INTRAMO

Divers


Dénomination : INTRAMO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 404.558.096

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.06.2014, NGL 31.07.2014 14387-0349-012
14/08/2014
ÿþI ~

MM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ordemernít st7r 4444.558.496

Benaming

(voluit) : INTRAMO

(verkort)

Rechtbank van koophandel Antwerpen

" 05 AUS. 2014

Griffie

ardeiina AnfwPcpen

1

Voor

behoud aan hr Belgisi

Staatsb

155287*

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op aandelen

Zetel : 2650 Edegem, Jachtlaan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt een beslissing van de buitengewone algemene vergadering in datum van 30 juli 2014, bij verslagschrift van zelfde datum van notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem, dat de hierna volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen inzake de statuten van de vennootschap:

Il. Statuten

Tweede besluit

De vergadering beslist om met onmiddellijke ingang vanaf heden mevrouw KUYLEN Yvonne Maria Cornelis, geboren te Berchem op 19 juli 1946, wonende te 2650 Edegem, Jachtlaan 4, eervol te ontslaan als statutair zaakvoerder en de vergadering geeft tevens volledige kwijting aan haar voor alle handelingen die zij heeft verricht in uitoefening van haar functie tot op heden.

Vervolgens benoemd de vergadering tot nieuwe statutaire zaakvoeder met ingang vanaf heden de Commanditaire vennootschap op aandelen "BELGIUM MANAGEMENT GROUP", of ook afgekort "B.M.G,", met zetel te 2650 Edegem, Jachtlaan 4, RPR Antwerpen 0461,110.977, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw KUYLEN Yvonne, voormeld.

Derhalve wordt artikel 14 van de statuten vervangen door volgende tekst :

"Artikel 14. Samenstelling bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten die in de vennootschapsakte bij wijze van statutaire bepaling als zaakvoerder zijn aangewezen.

Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder. In uitvoering van wat voorafgaat is nagemelde gecommanditeerde vennoot aangesteld als zaakvoerder : de Commanditaire vennootschap op aandelen "BELGIUM MANAGEMENT GROUP", of ook afgekort "B.M.G; , met zetel te 2650 Edegem, Jachtlaan 4, RPR Antwerpen 0461110.977, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw KUYLEN Yvonne Maria Cornelis, geboren te Berchem op 19 juli 1946, wonende te 2650 Edegem, Jachtlaan 4

De zaakvoerder vervult haar opdracht voor de duur van de vennootschap. Zij kan te allen tijde ontslag nemen.

De onbekwaamverklaring, het ontslag of overlijden van een zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

Zijn er meerdere zaakvoerders in functie op het ogenblik van het ontslag, dan wordt de vennootschap verdergezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerder(s),

Betreft het ontslag, overlijden of onbekwaamverklaring van de enige zaakvoerder, dan wordt deze van: rechtswege opgevolgd door een persoon dewelke aangeduid zal worden door de algemene vergadering der: vennoten die dient te volgen binnen de maand na het overlijden. Deze vergadering zal slechts kunnen besluiten: volgens de regels zoals voorzien voor statutenwijzigingen.

De opdracht van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 33 van het Wetboek van vennootschappen op grond van wettige redenen,

De betrokken zaakvoerder blijft zijn functie vervullen tot dat de rechter de afzetting zal hebben uitgesproken. Bij het definitief worden van herroeping van de opdracht van de enige zaakvoerder wordt op dezelfde wijze gehandeld als hiervoor is uiteengezet met betrekking tot het ontslag van een zaakvoerder."

Derde besluit

De vergadering beslist de artikelen 8, 9, 29 en 30 integraal te vervangen door respectievelijk de volgende tekst

-"Artikel 8.: Aard van de effecten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :"Naam en handtekening.

7 Alle aandelen zijn thans op naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge De aandelen kunnen op naam of gedematerialiseerd zijn, naar gelang de keuze van de aandeelhouder, Zij zijn ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap,

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de blote eigenaar en de vruchtgebruiker afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

Iedere aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen, Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief.

De zaakvoerder of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebreke aan vermelding van de een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt,

ledere aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap.

De zaakvoerder of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen,"

`Artikel 9.e Overdracht van effecten

Elke overdracht van aandelen op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het aan-deelhoudersregister, gedag- en genaamtekend door de over-drager en de overnemer of door hun lasthebber, of op elke andere manier die door de wet wordt toegestaan.

-"Artikel 29.: Oproeping - Vorm

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants, certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm wie met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) worden de oproepingen tot de algemene en buitengewone vergadering vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de een opgave van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering, en een afschrift

van de stukken die krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld. De oproepingen worden geacht gegeven te zijn zodra ze verstuurd zijn,

De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle aandeelhouders aanwezig zijn op de algemene vergadering."

-"Artikel 30.: Depotclausule

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden moeten :

-de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te ne-'men bij aangetekende brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

-de houders van gedematerialiseerde aandelen of hun vertegenwoordigers, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, op de zetel van de vennootschap een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeninginstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien ze niet is vermeld in de oproeping tot de vergadering,"

Vierde besluit

De vergadering beslist artikel 31 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst

"Artikel 31., Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een las-+thebber. Niemand mag een vennoot bij de algemene vergadering als lasthebber vertegenwoordigen die zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

De zaakvoerders kunnen de tekst van de volmacht vast-stellen, en eisen dat deze ten laatste drie vrije

dagen voor de algemene vergadering op de door de zaakvoerders aangeduide plaats worden neergelegd." Vijfde besluit

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering beslist om doorheen heel de statuten overal waar het woord "vennootschappenwet" staat, dit te vervangen door het woord "Wetboek van Vennootschappen",

Zesde besluit

De vergadering beslist om een nieuw artikel 49 onderaan de statuten toe te voegen als volgt

"Artikel 49.: Toepasselijkheid van het Wetboek van Vennootschappen

Partijen willen het Wetboek van Vennootschappen volledig eerbiedigen. Bijgevolg worden de bepalingen van deze wet waarvan niet geldig is afgeweken, geacht in deze akte te zijn ingeschreven en worden de clausules die strijdig zijn met dwingende bepalingen uit deze wet geacht niet te zijn geschreven,"

lll. Slot

Zevende besluit

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en verleent alle machten aan de zaakvoerder, met recht van indeplaatsstelling, om de coördinatie van deze statuten goed te keuren.

Volmacht

De vergadering en voor zover van toepassing de zaak-voerder verlenen bij deze bijzondere volmacht aan burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Accounting en Computing", met kantoor te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Damhertenlaan 16, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Mevrouw Nicole Lamberts, met recht van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerlegging en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerder en van deze algemene vergadering, alsook aile formaliteiten te vervullen met betrekking tot inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen bij de Kruis-puntbank voor ondernemingen enlof een ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de Federale overheidsdienst Financiën, met name onder meer de Belasting over de Toegevoegde Waarde administratie, de Administratie der Directe Belastingen, de rijksdienst voor sociale zekerheid (RSZ)en aile andere administraties zoals een Sociaal Verzekeringsfonds, een sociaal secretariaat.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-gecoördineerde statuten.

Notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

07/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iVeBr[,jebed glffis van de

Rechtbank van Keeavetd Antwerpen

op q ci JUL 2013

rnOrSilil~ffsr,

*131236 3*

be

a

Bi Sta

I1111

Ondernemingsnr : 0404.558.096

Benaming

(voluit) : INTRAMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Bosmanslei 11 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de beslissing van de zaakvoerder, gehouden op 01 juli 2013 op de maatschappelijke

zetel, blijkt het volgende:

Op basis van de bevoegdheden mij toegekend krachtens de statuten, beslis ik de zetel van

de vennootschap over te plaatsen naar de Jachtlaan 4 te 2650 Edegem, met ingang vanaf 01 juli 2013.

Yvonne Kuylen

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 27.02.2013 13048-0098-012
16/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 08.12.2011, NGL 05.01.2012 12004-0249-012
04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.12.2010, NGL 01.03.2011 11049-0206-013
02/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.01.2010, NGL 23.02.2010 10052-0334-012
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.12.2008, NGL 27.01.2009 09026-0364-013
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 11.12.2007, NGL 29.01.2008 08033-0219-014
07/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 13.06.2006, NGL 31.07.2006 06559-0107-014
10/02/2006 : AN055330
10/10/2005 : AN055330
09/08/2004 : AN055330
26/08/2003 : AN055330
17/10/2002 : AN055330
23/08/2002 : AN055330
26/04/2002 : AN055330
09/11/2001 : AN055330
27/10/2000 : AN055330
10/08/1999 : AN055330
14/02/1997 : AN55330
27/10/1995 : AN55330
14/09/1989 : AN55330
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 27.02.2016 16055-0073-012
01/01/1986 : AN55330

Coordonnées
INTRAMO

Adresse
JACHTLAAN 4 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande