IP-CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IP-CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.949.781

Publication

31/07/2014
ÿþ mod 11.1

Il

p.

llll

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEL1F BELGE

24 -07- 201

B

ELGISCH SPATS'

NEERGELEGD

10 -07- 2014

*14147525*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0865,949.781

Benaming (voluit) : IP-CONSULT

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Schaffelberg 2a

2220 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Uit een akte verleden voor notaris Kathleen Peeters te Heist-op-den-Berg (ltegem) op 27 juni 2014, met volgende melding van registratie: "Geregistreerd op het 1ste Registratiekantoor Mechelen op 2 juli 2014, referentie 5, boek 320, blad 47, vak 19, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), De ontvanger (getekend) VAN VL4SSELAER Made-Rose" is gebleken dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IP-CONSULT" en volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

BESLUIT 1 Verwijzing naar voorgaande bijzondere algemene vergadering

De algemene vergadering verwijst naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 23 juni 2014 waarvan de vennoten erkennen een kopie te hebben ontvangen, er volledig kennis van te hebben genomen en de voorzitter te ontslaan van de voorlezing ervan.

Uit de notulen blijkt ondermeer hetgeen volgt:

*De vergadering stelde vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, een bedrag uitmaken van honderd eenenzeventigduizend tweehonderd zeventig euro (¬ 171.270,00), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 juni 2012.

*De vergadering stelde vast dat, het uitkeerbaar bedrag, rekeninghoudend met de bepalingen van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen, honderd eenenzeventigduizend tweehonderd zeventig euro 171.270,00) zou bedragen.

*De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds bruto-dividend vanij honderd eenenzeventigduizend tweehonderd zeventig euro (¬ 171.270,00), waarbij aile vennoten verklaren de intentie te hebben het volledige bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de', vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen.

BESLUIT 2 : Kapitaalsverhoging door inbreng in geld.

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het wetboek van: inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het bruto tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van honderd vierenvijftigduizend honderd drieënveertig euro (¬ 154.143,00), om het te verhogen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar honderd tweeënzeventigduizend zevenhonderd drieënveertig euro (¬ 172.743,00).

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden verwezenlijkt door een inbreng in geld, zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, daar aile bestaande vennoten deelnemen aan de kapitaalsverhoging in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vennoten doen -voor zoveel als nodig- afstand van hun voorkeurrecht wat betreft deze kapitaalsverhoging en schrijven onmiddellijk in op de kapitaalsverhoging zoals nagemeld.

BESLUIT 3 : Verwezenlijking van de kapitaalsverhoging

De vennoten, te weten

1.De heer Vandijck Pascal, comparant onder 1,

2.Mevrouw Robrechts Isabelle, comparante onder

Verklaren samen de totaliteit van de aandelen van de vennootschap te bezitten en verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

De voornoemde vennoten, verklaren de kapitaalsverhoging volledig te onderschrijven als volgt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

ilECHTCriANGriffiei<C4iPHAN ÉS ANTvvF_frEfq. f1.

mod11.1

1)De heer Vandiick Pascal, comparant onder 1, ten belope van zevenenzeventigduizend eenenzeventig euro vijftig cent (¬ 77.071,50)

2)mevrouw Robrechts Isabelle, comparante onder 2, ten belope van zevenenzeventigduizend eenenzeventig euro vijftig cent (¬ 77.071,50)

en daarvoor negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderd vierenvijftigduizend honderd drieënveertig euro (¬ 154.143,00) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing wordt ingehouden en ctoorgestort.

Dit bedrag van honderd vierenvijftigduizend honderd drieënveertig euro (E 154.143,00) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van honderd vierenvijftigduizend honderd drieënveertig euro (E 154.143,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING bank met nummer BE85 3631 3582 5706.

Zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 26 juni 2014, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

BESLUIT 4 : Vaststelling van de kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren, dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd vierenvijftigduizend honderd drieënveertig euro (¬ 154,143,00) verwezenlijkt is en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op honderd tweeënzeventigduizend zevenhonderd drieënveertig euro (¬ 172.743,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen.

BESLUIT 5: Wijziging datum jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren, om de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, ieder jaar zal doorgaan op de eerste donderdag van de maand december te twintig uur, in de plaats van de tweede maandag van de maand december te twintig uur.

BESLUIT 6: Aanpassing van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Artikel 5.  Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd tweeënzeventigduizend zevenhonderd drieënveertig euro (¬ 172.743,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen op naam zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel, kunnen slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan worden de lidmaatschapsrechten geschorst tot één enkele persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de blote eigenaar een van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker "

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot wijziging betreffende de bijeenroeping van de gewone algemene vergadering van de vennoten, beslist de algemene vergadering artikel 18 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 18.  Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand december te twintig uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt. Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op één vennoot, dan oefent hij aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te warden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet."

BESLUIT 7 : VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

BESLUIT 8 : MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan sprake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

o

' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie buitengewone algemene vergadering gecoördineerde statuten

mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 28.02.2014 14052-0312-013
04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 09.12.2012, NGL 27.02.2013 13050-0145-012
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 29.02.2012 12048-0262-012
01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.12.2010, NGL 25.02.2011 11041-0581-011
02/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 14.12.2009, NGL 26.02.2010 10053-0120-012
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 17.12.2008, NGL 24.02.2009 09053-0396-011
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 17.12.2007, NGL 29.02.2008 08056-0163-010
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 11.12.2006, NGL 31.01.2007 07034-0565-012
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 12.12.2005, NGL 30.12.2005 05924-0677-012

Coordonnées
IP-CONSULT

Adresse
SCHAFFELBERG 2A 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande