INVITO DISO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVITO DISO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.587.215

Publication

15/05/2014
ÿþMM Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

II

*14099644*

Vo l'eh° aan Belg Staat

bnk van

intwerpen

0 5 MEI 201k

afdeling Antwerpen

Gfiffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : BE 0456.587.215

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel ; NAPOLEONKAA1 55 - 2060 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 12/03/2014 werd met éénparigheid van de stemmen beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:

Limbastraat 1, 2030 Antwerpen

dit gaat in vanaf 12103/2014

DOMS Raf GRASS! Patrick

Zaakvoerder Zaakvoerder

INVITO DISO

^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/10/2014
ÿþ 1.4Dd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0456.587.215

Benaming

(voluit) : INVITO DISO

(verkort) :

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

17 OKT. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2030 Antwerpen - Limbastraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte: kapitaalverhoging door inbreng in geld - aanpassing van de statuten

Er blijkt uit een akte de dato drie oktober tweeduizend veertien opgesteld door notaris Anne Cartuyvels met standplaats te Antwerpen, eerstdaags te registreren dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Invito Diso" met zetel te 2030 Antwerpen, Limbastraat 1, ondernerningsnummer 0466.587.215 de volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste beslissing  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met HONDERD DUIZEND (100.000,-) EURO, zodat het kapitaal verhoogd zal worden van DR1EHONDERD EENENTWINTIGD1J1ZEND (321.000,-) EURO tot VIERHONDERD EENENTWINTIGDUIZEND (421.000,-) EURO.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng ln geld en dat zij zal gepaard gaan zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen en met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De kapitaalverhoging zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%).

Tweede beslissing Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders/vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Derde beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging

1.Vervolgens hebben aile aanwezige aandeelhouder verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "Invito Diso". Er wordt ingeschreven op de kapitaalsverhoging als volgt:

-de vennootschap "Gradom", voormeld, ten belope van negenennegentigduizend negenhonderd vierentachtig euro zestig cent (99.984,60 euro);

door de heer Grassi Patrick, voormeld, ten belope van zeven euro zeventig cent (7,70);

- door de heer Doms Raf, voormeld, ten belope van zeven euro zeventig cent (7,70);

2.De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging volgestort is ten belope van honderd procent (100%).

3.De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE38 0882 5620 4172 op naam van de vennootschap bij de Belflus bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 3 oktober 2014, dat aan dit proces-verbaal zal gehecht blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vierde beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van HONDERDDUIZEND (100.000,-) EURO daadwerkelijk verwezeniijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op VIERHONDERD EENENTWINTIGDUIZEND (421.000,-) EURO, vertegenwoordigd door 12.944 kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing  Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

" Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd eenentwintigduizend (421.000,-) euro; het is verdeeld in twaalfduizend negenhonderd vierenveertig (12944,-) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Zesde beslissing  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake

Zevende beslissing Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Paul Pauwels, te 2221 Booischot, Broekmansstraat 108A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administra-ttieve formaliteiten te verzekeren

Voor ontledend uittreksel

Anne Cartuyvels , notaris te Antwerpen

Samen hiermee neergelegd afschrift van de notariële akte

Op de laatste blz. van vermelden vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2014
ÿþZetel :2000 Antwerpen, Napoleonkaai 55

(volledig adres)

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - AANPASSING VAN At STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Anne Cartuyvels ter standplaats Antwerpen op 30 december 2013 'Geregistreerd drie bladen een renvooi te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 7 januari 2014 boek 292 blad 90 vak 11 ontvangen vijftig euro.De eerstaanwezend insteeemeetekend) W.Wuytack." dat is samengekomen :

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Invito Diso!f, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 55. Beraadslaging - Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing - Kapitaalverhoging door inbreng in natura

a) Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door Geert Van Goolen, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

- het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

b) aeslissing tot Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met tweehonderd negentigduizend euro (e 290.000,00), te verhogen om het van éénendertigduizend euro (e 31.000,00) op driehonderd éénentwintig duizend euro (e 321.000,00) te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die hij/zij heeft lastens deze vennootschap, en dit ten belope.van tweehonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

11M1.11,,E1

Ondernemingsnr :0456 587 215

Benaming (voluit) :INVITO DISO

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel fe Antwerpen op

FEB. 2014

Griffie

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

negentigduizend euro (¬ 290.000,00).

'Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van elfduizend zeshonderd vierennegentig (11.694) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

c) Verwezenliikin. van de inbrenq

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRADOM" voormeld, vertegenwoordigd zoals hierboven gézegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaart zijn schuldvordering ten belope van tweehonderd negentigduizend euro (£ 290.000,00) in deze Vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

d) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de

kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op driehonderd éénentwintig duizend euro (£ 321.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door twaalfduizend negenhonderd vierenveertig (12.944)

identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde. De

voorzitter stelt vast dat deze aandelen integeraal worden toegekend aan voormelde vennootschap nGradom".

Tweede beslissing - Wijziging van overeenkomstig de genomen besluiten de artikel 5 van de statuten de vergadering om het artikel 5 van

Ingevolge de genomen besluiten beslist de statuten als volgt te wijzigen: vennootschap bedraagt driehonderd het is verdeeld in twaalfduizend aandelen, zonder vermelding van

"Het geplaatste kapitaal van de éénentwintigduizend (321.000,-) euro; negenhonderd vierenveertig (12.944,-) nominale waarde."

Derde beslissing -. Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij de kruispuntbank der ondernemingen .te verrichten.

Vierde beslissing - Volmacht-administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Pauwels Paul, te 2000

Antwerpen, Pourbusstraat 17 bus A.1.3, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP VRIJ PAPIER

TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

DE NOTARIS

ANNE CARTUYVELS

Tegelijk hiermede neergelegd:uitgifte der akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 30.10.2013 13650-0134-016
29/06/2012 : AN314087
19/10/2011 : AN314087
16/11/2010 : AN314087
27/10/2009 : AN314087
24/11/2008 : AN314087
06/11/2007 : AN314087
28/09/2006 : AN314087
29/09/2005 : AN314087
13/12/2004 : AN314087
19/02/2004 : AN314087
06/10/2003 : AN314087
15/10/2002 : AN314087
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 07.10.2015 15643-0250-016
10/11/2000 : AN314087
09/10/1999 : AN314087
16/12/1995 : ANA47227

Coordonnées
INVITO DISO

Adresse
LIMBASTRAAT 1 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande