INTIMUS INTERNATIONAL BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTIMUS INTERNATIONAL BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.499.074

Publication

23/09/2014 : ME090084
30/12/2013 : ME090084
27/11/2014 : ME090084
03/12/2014
ÿþ~

Mod Woid 11.1

i.`t. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ante

"in xSbLtàjr lm c. i:::.,1' ii1/4.7ïa.. Lt

-11 2014 f SÎAA~ S31 «

1 ~ NOV. ~~~

~i~EC~-iTEiANK van KOOPHANDEL ANTWUnfre, afd. MECHELEN



,.n

MON IT

2.6

BELGlSC

Ondernentingsnr : 0472.499.074

Benaming

(voluit) : Pitney Bowes Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zandvoortstraat 4, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders de dato 1 september 2014:

1. De Aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel als nodig, het ontslag van de heren Gerard Willsher, Guida Rietti en Raif Spielberger als bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf de datum van onderhavige besluiten.

2. De Aandeelhouders benoemen:

(i) Pitney Bowes Espada, S.A.U., een vennootschap naar Spaans recht, met maatschappelijke zetel te Calle Antân Fortuny 14-16, Esplugues de Llobregat, Spanje, met registratienummer B-99224, Volume 42476, pagina 171, en met als vaste vertegenwoordiger de heer Javier Ortiz De Zarate Martinez, van Spaanse nationaliteit en wonende te CI Ortiz de Zarate, n1-6C, 01005 Vitoria, Spanje; en

(ii) de heer Jorge Bricio, van Spaanse nationaliteit en wonende te Pso. de Gracia, 37 - Planta 3° Puerta 1"A, 08007 Barcelona, Spanje,

als bestuurders van de Vennootschap, met ingang vanaf de datum van onderhavige besluiten en voor een termijn die zal eindigen na de sluiting van de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Vennootschap te houden in 2020. Het mandaat van Pitney Bowes Espada, S.A.U. en de heer Jorge Bricio ais bestuurders van de Vennootschap zal niet worden vergoed.

Voor eensluidend uittreksel,

Gunther Dehaes

Gevolmachtigde tot het dagelijks bestuur

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

02/07/2013 : ME090084
11/07/2012 : ME090084
18/02/2015
ÿþa

15. Het verschijnen voor publieke diensten en overheden, autonome regio's, gemeenten en parochies en voor rechtbanken, met inbegrip van het Hof van Cassatie en het Grondwettelijk Hof, alsook, voor deze instanties, het aanhangig maken, voortzetten, verzaken aan en het afsluiten van dadingen, zowel ais eiser, verweerder als in enige andere hoedanigheid, in burgerlijke, strafrechtelijke, administratieve en arbeidszaken, ongeacht de graad van aanleg, jurisdictie en instantie; het neerleggen van verzoekschriften en het instellen van

Op de laatste blz. van Luilç vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mcd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ "Me-'e Cl

~.~t~~

;

Metisner.

0 6 w02- 2015

. ~ -~~~riffier~ =<F'~(.= _ " =JC1-

i t'i:=á P,..,, ,ti;i P" _ " -'! EN t

Ondernemingsnr : 0472.499.074

Benaming

(voluit) : Intimus International Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zandvoortstraat 4, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Delegatie en intrekking van bevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 18 december 2014.

De raad van bestuur beslist om de heer Gunther Dehaes, met woonplaats te Kapelstraat 111, 2520 Ranst, België te belasten met volgende bevoegdheden:

1. Het leiden en beheren van de handelszaak van de vennootschap in continuïteit. Hiervoor zal de lasthebber de managementregels en het operationeel beleid van de vennootschap vaststellen, met het oog op de organisatie en het reguleren van de technische en administratieve diensten.

2. Het verkopen, aankopen, ruilen en in het algemeen het verkrijgen van, tegen vergoeding of om niet, alle soorten goederen (roerende of onroerende), grondstoffen en alle industriële eigendoms- en auteursrechten, binnen het kader van het maatschappeljik doel van de vennootschap.

3. Het onderhandelen en aanvaarden van voorstellen van eender welke aard en bestellingen van en aan leveranciers en klanten, het kader van het maatschappeljik doel van de vennootschap.

4. Het uitvoeren van alle soorten overeenkomsten met betrekking tot activa en de rechten in het kader van het dagelijks bestuur van de vennootschap en binnen het kader van het maatschappeljik doel van de vennootschap.

5. Het toestaan en verrichten van alle soorten handelingen met kamers van koophandel, postbedrijven, douanebeambten, overheids- en publieke bedrijven; het afsluiten van overeenkomsten tot levering van gas, elektriciteit en watervoorziening, alsook met betrekking tot telefoon, telex, facsimile en andere elektronische communicatiemiddelen, en om de betreffende facturen te betalen.

6. Het uitvoeren en neerleggen van verzoeken, verklaringen en andere documenten betreffende de import en export van goederen, alsook het verzoeken om goedkeuring, machtiging en administratieve vergunningen voor productie, distributie en dienstverlening in België en in het buitenland,

7, Het vertegenwoordigen van de vennootschap in aile akten en procedures die mogelijkerwijze vereist zouden zijn in het kader van de inschrijving van voertuigen, met inbegrip van het ondertekenen van alle daartoe dienende documenten.

8. Het ontvangen van betalingen, ongeacht uit hoofde van welke titel en zonder beperking van bedrag, van elke derde, natuurlijke of rechtspersoon, collectieve entiteiten, (semi) publiekrechtelijke en privaatrechtelijke entiteiten. Het verlenen van kwijting van betalingsverplichtingen met betrekking tot de ontvangen bedragen, het verrichten van transacties, het aangaan en opzeggen/beëindigen van verbintenissen en het onderwerpen van geschillen aan arbitrage.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblasi. _ tial1_2Oi5 Annexes_duMonitenr_belge

*15026861*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vorderingen en verweermiddelen niet betrekking tot iedere gerechtelijke procedure, procedurehandelingen, en beroepen; het bekrachtigen van handelingen telkens dit vereist is; het aanrekenen en ontvangen van geconsigneerde hoeveelheden in het kader van gerechtelijke procedures die toekomen aan de vennootschap; de vennootschap vertegenwoordigen ingeval van betwistingen door/tussen schuldeisers en insolventieprocedures, bijeenkomsten bijwonen, kredieten onderzoeken, goedkeuren of afwijzen, het vastleggen van afspraken, aanvaarden of weigeren van voorstellen, regelingen ondertekenen en alle handelingen stellen die noodzakelijk zijn voor het beïndigen van de procedure en aanhorigheden, het herroepen, afhandelen, verzaken aan, geheel of gedeeltelijk aanvaarden van tegenvorderingen, het geschil onderwerpen aan arbitrage of afspraken onderschrijven in naam en voor rekening van de vennootschap om uitwerking te geven aan een arbitrage, in elke stand van het geding, en om de formaliteiten te vervullen die eventueel tot verval/beëindiging van de procedure zouden kunnen leiden door buitengerechtelijke regelingen of door het daaruit voortvloeiend gebrek aan belang betreffende het voorwerp van de overeenkomst; het aanstellen van vertegenwoordigers ad hoc, en deze te belasten met de algemene wettelijke bevoegdheden en om advocaten aan te stellen om de vennootschap te vertegenwoordigen en verdedigen voor de betreffende instanties, hoven en rechtbanken.

10. Het vertegenwoordigen van de vennootschap voor alle doeleinden voor de Belgische fiscale diensten; het neerleggen van aangiften, het betalen en vereffenen van belastingen en vergoedingen, het verzoeken om eventuele terugbetaling van belastingen en om alle soorten verklaringen te doen, het neerleggen van klachten en het weigeren van betalingen van bedragen die als buitensporig of niet verschuldigd worden beschouwd, alsock het eisen of ontvangen van fiscale terugbetalingen of elk ander bedrag of storting die op grond van eender welke titel verschuldigd is aan de vennootschap.

11. Het afsluiten, formaliseren, uitvoeren, beëindigen of voor beëindigd verklaren van samenwerkingsovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten, vertegenwoordigings- en agentuurovereenkomsten; de vennootschap zonder enige beperking vertegenwoordigen voor arbeidsgerechten, mediatie- en arbitrageinstanties; de vennootschap vertegenwoordigen voor de sociale zekerheid, ondernemingsorganisaties en vakbonden.

12, Het verrichten van uitgaven en betalingsverplichtingen van de vennootschap; het verkcpen, huren/leasen, bezwaren en via iedere ander middel beschikken over de activa van de vennootschap.

13. Het deelnemen in aanbestedingen en veilingen, het doen van voorstellen en het aanvaarden van aanbestedingen.

14. Het delegeren van de hem toegekende bevoegdheden om welbepaalde redenen.

15. Het optreden voor Belgische krediet- en financiële instellingen, i.e. banken, spaarbanken, en onderlinge landbouwkredietinstellingen, of die werkzaam zijn in België d.m.v. bijkantoren en die zich bezighouden met hetgeen door de wet en de bancaire gewoontes is tcegestaan.

16. Het beheren, openen en afsluiten van lopende-, zicht- en kredietrekeningen, het ondertekenen van betreffende cheques, orders en andere documenten, het storten of afhalen van bedragen; het creëren, wijzigen, overschrijven en afhalen van gelden; het uitschrijven, aanvaarden, vcorzien, onderschrijven, aanrekenen en onderhandelen van wisselbrieven en andere onderhandelbare instrumenten, het vorderen wegens gebrek aan storting of betaling; het onderhandelen van aile soorten bankkredieten en over de betreffende bedragen beschikken, het ondertekenen van kredietvoorwaarden, alsook het uitschrijven, onderschrijven, aanvaarden en voorzien van wisselbrieven ter vertegenwoordiging van hetzelfde krediet en van andere vereiste documenten; het hernieuwen van deze kredieten zoals geschikt lijkt, het verlenen van garanties voor eender welke verplichting uitgevoerd door derden, individuele of collectieve entiteiten, m.b.t. alle soorten goederen.

17. Het aanvragen van informatie betreffende bankrekeningen en de financiële toestand, i.e. betreffende fondsen en verrichtingen, van de vennootschap bij iedere krediet- of financiële instelling, privaat of publiek.

18. Het verzoeken bij iedere krediet- of financiële instelling, privaat of publiek, spaarbanken en banken, om garanties in het voordeel van de vennootschap en voor alle individuele of collectieve entiteiten, publiek of privaat, overheden (ministeries, agentschappen en gerelateerde organisaties), autonome gemeenschappen en lokale overheden, om de verplichtingen onderschreven door of die kunnen ontstaan in hoofde van de vennootschap te garanderen, onafhankelijk van de respectievelijke oorzaak.

De bevoegdheden en voorzieningen hierboven beschreven, die betalingen met zich zouden meebrengen voor een bedrag van meer dan EUR 15.000 per verrichting, mogen enkel worden verricht door gezamenlijke handtekening van de hierbij aangestelde lasthebber en de heer Javier Ortiz De Zarate Martinez.

De hierin verleende bevoegdheden doen geen afbreuk aan de bevoegdheden van dagelijks bestuur waarmee de heer Gunther Dehaes werd belast overeenkomstig de beslissing van de vergadering van de raad van bestuur dd. 22 juni 2011,

t

I

i

Vervolgens beslist de raad van bestuur tot intrekking met onmiddellijke ingang van de bevoegdheden van dagelijks bestuur die overeenkomstig de beslissing van de vergadering van de raad van bestuur dd. 22 juni 2011 werden toegekend aan de heer Lambertus Peters.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Jeroen Bral, de heer Michiel Gevers en mevrouw Karen De Clercq, advocaten met kantoor respectievelijk te Generaal Lemanstraat 27, 2018 Antwerpen en te Neerveldstraat 109, 1200 Brussel, ieder alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Karen De Clercq

Advocaat

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/09/2011 : ME643224
14/09/2011 : ME090084
09/08/2011 : ME090084
05/03/2015
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Motl Word 11.1

_4141-s1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

" 15035187*



} ~ ~

F

NEE ~`i ~~ ~ ~ +~





2 3 FEB. 2615

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERP+ifl. MECHELEN









Ondernemingsnr: 0472.499.074

Benaming

(voluit) : INTIMUS INTERNATIONAL BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zandvoortstraat 4, 2800 Mechelen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel van de Vennootschap - Volmacht

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 20 januari 2015:

1. Er werd beslist in overeenstemming met artikel 2 van de statuten van de vennootschap de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang op 20 januari 2015 te verplaatsen van Zandvoortstraat 4 te 2800 Mechelen naar Wayenborgstraat 26 te 2800 Mechelen.

2. Er werd beslist om een bijzondere volmacht te versenen aan de heer Jeroen Bral, de heer Michiel Gevers en de meer Werner Engel, advocaten met kantoor respectievelijk te Generaal Lemanstraat 27, 2018 Antwerpen en te Neerveldstraat 109, 1200 Brussel, ieder alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Voor eensluidend uittreksel.

Brussel, 20 februari 2015

Wemer Engel, advocaat

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/11/2010 : ME090084
20/05/2010 : ME090084
14/05/2010 : ME090084
17/12/2009 : ME090084
21/04/2009 : ME090084
21/04/2009 : ME090084
24/02/2009 : ME090084
24/02/2009 : ME090084
01/12/2008 : ME090084
31/07/2008 : ME090084
19/04/2007 : ME090084
22/09/2005 : ME090084
20/04/2005 : ME090084
06/01/2005 : ME090084
12/11/2004 : ME090084
28/04/2004 : ME090084
28/04/2004 : ME090084
21/01/2004 : ME090084
23/10/2003 : ME090084
29/04/2003 : BL643224
03/09/2002 : BL643224
21/02/2002 : BL643224
21/02/2002 : BL643224
01/08/2001 : BL643224
26/08/2000 : BLA108889

Coordonnées
INTIMUS INTERNATIONAL BELGIUM

Adresse
ZANDVOORTSTRAAT 4 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande