INTRACTO GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTRACTO GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 861.085.232

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 23.06.2014 14204-0196-021
31/01/2014
ÿþs,wdw«a t1.e

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cjq Eke R G E L E G D

(RIFF 3 ECHT6ANK VAN

Griffie

I 11m11m~m1wiiin

9031 71

' 2 JAN,, 2014

KOCPHANDOI. TeNMOUT

®utplffier

Ondernemingsnr : 0861.085.232

Benaming

(voluit) : INTRACTO GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2230 Herselt, Borchtstraat, 30.

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 30 december 2013 en geregistreerd te Herentals, Registratie, twee bladen zonder verzendingen, de 03 januari 2014. Boek 5/174, blad 48, vak 1. Ontvangen : vijftig euro. De Ontvanger a.i. (getekend) V.G1STELYNCK; dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "INTRACTO GROUP" met algemeenheid van stemmen besloten heeft

EERSTE BESLUIT : het kapitaal te verhogen met tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend zeshonderd euro (¬ 62.600,00) tot driehonderdentwaalfduizend zeshonderd euro (¬ 312.600,00) door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd worden door de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit. Het bedrag van de kapitaalverhoging werd volledig volgestort en de gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap BELF1US BANK te 1000 Brussel, Pachecolaan, 44, zoals blijkt uit het bewijs van deponering van 27 december 2013.

TWEEDE BESLUIT : het artikel 4 van de statuten te wijzigen door schrapping van de eerste zin en deze te vervangen door :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdentwaalfduizend zeshonderd euro (¬ 312.600,00)", DERDE BESLUIT : ondergetekende notaris te gelasten met het opmaken van de gecoördineerde statuten en deze neer te leggen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten en gecoördineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

29/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 6 OEC, 2014

ANTWERPEN ataeting TURNHOUT

Siffler

IuII 28~iu~uuuni3*ii

11

uu

Ondernemingsnr : 0861.085.232

Benaming

(voluit) : INTRACTO GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : BORCHTSTRAAT 30 - 2230 HERSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte ; FUSIEVOORSTEL

t FORMTEXT Fusievoorstel - met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - geruisloze fusie ENERZIJDS:

Naamloze Vennootschap INTRACTO GROUP, waarvan de zetel gevestigd is te 2230 Herselt, Borchtstraat_ 30; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder, ondernemingsnummer 0861.085.232.

Opgericht onder de vorm van een Vennootschap onder Firma blijkens onderhandse akte verleden op 26: september 2003, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 oktober daarna, onder nummer 2003-10-22 / 0110354.

ANDERZIJDS:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid YETIES, waarvan de zetel gevestigd is te 2250' Olen, Industrielaan 45; ingeschreven in het rechispersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen; onder ondernemingsnummer 0833.861.389.

Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Christophe Nolens te Sint-Truiden op 8 februari 2011,' bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 maart daarna, onder nummer 2011-03-02 1; ' 0033543.

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN:

1. De specifieke aansprakelijkheid vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen (art. 719 Wetboek van Vennootschappen).

aI FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid YETIES (overgenomen vennootschap) met zetel te 2250 Olen, Industrielaan 45, overgaat naar de Naamloze Vennootschap INTRACTO GROUP op basis van een staat afgesloten op 31/12/2014; alle verrichtingen verwezenlijkt na deze datum zijn voor rekening van de Naamloze Vennootschap INTRACTO GROUP.

Op heden bezit de NV INTRACTO GROUP alle 100 aandelen van de BVBA YETIES. Het betreft dus een fusie door vereniging van alle aandelen in één hand, zodat er bij de fusie-operatie géén aandelen uitgegeven worden. (Een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen)

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de vennootschappen luidt als volgt.

De Naamloze Vennootschap INTRACTO GROUP (overnemende vennootschap)

"De vennootschap heeft als doel:

-het ontwerpen van websites;

-het ontwerpen van grafische producten;

-het ontwerpen van grafische videoprojecties;

-technische ondersteuning van internetgerelateerde projecten;

-het ontwerpen en ondersteunen van IT-gerelateerde projecten;

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile roerende en

onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of

gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen

bevorderen. De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn aile handelingen zonder uitzonderingen te verrichten,

die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. De vennootschap mag deelnemen aan de

bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng,

versmelting of hoe dan ook."

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid YETIES (overgenomen vennootschap)

"Het verlenen van diensten in alle facetten van het e-commerce proces, zijnde het opzetten en beheren van webshops, concept, businessplan, marketing en communicatie, betaalbeheer, stockbeheer, logistiek en service.

De belangrijkste focus ligt in het ontwikkelen van concepten voor webshops en uitwerken en uitvoeren van marketingplannen om kwalitatieve bezoekers naar webshops te sturen, deze te converteren en om effectief te communiceren met bestaande klanten van webshops.

Concreet betekent dit: het uitschrijven van online businessplannen en marketingplannen, het uitwerken van online concepten, project management en informatiearchitectuur bij het opzetten van webshops, content marketing, (copywriting met oog op gevonden worden in zoekmachines, sociale media zoals Facebook, Twitter, video of andere), e-mailmarketingprogramma's opzetten en uitwerken, Google Adwords opzet en beheer (en dergelijke), Att liate marketing en display advertising voor webshops, testing, conversie optimalisatie en analytics.

De vennootschap zal daarenboven zelf een aantal webshops in samenwerking met derde partijen beheren evenals een aantal vergelijkende websites en contentwebsites die inkomsten genereren uit affiliate marketing beheren.

Tenslotte biedt de vennootschap interim online marketing management, web project management, online channel en campagne management op korte en lange termijn aan bedrijven. Hierbij zal ze inhouse of vanop afstand de online marketingactiviteiten voor bedrijven managen.

Zij mag haar maatschappelijk doel persoonlijk of bij wijze van onderaanneming verwezenlijken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Zij mag zowel in België ais in het buitenland, en in het algemeen, alle commerciële of burgerlijke, roerende of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken. Zij kan alle roerende beleggingen doen en belang nemen bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen en zich voor eender wat borg stellen voor rekening van derden."

b/ RUIL VERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

Aangezien het hier een geruisloze fusie betreft, met name een vereniging van alle aandelen in één hand, dient het fusievoorstel géén ruilverhouding te vermelden. Dit is logisch aangezien er géén aandelen uitgegeven worden. Noch is er sprake van een opleg in geld.

c/ DATUM VOOR (DEELNAME IN DE WINST

Aangezien geen aandelen uitgereikt worden, die recht geven te delen in de winst, wordt er geen datum voor deelname in de winst bepaald.

d/ BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2015.

e/ BIJZONDERE RECHTEN

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De overnemende vennootschap kent geen rechten toe aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten zouden hebben. Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen.

f/ BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

g! BIJZONDERE VOORDELEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Neerlegging

Het fusievoorstel zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Herselt, 20 november 2014

Voor INTRACTO GROUP NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

JANSSENS Pieter Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 13.06.2013 13182-0188-020
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 03.08.2012 12384-0476-017
06/07/2012
ÿþna neerlegging ter griffie

IN I II lIHhIllIHIl 11111111

*12119493*

IYI

NEERGELeDD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 JUNI 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

r., i LgrIffier



f G i~r{ #:~ I

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0861.085.232

Benaming

(voluit) : INTRACTO GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2230 Herselt, Borchtstraat, 30.

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERLENGING MANDAAT EN BENOEMING BESTUURDERS - VERLENGING MANDAAT GEDELEGEERD BESTUURDER.

I) Het blijkt uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders van de N.V. INTRACTO GROUP gehouden op de zetel van de vennootschap op 4 juni 2012, dat met algemeenheid van stemmen besloten werd:

A) het mandaat van de volgende bestuurders van de vennootschap te verlengen voor een duur van 6 jaar, ingaande op 4 juni 2012 om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018

1) de heer JANSSENS Pieter, wonende te Herselt, Borchtstraat, 30;

2) de heer VAN MIERLO Tom, wonende te Geel, Mannestraat, 5/B; die beiden aanvaard hebben.

B) te benoemen als bestuurders van de vennootschap voor een duur van 6 jaar, ingaande op 4 juni 2012 om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018

1) de BVBA TOM BONGAERTS, met zetel te 2200 Herentals, Greesstraat, 11, ondernemingsnummer 0864.040.267, die aanvaard heeft door haar zaakvoerder en welke vennootschap als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld, de heer Tom Bongaerts, wonende te Herentals, Greesstraat, 11;

2) de BVBA BART BONGAERTS, met zetel te 2200 Herentals, Greesstraat, 11, ondememingsnummer 0862.762.936, die aanvaard heeft door haar zaakvoerder en welke vennootschap als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld, de heer Bart Bongaerts, wonende te Herentals, Lantaarnpad, 8.

Il) Het blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op de zetel van de vennootschap onmiddellijk na de jaarvergadering van 4 juni 2012 dat met algemeenheid van stemmen besloten werd het mandaat van de hierna vermelde gedelegeerd bestuurder te verlengen voor een duur van 6 jaar, ingaande op 4 juni 2012 om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018 :

- de heer JANSSENS Pieter, wonende te Herselt, Borchtstraat, 30, die aanvaard heeft.

JANSSENS Pieter

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/06/2011
ÿþMod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 4 JUNI 2011

KOOPHANefieTURNHOUT

De griffier

*dr

Luik F/



1111 IIUI III I lu iui i ii

*11094450*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

0861.085.232

INTRACTO GROUP

Naamloze Vennootschap 2230 Herselt, Borchtstraat, 30.

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN - WIJZIGING STATUTEN - MACHTIGING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 8 juni 2011 dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "INTRACTO GROUP", met algemeenheid van stemmen besloten heeft :

EERSTE BESLUIT : de honderdzesentachtig (186) bestaande aandelen om te zetten in honderdduizend: (100.000) nieuwe aandelen. Deze nieuwe aandelen worden toegekend aan de bestaande aandeelhouders in, verhouding tot hun aandelenbezit. De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten de toekenning van de nieuwe aandelen goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT : het artikel 4 van de statuten te wijzigen door schrapping van de tweede zin en deze te. vervangen door :

"Het is verdeeld in honderdduizend (100.000) aandelen zonder vermelding van waarde, die elke, '. één/honderdduizendste (11100.000) van het kapitaal vertegenwoordigen".

DERDE BESLUIT : machtiging te verlenen aan de raad van bestuur om voormelde omzetting van aandelen: te noteren in het aandelenregister van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten en gecoordineerde' statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz van Luik B verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 07.06.2011 11142-0548-016
19/03/2015
ÿþMoo wao 11.1

r(17,_,..,....-11"01Y1 In de bijlagen biJ het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

.,_._,....-..~

~

lti3eergweg" ti tel g -iffit;. van do R~rCii'Iû1.1'N'Ir 1,¢l'," ,' " .-'"nANDEii,

0 9 kW 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Deertee

Ondememingsnr : 0861.085.232

Benaming

(voluit) : INTRACTO GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Borchtstraat 30 - 2230 HERSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van de NV 1NTRACTO GROUP de dato 27 februari 2015 blijkt dat: De Raad van Bestuur heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

Zavelheide 15

2200 HERENTALS

dit met ingang vanaf maandag 2 maart 2015.

JANSSENS Pieter

Gedelegeerd bestuurder

Bijfagen-üij het Bgtgisch-Staatstrtarct ÿÿ19/03/îûls` Annéxéx -dü IVIbrfitëür tsutgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 02.06.2010 10141-0240-017
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 22.12.2008, NGL 24.12.2008 08873-0031-014
02/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 20.12.2007, NGL 31.12.2007 07852-0287-014
20/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 20.12.2006, NGL 12.02.2007 07047-0454-014

Coordonnées
INTRACTO GROUP

Adresse
BORCHTSTRAAT 30 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande