INVHESTIA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INVHESTIA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 840.921.011

Publication

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 15.07.2013 13306-0196-011
19/06/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIU





Neergelegd ter griffie van do Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

10 JUNI 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Ondernemingsnr : 0840.921 A11



Benaming (voluit) : Invhestia

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Maria-Theresialei 7 bus 401

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :ONTBINDING-SLUITING VEREFFENING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 05 juni 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "InVhestia", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Maria-Theresialei 7 bus 401, BTW BE 0840.921.011 RPR Antwerpen onder meer volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering stelt voorafgaandelijk het ontslag van nagenoemde bestuurders vast :

1. Mevrouw MubaIIe Joy (paspoortnummer B0569859), wonende te 2 Maple Court, Galana Road, Kilimani, Nairobi, Kenia sedert éénendertig december tweeduizend en elf;

2. De heer Gugu Stephen Mathu (paspoortnummer Al 173961), wonende te Statehouse Crescent

Road, Kiiru Court-D6, Nairobi, Kenia sedert dertig augustus tweeduizend en twaalf en bevestigt hun ontslag doch hun ontslag als bestuurders van de vennootschap werd niet bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vergadering verleent hen kwijting voor het door hen gevoerde beleid.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen over het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en waarbij gevoegd een staat van activa en passiva, afgesloten op tien mei

tweeduizend dertien.

DERDE BESLISSING.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor eveneens voorzien onder artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; dit verslag werd opgesteld door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half DaghmaeI 11 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor. De vergadering erkent vooraf een exemplaar van beide verslagen te hebben ontvangen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 10 mei 2013, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de Naamloze Vennootschap «INVHESTIA», verklaart ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedr jsrevisorenkantoor «BB&B Bedr~fsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, HalfDaghmael 11 bus 1, dat:

De staat van activa en passiva per 10 mei 2013, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 49.514,10 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 49.514,10 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, dit in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

P j 1 mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar,

In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van wat hiervoor is vermeld

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA «1NVHESTIA» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 22 mei 2013

(getekend)

BB&B Bedrijfsrevisoren Burg. Venn.

BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN

WETTIGHEIDS VERKLARING.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist, met ingang van 05 juni 2013, de vennootschap te ontbinden overeenkomstig artikel 181 en artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen. Overeenkomstig artikel 183 van het Wetboek van vennootschappen wordt de vennootschap geacht enkel voort te bestaan voor haar vereffening.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij gevoegd de vereffeningsrekeningen en de stukken tot staving.

Aan de hand van deze stukken stelt de vergadering vast dat er geen passiva zijn buiten het eigen vermogen , dat er bijgevolg niets te vereffenen valt onder derden en dat alle activa kunnen uitgekeerd worden aan de aandeelhouder.

De vergadering verzaakt uitdrukkelijk aan de termijn van één maand voorzien door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de overblijvende bestuurder, de heer Middernacht Frederik Daniel Nicolas, wonende te 2018 Antwerpen, Maria-Theresialei 7 bus 401, voor de door hem vervulde opdracht en aanvaardt zijn ontslag als bestuurder.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud evenwel van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijfjaar.

De vergadering stelt vast dat de raad van bestuur, ook na de afsluiting van de vereffening, alle formaliteiten dient te vervullen in verband met de fiscale aangiften; zij wordt uitdrukkelijk gemachtigd om de banktegoeden van de vennootschap in ontvangst te nemen te nemen voor rekening van de rechtspersoon-aandeelhouder.

ACHTSTE BESLISSING.

De vergadering verklaart dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard op het adres te 2018 Antwerpen, Maria-Theresialei 7 bus 401,

NEGENDE BESLISSING.

De gelden en waarden die aan de aandeelhouder toekomen en die hem niet kunnen worden afgegeven, zullen gedeponeerd worden bij de Deposito-en Consignatiekas.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

mod 11.1

Volmacht.

Volmacht wordt verleend, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan André Convents en/of Nele Convents en/of AC Serv-KMO Office, 2240 Zandhoven, Langestraat 190, burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de BTW van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag bedrijfsrevisor en verslag raad van bestuur.

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 ni

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

21/03/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

tdod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-teuiSSa

O 2 fedtR. 2012

Griffie

._---- --.-

Ondernemingsnr : 0840921011

Benaming

(voluit) : InVhestia

Rechtsvorm : NV

Zetel : Sint-Michielslaan 47, 1040 Brussel

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 5 maart 2012 werd beslist hetgeen volgt:

- De maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel te verplaatsen naar Maria-Theresialei 7 bus 401 te 2018 Antwerpen,

Frederik Middernacht

Gedelegeerd bestuurder

Voor-

behoudt aan he Belgisc

Staatsbl.



*12059893*

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/11/2011
ÿþmod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t "

® V '1{{{n'1,'~~~,'11 ~L;/Ji

Griffue

III





,;----...---------..__...

.._.__ __.._.

Ondernemingsnr : C(-10 J ,C. 1 o 4.4

fi

ii Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 07 november 2011, dat tussen:

1. De heer MIDDERNACHT Frederik Daniel Nicolas, wonende te 2300 Turnhout, Oranjemolenstraat 6/3;

2. Mevrouw MUBALLE Joy wonende te 2 Maple Court, Galana Road, Kilimani, Nairobi, Kenia;

3. De heer GUGU Stephen Mathu, wonende te Statehouse Crescent Road, Kiiru Court-D6, Nairobi,

Kenia;

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap werd opgericht.

:i Benaming. Haar naam luidt "InVhestia".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1040 Brussel, Sint-Michielslaan 47. De

ii uitbatingszetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Rubensstraat 104. ,,

ü Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf,;

de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte. É;

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

:i - Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in

de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van

administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel

in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, :i

i alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen

aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen; .,

,' - Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of ï andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of

i nog op te richten vennootschappen; i

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen.

Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen.

Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- De productie en transmissie van elektriciteit en andere energiedragers alsook de handel erin.

- Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment; niet-gespecialiseerde groothandel, detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels en detailhandel via postorderbedrijven of via het internet.

Verhuur en lease van andere machines en werktuigen, andere materiële goederen en andere consulentertartikelen.--

Bijlagen bij het Belgisch

Vo( bedot aan Selgi Staat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Benaming : InVhestia

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Michielslaan 47 1040 Brussel

Onderwerp akte :OPRICHTING

nlod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Béigisch Stnntsblâd - 27117Za1I = A iikii dii Mbnitaifliélgé

- Overige uitgeverijen.

- Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van maatschappij- en geesteswetenschappen. Overige vormen van onderwijs.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België of in het buitenland, en voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en verstrekken, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is geheel volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij KBC Bank.

Het kapitaal is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/ duizendste van het kapitaal. Zij worden onderverdeeld in zeshonderd (600) aandelen klasse A en vierhonderd (400) aandelen klasse B.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur of op de eerstvolgende werkdag.

Houders van aandelen op naam moeten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

ledere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit minimaal drie en maximaal negen leden natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Van deze bestuurders dienen er steeds twee/derde verkozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de aandeelhouders van klasse A en één/derde uit de lijst van de kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de aandeelhouders van klasse B. Hiervan kan mits de unanieme goedkeuring van de aandeelhouders van klasse A evenwel afgeweken worden.

Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de

.raad_van.bestuur_en._gedelege.erdbestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief aan de raad van bestuur.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, kunnen de overige bestuurders voorlopig in deze vacature voorzien tot aan de eerstvolgende algemene vergadering. Deze nieuwe bestuurder dient gekozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van dezelfde klasse als deze waartoe de te vervangen bestuurder behoorde.

2. Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter; deze wordt aangeduid onder de bestuurders op voordracht van de aandeelhouders van klasse A.

Indien de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door een andere bestuurder die aangeduid is door zijn collega's, of bij gebrek aan overeenstemming, door de oudste aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De raad van bestuur komt samen op bijeenroeping door de voorzitter of de bestuurder die hem

vervangt, telkens het belang van de vennootschap het vereist, alsook bij verzoek van twee bestuurders.

In principe gebeuren de oproepingen minstens drie (3) dagen voor de vergadering van de raad van bestuur en geschieden geldig door brief, fax, e-mail of elk ander communicatiemiddel waarnaar wordt verwezen in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Deze oproeping bevat de dagorde van de vergadering.

Indien gerechtvaardigd door hoogdringendheid en door het vennootschapsbelang kan van deze oproepingsperiode van drie (3) dagen worden afgezien door unaniem schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De raad van bestuur kan vergaderen middels conference call, videoconferentie of gelijkaardige communicatiemiddelen door middel waarvan alle personen die deelnemen aan de vergadering elkaar kunnen horen.

Elke bestuurder, aanwezig of vertegenwoordigd op de vergadering van de raad van bestuur, wordt geacht geldig te zijn opgeroepen.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping. Bestuurders die niet fysiek aanwezig kunnen zijn op de vergadering, kunnen deelnemen aan de beraadslaging en stemming door middel van communicatiemiddelen zoals telefoon of videoconferentie.

Elke bestuurder kan door middel van een document dat zijn/haar handtekening draagt (met inbegrip van de elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, tweede paragraaf van het Burgerlijk Wetboek), waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of elk ander communicatiemiddel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, een andere bestuurder volmacht geven om hem/haar te vertegenwoordigen op de vergadering van de raad van bestuur en om te stemmen in zijn/haar naam. Iedere bestuurder kan meer dan één bestuurder vertegenwoordigen en kan zoveel stemmen uitbrengen, naast zijn/haar eigen stem, als hij/zij volmachten heeft gekregen.

Wanneer gerechtvaardigd door dringende noodzakelijkheid en door het vennootschapsbelang, kan een beslissing worden aangenomen zonder vergadering, bij unaniem schriftelijk akkoord van alle bestuurders. Deze procedure mag echter niet worden gebruikt voor de goedkeuring van de jaarrekeningen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

Een nieuwe vergadering moet worden samengeroepen wanneer dit quorum niet wordt gehaald. De tweede vergadering kan geldig beraadslagen en beslissen over de zaken die reeds op de agenda stonden van de eerste vergadering, ongeacht het aantal bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd op voorwaarde dat minstens twee leden van de raad van bestuur aanwezig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

zijn. in ieder geval kan de vergadering van de raad van bestuur enkel plaatsvinden wanneer op zijn minst twee bestuurders aanwezig zijn. De raad van bestuur kan enkel geldig beraadslagen over zaken die niet op de agenda staan als alle leden van de raad van bestuur aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering en hiermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven wanneer geen bezwaar is opgetekend in de notulen.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders en in het geval van onthouding door één of meer van hen, door meerderheid van de stemmen uitgebracht door de andere bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd. Bij staking van stemmen heeft de voorzitter doorslaggevende stem.

De volgende beslissingen vereisen echter de goedkeuring van een meerderheid van

uitgebrachte stemmen met inbegrip van de stem van de heer Middernacht Frederik bestuurder:

elke beslissing met betrekking tot enige liquidity event of enige ontbinding of vereffening van

de vennootschap;

elke beslissing met betrekking tot een fusie, vennootschapsherstructurering, of verkoop van

alle of nagenoeg alle activa van de vennootschap;

de verwerving of vervreemding van kapitaalparticipaties in andere vennootschappen;

elke beslissing tot oprichting, creatie, verwerving en/of overdracht van

dochterondernemingen of bijhuizen en/of het verwerven van activa waar na de verwerving

een aanzienlijk deel van de activiteiten van de vennootschap zal op berusten;

het aangaan of afsluiten van enige schuld voor een bedrag dat tienduizend euro (¬

10.000,00) overschrijdt;

elke beslissing tot benoeming, bezoldiging en ontslag van de algemeen directeur en van

enige personen die rechtstreeks rapporteren aan de algemeen directeur;

elke beslissing om een plan tot aanmoediging van de werknemers, consulenten,

bestuurders en/of andere dienstverleners van de vennootschap in te stellen of

aanmoedigingen (voordelen van aile aard) toe te kennen aan dergelijke personen;

elke aanzienlijke wijziging in de activiteit van de vennootschap; en

de goedkeuring van het jaarbudget.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer

adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder klasse A en één bestuurder klasse B, samen handelend of door de gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het

directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden eveneens een gedelegeerd bestuurder, belast met

het dagelijks bestuur van de vennootschap, welke dient verkozen te worden onder de

bestuurders van klasse A.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

Benoeming bestuurders.

Tot bestuurders werden benoemd voor een periode van zes jaar, tot aan de jaarvergadering van het

jaar tweeduizend zeventien:

Voor de aandeelhouder klasse A:

Middernacht Frederik, voormeld sub 1.

Voor de aandeelhouder klasse B:

- Muballe Joy, voormeld sub 2;

- Gugu Stephen, voormeld sub 3.

" die, ieder voor zich, verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Vervolgens hebben de aldus benoemde bestuurders beslist dat de heer Middernacht Frederik wordt

benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, Engelse vertaling van de statuten en volmacht.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
INVHESTIA

Adresse
MARIA-THERESIALEI 7, BUS 401 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande