INVESTLO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INVESTLO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.694.808

Publication

06/12/2013
ÿþV~

behi aai Belt

Staa

mod 11.1

Luik B ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!º%>~esrgalagd Ier griffie van de Rechtbank van Koophanûel te Antwem, op

2. 6 NOV. 2013

Griffiº%

Op de laatste blz. van Lei ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : BE0445.694.808

Benaming (voluit) ; InVestlo

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leopoldslei 29 bus 2

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :Ontbinding - Benoeming vereffenaar

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 7 mei 2013 blijkt dat de algemene;; vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Ontbinding

De algemene vergadering heeft besloten om de vennootschap met ingang van heden te ontbinden.

Kennisname van het ontslag van de bestuurders

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het feit dat, ingevolge de beslissing tot ontbinding die:: voorafgaat, alle zeven bestuurders, de weten de heren Jan, Stefan, Ward en Kurt Moereels en de dames Veerle, Inge en Elke Moereels, van rechtswege ontslagnemend zijn.

Benoeming vereffenaar en vaststelling bevoegdheden

De algemene vergadering heeft benoemd tot vereffenaar : de heer Jan Magda Jozef Leo MOEREELS,: wonende te 2930 Brasschaat, Elshoutbaan 23. Het mandaat van de vereffenaar eindigt bij de afsluiting van de,; vereffening, onverminderd het recht van de vennootschap om de vereffenaar op elk ogenblik te ontslaan. De vereffenaar kan ten alle tijde ontslag nemen mits inachtneming van een opzegtermijn van één maand, en onder:, de verplichting om zijn door de algemene vergadering aangeduide opvolgers volledig en correct te informeren; met betrekking tot de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

De vereffenaar is bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de vereffening van de vennootschap, onder voorbehoud van machtiging door de algemene vergadering voor de handelingen bedoeld:; in de artikelen 187 en 190, § 2 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Voorbehoud van bevestiging

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen moet de benoeming van de rechtbank,; worden bevestigd door de rechtbank van koophandel. De benoeming van de vereffenaar geschiedt dan ook onder voorbehoud van bevestiging door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen : de BVBA BMV  Steyaert met;, zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Uitspanningstraat 2-4, vertegenwoordigd door de heer Bart Steyaert of één;, van haar aangesteld, wordt gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van' indeplaatsstelling om de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen aan te: passen in functie van de besluiten vastgesteld in deze akte, in voorkomend geval na aanpassing van de', bestaande inschrijving, alsook om deze inschrijving te schrappen na afsluiting van de vereffening, en om in dit, verband alle verklaringen af te leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor: rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de; bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover;, vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 29 oktober 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen

o Volledig afschrift

o Afschrift van het vonnis van de rechtbank van koophandel te Antwerpen de dato 17 oktober 2013 houdende homologatie van de benoeming van de heer Jan Moereels in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de N.V. Investlo.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013
ÿþ r-

Al>



mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III I VIIIIIIIIIIR

*13162980*

be

a

Bi

st~

d i

,looreelogd ter i.,Friffio von do Roc;ltbantr áfq3p,tt?Cdel tc ,á:t3r -oi'pe.e, op

Griffie 2.6 LI/. 213

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : BE0445.694.808 Benaming (voluit) : IrweStlo IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leopoldslei 29 bus 2

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :+ Ontslag

De heer Jan MOEREELS, wonende te 2930 Brasschaat, Elshoutbaan 23, benoemd als vereffenaar bij besluit; van de algemene vergadering de dato 7 mei 2013, heeft vastgesteld dat volgende punten inzake benoemingen en ontslagen nog moeten worden gepubliceerd en/of aangevuld in de KBO :

het bestuursmandaat van de naamloze vennootschap MOMEDAP met zetel te 2000 Antwerpen, Italiëlie 235, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0425.573.048 RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Maria VAN LOOY, welke vennootschap werd benoemd in de oprichtingsakte de dato 12 november 1991 voor een termijn van zes jaar eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 1997, werd nooit verlengd en is dus van rechtswege geëindigd op de jaarvergadering van 10 juni 1997;

- door het overlijden van de heer Hendrik MOEREELS op 18 april 2003 is een einde gekomen aan a1 zijn mandaten in 1NVESTLO. De beëindiging van zijn mandaat als bestuurder werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2003-05-2710059389. Bij deze wordt voor zoveel als nodig bevestigd dat ook zijn mandaat als afgevaardigd of gedelegeerd bestuurder met ingang van zijn overlijden een einde heeft genomen.

Opgemaakt te Antwerpen-Ekeren op 29 oktober 2013

`':>~,. 1`~lC~ i' 2L` ~LS

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 16.05.2013 13124-0065-012
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 29.06.2012 12236-0571-012
17/01/2012
ÿþ ;;...._ mod 11.1

"

5 .,[i,a



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



/YS n^w~,~

o 5 mi.. mpriffie

Id N II I IIII I Ilh Illlh

*iaoia3eo*

be a

Bc

sta

11

Ondernemingsnr : 0445.694.808

Benaming (voluit) : Investio

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leopoldslei 29 bus 2

2930 Brasschaat

Onderwerp akte : Omzetting toonderaandelen in naamaandelen - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 29 december 2011 blijkt dat de;i algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

Omzetting toonderaandelen in naamaandelen - statutenwitziging

De vergadering heeft besloten om de aandelen, die thans aan toonder luiden, met onmiddellijke ingang om te: zetten in aandelen op naam, en om artikel 10 van de statuten aan te passen.

i! De algemene vergadering heeft voorts besloten om de laatste zin van artikel 20bis van de statuten ("De effecten; of obligaties aan toonder worden rechtsgeldig ondertekend door de gedelegeerd bestuurder of twee: bestuurders, zij het dat die handtekeningen kunnen vervangen worden door stempels. ") integraal te schrappen. De algemene vergadering heeft tenslotte beslote om de huidige tekst van artikel 25 van de statuten inzake de;? toelatingsvoorwaarden integraal te schrappen en te vervangen door de volgende tekst :

"Houders van aandelen op naam worden lot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun;;

i' naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De raad van bestuur kan evenwel in de oproeping bepalen dat houders van aandelen op naam enkel tot de vergadering worden;: toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben

:: meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

'; De houders van obligaties, warrants of certificaten die ,net medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. "

Machtigingen en volmachten

Met het oog op de uitvoering van de in deze akte genomen beslissingen : wordt de instrumenterende notaris!. ; gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coordineren en een afschrift daarvan te ondertekenen envi neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 3 januari 2012. Billage : volledig afschrift + gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2011
ÿþ _IL [ rl,, 2?..' Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

B

st;

*11116309*

Neergelegd ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

15 MLF 11

op

De Griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0445.694.808

Benaming

(voluit) : INVESTLO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leopoldslei 29 bus 2 te 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - Statutenwijziging - Ontslag bestuurder

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 13 juli 2011 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

Kapitaalvermindering

De vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van een miljoen zevenhonderd zesenzeventig euro nul cent (¬ 1.000.776,00), om het te brengen van een miljoen zeshonderd eenentwintigduizend negenhonderd eenennegentig euro vijfenveertig cent (¬ 1.621.991,45) op zeshonderd eenentwintigduizend tweehonderd vijftien euro vijfenveertig cent (¬ 621.215,45), door terugbetaling in speciën.

De kapitaalvermindering zal worden gerealiseerd door een gedeeltelijke terugbetaling van alle duizend: negenhonderd tweeëndertig (1932) aandelen, wat overeenstemt met de terugbetaling van vijfhonderd achttien: euro nul cent (¬ 518,00) per aandeel. De terugbetaling zal geschieden tegen overhandiging van coupon: nummer drie (3), aan te bieden op de zetel van de vennootschap ten vroegste na het verstrijken van een termijn van twee (2) maanden te rekenen vanaf de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van het besluit houdende kapitaalvermindering. De algemene vergadering besluit uitdrukkelijk dat de uitbetaling van het dividend van vijfhonderd achttien euro nul cent (¬ 518,00) gebeurt in twee schijven, te weten een eerste schijf; van vierhonderd vijfenzestig euro nul cent (¬ 465,00) binnen een termijn van tien (10) kalenderdagen te rekenen vanaf de overhandiging van coupon 3 en het saldo van drieënvijftig euro nul cent (¬ 53,00) ten vroegste na tien; (10) en uiterlijk binnen twintig (10) kalenderdagen na de eerste schijf.

Als gevolg van deze gedeeltelijke terugbetaling wordt de fractiewaarde van alle aandelen verminderd van: (afgerond) achthonderd negenendertig euro vierenvijftig cent (¬ 839,54) tot (afgerond) driehonderd eenentwintig; euro vierenvijftig cent (¬ 321,54).

Statutenwijziging

De algemene vergadering heeft besloten om artikel 24 van de statuten in zijn geheel te vervangen door dei volgende tekst :

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zeshonderd eenentwintigduizend tweehonderd vijftien euro vijfenveertig cent (¬ 621.215,45), en wordt vertegenwoordigd door duizend negenhonderd tweeëndertig (1.932) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Aan alle aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Bekrachtiging ontslag bestuurder

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat mevrouw Maria Hendrika Augusta Elisabeth Josepha VAN. LOOY, wonende te 2930 Brasschaat, Leopoldslei 29 bus 2, ter gelegenheid van de vergadering van de raad; van bestuur van zesentwintig oktober tweeduizend en negen ontslag heeft genomen als gedelegeerd: bestuurder én als bestuurder. Ingevolge een vergetelheid werd in de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch; Staatsblad onder nummer 2009-11-16 ! 0160689 enkel haar ontslag als gedelegeerd bestuurder en niet als bestuurder vermeld. Bij deze neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van mevrouw Maria Van; Looy als bestuurder van de vennootschap, dit met ingang van zesentwintig oktober tweeduizend en negen.

Machtigingen en volmachten

Met het oog op de uitvoering van de in deze akte genomen beslissingen :

a)wordt de raad van bestuur gemachtigd om alle praktische schikkingen te treffen met het oog op de', terugbetaling van de aandeelhouders en de eventuele aanpassing van het aantal en de nominale of fractiewaarde van de uitstaande aandelen;

b)wordt mevrouw Sandra VAN DE VELDE, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Planetariumlaan 20: gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving: van de vennootschap in het rechtspersonenregister aan te passen aan de beslissingen vastgesteld in deze;

akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

c)wordt de instrumenterende notaris gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 14 juli 2011. Bijlage : volledig afschrift + gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 20.07.2011 11319-0377-012
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 30.07.2010 10382-0419-012
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 30.07.2009 09522-0047-013
22/04/2009 : AN286873
08/07/2008 : AN286873
30/07/2007 : AN286873
22/06/2007 : AN286873
23/03/2006 : AN286873
09/01/2006 : AN286873
04/07/2005 : AN286873
06/07/2004 : AN286873
11/08/2003 : AN286873
27/05/2003 : AN286873
08/05/2003 : AN286873
24/08/2002 : AN286873
15/07/2000 : AN286873
01/07/1999 : AN286873

Coordonnées
INVESTLO

Adresse
LEOPOLDSLEI 29, BUS 2 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande