INXOUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INXOUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.942.164

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 01.10.2013, NGL 05.02.2014 14027-0360-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.10.2014, NGL 15.01.2015 15014-0186-014
08/03/2012
ÿþ mod 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v

beh

aa

Bel

Sta<

II



Neergelegd ter van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 4 fEB, 7O12

Griffie

Ondernemingsnr : 0843.942.164

Benaming (voluit) : inXout

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Huidevettersstraat 46 bus 9 2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting - benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 23 februari 2012, blijkt wat volgt.

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "inXout".

2. De vennoten zijn: a. de heer Reggy PALEMANS, wonende te 2570 Duffel, Netelei 22 bus 6; b. de heer Kristoff GERMANUS, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Fruithoflaan 112 bus 44. .' 3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Huidevettersstraat 46 bus 1.

4, De vennootschap heeft tot doel:

- creatie en uitwerking van ideeën in het algemeen en in het bijzonder in verband met binnen en buitenhuisinrichting in de ruimste zin van het woord;

- adviesbureau voor het aanleggen van tuinen, zwembaden en andere, in hoofd- en/of onderaanneming;

- adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie meer bepaald het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations, verkoopstechnieken, presentaties, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden;

- creatieve activiteiten van industriële en grafische designers, computer/webdesign, interieurdecorateurs, decorateur-etalagisten en meer bepaald het ontwerpen van publicitaire artikelen, textiel en textielpatronen, meubels, decoratieartikelen,; verlichtingsarmaturen en verlichting in het algemeen, showrooms, beursstanden, podia; enz.

ondersteunende activiteiten zoals promotie en organisatie, beeld, verlichtings- en; geluidstechnieken van en voor uitvoerende kunstevenementen;

het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit` onroerende en roerende goederen. De vennootschap mag overgaan tot het aan- en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende en roerende,` goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. Dit alles zowel !!België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

- alle roerende en onroerende renovatie- en decoratiewerken;

het uitbaten en inrichten van één of meerdere hotels, motels, logementshuizen, restaurants, spijshuizen, snack-bars, verbruikerssalons, tea-rooms, milk-bars, cafés, bars, bodega's en taverne's evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet; ;alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar, dancings en discotheken, night-=

çl s,_ fees tal , kortorsl_ a11e_Actsiuiteiten__dewhorecaseçtpr ert _h t_horecal2edrijf_in._dei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nnexes du Moniteur belge

et

u

mod 11.1

Ili:Dagen bij hetitagisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ruimste zin van het woord met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasie-artikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxe-artikelen. Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of deels verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in alle zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan de functie van bestuurder/zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of deels verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard " zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in aile zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde, volledig onderschreven en volstort door de oprichters; ondergetekende notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout verklaart dat dit bedrag van 18.600 euro gestort werd bij KBC Bank.

6. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de oprichtingsakte.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan moeten zij beiden akkoord gaan om geldig te kunnen besluiten voor alle handelingen waarvan de waarde vijftienduizend euro te boven gaat.

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: de heer Palemans en de heer Germanus, beiden voornoemd. Hun opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tot aan een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

8. Bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

9. Het boekjaar loopt van één juli van elk jaar tot dertig juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend dertien.

10. De iaarvergaderinq wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar op één oktober om negentien uur; indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

11. De verrichtingen die v66r de datum van de oprichtingsakte, voor rekening van deze vennootschap in oprichting en in haar naam werden verricht sinds 1 februari 2012, zijn door deze vennootschap bekrachtigd en aanvaard, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zodat deze, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen aanzien te worden als zijnde rechtstreeks door haar verricht.

12. Bijzondere volmacht werd verleend aan

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fisalis" met zetel te Hove, Mechelsesteenweg 123, vertegenwoordigd door mevrouw Vera Van derzypen,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten;

het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten.

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 23 februari 2012.

Op de laatste blz. van Lei B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 21.12.2015, NGL 24.12.2015 15703-0459-015
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 01.10.2016, NGL 30.11.2016 16690-0136-012
24/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
INXOUT

Adresse
HUIDEVETTERSSTRAAT 46, BUS 1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande