INTRAM SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTRAM SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.726.833

Publication

14/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311948*

Neergelegd

10-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0633726833

Benaming (voluit) : Intram Services

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Beekhoek 48

(volledig adres) 2440 Geel

Oprichting

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte :

Opgericht bij akte verleden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 9 juli 2015, neergelegd vóór registratie.

1. Stichters : De heer LAENENS Johnny, geboren te Herentals op 6 november 1973, echtgenoot van mevrouw STYNEN Liesbeth Maria Louisa, wonende te Geel, Beekhoek 48.

2. Vorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3. Naam : Intram Services

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

4. Zetel van de vennootschap : De werkelijke zetel is gevestigd te 2440 Geel, Beekhoek 48. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of het Brusselse Hoofdstedelijk gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België en in het buitenland. De zaakvoerder zal evenwel rekening moeten houden met de taalwetten betreffende de exploitatiezetels en de statutaire zetel voor het geval hij deze zetel wenst over te plaatsen.

5. Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland: 1. Specifieke activiteiten.

" Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van informatisering, softwareontwikkeling, automatiseringsprojecten, netwerkbeheer; dit alles in de meest ruime betekenis.

" Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

" Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van hardware en softwareplatformen voor bedrijven en andere organisaties.

" Het beheren, ontwikkelen, uitvoeren, beveiligen, onderhouden, opbouwen van draadgebonden, draadloze telecommunicatie, telecommunicatie via satelliet en andere communicatie.

" Het beheren, ontwikkelen, uitvoeren, beveiligen, onderhouden, opbouwen van computernetwerken, inclusief alle hardware en software ervan.

" Het beheren, ontwikkelen, uitvoeren, beveiligen, onderhouden, opbouwen van webportalen.

" Het ontwikkelen van computerprogramma s en andere elektronische applicaties.

" Het verhuren of leasen van kantoormachines, inclusief computers.

" Realisatie en installatie van programma s en gebruiksklare systemen; hierbij inbegrepen het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen.

" Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in hardware; onder andere computers, printers, beeldschermen en andere randapparatuur; software, kantoormachines, kantoormeubilair en aanverwanten producten.

" Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in GSM, PDA, smartphones en andere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

technologische communicatieapparatuur.

" Onderhoud en reparatie van computers, printers, beeldschermen, andere randapparatuur en kantoormachines.

" Onderhoud en reparatie van huishoudapparaten en werktuigen voor gebruik in huis en tuin.

" De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen,

bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

" Verhuur en lease van vaat- en glaswerk, keuken- en tafelgerei, elektrische huishoudapparaten en andere huishoudelijke benodigdheden.

" Verhuur en lease van tenten.

2. Algemene activiteiten.

a) Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

b) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

c) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

d) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

e) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

f) Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

3. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

a) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

c) Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

4. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële financiële, roerende en onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

6. Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

7. Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00.

Het is vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

8. Bestuur :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

De niet-statutaire zaakvoerder mag ontslagen worden zoals voorzien in artikel 256 van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheden alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag vast te stellen.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerders-vennoten kosteloos. Is het mandaat van de zaakvoerders-vennoten bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. Deze wordt geboekt op algemene onkosten onafgezien van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten. Aan de andere zaakvoerders, niet vennoten, mag er, behoudens de terugbetaling van hun kosten, een vaste bezoldiging toegekend worden waarvan het bedrag zal bepaald worden door de algemene vergadering elk jaar, en deze vergoeding zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap.

In zoverre zulks wettelijk vereist is, zal de controle op de vennootschap geschieden door een commissaris.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

9. Aanleg van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo :

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten : het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

10. Jaarvergadering :

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 16 juni 2017 om 18.00 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

11. Boekjaar :

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Geacht wordt dat het eerste boekjaar een aanvang heeft genomen op 9 juli 2015 en zal afgesloten

worden op 31 december 2016.

12. Benoemingen :

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder en tot vaste vertegenwoordiger:

De heer LAENENS Johnny, geboren te Herentals op 6 november 1973, echtgenoot van mevrouw

STYNEN Liesbeth Maria Louisa, wonende te Geel, Beekhoek 48, die verklaart deze opdracht te

aanvaarden onder de opschortende voorwaarde dat de BVBA Intram Services rechtspersoonlijkheid

bekomt en met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Francis van Schoubroeck

Herentals

Tegelijkertijd hiermee neergelegd :

- volledig afschrift van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van

Schoubroeck te Herentals op 9 juli 2015

- bankattest afgeleverd door KBC Bank NV op 22 juni 2015.

Coordonnées
INTRAM SERVICES

Adresse
BEEKHOEK 48 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande