ION ASSOCIATES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ION ASSOCIATES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 417.340.421

Publication

29/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I MONITEUR BELG

18 -12L 2014 ISCH S_ AATSB

NEERGELEG .

' D 9.. o#2fte20i4



,

-AN W1ÁR1'~N; áTd: M ECH ÉLr i 'fs-

Ondememingsnr : 0417.340.421

Benaming (voluit) : ION ASSOCIATES

Voor-

Belgisch het

aan het Ij

Belgisch

Staatsblad

UMM







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Generaal De Wittelaan 7 - 2800 Mechelen

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verseden voor ADRIENNE SPAEPEN, notaris te Mechelen op achtentwintig november tweeduizend veertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap ION ASSOCIATES, met zetel te 2800 Mechelen Generaal De Wittefaan 7. Ondememingsnummer 0417.340.421.

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agendapunt doeluitbreiding

Volgens artikel 559 Wetboek van Vennootschappen geeft de raad van bestuur een omstandige verantwoordiging van de doeluitbreiding die zij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op dertig september tweeduizend veertien.

Alle aandeelhouders erkennen dat zij van deze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als voorzien werd in artikel 535 Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering besluit het voorstel van de raad van bestuur te volgen, zodat het doel voortaan luidt zoals gewijzigd in artikel 3 van de statuten:

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft ais doel:

De handel, import en export, alsmede fabricage van elektronische producten, het samenwerken met, het deelnemen in en/of het voeren van de directie over andere ondernemingen, vestigingen of vennootschappen. Het prospecteren, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, van afzetgebieden voor alle soorten goederen. Het opzoeken, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van producenten voor de verdeling van hun producten. Het verlenen van adviezen in verband met de commercialisering van alle soorten goederen, Het opzetten van verkoopseminaries, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden. Het verlenen van adviezen in commerciële aangelegenheden zonder enige beperking. Het ontwikkelen en opzetten van publiciteitscampagnes en dit, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden. De verhuur van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening.

Het uitbaten van een restaurant, tearoom en hotel; interieurontwerpen en  uitvoering; het inrichten van seminaries; de organisatie van feesten en diners buiten huis; traiteurdienst; het huren en verhuren van alle materialen.

Deze formulering is niet limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming actief is, gebruikelijk is of het zou worden.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurders-functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alle commerciële, financiële en industriële verrichtingen zowel betreffende roerende of onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

Tweede agendapunt: ontsiag bestuurders en gedelegeerd bestuurders

De buitengewone algemene vergadering besluit ontslag te verlenen aan de bestuurders en gedelegeerde bestuurder, met name:

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd dc rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - Vervnln

de heer SCHRIJVERS Ferdinand Charles Rachel Cecil, geboren te Mechelen op achtentwintig oktober negen#eenhonderd zevenenveertig, nationaal nummer 47.10.28-023.97, wonende te L-4046 Esch sur Alzette (Luxemburg) Cité J. Brebsom 41 (bestuurder en gedelegeerd bestuurder);

- mevrouw VAN den EYNDE Nancy, geboren te Duffel op dertien maart negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 73.03.13-002.95, wonende te L-4046 Esch sur Alzette (Luxemburg) Cité J. Brebsom 41 (bestuurder en gedelegeerd bestuurder);

- de naamloze vennootschap INFER, met zetel te 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 7, ondernemingsnummer 0426.999.641 ( bestuurder).

Zij bekomen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

Derde agendapunt: benoeming bestuurders, gedelegeerd bestuurder

De bijzondere algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen te benoemen als bestuurders voor een duur van zes (6) jaar

- de heer SCHRIJVERS Ferdinand Charles Rachel Cecil, geboren te Mechelen op achtentwintig oktober negentienhonderd zevenenveertig, nationaal nummer 47.10.28-023.97, wonende te L-4046 Esch sur Alzette (Luxemburg) Cité J. Brebsom 41;

- mevrouw VAN den EYNDE Nancy, geboren te Duffel op dertien maart negentienhonderd drieënzeventlg, nationaal nummer 73.03.13-002.95, wonende te L-4046 Esch sur Alzette (Luxemburg) Cité J. Brebsom 41; - de naamloze vennootschap INFER, met zetel te 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 7, ondememingsnummer 0426.999.641, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw VAN den EYNDE Nancy, geboren te Duffel op dertien maart negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 73.03.13-002.95, wonende te L-4046 Esch sur Alzette (Luxemburg) Cité J. Brebsom 41;

- de naamloze vennootschap MICROTRON, met zetel te 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 7, ondememingsnummer 0426.416.255, met ais vaste vertegenwoordiger mevrouw VAN den EYNDE Nancy, geboren te Duffel op dertien maart negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 73.03.13-002.95, wonende te L-4046 Esch sur Aizette (Luxemburg) Cité J. Brebsom 41;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KUTOGLEN, met zetel te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 131, ondememingsnummer 0892.298.248 met als vaste vertegenwoordiger de heer SCHRIJVERS Ferdinand Charles Rachel Cecil, geboren te Mechelen op achtentwintig oktober negentienhonderd zevenenveertig, nationaal nummer 47.10.28-023.97, wonende te L-4046 Esch sur Alzette (Luxemburg) Cité J. Brebsom 41.

Zij aanvaarden hun mandaat onder bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zij zijn bevoegd de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen als college optredend door de meerderheid van haar leden.

In hun hoedanigheid van leden van de raad bestuur besluiten voomoemde bestuurders te benoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een duur van zes (6) jaar:

- de heer SCHRIJVERS Ferdinand Charles Rachel Cecil, geboren te Mechelen op achtentwintig oktober negentienhonderd zevenenveertig, nationaal nummer 47.10.28-023.97, wonend te L-4046 Esch sur Alzette (Luxemburg) Cité J. Brebsom 51. Hij aanvaardt zijn mandaat onder voormelde bevestiging.

Hij is individueel bevoegd de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen,

VOLMACHT

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan Outcome bvba, 1800 Vilvoorde, Leuvensesteenweg, Kantorenpark Everest 248/D, vertegenwoordigd door Ilse Getteman, Kamelialaan 10, 1150 Brussel, of Patrick De Smet, Populierendreef 5, 1982 Zemst met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-, Directe Belastingen en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Adrienne Spaepen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-verslag van de raad van bestuur

-staat van activa en passiva

-lijst met publicaties

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor

behouden aan het " Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2012
ÿþ7\, if~,e Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblal

1111111111 111111111 111

*12063333*

R

1

NEERGELEGD

1 4 -03- 2012

GRIFFE KOO!'Fi r ~

CelTBAN K van Put MECHELEN

Ondernemingsnr : 0417.340.421

Benaming (voluit) : ION ASSOCIATES (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Generaal De Wittelaan 7 - 2800 Mechelen

Onderwerpen) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ARNOUT SCHOTSMANS, geassocieerd notaris te Mechelen op zeventien

februari tweeduizend en twaalf, dat er is

gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap ION ASSOCIATES, met zetel

te 2800 Mechelen, Generaal de Wittelaan 7,

Ondernemingsnummer 041 7.340.421.

Eerste agendapunt: wijziging boekjaar

De buitengewone algemene vergadering besluit om het boekjaar te wijzigen zodat dit voortaan loopt van acht en

twintig februari tot zevenentwintig februari van het volgende jaar,

Hiertoe worden de statuten aangepast zoals hierna bepaald,

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopende boekjaar, dat normaal zou eindigen op negenentwintig februari

tweeduizend en twaalf doorlopen tot zévenentwintig februari tweeduizend dertien.

Tweede agendapunt: Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

De buitengewone algemene vergadering besluit de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam zonder

nominale waarde.

Ingevolge dit besluit wordt onmiddellijk overgegaan tot de vernietiging door de perforatie van de aandelen samen

niet de handtekening van de bestuurders,

Ingevolge deze wijziging worden de aandelen ingeschreven in het register van aandelen op naam als volgt:

Derde agendapunt: Aanpassing van de statuten

De buitengewone algemene vergadering besluit de statuten van de vennootschap aan te passen aan de

voorgaande agendapunt en aan het Wetboek van Vennootschappen,

Vierde agendapunt: bevestiging mandaat gedelegeerd bestuurder

Het mandaat van mevrouw Nancy Van den Eynde als bestuurder en gedelegeerd bestuurder wordt door de

huidige algemene vergadering bevestigd.

VOLMACHT

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan Outcome bvba, Dorpsplein 2, 1830 Machelen

vertegenwoordigd door Ilse Getteman, Kamefialaan 10, 1150 Brussel, of Patrick De Smet, Populierendreef 5,

1982 Zemst met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende

neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW-, Directe Belastingen en

Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Arnout Schotsmans, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-gecoördineerde statuten

Bijlagen bij hëtBèTgi gf átslii d - /7%6V126T2 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/10/2011 : ME. - JAARREKENING 28.02.2011, GGK 16.08.2011, NGL 21.10.2011 11583-0484-014
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 28.02.2010, GGK 16.08.2010, NGL 18.08.2010 10424-0214-012
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 28.02.2009, GGK 17.08.2009, NGL 30.04.2010 10107-0444-012
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 28.02.2008, GGK 18.08.2008, NGL 31.10.2008 08806-0070-012
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 28.02.2007, GGK 15.04.2008, NGL 29.04.2008 08129-0171-012
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 28.02.2006, GGK 28.10.2006, NGL 06.07.2007 07373-0199-012
28/11/2005 : ME. - JAARREKENING 28.02.2005, GGK 30.09.2005, NGL 21.11.2005 05866-2505-016
31/05/2005 : LE058766
21/10/2004 : LE058766
22/10/2003 : LE058766
04/07/2003 : LE058766
31/03/2003 : LE058766
07/11/2001 : LE058766
10/11/2000 : LE058766
24/11/1994 : LE58766
01/01/1992 : LE58766
13/04/1990 : LE58766
01/01/1989 : LE58766
01/01/1988 : LE58766
22/08/1987 : LE58766
13/11/1986 : LE58766

Coordonnées
ION ASSOCIATES

Adresse
GENERAAL DE WITTELAAN 7 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande