IPS HORSE GROUP BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IPS HORSE GROUP BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 887.111.817

Publication

14/04/2014
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi



rinne



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

III UL111(11119161e II

" L' :1

GELEGD

eimetegieggiumagszu

02 APR. 2014

KOOPHANDEL TURNHOUT

De eriffir

r;

Ondernemingsnr BE 0887.111.817

Benaming (voluit) : IPS HORSE GROUP BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

!!

Zetel: Meir 22 A

2381 Weelde (Ravels)

Onderwerp akte :RECHTZETTING PUBLICATIE de dato 20/11/2013 - nummer 13180251

Uit de publicatie de dato 20 november 2013 onder nummer 13180251 is gebleken dat niet de gehele tekst werd gepubliceerd.

Deze tekst dient te worden gelezen als volgt:

!i "Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens, te Weelde (Ravels),! geassocieerd notaris, op 6 november 2013, geregistreerd te Turnhout, kantoor deti registratie, op 13 november 2013 boek 703 folio 23 vak 11, ontvangen 50 euro, dei ontvanger Ivo Matthys

DAT:,

1. De bestaande klassen van aandelen werden opgeheven, zoals hierna blijkt uit de !statuten.

2. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met 1.736.000! euro om het te brengen op 1.860.000 euro door inbreng in nature mits aanmaak eni uitgifte van 1.736 aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder!

."

de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `AUDITASi BEDRUFSREVISOREN', kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schildersstraat 1 bus 3, !:vertegenwoordigd door de heer Erik Van der leught, dienaangaande, luidt als volgt: "De inbreng in nature en in speciën tot kapitaalverhoging in de NV IPS Horse Group! Belgium met zetel te Weelde, Meir 22A, RPR Antwerpen 0887.111.817, voor een totale! !iinbrengwaarde van 1.736.000,00 EUR, bestaat uit de inbreng van de schuldvordering door de BV K-Invest, met maatschappelijke zetel te Nederland, 5154 AH Elshout, Graaf! Albrechtstraat 38.

!! De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 1.736 nieuwe aandelen van de NO IPS Horse Group Belgium zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard; !i en met dezelfde rechten ais de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

liBij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

> dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedriffsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap! verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en vooil de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen teri vergoeding van de inbreng in nature;

dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale! vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;>

dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van! waardering bedreseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoMn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

, Voor-'behouden an het Belgisch StaatsbIad



het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik vestig de aandacht op het feit dat de als tegenprestatie van de inbreng in natura verstrekte vergoeding vanuit financieel standpunt nadelig voor de inbrengers.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 25 oktober 2013

CVBA Auditas Bedrerevisoren

vertegenwoordigd door

Erik Van der Jeught

Bedrijfsrevisor"

1 de statuten volledig geherformuleerd werden om ze aan te passen aan de gewijzigde wetgeving en aan voormelde wijzigingen, en hieruit blijkt ondermeer dat:

De vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap, met als naam eIPS HORSE GROUP BELGIUM" en zetel te 2381 Weelde, Meir 22A.

De vennootschap heeft tot doel :

Exploitatie, respectievelijk verhuur van een hippisch facilitair centrum.

Het beheer van vermogens (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet van over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende en onroerende goederen, daaronder verstaan: - het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals elle welkdanige onroerende goederen, evenals aile welkdanige transacties en verrichtingen;

- het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

- het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 1.860.000 euro, vertegenwoordigd door 1.860 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/1.860 van het kapitaal.

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. De jaarvergadering heeft plaats de derde vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Indien deze dag een feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel der vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De houders van effecten op naam moeten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De bestuurders en de commissaris(sen) zijn vrijgesteld van iedere formaliteit en mogen, steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

Aandeelhouders mogen zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, drager van een schriftelijke volmacht.

Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. De raad van bestuur bepaalt de uitbetalingsmodalitelten van eventuele dividenden of interim-dividenden. Aile



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden atin het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

kapitaalaandelen worden bij de vereffening gelijk berechtigd, rekening houdend met' hun volstorting.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten voor de leiding der vennootschap en kan aile verrichtingen van intern bestuur uitvoeren die nodig of dienstig zijn om het doel der vennootschap te verwezenlijken. Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor aile handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen.

Bijzon " ere volmacht

Er werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, met recht van in de plaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondememingsloket en bij de BTW zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan."

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz, van Lui Llà vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.07.2014, NGL 19.08.2014 14428-0271-017
02/12/2013
ÿþ c

mod 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 O NOV. 2013

KOOPHAN DElateltël NiHOUT

gr

1

Ondernemingsnr : BE fl887.11 Z .817

Benaming (voluit): IPS HORSE GROUP BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ; Meir 22 A

2381 Weelde (Ravels)

Onderwerp akte : BAV - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens, te Weelde (Ravels), geassocieerd notaris, op 6 november 2013, geregistreerd te Turnhout, kantoor der registratie, op 13 november 2013 boek 703 folio 23 vak 11, ontvangen 50 euro, de ontvanger Ivo Matthys

DAT:

1. De bestaande klassen van aandelen werden opgeheven, zoals hierna blijkt uit de statuten.

2. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met 1.736.000, euro om het te brengen op 1.860.000 euro door inbreng in natura mits aanmaak en uitgifte van 1.736 aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN', kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schfldersstraat 1 bus 3, vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, dienaangaande, luidt als volgt:

"De inbreng in natura en in speciën tot kapitaalverhoging in de NV IPS Horse Group Belgium met zetel te Weelde, Meir 22A, RPR Antwerpen 0887.111.817, voor een totale inbrengwaarde van 1.736.000,00 EUR, bestaat uit de inbreng van de schuldvordering door de BV K-Invest, met maatschappelijke zetel te Nederland, 5154 AH Etshout, Graaf Albrechtstraat 38.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.736 nieuwe aandelen van de NV IPS Horse Group Belgium zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

D dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

¢' dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

¢' dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ik vestig de aandacht op het feit dat de als tegenprestatie van de inbreng in natura

verstrekte vergoeding vanuit financieel standpunt nadelig voor de inbrengers.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de Verrichting. Er zijn geen

andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden

onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde; " wéttelijke

opdracht en mag niet voor andere doeleinden warden aangewend.

Antwerpen, 25 oktober 2013

CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Erik Van der Jeught

Bedrijfsrevisor"

2. de statuten volledig geherformuleerd werden om ze aan te passen aan de gewijzigde

wetgeving en aan voormelde wijzigingen, en hieruit blijkt ondermeer dat:

De vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft aangenomen van

een naamloze vennootschap, met als naam "IPS HORSE GROUP BELGIUM" en zetel te

2381 Weelde, Meir 22A.

De vennootschap heeft tot doel :

Exploitatie, respectievelijk verhuur van een hippisch facilitair centrum.

Het beheer van vermogens (met dien verstande evenwel dat de werking van de

vennootschap buiten de toepassing van de wet van over de financiële verrichtingen en

de financiële markten blijft), zo roerende en onroerende goederen, daaronder verstaan:

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen;

het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

- het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 1.860.000 euro, vertegenwoordigd door 1.860 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/1.860ste van het kapitaal.

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. De jaarvergadering heeft plaats de derde vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Indien deze dag een feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel der vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De houders van effecten op naam moeten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De bestuurders en de commissaris(sen) zijn vrijgesteld van iedere formaliteit en mogen, steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

Aandeelhouders mogen zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, drager van een schriftelijke volmacht.

Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. De raad van bestuur bepaalt de uitbetalingsmodaliteiten van eventuele dividenden of interim-dividenden. Alle kapitaalaandelen worden bij de vereffening gelijk berechtigd, rekening houdend met hun volstorting.

Op de laatste blz. van Luik & vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 01.07.2013 13235-0152-017
24/04/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 APR. 2013

TURNHOUT

De caf lffier, Cn ic

*isoeas R

u

U

ti

Ondernemingsnr : 0887.111.817

Benaming

(voluit) : IPS HORSE GROUP BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Meir 22a, 2381 Ravels-Weelde

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 1 april 2013, blijkt dat de vergadering volgende besluiten genomen heeft

Eerste beslissing:

Met ingang van heden, een april tweeduizend en twaalf, wordt ontslag verleend aan de in functie zijnde bestuurders, zijnde enerzijds de heer Erwin SAMUELS, geboren te Drunen (Nederland) op 14 oktober 1973, wonende te 5154 AH Elshout (Nederland), Graaf Albrechtstraat 38, en anderzijds de heer Mario Henricus Maria VERMEULEN, geboren te Turnhout op 5 juli 1965 (rijksregisternummer 65,07.05-289,05), wonende te 2381 Ravels-Weelde, Meir 16/1; Hen wordt kwijting verleend over hun mandaat tot op heden wat bevestigd zal worden door goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Tweede beslissing:

Met ingang van heden, een april tweeduizend en twaalf, en voor een periode van zes jaar, eindigend met de jaarvergadering van het jaar tweeduizend negentien, worden tot nieuwe bestuurders benoemd de heer Erwin SAMUELS, voornoemd, en de besloten vennootschap naar Nederlands recht K-INVEST B.V., met adres te 5154 AH Etshout (Nederland), Graaf Albrechtstraat 38, ingeschreven in de Kamer van Koophandel voor Brabant onder nummer 17126656, hier vertegenwoordigd door haar directeur en vaste vertegenwoordiger, mevrouw Katja Maria Johanna KELDERS, geboren te 's-Hertogenbosch (Nederland) op 3 juli 1976, wonende te 5154 AH Etshout (Nederland), Graaf Albrechtstraat 38. Zij verklaren uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijke andersluidende beslissing van de algemene vergadering is hun mandaat onbezoldigd.

De raad van bestuur onmiddellijk hierna in vergadering bijeengekomen benoemt de heer Erwin SAMUELS, voornoemd en die aanvaardt, tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad.

Weelde, 1 april 2013.

De gedelegeerd bestuurder,

Erwin SAMUELS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 28.09.2012 12591-0026-015
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 31.10.2011 11594-0048-014
01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 21.02.2011 11043-0057-014
27/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 15.10.2009 09820-0303-014
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 10.07.2008 08395-0070-012
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15369-0451-017

Coordonnées
IPS HORSE GROUP BELGIUM

Adresse
MEIR 22 A 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande