INVESTRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVESTRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.860.983

Publication

20/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305999*

Neergelegd

16-11-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0500860983

Benaming (voluit): INVESTRO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Marialei 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 16 november 2012, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

1. De heer STROLI Israel, geboren te Antwerpen op 24 januari 1980, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw FLINTENSHTAYN Bluma Reizel, geboren te JERUZALEM (Israël) op 26 augustus 1978, samen wonende te 2018 Antwerpen, Marialei 3.

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid met de naam  INVESTRO .

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Marialei 3.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland het kopen ,verkopen, beheren, huren, verhuren, in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, herstellen of onderhouden, van alle onroerende goederen, het outilleren, of de uitrusting hiervan. Zij heeft eveneens tot doel het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik.

- De vennootschap kan zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten of geldleningen toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, zo zij daar belang bij heeft,zowel van als aan vennootschappen als aan of van privé-personen.

- De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, deelneming bij activiteiten of samenwerking met andere vennootschappenkan gescheiden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of op welke wijze dan ook.

- Handel in vastgoed, bouwpromotie, renovatie, tussenpersoon, bemiddeling, beheer, verhuur van onroerende goederen.

- De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals onder meer de promotie, de realisatie, de verkoop en de commercialisatie van projecten, dit alles in de ruimste zin van het woord. Onder projectontwikkeling wordt onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw voltooiingwerken door onderaannemers.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle transacties en verrichtingen van welke aard ook en in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

- Lenen en ontlenen van liquide middelen of onroerende goederen in pand geven.

- De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook.

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor derde op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten, in commissie, of als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, die van aard zouden zijn om de verwezenlijking van het doel of de uitbreiding ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag hiertoe alle nodige promotiehandelingen stellen om reclame te maken om de onroerende goederen te kunnen verkopen.

De vennootschap mag alle diensten die verband houden met het verlenen van bijstand inzake management en marketing aan ondernemingen; het waarnemen van bestuur- en beheeropdrachten en optreden als vereffenaar uitvoeren.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ZESENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 26.000,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Op alle kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door STROLI Israel, voornoemd, ten belope van negentig (90) aandelen, voor een bedrag van drieëntwintigduizend vierhonderd euro (¬ 23.400,00);

- door FLINTENSHTAYN Bluma, voornoemd, ten belope van tien (10) aandelen, voor een bedrag van tweeduizend zeshonderd euro (¬ 2.600,00).

Het gehele kapitaal is geplaatst en is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

#Indien er meerdere vennoten zijn, worden de aandelen van een vennoot overgedragen onder de levenden of wegens overlijden overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen.

Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Luik B - Vervolg

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De oprichters stellen aan tot niet-statutair zaakvoerders:

1) de heer STROLI Israel, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

2) mevrouw FLINTENSHTAYN Bluma, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

Het mandaat is onbezoldigd.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste dinsdag van de maand juni om 11.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op dinsdag 24 juni 2014.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan 1) mevrouw DE WIT Soaraya, bediende, per adres de naamloze vennootschap PANIS te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 40 bus 2 en 2) mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres de naamloze vennootschap PANIS te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 40 bus 2, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

voor ontledend uittreksel.

(get.) Dick Van Laere, notaris.

tegelijk neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
INVESTRO

Adresse
MARIALEI 3 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande