INVENTIVE EXPERIENCES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVENTIVE EXPERIENCES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.913.840

Publication

21/05/2014
ÿþMod POF 11.1

U

I M.M

rfj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rnelltbenlc. von I(cepherodkd

Antwerpen

12 MEI 2014

afdeling_Antwerpen

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I I 1 03704*

II

0834.99 3.840

INVENTIVE EXPERIENCES

Ondememingsnr Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 49, 2640 Mortsel, België

(volledig adres)

OnderwerD(en) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder

Tekst

Verslag algemene vergadering de dato 23/12/2013

Wordt ontslagen als zaakvoerder per 23/12/2013, CEULEMANS Wendy, Puihoek 38, 2180 Antwerpen-Ekeren.

Voor eensluidend,

BOSIERS Jean

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 21.06.2013 13202-0362-009
10/09/2012
ÿþModf'f1r !i t

=r... f_rtf I` r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- - - - - ~

,d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst :

0834.913.840

INVENTIVE EXPERIENCES

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Wapenstraat 1, 2000 Antwerpen, België

I~IRWIIM~IAIIIA~RI~VVIVN

" izisa3as"

rielnislogn t a, lins von de Rode», van 1CocphQndd ta Ár11rerpea, op

3 0 AUG, 2012

Griffie

Verslag van de zaakvoerders de dato 01/08/2012:

Vanaf heden wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar:

Molenstraat 49, 2640 Mortsel

Voor eensluidend,

Bosiers Jean

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persó(à)n(én)

bevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2011
ÿþ" 11053364"

Mod 2,0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

itreuirgeregd ros grrtfid van de R®thtboog

ertA L:./+r~n~.- - J.r ~ ~r.F1/a1i t^~ cp

~L . . ~~ ~.,. ~ r. .Y

Z 9 PlU 2011

Griffie

Ondememingsnr : Benaming (9./n vç/c,

(voluit) : INVENTIVE EXPERIENCES

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Wapenstraat 1

Onderwerp akte : Oprichting

TUit een akte verleden voor Paul Lingier, notaris te Aalst, op 25 maart 2011 blijkt onder meer het volgende : 1) Eventvision International besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1050 Elsene, Louisalaan 65. BTW nr BE 0440.024.662 RPR Brussel; 2) Mevrouw Ceulemans Wendy wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Puihoek 38; en 3) de heer Bosiers Jean Joseph Patrick Marie, wonende te 2640 Mortsel, Molenstraat 49 .hebben een vennootschap opgericht met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "INVENTIVE EXPERIENCES".

Zetel: 2000 Antwerpen, Wapenstraat 1.

Duur: onbeperkt.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-het beheren van bedrijven door uitoefening van bestuurs-mandaten in vennootschappen;

-het advies met betrekking tot creatie, productie, uitvoering en verkoop van entertainmentprojecten:

televisieprogramma's, evenementen en andere projecten; - het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op fiscaal, boekhoudkundig, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen; - het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van aile aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica; - het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen; - het uitsluitend voor eigen rekening verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande; - het optreden als bemiddelaar en commissionair in de handel en bij het vervoer; - import, export en handel van alle consumptiegoederen, halffabrikaten en grondstoffen; - het verkopen aan de hand van brochures en catalogi van door reisorganisatoren georganiseerde reizen, alsook het voorzien van onderdak en vervoer voor reizigers en toeristen; - verschaffen van informatie en advies over reizen; - organiseren van reizen en excursies van kortere duur, regelen van 'reizen op maat', onderdak en vervoer van reizigers en toeristen; - verkoop aan de hand van brochures en catalogi van door touroperators georganiseerde reizen. De vennootschap mag haar activiteit zowel in het binnen- als in het buitenland uitoefenen, in gelijk welke plaats in het binnen- of buitenland, filialen, bijhuizen, burelen, exploitatiezetels, administratieve zetels, verkoopburelen, agentschappen of hoe dan ook genoemd, oprichten; de uit te baten instellingen in huur nemen, aankopen, onderverhuren, voortverhuren, zelf exploiteren of laten exploiteren door derden; aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zouden kunnen zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken van haar maatschappelijk doel; zowel in het binnen- als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten waaronder koop en verkoop, huur en verhuur en de commissiehandel, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel dat zij nastreeft. De vennootschap mag zich tevens borg stellen, aval verlenen of haar goederen in hypotheek geven of andere waarborgen toestaan, zelfs gebeurlijke zakelijke panden. Zij mag eveneens obligatieleningen uitgeven. Zij kan ook de functies van vereffenaar, bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen uitoefenen. Deze opsomming is slechts aanwijzend en niet beperkend.

Kapitaal : Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduziend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één /duizend achthonderdzestigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving - vol storting - vergoeding;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

J

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Er werd op het kapitaal ingeschreven bij middel van inbreng in geld als volgt : * door Eventvision International besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, voor negenduizend direhonderd euro (9.300,00 EUR) waarvoor haar negenhonderddertig aandelen werden toegekend; * door mevrouw Ceulemans Wendy, voornoemd, voor vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650,00 EUR) waarvoor haar vierhonderd vijfenzestig aandelen werden toegekend; door de heer Bosiers Jean, voornoemd, voor vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650,00 EUR) waarvoor hem vierhonderd vijfenzestig aandelen werden toegekend;

Het kapitaal werd volgestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro bij middel van geld .

Winstverdeling - reserves: De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen. Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd. Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel driehonderd twintig van het Wetboek van Vennootschappen.

Bestuur - vertegenwoordiging - benoeming:

Intern bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, die natuurlijke personen of rechtspersonen mogen zijn. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Vertegenwoordiging: Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

Benoeming: Het aantal zaakvoerders werd bepaald op twee. Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur : 1) mevrouw Ceulemans Wendy; en 2) de heer Bosiers Jean, beiden voornoemd.

Toezicht: er werd geen commissaris benoemd.

Boekjaar. Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaaroopt uitzonderlijk vanaf de oprichting tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand mei van elk kalenderjaar op de maatschappelijke zetel, om negentien uur dertig; indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op de tweede dinsdag van de maand mei 2013, om 19.30 uur

Toelating tot de algemene vergadering - uitoefening stemrecht: Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. De volmachten moeten schriftelijk gegeven worden, ofwel per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijke stuk aan de zijde van de volmachtdrager. Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kunnen de zaakvoerder of het college van zaakvoerders de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen, behoudens de toepassing van artikel tweehonderd zevenendertig van het Wetboek van Vennootschappen bij overlijden van de enige vennoot. Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen of effecten zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend. Nochtans zal het stemrecht in algemene vergadering, die moet besluiten over verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgeoefend worden door de bloot eigenaar. Bij overgang wegens overlijden zijn de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot ertoe gehouden binnen één maand na overlijden aan de zaakvoerder nauwkeurig op te geven hoe de nalatenschap is vererfd en eventueel degene onder hen aanduiden die hen als gemeenschappelijk lasthebber zal vertegenwoordigen. De erfgenamen en legatarissen, die geen vennoten van rechtswege worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toelating van de vennoten te vragen binnen de vijf maanden na het overlijden bij aangetekend schrijven gericht aan de vennoten. Binnen de drie maanden nà toezending van deze brief moeten de vennoten bij aangetekende brief hun beslissing laten kennen. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend. De zaakvoerder(s) kunnen eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de zaakvoerder(s) schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Voor analytisch uittreksel.

Paul Lingier, notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte van 25 maart 2011



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 30.07.2015 15367-0471-009

Coordonnées
INVENTIVE EXPERIENCES

Adresse
MOLENSTRAAT 49 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande