INVALE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INVALE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 540.994.437

Publication

20/02/2014
ÿþ Med Weyl 11.1

,t := In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ileargelegd for griffie ~y5n ~~,F CcAfbank van ffoQphartrrel le A~~ ~crpoit, op

1 i FE8, 2014

Griffie

1 I 11W 4692

Ondernemingsnr : 0540.994.437

Benaming

(voluit) : INVALE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2970 's Gravenvezel, Galgenstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp akte ontslag en benoeming bestuurders, benoeming voorzitter Raad van Bestuur, herbenoeming gedelegeerd-bestuurder.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 24/01/2014 blijkt dat de vergadering heeft kennis genomen van het ontslag als bestuurder van de gewone commanditaire vennootschap OMN1VALE, met zetel te 2930 Brasschaat, Ter Borcht 36, met als vaste vertegenwoordiger Herman Vandersypen, wonende te 2930 Brasschaat, Ter Borcht 36, en dit met ingang vanaf heden, d.d. 2410112014.

De vergadering beslist om te benoemen als bijkomende bestuurders met ingang vanaf heden 24/01/2014,

en dit voor een hernieuwbare termijn eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019:

- de heer Herman Vandersypen, voornoemd;

- de heer Wouter Vandersypen, wonende te 1040 Etterbeek, Jachtlaan 196.

Het mandaat van de heer Herman Vandersypen en de heer Wouter Vandersypen zal onbezoldigd worden

uitgeoefend.

Uit de notulen van de daaropvolgende vergadering van de Raad van Bestuur d.d. 24/01/2014 wordt beslist dat de heer Herman Vandersypen werd benoemd als voorzitter van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur beslist om de BVBA VENAT1O, met zetel te 2970 's Gravenwezel, Galgenstraat 5, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bart Deckers, wonende te 2970 's Gravenwezel, Galgenstraat 5 te herbenoemen als gedelegeerd-bestuurder, met ingang vanaf heden, d.d. 24/01/2014 en dit voor een hernieuwbare termijn eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar, rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder.

Gedaan te 's Gravenwezel, op 24/0112014.

Getekend:

BVE3A VENATIO, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Bart Deckers

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/10/2013
ÿþ21/10/2013 12:07 VAN: StefanVanTricht AAN: 032578442 PAGINA. 003 or 003

Ait4 We,á 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Stefan VAN TRICHT, notaris met standplaats te Schoten, Paalstraat 110 op 16(10/2013, DAT: er een naamloze vennootschap werd opgericht als volgt:

Vennoten:

1. Gewone commanditaire vennootschap OMNIVALE, met zetel te 2930 Brasschaat, Ter Borcht 38, ingeschreven in het Rechtspersonenreglster te Antwerpen onder nummer 807.508.766,

alhier vertegenwoordigd door VANDERSYPEN Herman Albert Kristiaan, wonende te 2930 Brasschaat, Ter Borcht 38.

2, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VENATIO, met zetel te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Galgenstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder numer 538.570.625.

Alhier vertegenwoordigd door DECKERS Bart Maria Hilde Jozef, wonende te 2970 's Gravenwezel (Schilde), Galgenstraat 6.

Naam: INVALE - Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 2970 's Gravenwezel (Schilde), Galgenstraat 5

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland:

Het verwerven van participaties in gelijk welke bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het in portefeuille houden en verkopen van deze participaties, het uitoefenen van de lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen dle de vennootschap in portefeuille houdt, het stimuleren van de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen art beheren van een roerend en onroerend patrimonium, alle ver-richtingen niet betrekking tot roerende en onroerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van onroerende goederen, aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere -bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doei te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven alle daden van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard steilen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van Inbreng, samensmelting, Inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, dle een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of dte nuttig zin voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschag-

,.p 1ijkeineJ,.

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en).

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111iii11ui ai

Neergelegd ter griffie van de Reel van Koophandel te Antwerpen, op

21 OKT. 2013

Griffie

R

IN

Ondernemitigstrr : D -kQ . \.. 1

Benaming

(voluit) : INVAL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2970 's Gravenwezel (Schilde), Galgenstraat 5

(volledig adres)

Ondejvuerp akte : OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Kapitaal:Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierentwintig miljoen euro (24.000,000,00 EUR), vertegenwoordigd door vierentwintig duizend (24.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een gelijk gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen en die als volgt worden onderverdeeld in klassen:

- 23.800 klasse A Aandelen, genummerd van 1 tot 23.800;

- 200 klasse B Aandelen, genummerd van 23.801 tot 24.000;

In geval van uitgifte van nieuwe aandelen door de vennootschap zullen de nieuw uitgegeven aandelen worden gekwalificeerd, ofwel als behorend tot een bestaande klasse (voor zover de kapitaalsverhoging enkel wordt onderschreven door bestaande aandeelhouders), ofwel als behorend tot een nieuwe klasse van aandelen.

In geval van een overdracht van aandelen zullen de overgedragen aandelen worden geherkwalificeerd als beho-rend tot de klasse van aandelen die de ontvanger reeds in zijn bezit heeft. Indien de ontvanger nog geen aandelen in zijn bezit heeft, blijven de aandelen behoren tot de klasse van aandelen van de overlater.

Duur; De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie (3) leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering als volgt:

- één bestuurder wordt gekozen op voordracht van de houders van de meerderheid van de categorie A-aandelen;

één bestuurder wordt gekozen op voordracht van de houders van de meerderheid van de categorie Baandelen

- de andere bestuurder(s) word(t)(en) gekozen op voordracht van de meerderheid van de houders van aile categorieën aandelen samen

Indien er slechts twee aandeelhouders zijn kan de raad van bestuur evenwel slechts samengesteld zijn uit twee le-den.

De termijn van het mandaat van de bestuurders beloopt zes (6) jaar, Ze zijn herkiesbaar.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

De raad van bestuur benoemt in haar midden een voorzitter en deze voorzitter kan één of meer ondervoorzitters aanstellen,

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder.

Hij dient geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het kalenderjaar. Ten uitzonderlijken titel zal het eerste boekjaar aanvangen op ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien,

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden op de tweede zaterdag van de maand mei op het uur te bepalen door de raad van bestuur.

Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt, Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt per klasse van aandelen, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens anders luidende wettelijke bepaling worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het Wetboek van vennootschappen of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa, zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

à

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1) het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2) behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling,

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunne gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Benoemingen:

Worden benoemd tot bestuurders van de vennootschap:

- de gewone commanditaire vennootschap OMNIVALE, voornoemd. Dit mandaat wordt aanvaard door de voormelde vennootschap OMNIVALE, alhier vertegenwoordigd door VANDERSYPEN Herman, optredend in hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap daartoe benoemd bij oprichting van de vennootschap.

Voormelde vennootschap (benoemde zaakvoerder) heeft voornoemde VANDERSYPEN Herman bencemd tot vast vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VENAT10, voornoemd

Dit mandaat wordt aanvaard door de voormelde vennootschap VENATIO, alhier vertegenwoordigd door DECKERS Bart, optredend in hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap daartoe benoemd bij oprichting van de vennootschap. Voormelde vennootschap (benoemde zaakvoerder) heeft voornoemde DECKERS Bart benoemd tot vast vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat.

- VANDERSYPEN Lieven Mark Koenraad, wonende te 2612 HL Delft (Nederland), Oostsingel 197,

RAAD VAN BESTUUR

De benoeming van de bestuurders zal, zoals gemeld, mits en ingevolge de neerlegging van de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel, automatisch in werking treden, te rekenen vanaf 16/10/2013

De onder dit voorbehoud benoemde bestuurders hebben na de oprichting een vergadering gehouden van de raad van bestuur met het oog op de benoeming van een voorzitter en een gedelegeerd bestuurder.

De gewone commanditaire vennootschap OMNIVALE, voornoemd, te vertegenwoordiger door haar vaste vertegenwoordiger als gezegd, wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VENATIO, voornoemd, te vertegenwoordigen door haar vast vertegenwoordiger als gezegd, wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder. Aan de gedelegeerd bestuurder wordt het dagelijks bestuur van de vennootschap opgedragen,

Deze benoeming zal onder dezelfde voorwaarden in werking treden te rekenen vanaf 16/10/2013. De bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal voor derden het voldoende bewijs zijn van de neerlegging van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel en dus van de effectieve benoeming van de bestuurders en dus van de effectieve inwerkingtreding van de functie, zoals hiervoor besloten.

Voor Ontledend Uittreksel,

afgeleverd vôôr registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd

afschrift van de oprichtingsakte

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INVALE

Adresse
GALGENSTRAAT 5 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande