kennis en bekrachtigt het einde van de mandaten als bestuurder van de vennootschap van EMSO BVBA, met vaste vertegenwoordiger Chris Peeters (met ingang vanaf 6 april 2011, gevolg door een herbenoeming met ingang vanaf 24 april 2013), van Walter Hens (met ingang vanaf 4 april; 2007), van Hubert Roovers (met ingang vanaf 6 april 2011), van Tom de Witte (met ingang van 6 april 2011) eng van Jean-Pierre Slumberg (met ingang van 24 april 2013).

3, De algemene vergadering keurt goed en bekrachtigt alle bepalingen van verandering van controle die zijn, opgenomen in de uitgiftevoorwaarden van de obligatielening 2014 (obligatie met vervaldatum 1 april 2019 en: obligatie met vervaldatum 1 april 2021), en dit in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van, Vennootschappen.

Voor eensluidend verklaard afschrift,

Jean-Paul Sots BVBA,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Jean-Paul Sols

Algemeen Directeur en voorzitter van het Directiecomité

Mevrouw Inge Tas

Financieel Directeur en lid van het Directiecomité

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*14104710*

11111111

Vo beha aan Bek Staat

Peullame viiitiuut,rlrandel

" Antwergen

13 MEI 2014

afdeling Antwerpen

C,l ifiir=

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/05/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2013, GGK 30.04.2014, NGL 19.05.2014 14130-0457-092
26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.04.2014, NGL 19.05.2014 14130-0412-094
16/06/2014
ÿþmod 11.1

Luik9B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111ell!1111111111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koupriandei Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 04 IN 2014

Griffie

Ondernemingsnr : BE0458.623.918

Benaming (voluit) : Intervest Offices & Warehouses

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Vaststelling kapitaalverhoging door inbreng in natura (keuzedividend) in het kader van het toegestaan kapitaal

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 28 mei 2014 blijkt het volgende :

Kapitaalverhoging onder opschortende voorwaarde

$ij besluit van 5 mei 2014 heeft de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Intervest Offices & Warehouses, in uitoefening van zijn bevoegdheid om de modaliteiten van de uitbetaling van het door de.' jaarvergadering goedgekeurde dividend vast te stellen, besloten om de aandeelhouders van de vennootschap de', mogelijkheid te bieden om hun schuldvordering lastens de vennootschap tot uitbetaling van het goedgekeurde (netto-) dividend over het boekjaar 2013 niet te ontvangen in geld, maar in te brengen in het kapitaal tegen de;. uitgifte van nieuwe aandelen ("keuzedividend"), Daartoe heeft de raad van bestuur het kapitaal verhoogd, binnen het kader van het toegestaan kapitaal, met een maximum bedrag van zeven miljoen vijfhonderd eni;

elfduizend tweehonderd tweeëntwintig euro zevenenzeventig cent (¬ 7.511.222,77). Dit besluit tot;'

kapitaalverhoging was onderworpen aan een aantal opschortende voorwaarden en werd vastgesteld bij akte verleden door ondergetekende notaris De Bie, en werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad;' onder nummer 2014-05-21 10103735.

Bij akte verleden door notaris Eric De Bie op 28 mei 2013 werd op verzoek van een bijzonder daartoe;' gemachtigde bestuurder vastgesteld

1. Vervulling opschortende voorwaarden

Dat alle opschortende voorwaarden waaraan de kapitaalverhoging door inbreng in natura in het'

kader van het toegestaan kapitaal was onderworpen, zijn vervuld.

2. Uitoefening keuzedividend

Uit de door de commissaris van de vennootschap, de burgerlijke vennootschap in de vorm van een: CVBA "Deloitte Bedrijfsrevisoren" te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, vertegenwoordigd; door mevrouw Kathleen De Brabander, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 590 gewaarmerkte staat van inschrijvingen, waarvan een exemplaar aan deze akte wordt gehecht na ondertekening "ne' varietut" door de comparant en ondergetekende notaris, blijkt dat zes miljoen honderd; zesenzestigduizend driehonderd (6.166.300) van de in totaal (14.424.982) aandelen van d& ;: naamloze vennootschap Intervest Offices & Warehouses hebben beslist om hun dividendvorderingi. over het boekjaar 2013 in natura in te brengen in de vennootschap  de resterende aandelen; hebben gekozen voor een dividendbetaling in contanten.

3, Aantal nieuwe aandelen

Dat, rekening houdend met het aantal aandelen waarvan de dividendvordering werd ingebracht zoals hoger vastgesteld en met het feit dat twee (2) nieuwe aandelen wordt uitgegeven in ruil voor; de inbreng van de dividendvordering verbonden aan telkens vijfendertig (35) aandelen, in totaali driehonderd tweeënvijftigduizend driehonderd zestig (352.360) nieuwe aandelen worden

uitgegeven zonder nominale waarde, waaraan dezelfde rechten zijn verbonden als aan de;

"

(14.424.982) bestaande aandelen en die in de resultaten zullen delen met ingang van één januari;

tweeduizend veertien.

"

4. Bedrag kapitaalverhoging en uitgiftepremie

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

In het licht van het besluit van de raad van bestuur om de uitgifteprijs van twintig euro acht cent (¬ 20,08) niet integraal in kapitaal te boeken, maar om het verschil tussen de uitgifteprijs enerzijds en het boekhoudkundig pari/de fractiewaarde van de bestaande aandelen, dat negen komma één één twee vier twee nul negen twee twee acht euro (£ 9,1124209228) bedraagt, anderzijds, hetzij een bedrag van tien komma negen zes zeven vijf zeven negen nul zeven vier euro (£ 10,967579074) per aandeel, te boeken als een uitgiftepremie, en rekening houdend met het aantal aandelen waarvan de dividendvordering werd ingebracht zoals vermeld sub 3, stelt de comparant vast dat het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met een bedrag van drie miljoen tweehonderd en tienduizend achthonderd tweeënvijftig euro vierenzestig cent (E 3.210.852,64), om het te brengen van honderd eenendertig miljoen vierhonderd zesenveertigduizend vijfhonderd en zeven euro negenenzeventig cent (E 131.446.507,79) op honderd vierendertig miljoen zeshonderd zevenenvijftigduizend driehonderd zestig euro drieënveertig cent (E 134.657.360,43), en dat het kapitaal voortaan wordt vertegenwoordigd door veertien miljoen zevenhonderd zevenenzeventigduizend driehonderd tweeënveertig (14.777.342) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen,

Dat het totale bedrag van de uitgiftepremie drie miljoen achthonderd vierenzestigduizend vijfhonderd zesendertig euro zestien cent (E 3.864.536,16) bedraagt. De uitgiftepremie wordt geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare passiefrekening "Uitgiftepremies", die evenals het kapitaal de waarborg van derden vormt en waarover slechts zal kunnen worden beschikt door de algemene vergadering met naleving van de voorwaarden die gelden voor een kapitaalvermindering.

Zowel de kapitaalverhoging zelf als de uitgiftepremie werden integraal volgestort in natura zoals hoger uiteengezet.

5. Statutenwijziginjg

Dat, ingevolge hogervermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura, gerealiseerd in het kader het

toegestaan kapitaal, artikel 6 van de statuten voortaan luidt als volgt

Artikel 6. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERDVIERENDERTIG MILJOEN ZESHONDERD ZEVENENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERD ZESTIG EURO DRIEËNVEERTIG CENT (E 13 4. 65 7. 3 60, 43). Het is verdeeld in veertien miljoen zevenhonderd zevenenzeventigduizend driehonderd tweeënveertig (14.777.342) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een / veertien miljoen zevenhonderd zevenenzeventigduizend driehonderd tweeënveertigste (1/14.777.342ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 3 juni 2014. Bijlagen : volledig afschrift + gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2014
ÿþmod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IMMUN

J

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op NOV. 10Îb

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr BE0458.623.918

Benaming (voluit) : Intervest Offices & Warehouses (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen (Berchern)

akte :Omvorming in een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap (GVV) - Doelwijziging - Statutenwijziging - Inkoop eigen aandelen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 27 oktober 2014 blijkt dat

de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Doelwiiziging

De algemene vergadering heeft besloten om het doel te wijzigen en artikel 4 integraal te vervangen door de

volgende tekst :

4.1. De vennootschap heeft tot uitsluitend doel:

(a) om rechtstreeks of via een vennootschap waarin zij een deelneming bezit conform de bepalingen van de

GVV--Wet en de ter uitvoering ervan genomen besluiten en reglementen, onroerende goederen ter beschikking te stellen van gebruikers; en,

(b) binnen de grenzen van de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen,

vastgoed te bezitten zoals vermeld in artikel 2, 5°, vi tot x van de GVV-Wet.

Onder vastgoed in de zin van artikel 2, 5° van de GVV Wei word begrepen:

i. onroerende goederen zoals gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en,', zakelijke rechten op onroerende goederen, met uitsluiting van de onroerende goederen van'; bosbouwkundige, landbouwkundige of mijnbouwkundige aard;

ii. aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen die exclusief of gezamenlijk worden gecontroleerd door de vennootschap;

iii. optierechten op vastgoed;

iv aandelen van openbare of institutionele gereglementeerde vastgoed-vennootschappen, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend door de vennootschap;

v. rechten voortvloeiend uit contracten waarbij aan de Vennootschap één of meer goederen in leasing worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend;

vi. aandelen van openbare vastgoedbevaks;

vii. rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die zijn ingeschreven op de in artikel 260 van de Wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen voor collectieve belegging en hun beheerders bedoelde lijst;

viii, rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die in een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd en niet zijn ingeschreven op de in artikel 260 van de Wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen voor collectieve belegging en hun beheerders bedoelde lijst, voor zover zij aan een gelijkwaardig toezicht zijn onderworpen als de openbare vastgoedbevaks;

ix. aandelen uitgegeven door vennootschappen (i) met rechtspersoonlijkheid; (ii) die ressorteren onder het'', recht van een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte; (iii) waarvan de aandelen zin' toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt en/of die onderworpen zijn aan een' regime van prudentieel toezicht; (iv) waarvan de hoofdactiviteit bestaat uit de verwerving of de oprichting van onroerende goederen in het vooruitzicht van de terbeschikkingstelling ervan aan gebruikers, of het rechtstreekse of onrechtstreekse bezit van deelnemingen in vennootschappen met een soortgelijke activiteit. en (v) die zijn vr jgesteld van de belasting op de inkomsten uit de winst die uit de',

Onderwer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



in de bepaling onder (iv,) hierboven bedoelde activiteit voortvloeit, mits naleving van bepaalde wettelijke verplichtingen, en die minstens verplicht zijn om een deel van hun inkomsten onder hun aandeelhouders te verdelen (hierna "Real Estate Investment Trusts" (verkort "REIT's ") genoemd); vastgoedcertificaten als bedoeld in artikel 5, §4, van de wet van 16 juni 2006 op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt;

In het kader van de terbeschikkingstelling van onroerende goederen, kan de Vennootschap alle activiteiten uitoefenen die verband houden met de oprichting, de verbouwing, de renovatie, de ontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer en de exploitatie van onroerende goederen.

De vennootschap ontwikkelt een strategie zodat zij zich kan plaatsen in alle stadia van de waardeketen van de vastgoedsector. Daartoe verwerft en vervreemdt de vennootschap onroerende goederen en zakelijke rechten met betrekking lot onroerende goederen met het doel deze ter beschikking te stellen van haar gebruikers maar kan de vennootschap eveneens de ontwikkeling (de renovatie, de ontwikkeling, de uitbreiding, de oprichting, 4 beheren en het dagelijks beheer van het in bezit zinde vastgoed. Zij kan syndicus zijn van een onroerend goed waarvan zij mede-eigenaar is of "property manager" van een gebouwencomplex waar zii één van de eigenaars is. In dit kader kan zij ook alle andere activiteiten uitvoeren die een meerwaarde betekenen voor haar onroerende goederen of voor haar gebruikers (facility management, organisatie van evenementen, conciërgediensten, verbouwingswerken aangepast aan de specifieke behoeften van de huurder, ...). De vennootschap kan ook op maat gemaakte vastgoedoplossingen aanbieden waarbij de onroerende goederen worden aangepast aan de specifieke behoeften van hun gebruikers.

Daartoe:

a) oefent de vennootschap haar activiteiten zelf uit, zonder die uitoefening op enigerlei wijze aan een andere derde dan een verbonden vennootschap te delegeren, conform de artikelen 19 en 34 van de GVV Wet, waardoor het asset management dan ook niet kan worden gedelegeerd;

b) onderhoudt zij rechtstreekse relaties met haar cliënten en leveranciers;

c) heeft zij, met het oog op de uitoefening van haar activiteiten op de in dit artikel gedefinieerde wijze, operationele teams tot haar beschikking die een aanzienlijk deel van haar personeelsbestand vormen.

4.2. De vennootschap kan bijkomend of tijdelijk beleggen in effecten die geen vastgoed zijn in de zin van de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen. Deze beleggingen zullen uitgevoerd worden in overeenstemming met het risicobeheerbeleid aangenomen door de vennootschap en zullen gediversifieerd zijn, zodat zij een passende risicodiversificatie verzekeren. De vennootschap mag eveneens niet-toegewezen liquide middelen aanhouden in alle munten in de vorm van zicht- of termijndeposito's of in de vorm van enig ander gemakkelijk verhandelbaar monetair instrument.

De vennootschap mag bovendien verrichtingen betreffende afdekkingsinstrumenten aangaan, voor zover deze er uitsluitend toe strekken het rente- en wisselkoersrisico te dekken in het kader van de financiering en het beheer van het vastgoed van de vennootschap en met uitsluiting van elke verrichting van speculatieve aard.

4.3. De vennootschap mag één of meer onroerende goederen in leasing nemen of geven (waarvan sprake in de iFRS-normen). De activiteit van het met aankoopoptie in leasing (waarvan sprake in de IFRS-normen) geven van onroerende goederen mag alleen als bijkomstige activiteit worden uitgeoefend, tenzij deze onroerende goederen bestemd zijn voor een doel van algemeen belang met inbegrip van sociale huisvesting en onderwijs (in dit geval mag de activiteit als hoofdactiviteit worden uitgeoefend).

4.4, ln overeenstemming met de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, mag de vennootschap zich inlaten met :

de aankoop, de verbouwing, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van mede-eigendom van vastgoed zoals hierboven omschreven;

- enkel in het kader van de financiering van haar vastgoedactiviteiten, hypotheken of andere zekerheden of waarborgen verlenen in overeenstemming met artikel 43 van de GVV Wet;

- kredieten verstrekken en het stellen van zekerheden of het geven van garanties ten gunste van een dochteronderneming van de vennootschap in overeenstemming met artikel 42 van de GVV-Wet.

4.5. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en de uitbating van alle intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor zover verenigbaar met het statuut van gereglementeerde vastgoedvennootschap, kan de vennootschap door middel van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

x.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vocjr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

Statutenwijzigingen

De algemene vergadering heeft besloten om de statuten te wijzigen, teneinde ze in overeenstemming te brengen met de voorwaarden waaraan de statuten van een gereglementeerde vastgoedvennootschap overeenkomstig de wet betreffende gereglementeerde vastgoedvennootschappen en haar uitvoeringsbesluiten moet voldoen.

Meer in het bijzonder werden de volgende artikelen van de statuten aangepast zoals voorgesteld in de agenda

artikel 1 inzake de vorm en de naam;

artikel 5 inzake het beleggingsbeleid (thans : verbodsbepalingen);

artikel 7 inzake het toegestaan kapitaal;

artikel 10 inzake de wijziging van het maatschappelijk kapitaal;

artikel 10bis inzake aandelen, obligaties en warrants;

artikel 12 inzake benoeming, ontslag en vacature;

artikel 13 inzake intern bestuur;

artikel 14 inzake externe vertegenwoordigingsmacht (schrapping van de vereiste van het gezamenlijk optreden van twee bestuurders in het eerste lid van artikel 14 van de statuten inzake de externe vertegenwoordiging en integrale schrapping van het vierde en laatste lid inzake de bijzondere vereisten die gelden voor het verlenen van de volmachten), zodat dit artikel voortaan luidt als volgt :

'De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd, met inbegrip van de akten voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door twee leden van het directiecomité, samen optredend, hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, binnen het kader van het dagelijks bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun opdracht, geldig verbonden

door bijzondere lasthebbers. De vennootschap kan in het buitenland

vertegenwoordigd worden door ieder persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Afschriften of uittreksels uit de notulen van de algemene vergaderingen van aandeelhouders en van de vergaderingen van de raad van bestuur, met inbegrip van de uittreksels bestemd voor bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden geldig ondertekend, hetzij door één bestuurder, hetzij door een persoon die belast is met het dagelijks bestuur of een uitdrukkelijke volmacht van de raad heeft ontvangen.

artikel 15 inzake overdracht van bevoegdheden (o.m. toevoeging van volgende bepaling ; "Indien een

directiecomité werd aangesteld, kan enkel deze het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren.

Indien geen directiecomité werd aangesteld, kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur van de

vennootschap delegeren zoals voorzien in artikel 13, vierde lid van huidige statuten.");

artikel 16 inzake de bezoldiging van de bestuurders;

artikel 17 inzake belangenconflicten;

artikel 18 inzake controle;

- artikel 20 inzake bevoegdheid van de algemene vergaderingen;

- artikel 28 inzake boekjaar, jaarrekening en jaarverslag;

- artikel 29 inzake bestemming van de winst;

- artikel 30 inzake interimdividenden;

- artikel 35 inzake gemeen recht.

Vaststellingen in verband met de uitoefening van het recht van uittreding

Zoals hoger uiteengezet heeft elke aandeelhouder die tegen de omvorming van de vastgoedbevak in een

gereglementeerde vastgoedvennootschap heeft gestemd op grond van artikel 77 van de wet van 12 mei 2014

betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen het recht om uit te treden als aandeelhouder.

(« )

Na deze korte schorsing hervat de voorzitter de vergadering, en verklaart hij, na bevestiging door de secretaris

en de stemopnemer, dat geen enkele aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouder een verzoek tot uittreding

heeft ingediend.

Vaststelling door de algemene vergadering

De algemene vergadering heeft voor zoveel als nodig vast gesteld :

dat het besluit tot doelwijziging uitwerking heeft gekregen;

dat de statuten van de vennootschap ook voor het overige werden aangepast aan de vereisten van de

wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vo9r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- dat het voorbehoud waaraan de goedkeuring van de statutenwijzigingen door de FSMA was onderworpen, te weten dat deze zouden worden goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, is vervallen;

dat het voorbehoud waaraan de toekenning aan de vennootschap door de FSMA van een vergunning als openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap was onderworpen, te weten de omvorming van de vennootschap van een vastgoedbevak in een gereglementeerde vastgoedvennootschap, is vervallen,

- dat geen enkele aandeelhouder gebruik heeft gemaakt van het uittredingsrecht,

zodanig dat de openbare vastgoedbeieggingsvennootschap met vast kapitaal of openbare vastgoedbevak "Intervest Offices & Warehouses" met ingang van heden is omgevormd in een vergunde openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 29 oktober 2014

Bidagen : volledig afschrift gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

. Vo9r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

19/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 NOV, 2014

afdelineimrpen



Ondememingsnr : 0458.623.918

Benaming

(voluit) : Intervest Offices & Warehouses

(werkart)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18, 2600 Antwerpen (Berchem) (volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging voorstel van een met splitsing gelijkgestelde verrichting

Neerlegging van het voorstel van een met splitsing gelijkgestelde verrichting ten voordele van de openbare' gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Intervest Offices & Warehouses NV, met- maatschappelijke zetel te Uitbreidingstraat 18, 2600 Antwerpen - Berchem, en ingeschreven in de; Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0458.623.918 (Rechtspersonenregister Antwerpen): opgesteld overeenkomstig art. 728 Wetboek Vennootschappen op 6 november 2014, en waarvan hieronder een' uittreksel wordt weergegeven.

De Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap Machiels Real Estate (de "Partieel te Splitsen Vennootschap" of "MRE") en de raad van bestuur van de openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap, zoals bedoeld in artikel 2, 2°, van de wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen (hierna de "GW-wet" genoemd) waarvan de aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt en die haar financiële middelen in België of in het buitenland; aantrekt via een openbaar aanbod van aandelen Interest Offices & Warehouses (de "Verkrijgende: Vennootschap" of "IOW') hebben elk afzonderlijk, op 6 november 2014 vergaderd en beslist over de opmaak en, goedkeuring van een gezamenlijk voorstel tot partiële splitsing.

Door deze partiële splitsing zullen welbepaalde actief- en passiefbestanddelen thans eigendom van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zoals gedetailleerd omschreven In punt 11 en in Bijlage 1 hieronder, worden=_ overgedragen aan I0W. Als vergoeding voor de overdracht zullen de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap nieuw uit te geven aandelen ontvangen van de Verkrijgende Vennootschap en een beperkte opleg in geld. De partiële splitsing zal evenwel niet leiden tot de overdracht van enige andere activa of passiva dan deze beschreven in punt 11 en in Bijlage 1.

1. BESCHRIJVING VAN DE MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING EN IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE PARTIËLE SPLITSING DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

1.1 Beoogde verrichting

De door de deelnemende vennootschappen beoogde verrichting is een overeenkomstig artikel 677 van het, Wetboek Vennootschappen met splitsing gelijkgestelde verrichting, waarbij de Partieel te Splitsen Vennootschap een deel van haar vermogen overdraagt aan de Verkrijgende Vennootschap, zonder ontbinding en zonder op te houden te bestaan.

De verrichting is mutatis mutandis onderworpen aan de bepalingen van Boek Xl, Titel II, Hoofdstuk III,.

" afdeling I van het Wetboek Vennootschappen.

1.2 Identificatie van de Partieel te Splitsen Vennootschap

De vennootschap die de partiële splitsing zal doorvoeren, de naamloze vennootschap Machiels Real Estate, werd bij akte verleden op 22 december 1980 dewelke gepubliceerd werd in het Belgisch Staatsblad van 7 januari 1981 ander het nummer 100-8 opgericht onder de naam "Sirom Metalen",

De onderneming is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 3 0421.095.113. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd in Ekkelgaarden 16 te 3500 Hasselt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van MRE, zoals bepaald in artikel 3 van de statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven:

De vennootschap heeft tot doel

- groot-en kleinhandel in allerhande grondstoffen, hulpstoffen, recuperatiematerialen en afvalprodukten,

groothandel en kleinhandel in ruwe produkten van graverijen en steengroeven, in diverse recuperatieprodukten

(eveneens non ferrometalen).

- Onderneming voor rekreatie-aktiviteiten, in het bijzonder de exploitatie en de uitbating van terreinen en

gebouwen voor rekreatiedoeleinden.

- onderneming voor transport

- onderneming voor goederenbehandeling

- onderneming voor het uitbaten van goederenopslagplaatsen

- administratiekantoor

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, produktieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijk ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk kapitaal van MRE bedraagt zes miljoen vijfhonderd duizend euro (EUR 6,500,000) en is verdeeld in drie duizend zevenhonderd en tachtig (3,780) aandelen, volstort en zonder aanduiding van nominale waarde.

1.3 Identificatie van de Verkrijgende Vennootschap

De Verkrijgende Vennootschap werd als naamloze vennootschap opgericht onder de naam "Immo Airway" bij notariële akte van 8 augustus 1996, dewelke gepubliceerd werd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 960822-361.

De naam van de Verkrijgende Vennootschap werd gewijzigd in "Intervest Offices & Warehouses" bij notariële akte op 27 oktober 2011, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 21 november 2011 onder nummer 2011111121-01745565.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Eric De Bie op 27 oktober 2014, nog bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad waarbij het maatschappelijk doel werd gewijzigd daar thans de vennootschap een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap is zoals bedoeld in artikel 2, 2° van de wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen (en dus niet langer een openbare vastgoedbevak) en waarbij tevens andere wijzigingen aan de statuten zijn doorgevoerd teneinde thans te verwijzen naar de wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen (de GW wetgeving) in plaats van naar de vastgoedbevakwetgeving.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0458.623.918, Haar maatschappelijke zetel is gevestigd in de Uitbreidingstraat 18 te 2600 Antwerpen -Berchem.

Het maatschappelijk doel van 1OW, zoals bepaald in artikel 4 van haar statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven:

"Artikel 4. DOEL

4.1. De vennootschap heeft tot uitsluitend doel:

(a) om rechtstreeks of via een vennootschap waarin zij een deelneming bezit conform de bepalingen van de GW Wet en de ter uitvoering ervan genomen besluiten en reglementen, onroerende goederen ter beschikking te stellen van gebruikers; en,

(b) binnen de grenzen van de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, vastgoed te bezitten zoals vermeld in artikel 2, 5°, vi tot x van de GVVWet,

Onder vastgoed in de zin van artikel 2, 5° van de GVV-Wet word begrepen:

i, onroerende goederen zoals gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en zakelijke rechten op onroerende goederen, met uitsluiting van de onroerende goederen van bosbouwkundige, landbouwkundige of mijnbouwkundige aard;

41.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ii. aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen die exclusief of gezamenlijk worden gecontroleerd door de vennootschap;

iii. optierechten op vastgoed;

iv. aandelen van openbare of institutionele gereglementeerde vastgoedvennootschappen, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend door de vennootschap;

v. rechten voortvloeiend uit contracten waarbij aan de Vennootschap één of meer goederen in leasing worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend;

vi. aandelen van openbare vastgoedbevaks;

vii. rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die zijn ingeschreven op de in artikel 260 van de Wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen voor collectieve belegging en hun beheerders bedoelde lijst;

viii. rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die in een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd en niet zijn ingeschreven op de in artikel 260 van de Wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen voor collectieve belegging en hun beheerders bedoelde lijst, voor zover zij aan een gelijkwaardig toezicht zijn onderworpen als de openbare vastgoedbevaks;

ix. aandelen uitgegeven door vennootschappen (i) met rechtspersoonlijkheid; (ii) die ressorteren onder het recht van een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte; (iii) waarvan de aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt en/of die onderworpen zijn aan een regime van prudentieel toezicht; (iv) waarvan de hoofdactiviteit bestaat uit de verwerving of de oprichting van onroerende goederen in het vooruitzicht van de terbeschikkingstelling ervan aan gebruikers, of het rechtstreekse of onrechtstreekse bezit van deelnemingen in vennootschappen met een soortgelijke activiteit; en (v) die zijn vrijgesteld van de belasting op de inkomsten uit de winst die uit de in de bepaling onder (iv) hierboven bedoelde activiteit voortvloeit, mits naleving van bepaalde wettelijke verplichtingen, en die minstens verplicht zijn om een deel van hun inkomsten onder hun aandeelhouders te verdelen (hierna 'Real Estate Investment Trusts" (verkort "REITs") genoemd);

x. vastgoedcertificaten als bedoeld in artikel 5, §4, van de wet van 16 juni 2006 op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt;

In het kader van de terbeschikkingstelling van onroerende goederen, kan de Vennootschap alle activiteiten uitoefenen die verband houden met de oprichting, de verbouwing, de renovatie, de ontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer en de exploitatie van onroerende goederen.

De vennootschap ontwikkelt een strategie zodat zij zich kan plaatsen in aile stadia van de waardeketen van de vaetgoedsector. Daartoe verwerft en vervreemdt de vennootschap onroerende goederen en zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen met het doel deze ter beschikking te stellen van haar gebruikers maar kan de vennootschap eveneens de ontwikkeling (de renovatie, de ontwikkeling, de uitbreiding, de oprichting, ...) beheren en het dagelijks beheer van het in bezit zijnde vastgoed, Zij kan syndicus zijn van een onroerend goed waarvan zij mede-eigenaar is of "property manager" van een gebouwencomplex waar zij één van de eigenaars is. In dit kader kan zij ook alle andere activiteiten uitvoeren die een meerwaarde betekenen voor haar onroerende goederen of voor haar gebruikers (facility management, organisatie van evenementen, conciërgediensten, verbouwingswerken aangepast aan de specifieke behoeften van de huurder, ...). De vennootschap kan ook op maat gemaakte vastgoedoplossingen aanbieden waarbij de onroerende goederen worden aangepast aan de specifieke behoeften van hun gebruikers.

Daartoe:

e) oefent de vennootschap haar activiteiten zelf uit, zonder die uitoefening op enigerlei wijze aan een andere derde dan een verbonden vennootschap te delegeren, conform de artikelen 19 en 34 van de GW-Wet, waardoor het asset management dan ook niet kan worden gedelegeerd;

b) onderhoudt zij rechtstreekse relaties met haar cliënten en leveranciers;

c) heeft zij, met het oog op de uitoefening van haar activiteiten op de in dit artikel gedefinieerde wijze, operationele teams tot haar beschikking die een aanzienlijk dee! van haar personeelsbestand vormen.

4.2. De vennootschap kan bijkomend of tijdelijk beleggen in effecten die geen vastgoed zijn in de zin van de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen. Deze beleggingen zullen uitgevoerd worden in overeenstemming met het risicobeheerbeleid aangenomen door de vennootschap en zullen gediversifieerd zijn, zodat zij een passende risicodiversificatie verzekeren. De vennootschap mag eveneens niet-toegewezen liquide middelen aanhouden in alle munten in de vorm van zicht- of termijndeposito's of in de vorm van enig ander gemakkelijk verhandelbaar monetair instrument.

De vennootschap mag bovendien verrichtingen betreffende afdekkingsinstrumenten aangaan, voor zover deze er uitsluitend toe strekken het rente- en wisselkoersrisico te dekken in het kader van de financiering en het beheer van het vastgoed van de vennootschap en met uitstuiting van elke verrichting van speculatieve aard.

4.3. De vennootschap mag één of meer onroerende goederen in leasing nemen of geven (waarvan sprake in de 1FRS-normen). De activiteit van het met aankoopoptie in leasing (waarvan sprake in de IFRS-normen) geven van onroerende goederen mag alleen als bijkomstige activiteit worden uitgeoefend, tenzij deze onroerende goederen bestemd zijn voor een doel van algemeen belang met inbegrip van sociale huisvesting en onderwijs (in dit geval mag de activiteit ais hoofdactiviteit worden uitgeoefend).

4.4, !n overeenstemming met de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, mag de vennootschap zich inlaten met:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de aankoop, de verbouwing, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van mede-eigendom van vastgoed zoals hierboven omschreven;

- enkel in het kader van de financiering van haar vastgoedactiviteiten, hypotheken of andere zekerheden of waarborgen verlenen in overeenstemming met artikel 43 van de GW-Wet;

- kredieten verstrekken en het stellen van zekerheden of het geven van garanties ten gunste van een dochteronderneming van de vennootschap in overeenstemming met artikel 42 van de GVV-Wet.

4.5. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en de uitbating van alle intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor zover verenigbaar met het statuut van gereglementeerde vastgoedvennootschap, kan de vennootschap door middel van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen."

Het maatschappelijk kapitaal van 10W bedraagt honderdvierendertig miljoen zeshonderd zevenenvijftigduizend driehonderd zestig euro drieënveertig cent (EUR 134,657,360.43) en is verdeeld in veertien miljoen zevenhonderd zevenenzeventigduizend driehonderd tweeënveertig (14,777,342) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen van IOW zijn genoteerd op de gereglementeerde markt Euronext Brussels

2. VOORWERP VAN DE KAPITAALSVERHOGING IN HOOFDE VAN 10W TEN GEVOLGE VAN DE PARTIËLE SPLITSING

Het voorwerp van de kapitaalsverhoging in hoofde van IOW ten gevolge van de partiële splitsing, bestaat uit enerzijds een activum, i.e. het logistiek vastgoed gelegen te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 231-237, en bestaande uit hallen 1 tot en met 7 en hal 15 opgericht op de kadastrale percelen te Opglabbeek, 2de Afdeling, Sectie B, nummers 901 H7, 901 Y10, 901 B11 en 901 D11, met een totale oppervlakte van 155.666 m2, zoals ingetekend in het landmetersplan aangehecht als Bijlage 5, waarvan de waarde wordt gewaardeerd op EUR 33.033.170 vrij op naam/acte en mains (ook genoemd de investeringswaarde), en anderzijds een passivum, i.e. ING-bankleningen bij toepassing van de kredietovereenkomsten gesloten met ING België NV met nummer 335-0222774-11, met een geschat openstaand bedrag op datum van partiële splitsing van EUR 6.849.800, zoals deze activa en passiva meer in detail staan beschreven in punt 11 en in Bijlage 1.

Indien het openstaand bedrag van de over te dragen ING-bankleningen op datum van de partiële splitsing verschillend is van het bedrag hierboven vermeld, zal dit bedrag, alsook de hieronder vermelde netto-inbrengwaarde en, in voorkomend geval, ook het aantal uit te geven nieuwe aandelen in de Verkrijgende Vennootschap die worden toegekend aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap, worden aangepast.

Samen met het logistiek vastgoed worden ook alle contracten voor de terbeschikkingstelling van ruimten voor de opslag van goederen en kantoren en voor beheer ervan, opgesomd in punt 11 mee overgedragen.

Het logistiek vastgoed, samen met de contracten, en de ING-bankleningen, kwalificeren ais een bedrijfsafdeling in de zin van de artikel 11 en 18,§3 W. B.T.W, en dat de overdracht van de activa en passiva zal plaatsvinden met toepassing van artikel 11 en 18,§3 W. B.T.W., zoals bevestigd werd door de BTW directie Hasselt in haar schrijven dd. 8 augustus 2014, Een kopie van de brief dd. 8 augustus 2014 van de BTW directie Hasselt is hierbij aangehecht ais Bijlage 4.

3. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN - OPLEG IN GELD

De waarde van de over te dragen activa wordt vastgesteld op EUR 33.033,170 vrij op naam/acte en mains (ook genoemd de investeringswaarde), terwijl de waarde van de overgedragen passiva, i.e. ING-bankleningen bij toepassing van de kredietovereenkomsten gesloten met ING België NV met nummer 335-0222774-11, wordt geschat op EUR 6.849.800, zodanig dat de netto waarde van de ingebrachte activa en passiva wordt bepaald op een geschat bedrag van EUR 26,183.370,

De inbreng van voormelde activa en passiva in het kader van de partiële splitsing zal a rato van de overeengekomen netto inbrengwaarde van EUR 26.183.370 vergoed worden door de toekenning aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap van nieuw uitgegeven aandelen in de Verkrijgende Vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het aantal aandelen in de Verkrijgende Vennootschap dat in het kader van de voorgenomen partiële splitsing aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap zal worden toegekend, wordt bekomen door de voornoemde netto inbrengwaarde van EUR 26.183.370 te delen door de Uitgifteprijs (zoals hieronder gedefinieerd), met dien verstande dat als de uitkomst van deze breuk geen geheel getal kent, deze wordt afgerond naar de lagere eenheid,

De "Uitgifteprijs" wordt vastgesteld op de netto-waarde per aandeel (zoals gedefinieerd in artikel 2,23° van de wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen) per 30 september 2014, i.e. EUR 19,16 per aandeel.

Conform artikel 26, § 2, 2° van de wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen mag de Uitgifteprijs niet minder bedragen dan de laagste waarde van (a) een nettowaarde die dateert van ten hoogste vier maanden voor de datum van dit splitsingsvoorstel (immers naar keuze van de openbare GVV wordt de datum van het splitsingsvoorstel beschouwd als peildatum), en (b) de gemiddelde slotkoers gedurende de dertig kalenderdagen voorafgaand aan diezelfde datum.

De netto-waarde per aandeel van IOW (ook genoemd Nettoactiefwaarde (reële waarde) per aandeel, en zoals gedefinieerd in artikel 2°, 23° van de wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen) per 30 september 2014 bedraagt EUR 19,16 en de Uitgifteprijs bedraagt aldus EUR 19,16. De Uitgifteprijs is bijgevolg conform artikel 26, § 2, 2° van de wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, want gelijk aan de netto-waarde per 30 september 2014 (een netto-waarde die dateert van ten hoogste vier maanden voor de datum van dit voorstel).

Op basis van een Uitgifteprijs van EUR 19,16 en een overeengekomen netto inbrengwaarde van EUR 26.183.370, zullen 1.366.564 nieuwe aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden toegekend aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap,

De nieuwe door de Verkrijgende Vennootschap uit te geven aandelen zullen dividendgerechtigd zijn met ingang vanaf 1 januari 2015 en zullen dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen 10W.

Overigens dienen in overeenstemming met artikel 48 van de wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen de onroerende goederen van IOW en van de vennootschappen waarover zij controle heeft, door de vastgoeddeskundige te worden gewaardeerd aan reële waarde, onder meer telkens wanneer IOW aandelen uitgeeft, de toelating van aandelen tot de verhandeling op een gereglementeerde markt aanvraagt, of tot een fusie, splitsing of gelijkgestelde verrichting overgaat. Er is evenwel geen nieuwe waardering nodig wanneer aandelen worden uitgegeven, wanneer aandelen tot de verhandeling op een gereglementeerde markt worden toegelaten, of wanneer het voorstel met betrekking tot een fusie, splitsing of gelijkgestelde verrichting wordt ingediend binnen 4 maanden na de laatste waardering of actualisering van de waardering van het betrokken vastgoed en voor zover de deskundige bevestigt dat, gezien de algemene economische toestand en de staat van dit vastgoed, geen nieuwe waardering vereist is.

De volledig geconsolideerde vastgoedportefeuille van IOW en van de vennootschappen waarover zij controle heeft werd met referentiedatum per 30 september 2014 geëxpertiseerd door Cushman & Wakefield, met adres te 1000 Brussel, Kunstlaan 56, en door Stadim, met adres te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 10-16.

De vastgoeddeskundigen bevestigen verder dat, gezien de algemene economische toestand en de staat van de vastgoedportefeuille van 1OW, er thans (6 november 2014) geen nieuwe waardering vereist is.

Naast de vergoeding in nieuw uitgegeven aandelen in de Verkrijgende Vennootschap, zal er mogelijks een bijkomende opleg in geld zijn, toe te kennen door de Verkrijgende Vennootschap aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen vennootschap, overeenkomstig hun participatie in het kapitaal van MRE op het ogenblik van de partiële splitsing, onder de hierna beschreven voorwaarden en modaliteiten, zonder dat deze opleg evenwel 10% zal overschrijden van de nominale waarde, of bij gebreke daarvan, de fractiewaarde, van het aantal aandelen in de Verkrijgende Vennootschap dat in het kader van de voorgenomen partiële splitsing aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap zal worden toegekend:

" Indien Hal 6 (zijnde 7,880 m2 opslagruimte en 100 m2 bijhorende kantoren) vanaf 14 april 2015 (zijnde de contractuele vervaldag van de huidige overeenkomst met de huidige gebruiker) integraal zou verhuurd worden door MRE aan marktconforme voorwaarden en aan een solvabele logistieke partij, voor een minimale vaste periode van 3 jaar, waarbij dus een bijkomende opleg in geld zal moeten worden betaald door 10W aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen vennootschap, overeenkomstig hun participatie in het kapitaal van MRE op het ogenblik van de partiële splitsing.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT 4.1 Vorm van de aandelen

De houders van de aandelen in MRE zullen naar aanleiding van de partiële splitsing en in verhouding met hun participatie In MRE automatisch aandelen 10W ontvangen, in overeenstemming met voormelde ruilverhouding.

Deze aandelen zullen onmiddellijk de vorm aannemen van gedematerialiseerde aandelen, te plaatsen op een effectenrekening bij een financiële instelling naar keuze van de aandeelhouder.

4.2 Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten

4.2.1 Onvoorwaardelijk akkoord van Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten genoemd, hierna afgekort de "FSMA"

De voorafgaandelijk geplande statutenwijziging in het licht van de wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen evenals de statutenwijzing ingevolge deze partiële splitsing is onderworpen aan het onvoorwaardelijk akkoord van de FSMA.

4.2.2 Notering

De raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap heeft het voornemen om de toelating van de nieuw uitgegeven aandelen tot de verhandeling op de gereglementeerde markt Euronext Brussels te vragen vanaf 3 dagen na de uitgifte van de nieuwe aandelen.

Daar het aantal nieuwe aandelen dat wordt uitgegeven minder bedraagt dan 10% van het aantal bestaande aandelen die op dat moment reeds tot de verhandeling zijn toegelaten, dient er geen prospectus te worden opgemaakt en ook geen gelijkwaardige informatie, en dit overeenkomstig artikel 18 §2, a) van de Wet van 16 juni 2006 op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt..

4.3 De verdeling onder de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap van de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Conform artikel 728,10 ° Wetboek Vennootschappen zullen de aandelen IOW die zullen worden uitgegeven ter gelegenheid van de partiële splitsing van MRE toegekend worden aan de aandeelhouders van MRE overeenkomstig hun participatie in het kapitaal van deze laatste op het ogenblik van de partiële splitsing, Bij deze verdeling zal het aantal te verdelen aandelen worden afgerond naar de lagere eenheid zodat aan elke aandeelhouder een geheel aantal aandelen kan worden toegekend.

5. DATUM VANAF DEWELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST EN EVENTUELE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De nieuwe aandelen van IOW zijn dividendgerechtigd met ingang van 1 januari 2015. Van de reeds bestaande aandelen IOW zal op de datum van de partiële splitsingsakte een coupon nr 16 onthecht worden die het recht vertegenwoordigt op het dividend dat op de jaarvergadering van IOW zal worden toegekend m.b.t. de winst van het boekjaar 2014, waarop de nieuwe aandelen 1OW geen recht zullen geven.

6. DATUM VANAF DEWELKE DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVERGEDRAGEN ACTIEFBESTANDDELEN VANUIT BOEKHOUDKUNDIG STANDPUNT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN GEACHT TE ZIJN

De partiële splitsing zal zowel voor fiscale als boekhoudkundige doeleinden effect hebben vanaf de beslissing door de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap tot het splitsen van de Partieel te Splitsen Vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van dit splitsingsvoorstel.

7. BESCHRIJVING VAN DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De Partieel te Splitsen Vennootschap heeft geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend uitgegeven. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vermits aldus geen van de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap bijzondere rechten heeft, worden in het kader van de partiële splitsing geen bijzondere rechten toegekend.

8. BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN DIE AAN DE SPLITSING DOOR OVERNAME DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de Partieel te Splitsen Vennootschap en van de Verkrijgende Vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend naar aanleiding van deze transactie,

9. BIJZONDERE VERSLAGEN

De aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap hebben, overeenkomstig artikel 734 Wetboek Vennootschappen, aan de raad van bestuur van de Partieel te Splitsen Vennootschap hun voornemen te kennen gegeven om afstand te doen van de toepassing van de artikelen 730 en 733, voor wat betreft de verslagen, van het Wetboek Vennootschappen. De aandeelhouders hebben de Partieel te Splitsen Vennootschap ervan geïnformeerd dat zij zich er toe engageren om op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die over de partiële splitsing moet beslissen de agendapunten met betrekking tot de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van de raad van bestuur ex artikel 730 Wetboek Vennootschappen goed te keuren.

De raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap zal conform artikel 677 juncto artikel 730 Wetboek Vennootschappen overgaan tot de opmaak van een omstandig verslag aangaande deze Partiële Splitsing, en de commissaris van de Verkrijgende Vennootschap zal conform artikel 731 Wetboek Vennootschappen overgaan tot de opmaak van een omstandig verslag over het splitsingsvoorstel.

10. BIJZONDERE BEZOLDIGINGEN

Ter vergoeding van de opmaak van bovenvermelde verslagen van de commissaris in toepassing van artikel 731 Wetboek Vennootschappen, zal aan de commissaris van de Verkrijgende Vennootschap een bezoldiging worden toegekend van EUR 10.000 (excl. BTW) en aan de commissaris van de Partieel te Splitsen Vennootschap een bezoldiging worden toegekend van EUR 2.500 (excl. BTW). Deze bezoldiging zal worden betaald door, respectievelijk, de Verkrijgende Vennootschap en de Partieel te Splitsen Vennootschap,

11, NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE DELEN VAN DE ACTIVA EN DE PASSIVA VAN HET VERMOGEN DIE ZULLEN OVERGAAN OP DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Ten gevolge van de partiële splitsing zal de Partieel te Splitsen Vennootschap de volgende activa en passiva overdragen aan de Verkrijgende Vennootschap:

" De voile eigendom van het logistiek vastgoed gelegen te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 231-237, en bestaande uit de hallen 1 tot en met 7 en hal 15 opgericht op de kadastrale percelen te Opglabbeek, 2de Afdeling, Sectie B, nummers 901 H7, 901 Y10, 901 B11 en 901 D11 en het onbebouwde deel van het terrein grenzend aan Hal 7 en 6, zoals ingetekend in het landmetersplan aangehecht ais Bijlage 5, maar met uitsluiting van (i) het resterend onbebouwd deel van het terrein (ii) het kantoorgebouw gelegen bovenaan het perceel 901 H7 en gedeeltelijk verhuurd aan De Kringwinkel en Scope, (iii) de in de notariële akte te vestigen opstalrechten op het volledige dak van de logistieke hal 7 ten voordele van MRE, en de op de datum van de partiële splitsing reeds gevestigde opstalrechten op de daken van de logistieke hallen 4, 5 en 15 ten voordele van Maasland Groefuitbating NV, voor het gebruik van een fotovoltaïsch systeem op het dak van het goed, inbegrepen de toebehoren zoals onder meer het aanleggen/verleggen van de aansluitingen, de installatie van de noodzakelijke schakel- en meetborden en de aansluiting op de telefoonlijn of eventueel de aansluiting op de internetverbinding van de opstalgever en/of de gebruiker van het gebouw, zodat het fotovoltaïsch systeem, van op afstand kan gecontroleerd worden en (iv) de zakelijke (eigendoms)rechten op het genoemd fotovoltaïsch systeem die zullen toebehoren aan de opstalnemers of aan haar bancaire financiers. Hieronder dient tevens begrepen te worden het recht gebruik te maken van de elektrische infrastructuur, zoals bijvoorbeeld, maar niet beperkt tot, de elektriciteitscabine en het gebruiksrecht van het aansluitingspunt met EAN-nummer op het distributienet, van de opstalgever, teneinde het betrokken fotovoltaïsch systeem te allen tijde operationeel te houden en de elektriciteit die niet door de opstalgever of zijn huurder(s)/gebruiker(s) verbruikt wordt te injecteren op het distributienet.

Partijen verklaren dat op dezelfde datum als de datum van het verlijden van de notariële splitsingsakte een notariële opstalovereenkomst zal worden verleden tussen MRE, als opstalgever, en Maasland Groefuitbating NV, als opstalnemer, voor het gebruik van een fotovoltaïsch systeem op de daken van de logistieke hallen 4, 5 en 15, overeenkomstig het model van notariële akte hierbij aangehecht als Bijlage 3, en dit voorafgaandelijk aan het verlijden van de notariële splitsingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De totale terrelnoppervlakte van de over te dragen percelen bedraagt 155.666 m2, zoals ook ingetekend in het landmetersplan aangehecht als Bijlage 5

" Het hierboven vermeld logistiek vastgoed wordt overgedragen met een recht van opstal ten gunste van MRE, als opstalnemer, voor het gebruik van een fotovoltáisch systeem op het dak van de logistieke hal 7 volgens de modaliteiten zoals bepaald in Bijlage 3.

" Het hierboven vermeld logistiek vastgoed wordt overgedragen met als bijkomende last voor de Partieel te Splitsen Vennootschap om op het kadastraal perceel 901 Y10 een waterbekken (brandblusvijver) met een volume tussen 2.500 m3 en 3.000 m3 aan te leggen. Voor deze blusvijver zou een zone van circa 2.400 m2 naaldbos ontbost moeten worden mits boscompensatie. De Partieel te Splitsen Vennootschap zal instaan voor de effectieve constructie en aanleg van het waterbekken en zal alle kosten en risico's hiervan dragen.

" Alle rechten en verplichtingen uit hoofde van de verschillende (huur)contracten voor de terbeschikkingstelling van ruimten voor de opslag van goederen en kantoren voor het beheer ervan m.b.t. het Onroerend Goed, meer bepaald alle rechten en verplichtingen uit hoofde van de volgende overeenkomsten afgesloten door de Partieel te Splitsen Vennootschap:

o De overeenkomst ter beschikkingstelling met Covedien AG dd, 30 november 2011, zoals gewijzigd door een Addendum 1 dd. 7 maart 2012, een Addendum 2 dd. 13 juni 2012 en een Addendum 3 dd, 9 juli 2014..

o De overeenkomst ter beschikkingstelling met LOM dd. 19 april 2011.

o De overeenkomst ter beschikkingstelling met DHL Supply Chain (Belgium) NV dd, 5 december 2006, zoals gewijzigd door een Addendum 1 dd. 28 februari 2012 en een Addendum 2 dd, 20 augustus 2013.

o Dakonderhoudscontract (Dakbedekkingsbedrijf ELRO) dd. 26 juni 2014, Onderhoudscontract sprinkler (Altebra NV) dd. 26 maart 2012, Onderhoudscontract slagbomen (Amano Electronics Europe NV) dd. 27 oktober 2003, Onderhoudscontract voor jaarlijks onderhoud voor 2 poorten (B&G België NV), Waterlevering (De Watergroep), Stroom (grijze stroom: Luminus), Gas (hal 15) (Luminus), Overeenkomst elektriciteitscabine dd. 14 september 1998 (Infrax) en Brandverzekering FM-Affiliated.

" Een banklening verbonden met het overgedragen vastgoed afgesloten met ING België NV, bij toepassing van de kredietovereenkomsten gesloten met ING België NV met nummer 335-0222774-11, met een geschat openstaand bedrag op datum van partiële splitsing van EUR 6.849.800, inclusief alle zekerheden gevestigd ter waarborg van deze lening.

De hierboven opgesomde over te dragen activa en passiva worden in detail beschreven in Bijlage 1 aan dit voorstel.

De bodemattesten gerelateerd aan de over te dragen onroerende goederen zijn opgenomen en beschreven in Bijlage 2.

Het logistiek vastgoed, samen met de contracten, en de ING-bankleningen, kwalificeren als een bedrijfsafdeling in de zin van de artikel 11 en 18,§3 W. B.T.W, en dat de overdracht van de activa en passiva zal plaatsvinden met toepassing van artikel 11 en 18,§3 W. B.T.W., zoals bevestigd werd door de BTW directie Hasselt in haar schrijven dd. 8 augustus 2014. Een kopie van de brief dd. 8 augustus 2014 van de BTW directie Hasselt is hierbij aangehecht als Bijlage 4.

Geen enkel ander actief noch enig passief (anders dan het eigen vermogen corresponderend met de over te dragen actiefbestanddelen), met inbegrip van doch niet beperkt tot verbintenissen, aansprakelijkheden, of andere verplichtingen al dan niet met betrekking tot de hierboven vermelde onroerende goederen of van de Partieel te Splitsen Vennootschap (behoudens de verbintenissen, rechten en verplichtingen die rechtstreeks betrekking hebben op de overgedragen onroerende goederen en die hierboven en in Bijlage 1 limitatief worden opgesomd) wordt overgedragen aan de Verkrijgende Vennootschap, behoudens eventuele erfdienstbaarheden en verplichtingen die op de overgedragen onroerende goederen rusten en die in de voorgaande notariële akten van aankoop met betrekking hiertoe uitdrukkelijk vermeld werden of waarnaar verwezen werd,

De Verkrijgende Vennootschap verkrijgt het genot van de overgedragen onroerende goederen vanaf het verlijden van de notariële splitsingsakten. De door de huurders en exploitanten verschuldigde terbeschikkingstellingsvergoedingen, exploitatievergoedingen, lasten, bijdragen en voorschotten of provisies voor lasten en bijdragen met betrekking tot de overgedragen onroerende goederen (hierna samen de "Gelden"), die betrekking hebben op de periode na de datum van de partiële splitsingsakte, komen vanaf de datum van de partiële splitsingsakten toe aan de Verkrijgende Vennootschap.

Partijen zullen onderling voor deze Gelden een afrekening opstellen op datum van het verlijden van de partiële splitsingsakte.

ti

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Partieel te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap zullen de overdracht naar aanleiding van de partiële splitsing en de gevolgen hiervan binnen de dertig (30) dagen na de partiële splitsingsakte samen bij aangetekend schrijven melden aan de huurders en exploitanten, waarbij zij hen in kennis stellen van de overdracht ten gunste van de Verkrijgende Vennootschap van alle rechten en schuldvorderingen (die telkens betrekking hebben op de periode vanaf de datum van de partiële splitsing) die de Partieel te Splitsen Vennootschap jegens hen heeft, en waarin zij hen uitnodigen om de nodige maatregelen te treffen teneinde de betaling te regelen van de Gelden die betrekking hebben op de periode na de datum van de partiële splitsingsakten op de rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

Indien de Partieel te Splitsen Vennootschap, na de datum van het verlijden van de partiële splitsingsakte, Gelden zou ontvangen die betrekking hebben op een periode volgend op de datum van het verlijden van de partiële splitsingsakte, verbindt zij zich ertoe om binnen de kortst mogelijke periode en ten laatste binnen dertig (30) kalenderdagen volgend op ontvangst van voornoemde Gelden, het desbetreffende bedrag te betalen aan de Verkrijgende Vennootschap, Mutatis mutandis, indien de Verkrijgende Vennootschap, na de datum van het verlijden van de partiële splitsingsakte, Gelden zou ontvangen die betrekking hebben op een periode voorafgaand aan de datum van het verlijden van de partiële splitsingsakte, verbindt zij zich ertoe om binnen de kortst mogelijke periode en ten laatste binnen de dertig (30) kalenderdagen volgend op ontvangst van voornoemde Gelden, het desbetreffende bedrag te betalen aan de Partieel te Splitsen Vennootschap. '

De modaliteiten van de overdracht zullen nader worden omschreven in de notulen van de aandeelhoudersvergaderingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap.

12. ALGEMENE VERGADERING

De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig splitsingsvoorstel door de buitengewone algemene vergadering van MRE en van IOW is 30 december 2014 of de datum van enige andere buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders met dezelfde agenda, doch niet later dan 31 december 2014, Deze timing zal in gemeenschappelijk overleg vastgesteld worden in functie van de voorafgaande administratieve verplichtingen, welke gebruikelijk verbonden zijn aan de overdracht van vastgoed.

De splitsing zal voltrokken zijn zodra beide betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

13. NEERLEGGING

Het onderhavige voorstel tot partiële splitsing wordt door de Raad van Bestuur van respectievelijk MRE en IOW neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt en Antwerpen op 7 november 2014 of zo spoedig mogelijk daarna.

De bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geven bij deze een bijzondere volmacht enerzijds aan Mr. Dirk Caestecker, advocaat-vennoot, en Mr. Jim Bauwens, advocaat-vennoot, bij het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, en anderzijds aan, Mevr. Leen Deprë, Legal Counsel, en Dhr. Kurt Daniels, General Manager, bij de Vennootschap, Mr, Alexandre Ooms, advocaat, en Mevr. Valerie Pauwels, Paralegal, bij het advocatenkantoor "Clifford Chance", met kantoren te Louizalaan 65, 1050 Brussel, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de neerlegging van onderhavig voorstel tot partiële splitsing bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen in hoofde van de Verkrijgende Vennootschap, en bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Hasselt in hoofde van de Partieel te Splitsen Vennootschap, en met betrekking tot de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen, en ter zake alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen respectievelijk Hasselt, inclusief de publicatieformulieren I en II.

14, KOSTEN

Elk van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen draagt zelf alle kosten van zijn raadgevers, en in het algemeen van alle kosten verbonden met deze partiële splitsing, waaronder doch niet beperkt tot de kosten verbonden aan het opstellen van de notariële akten, met uitzondering van de registratierechten alsook enige niet-aftrekbare BTW verschuldigd op overdracht, die volledig ten laste zijn van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

De Partieel te Splitsen Vennootschap verklaart dat de activa en passiva die ten gevolge van de partiële splitsing zullen overgaan kwalificeren als een bedrijfsafdeling in de zin van de artikel 11 en 18,§3 W. B.T.W, en dat de overdracht van de activa en passiva zal plaatsvinden met toepassing van artikel 11 en 18,§3 W. B.T.W., zoals bevestigd werd door de BTW directie Hasselt in haar schrijven dd. 8 augustus 2014. De Verkrijgende Vennootschap verklaart dat zij de overgenomen activiteiten zal verderzetten in going concern.

15. OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De goedkeuring van onderhavig splitsingsvoorstel door de buitengewone algemene vergadering van MRE en van IOW is Onderworpen aan de opschortende voorwaarde van akkoord door ING België NV met de overdracht van dO banklening met nummer 335-0222774-11 zoals beschreven in punt 2 en 11 van onderhavig splitsingsvoorstel.

Gedaan op 6 november 2014 en opgesteld in 4 originele exemplaren, waarvan 2 originele exemplaren zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt en Antwerpen en 1 origineel exemplaar bijgehouden zal worden op de zetel van de Partieel te Splitsen Vennootschap en 1 origineel exemplaar bijgehouden zal worden op de zetel van de Verkrijgende Vennootschap.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Jim Bauwens

Gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Bijlage 1: Beschrijving van de over te dragen activa en passiva

- Bijlage 2: Bodemattesten met betrekking tot de in het kader van de splitsing over te dragen zakelijke

onroerende goederen

- Bijlage 3: Het ontwerp van notariële opstalovereenkomst m.b.t. het gebruik van een fotovoltaïsch systeem

- Bijlage 4: Brief dd, 8 augustus 2014 van de BTW-directie Hasselt houdende bevestiging aan MRE dat de

activa en passive die ten gevolge van de partiële splitsing zullen worden overgedragen kwalificeren als een

bedrijfsafdeling in de zin van artikel 11 en 18 § 3 Wetboek BTW

Bijlage 5: Het plan opgemaakt door de landmeter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

19/11/2014
ÿþi Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a Bi str

u







Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 NOV. 20t#

afdeling Aalwet en

rilt i{:

Ondernemingsnr : 0458.623.918

Benaming

(voluit) : Intervest Offices & Warehouses

(verkorf):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18, 2600 Antwerpen (Berchem)

(voiiedig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen met: het oog op de fusie door overneming van Duffel Real Estate NV, afgekort DRE NV, met maatschappelijke zetel', te Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0464.415.115 (Rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen) door de openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Intervest Offices & Warehouses NV, met maatschappelijke zetel te Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0458.623.918 (Reohtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen), en waarvan hieronder een uittreksel wordt weergegeven.

De raad van bestuur van Duffe! Real Estate NV, afgekort DRE NV, met maatschappelijke zetel te, Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0464.415.115 (Rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen) (hierna "DRE" genoemd) en de raad van bestuur van Intervest Offices & Warehouses NV - openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0458.623.918 (Rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen) (hierna "10W" genoemd) verklaren dat ze dit fusievoorstel ter goedkeuring aan de buitengewone algemene vergadering van DRE en de raad van bestuur van 1OW zullen voorleggen.

De voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is, overeenkomstig artikel 676 van het. Wetboek van vennootschappen, de rechtshandeling, waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

Alle aandelen in DRE worden aangehouden door 10W. Dit fusievoorstel strekt er dan ook toe om een fusie van DRE door overneming door lOW door te voeren.

De raad van bestuur van ORE en de raad van bestuur van IOW verbinden zich er wederzijds toe om binnen` de grenzen van de toepasselijke wetgeving al het nodige te doen met het oog op de verwezenlijking van de hogervermelde voorgestelde fusie.

Dit fusievoorstel zal ten vroegste zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de rechtbank van. koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, aan (i) de buitengewone algemene vergadering van DRE en. (ii) de vergadering van de raad van bestuur van 10W, gehouden voor notaris, ter goedkeuring worden ' voorgelegd. Indien het fusievoorstel geldig wordt goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering, van DRE en de vergadering van de raad van bestuur van 10W, zal, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, het gehele vermogen van DRE, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, op IOW overgaan.

Op de laatste blz. van Ltrrk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

. t.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN 1.1, De over te nemen vennootschap

Maatschappelijke benaming: Duffel Real Estate (afgekort: DRE)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem

Ondernemingsnummer; 0464.415A 15 (Rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen)

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van vermogens (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan:

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transakties en verrichtingen;

- het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

- het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, ot op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,"

1,2. De overnemende vennootschap

Maatschappelijke benaming: Intervest Offices & Warehouses

Rechtsvorm: naamloze vennootschap - openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch

recht

Maatschappelijke zetel: Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem

Ondernemingsnummer: 0458.623.918

BTW-nummer: BE 0458.623.918

Maatschappelijk doel:

"4.1. De vennootschap heeft tot uitsluitend doel:

(a) om rechtstreeks of via een vennootschap waarin zij een deelneming bezit conform de bepalingen van de GVV-Wet en de ter uitvoering ervan genomen besluiten en reglementen, onroerende goederen ter beschikking te stellen van gebruikers; en,

(b) binnen de grenzen van de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen,

vastgoed te bezitten zoals vermeld in artikel 2, 50, vi tot x van de GVV-Wet.

Onder vastgoed in de zin van artikel 2, 5° van de GVV-Wet word begrepen:

i. onroerende goederen zoals gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en zakelijke rechten op onroerende goederen, met uitsluiting van de onroerende goederen van bosbouwkundige, landbouwkundige of mijnbouwkundige aard;

ii. aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen die exclusief of gezamenlijk worden gecontroleerd door de vennootschap;

optierechten op vastgoed;

iv. aandelen van openbare of institutionele gereglementeerde vastgoedvennootschappen, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend door de vennootschap;

v, rechten voortvloeiend uit contracten waarbij aan de Vennootschap één of meer goederen in leasing worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend;

vi, aandelen van openbare vastgoedbevaks;

vii, rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die zijn ingeschreven op de in artikel 260 van de Wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen voor collectieve belegging en hun beheerders bedoelde lijst;

viii. rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die in een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd en niet zijn ingeschreven op de in artikel 260 van de Wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen voor collectieve belegging en hun beheerders bedoelde lijst, voor zover zij aan een gelijkwaardig toezicht zijn onderworpen als de openbare vastgoedbevaks;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ix. aandelen uitgegeven door vennootschappen (i) met rechtspersoonlijkheid; (ii) die ressorteren onder het recht van een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte; (iii) waarvan de aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt en/of die onderworpen zijn aan een regime van prudentieel toezicht; (iv) waarvan de hoofdactiviteit beslaat uit de verwerving of de oprichting van onroerende goederen in het vooruitzicht van de terbeschikkingstelling ervan aan gebruikers, of het rechtstreekse of onrechtstreekse bezit van deelnemingen in vennootschappen met een soortgelijke activiteit; en (y) die zijn vrijgesteld van de belasting op de inkomsten uit de winst die uit de in de bepaling onder (iv) hierboven bedoelde activiteit voortvloeit, mits naleving van bepaalde wettelijke verplichtingen, en die minstens verplicht zijn om een deel van hun inkomsten onder hun aandeelhouders te verdelen (hierna "Real Estate Investment Trusts" (verkort "REIT's") genoemd);

x. vastgoedcertificaten als bedoeld in artikel 5, §4, van de wet van 16 juni 2006 op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt;

In het kader van de terbeschikkingstelling van onroerende goederen, kan de Vennootschap alle activiteiten uitoefenen die verband houden met de oprichting, de verbouwing, de renovatie, de ontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer en de exploitatie van onroerende goederen.

De vennootschap ontwikkelt een strategie zodat zij zich kan plaatsen in alle stadia van de waardeketen van de vastgoedsector. Daartoe verwerft en vervreemdt de vennootschap onroerende goederen en zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen met het doel deze ter beschikking te stellen van haar gebruikers maar kan de vennootschap eveneens de ontwikkeling (de renovatie, de ontwikkeling, de uitbreiding, de oprichting, .,.) beheren en het dagelijks beheer van het in bezit zijnde vastgoed. Zij kan syndicus zijn van een onroerend goed waarvan zij mede-eigenaar is of "property manage]" van een gebouwencomplex waar zij één van de eigenaars is. In dit kader kan zij ook alle andere activiteiten uitvoeren die een meerwaarde betekenen voor haar onroerende goederen of voor haar gebruikers (facility management, organisatie van evenementen, conciérgediensten, verbouwingswerken aangepast aan de specifieke behoeften van de huurder, ...). De vennootschap kan ook op maat gemaakte vastgoedoplossingen aanbieden waarbij de onroerende goederen worden aangepast aan de specifieke behoeften van hun gebruikers.

Daartoe:

a) oefent de vennootschap haar activiteiten zelf uit, zonder die uitoefening op enigerlei wijze aan een andere derde dan een verbonden vennootschap te delegeren, conform de artikelen 19 en 34 van de GVV-Wet, waardoor het asset management dan ook niet kan worden gedelegeerd;

b) onderhoudt zij rechtstreekse relaties met haar cliënten en leveranciers;

c) heeft zij, met het oog op de uitoefening van haar activiteiten op de in dit artikel gedefinieerde wijze, operationele teams tot haar beschikking die een aanzienlijk deel van haar personeelsbestand vormen.

4.2. De vennootschap kan bijkomend of tijdelijk beleggen in effecten die geen vastgoed zijn in de zin van de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen. Deze beleggingen zullen uitgevoerd worden in overeenstemming met het risicobeheerbeleid aangenomen door de vennootschap en zullen gediversifieerd zijn, zodat zij een passende risicodiversificatie verzekeren. De vennootschap mag eveneens niet-toegewezen liquide middelen aanhouden in aile munten in de vorm van zicht- of termijndeposito's of in de vorm van enig ander gemakkelijk verhandelbaar monetair instrument.

De vennootschap mag bovendien verrichtingen betreffende afdekkingsinstrumenten aangaan, voor zover deze er uitsluitend toe strekken het rente- en wisselkoersrisico te dekken in het kader van de financiering en het beheer van het vastgoed van de vennootschap en met uitsluiting van elke verrichting van speculatieve aard.

4.3. De vennootschap mag één of meer onroerende goederen in leasing nemen of geven (waarvan sprake in de IFRS-normen). De activiteit van het met aankoopoptie in leasing (waarvan sprake in de IFRS-normen) geven van onroerende goederen mag alleen als bijkomstige activiteit worden uitgeoefend, tenzij deze onroerende goederen bestemd zijn voor een doel van algemeen belang met inbegrip van sociale huisvesting en onderwijs (in dit geval mag de activiteit als hoofdactiviteit worden uitgeoefend).

4.4, In overeenstemming met de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, mag de vennootschap zich inlaten met:

- de aankoop, de verbouwing, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van mede-eigendom van vastgoed zoals hierboven omschreven;

- enkel in het kader van de financiering van haar vastgoedactiviteiten, hypotheken of andere zekerheden of waarborgen verlenen in overeenstemming met artikel 43 van de GVV-Wet;

kredieten verstrekken en het stellen van zekerheden of het geven van garanties ten gunste van een dochteronderneming van de vennootschap in overeenstemming met artikel 42 van de GVV-Wet.

4.5. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en de uitbating van alle intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor zover verenigbaar met het statuut van gereglementeerde vastgoedvennootschap, kan de vennootschap door middel van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële

tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen."

A

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vermits het maatschappelijk doel van IOW in haar huidige bewoordingen voldoende ruim omschreven is om alle activiteiten te omvatten die overeenkomstig de bepalingen van het maatschappelijk doel van DRE worden uitgeoefend, dient de doelomschrijving van 1OW niet te worden uitgebreid naar aanleiding van de fusie.

2. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf dewelke de handelingen van DRE boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van 1OW is vastgesteld op 31 december 2014 om 00.00 uur.

3. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDER VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEEFT, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De aandeelhouder van de over te nemen vennootschap heeft geen bijzondere rechten, Er zijn bovendien geen houders van andere effecten dan aandelen.

4, IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Er warden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van DRE en 10W. 5. BODEMATTESTEN

In het kader van de fusie overeenkomstig Boek XI, Titel II, Hoofdstuk il van het Wetboek van vennootschappen warden alle onroerende goederen eigendom van DRE ingebracht bij IOW.

Ter informatie kan meegeven worden dat DRE op heden, volgens de beschikbare gegevens, eigenaar is van de volgende onroerende goederen:

A.Duffel, Walemstraat 94/A

1.Het kadastraal perceel E 0548 Z - oppervlakte: 11.837 centiare

B.Duffel, Walemstraat 94/B

1.Het kadastraal perceel E 0548 A 2 - oppervlakte: 5.260 centiare.

In beide onroerende goederen zijn of waren inrichtingen gevestigd en/of warden of werden activiteiten uitgeoefend die zijn opgenomen in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals vastgesteld door het Vlaams Parlement in het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming van 27 oktober 2006 (hierna "Bodemdecreet").

Het onroerend goed sub A.1 waarin Vlareboinrichtingen of -activiteiten waren gevestigd respectievelijk werden uitgeoefend is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Met betrekking tot dit onroerend goed werd een oriënterend bodemonderzoek uitgevoerd door Asper BVBA op 15 november 2010,

Het verslag van hogervermeld oriënterend bodemonderzoek werd meegedeeld aan OVAM zoals vereist door het Bodemdecreet. Hierop heeft OVAM een bodemattest uitgereikt met betrekking tot het goed kadastraal te Duffel, Walemstraat 94/A, kadastraal perceel E 0548 Z, op 12 januari 2011, waarvan de inhoud luidt als volgt:

"1. Kadastrale gegevens

datum toestand op: 01.01.2010

afdeling: 12009 DUFFEL 1 AFD

straat + nr., W ALEMSTR 94A

sectie: E

nummer. 0548 Z

oppervlakte : 1 ha 16a 37 ca

Verder 'deze grond' genoemd.

r. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd warden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 15.11.2010, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2,1 Historische verontreiniging

DATUM: 28.03.2000

TYPE; Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Hoogovens Aluminium Servic Center, Walemstraat 94 te 2470 Duffel

(99.5214/A2048).

AUTEUR: Geologica NV

DATUM: 26.04.2002

TYPE; Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Siref nv - Duffel Ob 1793

AUTEUR: Bouwen En Milieu NV

DATUM; 20.01.2005

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL; Oriënterend Bodemonderzoek Corus - Duffel, Walemstraat 94, 2570 Duffel (rapport PMOBL4380)

AUTEUR: Bodemkundige Dienst van België VZW

DATUM: 10.07.2006

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Actualisatie Oriënterend Bodemonderzoek Corus Aluminium NV - Walemstraat 94 A en B te 2570

Duffel (Rapport PMOMB6174)

AUTEUR: Bodemkundige Dienst van België VZW

DATUM; 15.11,2010

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Site Aleris Aluminium Duffel BVBA - Walemstraat 94A-94B, 2570

Duffel(B/10/0818)

AUTEUR: Asper BVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen;

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie; www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.belinzage

Te Mechelen, 12.01.2011

[Handtekening]

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd"

Voor het onroerend goed sub A.1 werd voorafgaand aan de ondertekening van onderhavig fusievoorstel een nieuw recent bodemattest aangevraagd. Op datum van ondertekening van onderhavig fusievoorstel is dit nieuw recent het bodemattest betreffende het onroerend goed sub A.1 nog niet voorhanden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De inhoud van het bodemattest zal worden overgenomen in de notulen van (i) de buitengewone algemene vergadering van DRE en (ii) de vergadering van de raad van bestuur van 10W, gehouden voor notaris, die tot de fusie zullen besluiten. Gezien de afwezigheid van een recent bodemattest betreffende het onroerend goed sub A.1 zal dDe raad van bestuur van lOW zal ter gelegenheid van die vergadering verzaken aan elke nietigheidsvordering die zou kunnen worden ingesteld op grond van artikel 116 § 1 van het Bodemdecreet wegens het ontbreken van enig bodemattest op het ogenblik van de ondertekening van onderhavig fusievoorstel.

Het onroerend goed sub B.1 waarin Vlareboinrichtingen of -activiteiten zijn of waren gevestigd respectievelijk worden of werden uitgeoefend is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Met betrekking tot dit onroerend goed werd een oriënterend bodemonderzoek uitgevoerd door Asper BVBA op 15 november 2010.

Het verslag van hogervermeld oriënterend bodemonderzoek werd meegedeeld aan OVAM zoals vereist door het Bodemdecreet. Hierop heeft OVAM een bodemattest uitgereikt met betrekking tot het goed kadastraal te Duffel, Walemstraat 9418, kadastraal perceel E 0548 A 2, op 20 augustus 2014, waarvan de inhoud luidt ais volgt:

"1. Kadastrale gegevens

datum toestand op: 01.01.2014

afdeling: 12009 DUFFEL 1 AFD

straat + nr.: WALEMSTR 94 B

sectie: E

nummer: 0548100A002

Verder 'deze grond` genoemd.

2. inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

DATUM: 28.03.2000

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL Oriënterend Bodemonderzoek Hoogovens Aluminium Servic Center, Walemstraat 94 te 2470 Duffel

(99.5214/A2048).

AUTEUR: Qeologica NV

DATUM: 26.04.2002

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Siref NV - Duffel Ob 1793

AUTEUR: Bouwen & Milieu NV

DATUM: 20.01.2005

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Corus - Duffel, Walemstraat 94, 2570 Duffel (Rapport Pmob14380)

AUTEUR: Bodemkundige Dienst van België VZW

DATUM: 10.07.2006

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Actualisatie Oriënterend Bodemonderzoek Corus Aluminium NV - Walemstraat 94 A en B te 2570

Duffel (Rapport Pmomb6174)

AUTEUR: Bodemkundige Dienst van België VZW

DATUM: 15.11.2010

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL; Oriënterend Bodemonderzoek Site Aleris Aluminium Duffel BVBA - Walemstraat 94a-94b, 2570

Duffel(B/10/0818)

Voor-

" 'isetlotlden

aan het

Belgisch

Staatsblad

AUTEUR: Asper BVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.



Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

S Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.befgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage

Te Mechelen, 20.08.2014

[Handtekening]

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd"

Toekenning van bijzondere machten

De raad van bestuur van DRE en de raad van bestuur van IOW beslissen tevens, met eenparigheid van stemmen, om bijzondere machten toe te kennen aan Meester Dirk Caestecker, Meester Jim Bauwens, Meester Kevin De Greef, Meester Kristof Slootmans, Meester Davy Smet en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (i) over te gaan tot de neerlegging van het fusievoorstel bij de griffe van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen en de publicatie van een uittreksel van het fusievoorstel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van publicatieformulier 1 en (ii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Verklaring pro fisco

De voorgestelde fusie zal geen aanleiding geven tot heffing van registratierechten.

Inzake vennootschapsbelasting, daar DRE wordt overgenomen door een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap, is de exit-tax verschuldigd. Daardoor worden de latente niet-gerealiseerde meerwaarden op de hogervermelde onroerende goederen eigendom van DRE belast aan de helft van het normaal tarief inzake vennootschapsbelasting d.i. 16,5% (of 16,995 % inclusief crisisbelasting).

Opgemaakt te Berchem op 6 november 2014, in vier originele exemplaren. ORE en IOW verklaren elk twee originele exemplaren ontvangen te hebben.

In overeenstemming met artikel 719 in fine van het Wetboek van vennootschappen, zullen DRE en IOW elk één origineel exemplaar neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen. De overige originele exemplaren zullen bewaard worden in de vennootschapsboeken van DRE en 10W.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Jim Bauwens

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/12/2013
ÿþ Mal Word 11.1

Moi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



'sergelegd ter griffie van de Re& a & van filoehandzi te Antwerpen, op

09 hEL 2013

Griffie

*1319071511111111

1

bel

al BE Sta

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0458.623.918

Benaming

(voluit) : Intervest Offices & Warehouses

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname einde mandaten bestuurders en gedelegeerd bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 25 OKTOBER 2013

(" )

9. (...) De raad van bestuur bevestigt:

a) het einde van de mandaten als bestuurder van European Maritime Surveys Organisation BVBA, in het kort EMSO BVBA, met vaste vertegenwoordiger Christian Peeters met ingang van 6 april 2011, van Walter Hens met ingang van 4 april 2007, van Hubert Roovers met ingang van 6 april 2011, van Thomas de Witte met ingang van 6 april 2011 en van Jean-Pierre Blumberg met ingang van 24 april 2013

b) de benoeming als onafhankelijk bestuurder van European Mantime Surveys Organisation BVBA, in het kort EMSO BVBA, met vaste vertegenwoordiger Christian Peeters met ingang van 24 april 2013 voor een termijn van 3 jaar.

10. (...) De raad van bestuur bevestigt dat het einde van het mandaat als bestuurder ook het einde van het mandaat als "gedelegeerd bestuurder" betekent voor Hubert Roovers met ingang van 6 april 2011 en Reinier van Gerrevink met ingang van 27 oktober 2011.

Voor eensluitend verklaard uittreksel,

Jean-Paul Sols bvba, Algemeen Directeur en voorzitter Mevrouw Inge Tas, Financieel

van het directiecomité, vertegenwoordigd Directeur en lid van het directie-

door de Heer Jean-Paul Sols, comité haar vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden Ii01un~11111nii~iuuiN11u

aan het

Belgisch Staatsblad

#ieergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen, op

ï 7 JUNI 2033

Griffie

Ondememingsnr : 0458.623.918

Benaming

ïvoluit) : Intervest Offices & Warehouses

Éverkortl .

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van bestuurders - benoeming bestuurder - herbenoeming commissaris - hernieuwing van de machtiging tot verkrijging eigen effecten - hernieuwing van de machtiging toegestaan kapitaal

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 24 APRIL 2013

7. (.,.) De algemene vergadering keurt bijgevolg de herbenoeming goed van Nicolaas van Ommen en Paul Christiaens als bestuurder van de vennootschap voor een termijn van 3 jaar.

De vergadering vermeldt dat deze bestuurders als onafhankelijk dienen te worden beschouwd in de zin van artikel 526 ter van het Wetboek van Vennootschappen.

Het mandaat van Nicolaas van Ommen en Paul Christiaens neemt een aanvang op heden om te eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 gehouden zal worden en waarop besloten zal worden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015. Het mandaat van Nicolaas van Ommen en Paul Christiaens (voorzitter) is bezoldigd (...).

8. (...) De algemene vergadering keurt bijgevolg de benoeming goed van European Maritime Surveys Organisation BVBA, in het kort EMSO BVBA, met vaste vertegenwoordiger Chris Peeters als bestuurder van de vennootschap voor een termijn van 3 jaar.

De vergadering vermeldt dat deze bestuurder als onafhankelijk dient te worden beschouwd in de zin van artikel 526 ter van het Wetboek van Vennootschappen. Het mandaat van EMSO BVBA, niet vaste vertegenwoordiger Chris Peeters, onafhankelijk bestuurder is bezoldigd (...).

De vergadering stelt vast dat de raad van bestuur van de vennoctschap aldus en met ingang op heden als volgt is samengesteld:

Q'Nicolaas van Ommen, onafhankelijk bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015)

°Paul Christiaens, onafhankelijke bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015)

DEuropean Maritime Surveys Organisation BVBA (afgekort: EMSO), met vaste vertegenwoordiger Chris Peeters, onafhankelijk bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015)

OJohan Buijs {einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2015 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014)

CDaniel van Dongen (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2015 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014)

Q'Thomas Dijksman (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2015 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteKening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

9. (...) De algemene vergadering keurt bijgevolg de herbenoeming goed van Deloitte Bedrijfsrevisoren) Réviseurs d'Entreprises, Burgl. Venn o.v.v. CVBA, 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door Kathieen De Brabander, bedrijfsrevisor, als commissaris van de vennootschap, voor een termijn van 3 jaar die een einde neemt onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2016 gehouden zal worden en waarop besloten zal worden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015.

behouden

aan het

eolgisch.

5toatsbfad G.........

*4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

11, (...) De algemene vergadering keurt de hernieuwing goed van de machtiging aan de raad van bestuur om overeenkomstig artikel 9 van de statuten en artikel 620 e.v. W. Venn, zonder besluit van de algemene vergadering, over te gaan tot de verkrijging van eigen effecten zoals omschreven in artikel 9 van de statuten, wanneer deze verkrijging noodzakelijk is om de vennootschap te vrijwaren tegen een ernstig en dreigend nadeel, en dit voor een termijn van drie jaar te rekenen vanaf de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dit besluit.

12. (...) De algemene vergadering keurt bijgevolg de hemieuwing goed van de machtiging aan de raad van bestuur om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap overeenkomstig artikel 7 van de statuten in één of meerdere keren te verhogen met een maximum bedrag van honderd zesentwintig miljoen zevenhonderd achtentwintigduizend achthonderd zeventig euro negenenzeventig cent (¬ 126.728.870,79), dit voor een termijn van vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgische Staatsblad van dit besluit, waarbij evenwel wordt verduidelijkt dat het aanwenden van het toegestaan kapitaal in toepassing van artikel 607 tweede lid W. Venn. slechts geldt voor een termijn van drie jaar.

13. (...) De algemene vergadering keurt bijgevolg goed en bekrachtigt, indien nodig, alle bepalingen van (í) de kredietovereenkomsten van 2 juli 2010, van 2 maart 2011, van 6 oktober 2011, van 27 maart 2007 zoals gewijzigd per 9 januari 2012, gesloten tussen de vennootschap en Fortis Bank NV, (ii) de kredietovereenkomst van 24 november 2010 zoals gewijzigd per 26 oktober 2011, gesloten tussen de vennootschap en NV ING België, (iii) de kredietovereenkomst van 16 maart 2009, zoals gewijzigd per 11 januari 2011, 13 mei 2011 en per 4 januari 2012, gesloten tussen de vennootschap en KBC Bank NV, (iv) de kredietovereenkomst van 9 november 2011, gesloten tussen de vennootschap en Banque LB Lux SA, en (v) de kredietovereenkomst van 8 november 2011 gesloten tussen de vennootschap en Belfius Bank, die voorzien in een mogelijke vervroegde opeisbaarheid van de terugbetaling in gevat van een wijziging van controle van de vennootschap, overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

(." )

Voor eensluitend verklaard uittreksel,

Jean-Paul Sols bvba, Algemeen Directeur en voorzitter Mevrouw Inge Tas, Financieel

van het directiecomité, vertegenwoordigd Directeur en lid van het directie-

door de Heer Jean-Paul Sols, comité

haar vaste vertegenwoordiger

Op de Matste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso t4aam en handtekening

10/06/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11111

*130 686

Cergekijd ter griffie van à ieichted zen Koophandel 1e Iditwt!rpon, ~p

Griffie 3 Q MEI 2813

Ondernemingsnr : BE0458.623.918

Benaming (voluit) : Intervest Offices & Warehouses

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen-Berchem

Onderwerp akte :Vaststelling kapitaalverhoging door inbreng in natura (keuzedividend) in het kader van het toegestaan kapitaal

Uit .een akte verleden voor notaris Eric De Bie te. Antwerpen-Ekeren op 23 mei 2013 blijkt het volgende

Kapitaalverhoging onder opschortende voorwaarde

Bij besluit van 25 april 2013 heeft de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Intervest Offices & Warehouses, in uitoefening van zijn bevoegdheid om de modaliteiten van de uitbetaling', van het door de jaarvergadering goedgekeurde dividend vast te stellen, besloten om de aandeelhouders van de vennootschap de mogelijkheid te bieden om hun schuldvordering lastens de vennootschap tot uitbetaling van het goedgekeurde (netto-) dividend over het boekjaar 2012 niet te ontvangen in geld, maar in te brengen in het kapitaal tegen de uitgifte van nieuwe aandelen ("keuzedividend"). Daartoe heeft de raad van bestuur het kapitaal verhoogd, binnen het kader van het toegestaan kapitaal, met een maximum bedrag van negen miljoen negenhonderd drieënvijftigduizend vierhonderd zestig euro tweeënnegentig cent (¬ 9.953.460,92). Dit besluit tot kapitaalverhoging was onderworpen aan een aantal opschortende voorwaarden en werd vastgesteld bij akte verleden door ondergetekende notaris De Bie, en werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2013-05-1310072427.

Bij akte verleden door notaris Eric De Bie op 23 mei 2013 werd op verzoek van een bijzonder daartoe gemachtigde bestuurder vastgesteld

volgende vast :

1. Vervuiling opschortende voorwaarden

Dat alle opschortende voorwaarden waaraan de kapitaalverhoging door inbreng in natura in het

kader van het toegestaan kapitaal was onderworpen, zijn vervuld.

2. Uitoefening keuzedividend

Uit de door de commissaris van de vennootschap, de burgerlijke vennootschap in de vorm van een CVBA "Deloitte Bedrijfsrevisoren" te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, vertegenwoordigd door mevrouw Kathieen De Brabander, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 590 gewaarmerkte staat van inschrijvingen, waarvan een exemplaar aan deze akte wordt gehecht na ondertekening "ne varietur" door de comparanten en ondergetekende notaris, blijkt dat twee miljoen negenhonderd zesentwintigduizend zeshonderd en twaalf (2.926.612) van de in totaal veertien miljoen honderd. negenennegentigduizend achthonderd achtenvijftig (14,199.858) aandelen van de naamloze; vennootschap Intervest Offices & Warehouses hebben beslist om hun dividendvordering over het boekjaar 2012 in natura in te brengen in de vennootschap  de resterende aandelen hebben ' gekozen voor een dividendbetaling in contanten,

3. Aantal nieuwe aandelen

Dat, rekening houdend met het aantal aandelen waarvan de dividendvordering werd ingebracht zoals hoger vastgesteld en met het feit dat één (1) nieuw aandeel wordt uitgegeven in ruil voor de inbreng van de dividendvordering verbonden aan telkens dertien (13) aandelen, in totaal, tweehonderd vijfentwintigduizend honderd vierentwintig (225.124) nieuwe aandelen worden' uitgegeven zonder nominale waarde, waaraan dezelfde rechten zijn verbonden als aan de veertien;

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

mihoen honderd negenennegentigduizend achthonderd achtenvijftig (14.199.858) bestaande' aandelen en die in de resultaten zullen delen met ingang van één januari tweeduizend dertien.

' 4, Bedrace kapitaalverhoging en uitgiftepremie

In het licht van het besluit van de raad van bestuur om de uitgifteprijs van zeventien euro zestien cent (¬ 17,16) niet integraal in kapitaal te boeken, maar om het verschil tussen de uitgifteprijs enerzijds en het boekhoudkundig pari/de fractiewaarde van de bestaande aandelen, dat negen komma één één twee vier twee nul negen twee twee acht euro (¬ 9,1124209228) bedraagt, anderzijds, hetzij een bedrag van acht komma nul vier zeven vijf zeven negen nul zeven zeven twee euro (¬ 8,0475790772) per aandeel, te boeken als een uitgiftepremie, en rekening houdend met het aantal aandelen waarvan de dividendvordering werd ingebracht zoals vermeld sub 3, stellen de comparanten vast dat het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met een bedrag van twee miljoen eenenvijftigduizend vierhonderd vierentwintig euro vijfenzestig cent (¬ 2.051.424,65), om het te brengen van honderd negenentwintig miljoen driehonderd vijfennegentigduizend drieëntachtig euro veertien cent (¬ 129.395.083,14) op honderd eenendertig miljoen vierhonderd zesenveertigduizend vijfhonderd en zeven euro negenenzeventig cent (¬ 131.446.507,79), en dat het kapitaal voortaan wordt vertegenwoordigd door veertien miljoen vierhonderd vierentwintigduizend negenhonderd tweeëntachtig (14.424.982) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Dat het totale bedrag van de uitgiftepremie één miljoen achthonderd en elfduizend zevenhonderd en drie euro negentien cent (¬ 1.811.703,19) bedraagt. De uitgiftepremie wordt geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies", die evenals het kapitaal de waarborg van derden vormt en waarover slechts zal kunnen worden beschikt door de algemene vergadering met naleving van de voorwaarden die gelden voor een kapitaalvermindering. Zowel de kapitaalverhoging zelf als de uitgiftepremie werden integraal volgestort in natura zoals hoger uiteengezet,

5, Stautenwiiziaino

Dat, ingevolge hogervermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura, gerealiseerd in het kader

het toegestaan kapitaal, artikel 6 van de statuten voortaan luidt als volgt :

Artikel 6. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd eenendertig miljoen vierhonderd zesenveertigduizend vijfhonderd en zeven euro negenenzeventig cent (¬ 131.446.507,79). Het is verdeeld in veertien miljoen vierhonderd vierentwintigduizend negenhonderd tweeëntachtig (14.424.982) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een / veertien miljoen vierhonderd vierentwintigduizend negenhonderd tweeëntachtig (1/14.424.982ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 23 mei 2013. Bijlage ; volledig afschrift 4- gecoordineerde statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 17.05.2013 13126-0505-080
29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 16.05.2013 13126-0500-083
13/05/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V( behc ju~iiAi131111111111111§1»111111uui~uii

aai Bel Staa

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

3 D APR. 70`3

Ondernemingsnr : BE0458.623.918

Benaming (voluit) : Intervest Offices & Warehouses

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Voorwaardelijke kapitaalverhoging door inbreng in natura (keuzedividend) in het kader van het toegestaan kapitaal

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 25 april 2013 blijkt dat de raad van bestuur van de vennootschap de volgende besluiten heeft genomen

Goedkeuring keuzedividend -- bijzonder verslag overeenkomstig artikel 602 Wb.Venn.

In uitoefening van zijn bevoegdheid om de modaliteiten van de uitbetaling van het door de jaarvergadering' goedgekeurde dividend vast te stellen, besluit de raad van bestuur om de aandeelhouders van de vennootschap de mogelijkheid te bieden om hun schuldvordering lastens de vennootschap tot uitbetaling van het goedgekeurde (netto-) dividend over het boekjaar 2012 niet te ontvangen in geld, maar in te brengen in het, kapitaal tegen de uitgifte van nieuwe aandelen ("keuzedividend"). Het keuzedividend doet dus geenszins, afbreuk aan het recht van de aandeelhouders om het hun toekomende (netto-)dividend over het boekjaar 2012' in geld te ontvangen.

Voor wat betreft de precieze modaliteiten van dit keuzedividend wordt verwezen naar het bijzonder verslag dat werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 Wb.Venn. en dat door de raad van bestuur, na bespreking, op heden en ter gelegenheid van deze vergadering waarvan onderhavige akte de notulen vaststelt, wordt ' goedgekeurd. Een exemplaar van dit verslag zal tezamen met een afschrift van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Verslag commissaris

Op 25 april 2013 werd door de burgerlijke vennootschap in de vorm van een CVBA "Deloitte Bedrijfsrevisoren" te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, vertegenwoordigd door mevrouw Kathleen De ' Brabander, bedrijfsrevisor, commissaris van de vennootschap, een verslag opgesteld met betrekking tot de': inbreng in natura zoals vereist door artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusies van dit verslag luiden als volgt

"8. Besluit

De inbreng in natura in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging van de vennootschap intervest Offices & Warehouses NV, bestaat uit de inbreng van een schuldvordering door de aandeelhouders, ontstaan uit de winstuitkering bij wijze van een keuzedividend.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het' aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de raad van bestuur weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal, de boekhoudkundige pari waarde en de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit maximaal 1.092.296 aandelen van de' vennootschap Intervest Offices & Warehouses NV, zonder vermelding van nominale waarde op ' basis van een uitgifteprijs van 17,16 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Als gevolg van deze inbreng zal het kapitaal van de vennootschap worden verhoogd met 9,1124209228 EUR per uitgegeven aandeel, Het verschil tussen de uitgifteprijs van 17,16 EUR per aandeel en de boekhoudkundige pari waarde van 9,1124209228 EUR zal geboekt worden als uitgiftepremie.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bednerevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de ais tegenprestatie toegekende vergoeding.

Antwerpen, 25 april 2013"

Voorwaardelijke kapitaalverhozine door inbreng in natura

Maximaal bedrag van de kapitaalverhoging

In uitvoering van hogervermeld besluit tot goedkeuring van een keuzedividend, waarbij aan de aandeelhouders de mogelijkheid wordt geboden om hun vordering tot uitbetaling van het (netto-)dividend over het boekjaar 2012 ten belope van één euro tweeëndertig cent (¬ 1,32) per aandeel niet in geld te ontvangen, maar in te brengen in het kapitaal van de vennootschap, besluit de raad van bestuur om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, in het kader van het toegestaan kapitaal, te verhogen met een maximum bedrag van negen miljoen negenhonderd drieënvijftigdiuzend vierhonderd zestig euro tweeënnegentig cent (¬ 9.953.460,92) door inbreng in natura, om het te brengen van honderd negenentwintig miljoen driehonderd vijfennegentigduizend drieëntachtig euro veertien cent (¬ 129.395.083,14) op maximum honderd negenendertig miljoen driehonderd achtenveertigduizend vijfhonderd vierenveertig euro zes cent (¬ 139.348.544,06), door uitgifte van maximum één miljoen tweeënnegentigduizend tweehonderd zesennegentig (1.092.296) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, waaraan dezelfde rechten , zijn verbonden als aan de veertien miljoen honderd negenennegentigduizend achthonderd achtenvijftig (14.199.858) bestaande aandelen en die in de resultaten zullen delen met ingang van 1 januari 2013.

Het juiste bedrag van de kapitaalverhoging en het aantal nieuw uit te geven aandelen, alsook het totale bedrag van de uitgiftepremie (zie infra), zal door de raad van bestuur of een speciaal daarvoor gemachtigde bestuurder bij notariële akte worden vastgesteld na het verstrijken, op 21 mei 2013, van de periode waarbinnen de aandeelhouders hun keuze om hun vordering tot betaling van het netto-dividend over het boekjaar 2012 al dan niet in te brengen in het kapitaal van de vennootschap, moeten meedelen aan de vennootschap (de "keuzeperiode").

Opschortende voorwaarde

Hogervermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura is onderworpen aan de volgende opschortende voorwaarden

1, de beslissing van één of meerdere aandeelhouders om hun schuldvordering op de vennootschap uit hoofde van het goedgekeurde (netto-)dividend over het boekjaar 2012 in te brengen in het kapitaal, en

2. de afwezigheid, tijdens de periode tussen de beslissing tot goedkeuring van de voorwaardelijke

kapitaalverhoging door de raad van bestuur op heden en 21 mei 2013, dit is de laatste dag van de keuzeperiode, enerzijds, van een aanzienlijke stijging of daling van de koers van het aandeel op Euronext Brussels ten aanzien van de gemiddelde koers op basis waarvan de hierna vermelde uitgifteprijs werd vastgesteld, zoals discretionair beoordeeld door de raad van bestuur, en anderzijds, van een buitengewone gebeurtenis van politieke, militaire, economische of sociale aard die de economie en/of de effectenmarkt gevoelig zou kunnen verstoren, zoals discretionair beoordeeld door de raad van bestuur,

De vervulling van hogervermelde opschortende voorwaarden, zal, tezamen met het juiste bedrag van de kapitaalverhoging en het aantal nieuw uit te geven aandelen, alsook het totale bedrag van de uitgiftepremie (zie supra), door de raad van bestuur of een speciaal daarvoor gemachtigde bestuurder bij notariële akte worden vastgesteld na het verstrijken de "keuzeperiode"..

Vaststelling uitgifteprijs

De uitgifteprijs van de nieuw uit te geven aandelen wordt vastgesteld op zeventien euro zestien cent (¬ 17,16) per aandeel, en werd berekend als een percentage van het gemiddelde van de beurskoers van het aandeel Intervest Offices & Warehouses over een periode van 10 beursdagen (namelijk vanaf 11 april 2013 tot en met 24 april 2013) verminderd met het bruto-dividend over 2012, en afgerond op een veelvoud van het netto-dividend van één euro tweeëndertig cent (¬ 1,32), zoals in detail uiteengezet in het bijzonder verslag vereist door artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen dat door de raad van bestuur werd goedgekeurd ter gelegenheid van deze vergadering en dat tezamen met een afschrift van onderhavige akte zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Bijgevolg zal één (1) nieuw aandeel worden uitgegeven in ruil voor de inbreng van de dividendvordering verbonden aan telkens dertien (13) aandelen van dezelfde vorm (aandelen op naam, aandelen aan toonder of gedematerialiseerde aandelen). Het is niet mogelijk om de dividendvordering verbonden aan aandelen in

Op de laatste blz. von Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 11.1

verschillende vorm (bv, naamaandelen en gedematerialiseerde aandelen) samen te voegen om een nieuw aandeel te verwerven, Het is evenmin mogelijk om het eventuele saldo aan dividendvorderingen aan te vullen met een inbreng in geld  het dividend met betrekking tot de resterende aandelen (maximum twaalf (12) aandelen van dezelfde vorm per aandeelhouder) zal per definitie worden uitbetaald in geld. De titel die recht geeft op het dividend is coupon nummer 14.

Vaststelling itgiftepremie

De raad van bestuur besluit om de uitgifteprijs per aandeel niet volledig in kapitaal te boeken, teneinde te vermijden dat de fractiewaarde van de nieuwe aandelen zou verschillen van (hoger zijn dan) die van de bestaande aandelen. Daarom zal het verschil tussen hagervermelde uitgifteprijs van zeventien euro zestien cent (¬ 17,16) en het boekhoudkundig pari/de fractiewaarde van de bestaande aandelen, dat negen komma één één twee vier twee nul negen één drie euro (¬ 9,1124209228) bedraagt, hetzij een bedrag van acht komma nul vier zeven vijf zeven negen nul zeven zeven twee euro (¬ 8,0475790772) per aandeel, worden geboekt als een uitgiftepremie. De maximale uitgiftepremie bedraagt bijgevolg acht miljoen zevenhonderd negentigduizend driehonderd achtendertig euro vierenveertig cent (¬ 8,790.338,44). Deze uitgiftepremie zal, samen met de kapitaalverhoging zelf, integraal in natura worden volgestort bij de inschrijving door inbreng van de dividendvordering verbonden aan telkens dertien (13) aandelen,

De uitgiftepremie zal vanaf haar ontstaan worden geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare passiefrekening "Uitgiftepremies", die evenals het kapitaal de waarborg van derden vormt en waarover slechts zal kunnen worden beschikt door de algemene vergadering met naleving van de voorwaarden die gelden voor een kapitaalvermindering,

Vorm van de uit te geven aandelen

De aandelen die zullen worden uitgegeven als vergoeding voor de inbreng in natura zullen dezelfde vorm hebben als de aandelen waarvan de netto-dividendvordering wordt ingebracht, met uitzondering van de inbreng "

" van de dividendvordering verbonden aan aandelen aan toonder. Als vergoeding voor deze inbreng zullen ' gedematerialiseerde aandelen worden uitgegeven.

Aan de nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen worden verbonden als aan de bestaande aandelen, en zij zullen delen in de resultaten met ingang van 1 januari 2013.

Biizondere volmacht

De raad van bestuur besluit om, overeenkomstig artikel 589 van het Wetboek van Vennootschappen, een bijzondere volmacht te verlenen aan BVBA European Maritime Surveys Organisation, afgekort EMSO BVBA, met zetel te 2600 Antwerpen, Jan Moorkensstraat 68, met als vaste vertegenwoordiger de heer Christian PEETERS, en aan de heer Johan BUTJS, beide voornoemde bestuurders om, elk afzonderlijk handelend, ondergetekende notaris te verzoeken, na het verstrijken van de keuzeperiode, een notariële akte op te maken houdende vaststelling van de vervulling van de opschortende voorwaarden enerzijds en vaststelling van het juiste bedrag van de kapitaalverhoging, het aantal nieuw uit te geven aandelen en de uitgiftepremie anderzijds, dit op grond van een door de commissaris gewaarmerkte staat van geplaatste inschrijvingen conform artikel 590 van het Wetboek van Vennootschappen. De bijzondere lasthebbers zijn bevoegd om deze akte te ondertekenen in naam en voor rekening van de raad van bestuur en in dit verband alles te doen en alle documenten en stukken te tekenen die nodig of nuttig zijn om de verwezenlijking van de kapitaalverhoging binnen het toegestaan kapitaal vast te stellen.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen--Ekeren op 25 april 2011

Bijlagen : - volledig afschrift

- bijzonder verslag van de raad van bestuur

- verslag van de commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

oor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/05/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbad4 van Koophandel te Antwerpen, op

3 D APR. 2R`3

Griffie

*1307292

Vc behc aar Bell Staa m i







u

Ondernemingsnr :13E0458.623.918

Benaming (voluit) : Intervest Offices & Warehouses

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 24 april 2013 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Wijziging artikel 20 van de statuten (bevoegdheid algemene vergadering)

De algemene vergadering heeft besloten om het laatste lid van artikel 20 "Bevoegdheid van de Algemene;, Vergaderingen" van de statuten te wijzigen door toevoeging van volgende zin : "Het voorgaande doet geen afbreuk aan de bevoegdheid van de raad van bestuur om tot fusie te besluiten door vereniging van alle aandelen in één hand (de zogenaamde geruisloze fusie), mits naleving van artikel 722 § 6 van het Wetboek van , Vennootschappen dat stelt dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de naamloze vennootschap niet is vereist indien aan de volgende voorwaarden is voldaan:

,1 ° de openbaarmaking van het fusievoorstel van artikel 719 geschiedt voor elke aan de

rechtshandeling deelnemende vennootschap uiterlijk zes weken voordat de overneming van', kracht wordt;

2° onverminderd artikel 720 heeft iedere aandeelhouder van de overnemende.

vennootschap het recht ten minste een maand voordat de overneming van kracht wordt, op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de stukken vermeld in artikel 720, § 2;

3° een of meer aandeelhouders van de overnemende vennootschap die aandelen bezitten die 5 % van het

geplaatste kapitaal vertegenwoordigen, hebben het recht op bijeenroeping van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, die over het fusievoorstel moet besluiten. Aandelen zonder stemrecht worden bij de berekening van dit percentage buiten beschouwing gelaten".

Statutenwijziging (vervanging verwijzingen naar de Wet van twintig juli tweeduizend en vier)

De algemene vergadering heeft beslist om de statuten van de vennootschap te wijzigen zodanig dat iedere, verwijzing naar de Wet van twintig juli tweeduizend en vier betreffende bepaalde vormen van collectief beheer, van beleggingsportefeuilles wordt vervangen door een verwijzing naar de Wet van drie augustus tweeduizend en twaalf betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles.

Volmachten en machtigingen

De algemene vergadering heeft besloten om de instrumenterende notaris te machtigen om de statuten van de vennootschap te coordineren en een exemplaar daarvan neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 25 april 2013. Bijlage volledig afschrift + gecodrdineeerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I l IIIl I III lIII lI I

*12171429*

e{e~d tpr hrsfti~ v~n cV

vane ~üv¢~;,ut1~ t" ,~.~1.;aspen ~

~echthank ',

Griffëdifier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0458.623.918

Benaming

(voluit) : Intervest Offices & Warehouses

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming lid van het directiecomité

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 30 JULI 2012

9. De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen om de vennootschap Luc Feyaerts BVBA, met maatschappelijke zetel te Keizershoek 340B, 2550 Kontich, met ondememingsnummer 0846 978 858, vertegenwoordigd door haar enige vennoot en zaakvoerder de heer Luc Feyaerts, te benoemen als lid van het directiecomité met ingang van 1 juli 2012. Luc Feyaerts BVBA zal meer bepaald de functie van Operationeel Directeur vervullen en zal zijn mandaat als lid van het directiecomité onbezoldigd uitoefenen.

Bijgevolg is het directiecomité van de vennootschap met ingang van 1 juli 2012 als volgt samengesteld:

BVBA Jean-Paul Sols, vertegenwoordigd door Jean-Paul Sols, Algemeen Directeur, voorzitter van het

directiecomité;

- Mevrouw Inge Tas, Financieel Directeur;

- De heer Johannes Buijs, bestuurder;

- BVBA Luc Feyaerts, vertegenwoordigd door Luc Feyaerts, Operationeel Directeur.

Voor eensluidend verklaard uittreksel, Mevrouw Inge Tas, Financieel Directeur

Jean-Paul Sols BVBA, Algemeen Directeur

en voorzitter van het directiecomité,

vertegenwoordigd door de heer

Jean-Paul Sols, haar vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/06/2012
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

Mod word 11,1

Or á` = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tifOrpleed for gr.ffio van ore Rechtbank mil KQgphondal N Anlesll"pe, op

O 4 JliHi 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0458.623.918

Benaming

(voluit) : Intervest Offices & Warehouses

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 25 APRIL 2012

(...) 11. De algemene vergadering keurt (...) de benoeming goed van Thomas Dijksman als bestuurder van de vennootschap.

Het mandaat van Thomas Dijksman neemt een aanvang op heden om te eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2015 gehouden zal worden en waarop besloten zal worden tot, goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014. Het mandaat van de Thomas Dijksman is', bezoldigd, waarbij de jaarlijkse bezoldiging gelijk is aan ¬ 14.000.

(-s

De vergadering stelt vast dat de raad van bestuur van, cje vennootschap aldus en met ingang op heden als

volgt is samengesteld: .' c, J

[-De heer Jean-Pierre Blumberg, onafhankelijk bestuurder'(elnde,mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2013 wordt gehouden tot góèd euring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2012)

I_ De heer Nick van Ommen, onafhankelijk bestuurder (einde mandaat onmiddellijk na de jaarlijkse' algemene vergadering die in het jaar 2013 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per', 31 december 2012)

r De heer Paul Christiaens, onafhankelijke bestuurder (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2013 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2012)

[,De heer Johan Buijs (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2015 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014)

UDe heer Daniel van Dongen (einde mandaat: onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2015 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014)

[iDe heer Thomas Dijksman (einde mandaat; onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het' jaar 2015 wordt gehouden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014)

Voor eensluitend verklaard uittreksel,



Jean-Paul Sols bvba, CEO en voorzitter Mevrouw Inge Tas, CFO

van het directiecomité, vertegenwoordigd

door de Heer Jean-Paul Sois,

haar vaste vertegenwoordiger





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/06/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11\1111111011111

Rk'.H4;e.'t

AeChÍbanit van Kc4i,- :ir~;ue~~lL op

1W ~UJUN~

--

De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr: BE0458.623.918

Benaming (voluit) Intervest Offices & Warehouses

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Vaststelling kapitaalverhoging door inbreng in natura (keuzedividend) in

" het kader van het toegestaan kapitaal

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 24 mei 2012 blijkt het' volgende

Kapitaalverhoging onder opschortende voorwaarde

Bij besluit van 26 april 2012 heeft de raad van bestuur van de naamloze vennootschap lntervest Offices & Warehouses, in uitoefening van zijn bevoegdheid om de modaliteiten van de uitbetaling! van het door de jaarvergadering goedgekeurde dividend vast te stellen, besloten om de: aandeelhouders van de vennootschap de mogelijkheid te bieden om hun schuldvordering lastens de: vennootschap tot uitbetaling van het goedgekeurde (netto-) dividend over het boekjaar 2011 niet te ontvangen in geld, maar in te brengen in het kapitaal tegen de uitgifte van nieuwe aandelen: ("keuzedividend"), Daartoe heeft de raad van bestuur het kapitaal verhoogd, binnen het kader van: het toegestaan kapitaal, met een maximum bedrag van negen miljoen zevenhonderd, achtenveertigduizend driehonderd zevenenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 9.748.367,67). Dit, besluit tot kapitaalverhoging was onderworpen aan een aantal opschortende voorwaarden en werd! vastgesteld bij akte verleden door ondergetekende notaris De Bie, en werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2012-06-15 / 0089511.

Bij akte verleden door notaris Eric De Bie op 24 mei 2012 werd op verzoek van een bijzonder: daartoe gemachtigde bestuurder vastgesteld :

1. Vervulling opschortende voorwaarden

Dat alle opschortende voorwaarden waaraan de kapitaalverhoging door inbreng in natura in het:

kader van het toegestaan kapitaal was onderworpen, zijn vervuld.

2. Uitoefening keuzedividend

Dat uit de door de commissaris van de vennootschap, de burgerlijke vennootschap in de vorm van; een CVBA "Deloitte Bedrijfsrevisoren" te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270,' vertegenwoordigd door de heer Frank Verhaegen en mevrouw Kathleen De Brabander,: bedrijfsrevisoren, overeenkomstig artikel 590 gewaarmerkte staat van inschrijvingen, waarvan een' exemplaar aan deze akte wordt gehecht na ondertekening "ne varietui' door de comparant en ondergetekende notaris, blijkt dat drie miljoen achthonderd en drieduizend zeshonderd drieëntachtig (3.803.683) van de in totaal dertien miljoen negenhonderd en zevenduizend! tweehonderd zevenenzestig (13.907.267) aandelen van de naamloze vennootschap intervest! Offices & Warehouses hebben beslist om hun dividendvordering over het boekjaar 2011 in natura Wi': te brengen in de vennootschap  de resterende aandelen hebben gekozen voor een: dividendbetaling in contanten.

3. Aantal nieuwe aandelen

Dat, rekening houdend met het aantal aandelen waarvan de dividendvordering werd ingebracht: zoals hoger vastgesteld en met het feit dat één (1) nieuw aandeel wordt uitgegeven in ruil voor de' inbreng van de dividendvordering verbonden aan telkens dertien (13) aandelen, in totaal: tweehonderd tweeënnegentigduizend vijfhonderd eenennegentig (292.591) nieuwe aandelen' worden uitgegeven zonder nominale waarde, waaraan dezelfde rechten zijn verbonden als aan de:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moi 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

dertien miljoen negenhonderd en zevenduizend tweehonderd zevenenzestig (13.907,267) bestaande aandelen en die in de resultaten zullen delen met ingang van 1 januari 2012.

4. Bedrag kapitaalverhoging en uitgiftepremie

Dat, in het licht van het besluit van de raad van bestuur om de uitgifteprijs van zeventien euro eenentachtig cent (¬ 17,81) niet integraal in kapitaal te boeken, maar om het verschil tussen de uitgifteprijs enerzijds en het boekhoudkundig parifde fractiewaarde van de bestaande aandelen, dat negen komma één één twee vier twee nul negen twee twee acht euro (¬ 9,1124209228) bedraagt, anderzijds, hetzij een bedrag van acht komma zes negen zeven vijf zeven negen nul zeven zeven twee euro (¬ 8,6975790772) per aandeel, te boeken als een uitgiftepremie, en rekening houdend met het aantal aandelen waarvan de dividendvordering werd ingebracht zoals vermeld sub 3, het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met een bedrag van twee miljoen zeshonderd zesenzestigduizend tweehonderd en twaalf euro vijfendertig cent (¬ 2.666.212,35), om het te brengen van honderd zesentwintig miljoen zevenhonderd achtentwintigduizend achthonderd zeventig euro negenenzeventig cent (¬ 126.728.870,79) op honderd negenentwintig miljoen driehonderd vijfennegentigduizend drieëntachtig euro veertien cent (¬ 129.395.083,14), en dat het kapitaal voortaan wordt vertegenwoordigd door veertien miljoen honderd negenennegentigduizend achthonderd achtenvijftig (14.199.858) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen,

Dat het totale bedrag van de uitgiftepremie twee miljoen vijfhonderd vierenveertigduizend achthonderd drieëndertig euro zesendertig cent (¬ 2.544.833,36) bedraagt. De uitgiftepremie wordt geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare passiefrekening "Uitgiftepremies", die evenals het kapitaal de waarborg van derden vormt en waarover slechts zal kunnen worden beschikt door de algemene vergadering met naleving van de voorwaardèn die gelden voor een kapitaalvermindering. Zowel de kapitaalverhoging zelf als de uitgiftepremie werden integraal volgestort in natura zoals hoger uiteengezet.

5. Stautenwilziginct

Dat, ingevolge hogervermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura, gerealiseerd in het kader

het toegestaan kapitaal, artikel 6 van de statuten voortaan luidt als volgt

Arti eI6. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd negenentwintig miljoen driehonderd vijfennegentigduizend drieëntachtig euro veertien cent (E 129.395.083,14). Het is verdeeld in veertien miljoen honderd negenennegentigduizend achthonderd achtenvijftig (14.199.858) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een / veertien miljoen honderd negenennegentigduizend achthonderd achtenvijftig (1/14.199,858ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 29 ciel 2012, Bijlade : volledig afschrift + gecoördineerde statuten









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2012 : AN346132
15/05/2012 : AN346132
15/05/2012 : AN346132
05/12/2011 : AN346132
21/11/2011 : AN346132
23/09/2011 : AN346132
26/07/2011 : AN346132
12/05/2011 : AN346132
12/05/2011 : AN346132
10/05/2011 : AN346132
28/04/2011 : AN346132
16/09/2010 : AN346132
10/05/2010 : AN346132
04/05/2010 : AN346132
04/05/2010 : AN346132
08/05/2009 : AN346132
08/05/2009 : AN346132
17/04/2009 : AN346132
25/02/2009 : AN346132
11/02/2009 : AN346132
18/11/2008 : AN346132
30/04/2008 : AN346132
30/04/2008 : AN346132
24/04/2008 : AN346132
28/02/2008 : AN346132
07/01/2008 : AN346132
22/05/2015
ÿþ mod 11.1

Lu1k B1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo(

behot -

aan

Belg

Staat.







*15073359





Rechtbank van koophande[

Antwerpen

12 MEI 2015

1 afdeeri eipen

Onderrtemingsnr : BE0458.623.918

Benaming (voluit) : Intervest Offices & Warehouses

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Voorwaardelijke kapitaalverhoging door inbreng in natura (keuzedividend) in het kader van het toegestaan kapitaal

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Bric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 4 mei 2015 blijkt dat de! algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Goedkeuring keuzedividend  bijzonder verslag overeenkomstig artikel 602 Wb.Venn.

In uitoefening van zijn bevoegdheid om de modaliteiten van de uitbetaling van het door de jaarvergadering goedgekeurde dividend vast te stellen, besluit de raad van bestuur om de aandeelhouders van de vennootschap! de mogelijkheid te bieden om hun schuldvordering lastens de vennootschap tot uitbetaling van het; goedgekeurde (netto-) dividend over het boekjaar 2014 niet te ontvangen in geld, maar in te brengen in het! kapitaal tegen de uitgifte van nieuwe aandelen ("keuzedividend"). Het keuzedividend doet dus geenszins afbreuk aan het recht van de aandeelhouders om het hun toekomende (netto-)dividend over het boekjaar 2014! in geld te ontvangen.

Voor wat betreft de precieze modaliteiten van dit keuzedividend wordt verwezen naar het bijzonder verslag dat! werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 Wb.Venn. en dat door de raad van bestuur, na bespreking, op! heden en ter gelegenheid van deze vergadering waarvan onderhavige akte de notulen vaststelt, wordt! goedgekeurd. Een exemplaar van dit verslag zal tezamen met een afschrift van deze akte worden neergelegd; op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Verslag van de commissaris

Op heden 4 mei 2015 werd door de burgerlijke vennootschap in de vorm van een CVBA "Deloitte! Bedrijfsrevisoren" te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, vertegenwoordigd door mevrouw Kathleen De Brabander, bedrijfsrevisor, commissaris van de vennootschap, een verslag opgesteld met bétrekking tot de; inbreng in natura zoals vereist door artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusies van dit; verslag luiden als volgt

118. Besluit

De inbreng in natura in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging van de vennootschap! intervest Offices & Warehouses NV, bestaat uit de inbreng van een schuldvordering door dei aandeelhouders, ontstaan uit de winstuitkering bij wijze van een keuzedividend.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het! aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van! nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de raad van bestuur weerhouden methode van waardering!

ri redelijk en niet arbitrair is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering! leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal, de boekhoudkundige pari waarde en! de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit maximaal 642.493 aandelen van de: vennootschap Intervest Offices & Warehouses NV, zonder vermelding van nominale waarde op basis van een uitgifteprijs van 24,15 EUR.

Op de laatste blz. van S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

1

"

mod 11.1

Als gevolg van deze inbreng zal het kapitaal van de vennootschap worden verhoogd met 9,1124209234 EUR per uitgegeven aandeel. Het verschil tussen de uitgifteprijs van 24,15 EUR per aandeel en de boekhoudkundige pari waarde van 9,1124209234 EUR zal geboekt worden als uitgiftepremie.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Antwerpen, 4 mei 2015".

Voorwaardelijke a e itaalverho in l door inbren . in natura

Maximaal bedrag van de kapitaalverhoging

In uitvoering van hogervermeld besluit tot goedkeuring van een keuzedividend, waarbij aan de aandeelhouders de mogelijkheid wordt geboden om hun vordering tot uitbetaling van het (netto-)dividend over het boekjaar 2014 ten belope van één euro vijf cent (¬ 1,05) per aandeel niet in geld te ontvangen, maar in te brengen in het kapitaal van de vennootschap, besluit de raad van bestuur om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, in het kader van het toegestaan kapitaal, te verhogen reet een maximum bedrag van vijf miljoen achthonderd vierenvijftigduizend zeshonderd zesenzestig euro zesenzestig cent (¬ 5.854.666,66) door inbreng in natura, om het te brengen van honderd zevenenveertig miljoen honderd en tienduizend zesenzestig euro tweeëntachtig cent (¬ 147,110.066,82) op maximum honderd tweeënvijftig miljoen negenhonderd vierenzestigduizend zevenhonderd drieëndertig euro achtenveertig cent (¬ 152.964.733,48), door uitgifte van maximum zeshonderd tweeënveertigduizend vierhonderd drieënnegentig (642.493) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, waaraan dezelfde rechten zijn verbonden ais aan de zestien miljoen honderd drieënveertigduizend negenhonderd en zes (16.143.906) bestaande aandelen en die in de resultaten zullen delen met ingang van 1 januari 2015.

Het juiste bedrag van de kapitaalverhoging en het aantal nieuw uit te geven aandelen, alsook het totale bedrag van de uitgiftepremie (zie infra), zal door de raad van bestuur of een speciaal daarvoor gemachtigde bestuurder bij notariële akte worden vastgesteld na het verstrijken, op 22 mei 2015, van de periode waarbinnen de aandeelhouders hun keuze om hun vordering tot betaling van het netto-dividend over het boekjaar 2014 al dan niet in te brengen in het kapitaal van de vennootschap, moeten meedelen aan de vennootschap (de "keuzeperiode").

Opschortende voorwaarde

Hogervermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura is onderworpen aan de volgende opschortende voorwaarden

1. de beslissing van één of meerdere aandeelhouders om hun schuldvordering op de vennootschap uit hoofde van het goedgekeurde (netto-)dividend over het boekjaar 2014 in te brengen in het kapitaal, en

2. de afwezigheid, tijdens de periode tussen de beslissing tot goedkeuring van de voorwaardelijke

kapitaalverhoging door de raad van bestuur op heden en 22 mei 2015, dit is de laatste dag van de keuzeperiode, enerzijds, van een aanzienlijke stijging of daling van de koers van het aandeel op Euronext Brussels ten aanzien van de gemiddelde koers op basis waarvan de hierna vermelde uitgifteprijs werd vastgesteld, zoals discretionair beoordeeld door de raad van bestuur, en anderzijds, van een buitengewone gebeurtenis van politieke, militaire, economische of sociale aard die de economie en/of de effectenmarkt gevoelig zou kunnen verstoren, zoals discretionair beoordeeld door de raad van bestuur.

De vervulling van hogervermelde opschortende voorwaarden, zal, tezamen met het juiste bedrag van de kapitaalverhoging en het aantal nieuw uit te geven aandelen, alsook het totale bedrag van de uitgiftepremie (zie supra), door de raad van bestuur of een speciaal daarvoor gemachtigde bestuurder bij notariële akte worden vastgesteld na het verstrijken de "keuzeperiode".

Vaststelling uitgifteprijs

De uitgifteprijs van de nieuw uit te geven aandelen wordt vastgesteld op vierentwintig euro vijftien cent (¬ 24,15) per aandeel, en werd berekend als een percentage van het gemiddelde van de beurskoers van het aandeel Intervest Offices & Warehouses over een periode van 10 beursdagen (namelijk vanaf 17 april 2015 tot en met 30 april 2015), en afgerond op een veelvoud van het nettodividend van één euro vijf cent (¬ 1,05), zoals in detail uiteengezet in het bijzonder verslag vereist door artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen dat door de raad van bestuur werd goedgekeurd ter gelegenheid van deze vergadering en dat tezamen met een afschrift van onderhavige akte zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Bijgevolg zal één (1) nieuw aandeel worden uitgegeven in ruil voor de inbreng van de dividendvordering verbonden aan telkens drieëntwintig (23) aandelen van dezelfde vorm (aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen). Het is niet mogelijk om de dividendvordering verbonden aan aandelen in verschillende vorm (bv. naamaandelen en gedematerialiseerde aandelen) samen te voegen om een nieuw

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aar het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandeel te verwerven. Het is evenmin mogelijk om het eventuele saldo aan dividendvorderingen aan te vullen met een inbreng in geld  het dividend met betrekking tot de resterende aandelen (maximum tweeëntwintig (22) aandelen van dezelfde vorm per aandeelhouder) zal per definitie worden uitbetaald in geld. De titel die recht geeft op het dividend is coupon nummer 16.

Vaststelling uitgiftepremie

De raad van bestuur besluit om de uitgifteprijs per aandeel niet volledig in kapitaal te boeken, teneinde te vermijden dat de fractiewaarde van de nieuwe aandelen zou verschillen van (hoger zijn dan) die van de bestaande aandelen. Daarom zal het verschil tussen hogervermelde uitgifteprijs van vierentwintig euro vijftien cent (¬ 24,15) en het boekhoudkundig pari/de fractiewaarde van de bestaande aandelen, dat negen komma één één twee vier twee nul negen twee drie vier euro (¬ 9,1124209234) bedraagt, hetzij een bedrag van vijftien komma nul drie zeven vijf zeven negen nul zeven zes zes euro (¬ 15,0376790766) per aandeel, worden geboekt als een uitgiftepremie. De maximale uitgiftepremie bedraagt bijgevolg negen miljoen zeshonderd eenenzestigduizend vijfhonderd negenendertig euro negenentwintig cent (¬ 9.661.639,29). Deze uitgiftepremie zal, samen met de kapitaalverhoging zelf, integraal in natura worden volgestort bij de inschrijving door inbreng van de dividendvordering verbonden aan drieëntwintig (23) aandelen.

De uitgiftepremie zal vanaf haar ontstaan worden geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare passiefrekening "Uitgiftepremies", die evenals het kapitaal de waarborg van derden vormt en waarover slechts zal kunnen worden beschikt door de algemene vergadering met naleving van de voorwaarden die gelden voor een kapitaalvermindering.

Vorm van de uit te geven aandelen

De aandelen die zullen worden uitgegeven als vergoeding voor de inbreng in natura zullen dezelfde vorm hebben als de aandelen waarvan de netto-dividendvordering wordt ingebracht.

Aan de nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen worden verbonden als aan de bestaande aandelen, en zij zullen delen in de resultaten met ingang van 1 januari 2015.

Bijzondere volmacht

De raad van bestuur heeft besloten om, overeenkomstig artikel 589 van het Wetboek van Vennootschappen, een bijzondere volmacht te verlenen aan alle zes voornoemde en aanwezige bestuurders en aan de afwezige bestuurder, de heer Nico TATES, om, elk afzonderlijk handelend, ondergetekende notaris te verzoeken, na het verstrijken van de keuzeperiode, een notariële akte op te maken houdende vaststelling van de vervulling van de opschortende voorwaarden enerzijds en vaststelling van het juiste bedrag van de kapitaalverhoging, het aantal nieuw uit te geven aandelen en de uitgiftepremie anderzijds, dit op grond van een door de commissaris gewaarmerkte staat van geplaatste inschrijvingen conform artikel 590 van het Wetboek van Vennootschappen. De bijzondere Iasthebbers zijn bevoegd om deze akte te ondertekenen in naam en voor rekening van de raad van bestuur en in dit verband alles te doen en alle documenten en stukken te tekenen die nodig of nuttig zijn om de verwezenlijking van de kapitaalverhoging binnen het toegestaan kapitaal vast te stellen.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 6 mei 2015.

Bijlage :

volledig afschrift

bijzonder verslag van de raad van bestuur

verslag van de commissaris

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/11/2007 : AN346132
09/11/2007 : AN346132
13/09/2007 : AN346132
18/05/2007 : AN346132
07/05/2007 : AN346132
07/05/2007 : AN346132
02/05/2007 : AN346132
30/04/2007 : AN346132
09/06/2015
ÿþMal Word 11,1

e -1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

11111111111.1111.11,11,1111,11,1111" 1111

Ondernemingsnr : 6E0458.623.918

Benaming

(voluit) : INTERVEST OFFICES & WAREHOUSES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18 , 2600 Antwerpen (Berchem)

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming van bestuurders - Benoeming van bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 29 APRIL 2015

8. De voorzitter stelt de algemene vergadering voor over te gaan tot herbenoeming van de niet onafhankelijke bestuurder: de heer Johan Buijs en de heer Daniel van Dongen. Het mandaat van voormelde twee bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2018 gehouden zal worden en waarop besloten zal worden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2017. Het mandaat van de heren Buijs en van Dongen is onbezoldigd.

De algemene vergadering keurt bijgevolg de herbenoeming van de heer Johan Buijs en de heer Daniel van Dongen als niet onafhankelijke bestuurders goed.

9.(...)De voorzitter stelt de algemene vergadering voor over te gaan tot herbenoeming van de heer Thomas Dijksman en de benoeming van de heer Nico Tates als niet onafhankelijke bestuurders van de vennootschap.

De mandaten van de heren Thomas Dijksman en Nico Tates nemen een aanvang op heden om te eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2018 gehouden zal worden en waarop besloten zal worden tot goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2017.

De voorzitter wijst de algemene vergadering er op dat in de oproeping tot de algemene vergadering foutief gepubliceerd is dat de benoeming van de heer Thomas Dijksman voorgesteld wordt ais onafhankelijke bestuurder.

De algemene vergadering keurt bijgevolg de herbenoeming van de heer Thomas Dijksman en de benoeming van de heer Nico Tates, beide als niet onafhankelijke bestuurders goed.

De vergadering stelt vast dat de raad van bestuur van de vennootschap aldus en met ingang op heden als volgt is samengesteld:

- De heer Paul Christiaens, onafhankelijke bestuurder, voorzitter

- De heer Nick van Ommen, onafhankelijke bestuurder

- EMSO BVBA, met vaste vertegenwoordiger Prof, drs Chris Peeters, onafhankelijke bestuurder

- De heer Thomas Dijksman

- De heer Johan Buijs

- De heer Daniel van Dongen

- De heer Nico Tates.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

29 MEi 2015

Griffie afdeling Antwerpen

(" )



Op de laatste blz. van Ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Jean-Paul Sols bvba, Algemeen Directeur en voorzitter Mevrouw Inge Tas, Financieel

van het directiecomité, vertegenwoordigd Directeur en lid van het directie-

door de Heer Jean-Paul Sols, comité haar vaste vertegenwoordiger

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

. Staatsblad

Beagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2015
ÿþmod 11.1



Rechtbank van koophandel

Aniwerti en

03 JU' 2015

atdenng espen

LUÏk B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

g11 uii iiuii~1 111 u

E SI

Ondernemingsnr : 6E0458.623.918

Benaming (voluit) : Intervest Offices & Warehouses

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Vaststelling kapitaalverhoging door inbreng in natura (keuzedividend) in het kader van het toegestaan kapitaal

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 27 mei 2015;: blijkt het volgende

Kapi aalverho" in. onder o. schortende voorwaarden

Bij besluit van 4 mei 2015 heeft de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Intervest;

Offices & Warehouses, in uitoefening van zijn bevoegdheid om de modaliteiten van de uitbetaling;;,

van het door de jaarvergadering goedgekeurde dividend vast te stellen, besloten om de!! !! aandeelhouders van de vennootschap de mogelijkheid te bieden om hun schuldvordering lastens dei i vennootschap tot uitbetaling van het goedgekeurde (netto-) dividend over het boekjaar 2014 niet te!; !! ontvangen in geld, maar in te brengen in het kapitaal tegen de uitgifte van nieuwe aandelen!! !! ("keuzedividend"). Daartoe heeft de raad van bestuur het kapitaal verhoogd, binnen het kader van!!

het toegestaan kapitaal, met een maximum bedrag van vijf miljoen achthonderd vierenvijftigduizend;; !! zeshonderd zesenzestig euro zesenzestig cent (¬ 5.854.666,66), Dit besluit tot kapitaalverhoging?;

was onderworpen aan een aantal opschortende voorwaarden en werd vastgesteld bij akte verleden;; !! door ondergetekende notaris De Bie, en werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch;;

Staatsblad onder nummer 2015-05-22 / 0073359.

Bij akte verleden door notaris Eric De Bie op 27 mei 2015 werd op verzoek van een bijzonders! daartoe gemachtigde bestuurder vastgesteld :

;! 1. Vervulling opschortende voorwaarden

!s Dat alle opschortende voorwaarden waaraan de kapitaalverhoging door inbreng in natura in hete,

kader van het toegestaan kapitaal was onderworpen, zijn vervuld.

2, Uitoefening keuzedividend

Uit de door de commissaris van de vennootschap, de burgerlijke vennootschap in de vorm van een; CVBA "Deloitte Bedrijfsrevisoren" te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, vertegenwoordigd;; s door mevrouw Kathleen De Brabander, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 590 gewaarmerkte; s staat van inschrijvingen, waarvan een exemplaar aan deze akte wordt gehecht na ondertekening "ne varietur" door de comparant en ondergetekende notaris, blijkt dat twee miljoen honderdi vijfennegentigduizend tweehonderd en twaalf (2.195.212) van de in totaal veertien miljoen.;

zevenhonderd zevenenzeventigduizend driehonderd tweeënveertig (14.777.342);!

dividendgerechtigde (over het boekjaar dat werd afgesloten per 31 december 2014) aandelen van de! naamloze vennootschap Intervest Offices & Warehouses hebben beslist om hun dividendvordering;; over het boekjaar 2014 in natura in te brengen in de vennootschap  de resterende aandelen! hebben gekozen voor een dividendbetaling in contanten.

3. Aantal nieuwe aandelen !3

De comparant stelt vast, rekening houdend met het aantal aandelen waarvan de dividendvordering;; werd ingebracht zoals hoger vastgesteld en met het feit dat één (1) nieuw aandelen wordt;; !! uitgegeven in ruil voor de inbreng van de dividendvordering verbonden aan telkens drieëntwintig (23)!! aandelen, dat in totaal vijfennegentigduizend vierhonderd vierenveertig (95.444) nieuwe aandelen worden uitgegeven zonder nominale waarde, waaraan dezelfde rechten zijn verbonden ale

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

aan de zestien miljoen honderd drieënveertigduizend negenhonderd en zes (16.143.906) bestaande aandelen en die in de resultaten zullen delen met ingang van één januari tweeduizend vijftien.

4. Bedraq kapitaalverhoginq en uitgiftepremie

In het licht van het besluit van de raad van bestuur om de uitgifteprijs van vierentwintig euro vijftien cent (¬ 24,15) niet integraal in kapitaal te boeken, maar om het verschil tussen de uitgifteprijs enerzijds en het boekhoudkundig pari/de fractiewaarde van de bestaande aandelen, dat negen komma één één twee vier twee nul negen twee drie vier euro (¬ 9,1124209234) bedraagt, anderzijds, hetzij een bedrag van vijftien komma nul drie zeven vijf zeven negen nul zeven zes zes euro (¬ 15,0375790766) per aandeel, te boeken als een uitgiftepremie, en rekening houdend met het aantal aandelen waarvan de dividendvordering werd ingebracht zoals vermeld sub 3, stelt de comparant vast dat het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met een bedrag van achthonderd negenenzestigduizend zevenhonderd vijfentwintig euro negentig cent (E 869.725,90), om het te brengen van honderd zevenenveertig miljoen honderd en tienduizend zesenzestig euro tweeëntachtig cent (¬ 147.110.066,82) op honderd zevenenveertig miljoen negenhonderd negenen-zeventigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro tweeënzeventig cent (¬ 147.979.792,72), en dat het kapitaal voortaan wordt vertegenwoordigd door zestien miljoen tweehonderd negenendertigduizend driehonderd vijftig (16.239.350) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant stelt vast dat het totale bedrag van de uitgiftepremie één miljoen vierhonderd vijfendertigduizend tweehonderd zesenveertig euro zeventig cent (E 1.435.246,70) bedraagt. De uitgiftepremie wordt geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare passiefrekening "Uitgiftepremies", die evenals het kapitaal de waarborg van derden vormt en waarover slechts zal kunnen worden beschikt door de algemene vergadering met naleving van de voorwaarden die gelden voor een kapitaalvermindering.

Zowel de kapitaalverhoging zelf als de uitgiftepremie werden integraal volgestort in natura zoals hoger uiteengezet.

5. Steutenwijziginq

De comparant stelt vast dat, ingevolge hogervermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura,

gerealiseerd in het kader het toegestaan kapitaal, artikel 6 van de statuten voortaan luidt als volgt :

Artikel 6. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD ZEVENENVEERTIG MILJOEN NEGENHONDERD NEGENENZEVENTIGDUIZEND ZEVENHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO TWEEËNZEVENTIG CENT {¬ , 147.979.792,72). Het is verdeeld in zestien miljoen tweehonderd negenendertigduizend driehonderd vijftig (16.239.350) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een / zestien miljoen tweehonderd negenendertigduizend driehonderd vijftigste (1 / 16.239.35O) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 28 mei 2015. Bijlagen : volledig afschrift + gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2006 : AN346132
04/04/2006 : AN346132
17/08/2005 : AN346132
15/06/2005 : AN346132
14/06/2005 : AN346132
10/02/2005 : AN346132
30/12/2004 : AN346132
16/12/2004 : AN346132
01/12/2004 : AN346132
01/06/2004 : AN346132
01/06/2004 : AN346132
28/05/2004 : AN346132
23/03/2004 : AN346132
05/02/2004 : AN346132
05/02/2004 : AN346132
22/01/2004 : AN346132
15/01/2004 : AN346132
14/08/2015
ÿþ*15117999*

V beh aa Be Star

Id

~'~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GrScHsT

rSBz4o

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 4 AVE 2015 i

afdeligr) Terpen

WJod Word 11.1

Ondernemingsar : 0458.623.918

Benaming

(voluit) : INTERVEST OFFICES & WAREHOUSES

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : UITBREIDINGSTRAAT 18, 2600 BERCHEM, BELGIË

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 27 JULI 2015

6. De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van de stemmen, om de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met ingang vanaf 17 augustus 2015, te verplaatsen naar de Uitbreidingstraat 66, 2600 Berchem.

Voor eensiuitend verklaard uittreksel,

Jean-Paul Sols bvba, Algemeen Directeur en voorzitter Mevrouw Inge Tas, Financieel Directeur en lid van het directiecomité

van het directiecomité, vertegenwoordigd

door de heer Jean-Paul Sols,

haar vaste vertegenwoordiger







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/08/2015
ÿþ~

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ebro

`v~T ~ezGC

9.?O/S C

'4q7.

saah

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

04 AUG, 2015 afdelei Averpen



/WON/

V beh aa Be Sta

HhII

II

0?

tel.%~yS

" 1A18~ 1"

0458.623.918

Intervest Offices & Warehouses

Naamloze Vennootschap

Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem

Bericht voor de bekendmaking voorzien door artikel 11, §1 en §2 van de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van effecten aan toonder zoals gewijzigd door de wet van 21 december 2013.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte :

Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ten gevolge van de afschaffing van de effecten aan toonder overeenkomstig de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, vraagt Intervest Offices & Warehouses de rechthebbenden van dergelijke aandelen zich bekend te maken en hun rechten op te eisen vóór de verkoop van deze effecten op de gereglementeerde markt.

Huidig bericht wordt gepubliceerd overeenkomstig artikel 11, §1 van de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder en het koninklijk besluit van 25 juli 2014 tot uitvoering van artikel 11 van de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, tot vastlegging van de nadere regels voor de verkoop door de emittent, voor de overdracht van de opbrengst van die verkoop en van de onverkochte effecten aan de Deposito- en Consignatiekas en voor de teruggave van die effecten.

Artikel 11, §1 van de wet van 14 december 2005 voorziet als volgt:

"Vanaf 1 januari 2015 worden de effecten die tot de verhandeling op een gereglementeerde markt worden toegelaten en waarvan de rechthebbende zich niet heeft bekendgemaakt op de dag van de verkoop, door de emittent verkocht op een gereglementeerde markt.

Deze verkoop heeft plaats mits voorafgaande bekendmaking in het Belgisch Staatsblad en op de website, van de marktonderneming die de gereglementeerde markt exploiteert van waarop de effecten verkocht zullen worden, van een bericht dat de tekst van deze paragraaf bevat en waarin aan de rechthebbende wordt gevraagd zijn rechten op de effecten op te eisen. De verkoop kan pas geschieden na het verstrijken van de termijn van een maand na de bekendmaking van het bericht, en wordt gestart binnen de drie daaropvolgende, maanden,

De emittent kan op de opbrengst van de verkoop de kosten in mindering brengen die hij heeft moeten maken voor het houden en voor het beheer van de effecten die op zijn naam zijn ingeschreven op een effectenrekening met toepassing r7àn artikel 9 en voor de omzetting van rechtswege van de door hem uitgegeven effecten.

De emittent kan de te koop aangeboden effecten kopen. Wat betreft de aandelen, winstbewijzen of certificaten die er betrekking op hebben, voldoet hij aan de voorwaarden van artikel 620 van het Wetboek van vennootschappen, met uitzondering van de in artikel 620, § 1, eerste lid, 2°, van het Wetboek van vennootschappen bedoelde voorwaarde, waarvan kan worden afgeweken voor de toepassing van dit lid. Indien de voorwaarden van artikel 620 van het Wetboek van vennootschappen niet vervuld zijn, kan de terugkoop enkel worden uitgevoerd door de emittent met het oog op de onmiddellijke vernieling van de teruggekochte effecten. In dit laatste geval voldoet de emittent aan de voorwaarden van artikel 621 van het Wetboek van vennootschappen.

De bedragen afkomstig van de verkoop, na aftrek van de in het derde lid bedoelde kosten, worden gestort bij de Deposito- en Consignatiekas, totdat een persoon die op geldige wijze zijn hoedanigheid van rechthebbende heeft kunnen aantonen, de teruggave ervan vraagt. De Deposito- en Consignatiekas is slechts verantwoordelijk voor de teruggave van deze bedragen voor zover ze die in uitvoering van dit lid vanwege de emittent heeft ontvangen. De interesten op deze bedragen komen toe aan de Deposito- en Consignatiekas zodra zij bij haar zijn gestort.

De Koning kan de nadere regels vastleggen voor de in deze paragraaf bedoelde verkoop, storting en teruggave."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan liet Belgisch Staatsblad

Fe'

1, Identiteit van de emittent;

Ffrmanaam:lntervest Offices & Warehouses

Maatschappelijke zetel: Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem, België

Ondememingsnummer: 0458.623.918

gtaatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

2, Gegevens vereist voor de identificatie van de effecten die te koop worden aangeboden:

- Aard van de effecten: aandelen

- ISIN-code : BE0003746600

- Uitgiftedatum: ongekend

- De voorkooprechten, de eventuele restricties of beperking op de overdraagbaarheid van de effecten, van

welke aard ook, alsook alle andere specifieke rechten die aan de effecten zijn verbonden:

de vennootschap heeft geen kennis van zulke voorkooprechten, restricties of beperkingen

op de overdraagbaarheid van deze aandelen. De betreffende aandelen zijn gewone

aandelen zonder specifieke rechten daaraan verbonden.

3. Maximumaantal effecten dat te koop kan worden aangeboden (bepaald op basis van de, onder de verantwoordelijkheid van de emittent, verrichte reconciliatie): 7.524

4. Markt op dewelke de verkopen zullen plaatsvinden: de gereglementeerde markt van Euronext Brussels.

5. De uiterste datum waarop de houders of hun rechthebbenden de effecten dienen te deponeren bij één of meer door de emittent in dit bericht aangewezen erkende rekeninghouders: 111012015.

6. De gegevens betreffende de identiteit van de rekeninghouder(s) bij dewelke de effecten dienen te worden

gedeponeerd véér de verkopen:

Firmanaam: ING

Adres: Sint Michielswarande 60 -1040 Brussel

7. Start verkoop : De verkopen kunnen slechts aanvangen na het verstrijken van minimum één maand (en maximum drie maanden) na de bekendmaking van dit bericht op de website van de marktondememing , Euronext Brussels en in functie van de door Euronext Brussels gepubliceerde kalender van de Beursdagen.

Jean-Paul Sols bvba, Algemeen Directeur en voorzitter Mevrouw Inge Tas, Financieel

van het directiecomité, vertegenwoordigd Directeur en lid van het directie-

door de heer Jean-Paul Sols, comité

haar vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2003 : AN346132
25/06/2003 : AN346132
25/06/2003 : AN346132
15/01/2003 : AN346132
09/01/2003 : AN346132
04/10/2002 : AN346132
08/08/2002 : AN346132
25/07/2002 : AN346132
23/03/2002 : AN346132
07/11/2001 : AN346132
07/11/2001 : AN346132
24/07/2001 : BL606461
30/05/2000 : BL606461
14/04/2000 : BL606461
12/05/1999 : BL606461
08/05/1999 : BL606461
08/05/1999 : BL606461
08/05/1999 : BL606461
25/11/1998 : BL606461
25/11/1998 : BL606461
22/08/1996 : BL606461

Coordonnées
INTERVEST OFFICES & WAREHOUSES

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 18 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande