IPSUM N.K.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IPSUM N.K.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.162.404

Publication

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 23.05.2013 13127-0528-009
20/11/2012
ÿþ b MOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a

111111.1j1.1111jqi9a* 8

1

Ondernemingsnr : 4843.162.404

Benarining

(voluit) : IPSUM N.K.

(verkort) :

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Lange Kievistraat 136 bus 4, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder van de vennootschap wordt de maatschappelijke zetel

en enige vestiging van de vennootschap overgebracht van de

Lange Kievitstraat 136 bus 4, 2018 Antwerpen naar

Boomgaardstraat 134, 2070 Burcht.

Dit met ingang van 01!10(2012.

Opgemaakt te Antwerpen, op 01/10/2012.

Willy Van Goethem

(gevolmachtigde)

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : léecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende rotairs, hetzi1 var, =fie perso(uín(er) bevoegd de rechtspersoon ten serzsen van derden te verregenv oordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Neargeletieroge van de [~ït~ Koopl'~.' ` ".^ ti~~terperr"

,Cp. Unit," 1,

..,

~

~~ ~GrrffirRr.'

10/02/2012
ÿþt

B

bi

E SI

I

" iaossvN~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

frienrrep,;l pinte vtil de Roehtb+prli von lloophoodd Ani" orpen" op

2 7 JAN. 2012

Griffie

Ondememingsnr : O4 3 x 't L, ti. oce

1,

1,

1

Benaming (voluit) : JPSUIVI N.K.

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Kievitstraat 136 bus 4

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING

;6 x 1

If

lj Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Johan ROOMS te Boom op 24 januari 2012, neer te leggen

ter registratie, blijkt dat

1) de heer GERYK ]reneusz, wonende te 2018 Antwerpen, Lange K ievitstraat 136, en

2) de heer NEDZA-KUBINIEC Krzysztof, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 136,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met als naam 11IPSUM N.K.11.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 136 bus 4.

De vennootschap heeft tot doel het voeren van een onderneming voor alle activiteiten die betrekking hebben

op:

- bepleisteringswerken

- plaatsen van bouwschrijnwerkerij

- leggen van vloeren, behangen en bekleden van muren

schilderen en glaswerk

- uitvoeren van resterende bouwwerken in afwerking

- andere specialistische bouwwerken

Ek - algemene bouwwerken in verband met oprichten, bouwen, verbouwen en renoveren van gebouwen - plaatsen van wanden en plafonds in 'Gyproc' en aanverwante producten.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking; ;; van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of! maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen: verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan! tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en:

=1 buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen,: voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

, De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende

aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

;; De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

;É ongeacht welk doel deze hebben.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,-, verdeeld in 100 aandelen zonder; ;; nominale waarde. Op het gehele kapitaal werd in geld ingeschreven door

- de heer Geryk (reneusz, voornoemd, die onderschrijft voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9 300,-), in; ruil waarvoor hij vijftig (50) aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3 100,-), en

- de heer NEDZA-KUBINIEC Krzysztof, voornoemd, die onderschrijft voor negenduizend driehonderd euro; (¬ 9 300,-), in ruil waarvoor hij vijftig (50) aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope;

van drieduizend honderd euro (¬ 3 100,-). ;

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen; van het Wetboek van Vennootschappen, bij ING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet vennoot, welke bevoegd zijn om alleen en in naam van de vennootschap op te treden. Aile handelingen die door de wet of de statuten niet

Op de laatste blz> van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~"

Ip

Voor-b auden - ~ ta,et délgisch Staatsblad

mod 19,1

verboden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerders. Ingeval er meer dan één zaakvoerder is, heeft' ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot zaakvoerders van de vennootschap werden benoemd de heren GERYK lreneusz en NED7_A-KUBINIEC Krzysztof, beiden voornoemd.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende vrijdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmachten.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de administraties van directe en indirecte belastingen, zowel voor deze als voor elke latere wijziging of aanpassing inclusief schrapping daarvan, en om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot om het even welk openbaar register, wordt als bijzonder lasthebber namens de vennootschap aangesteld de vennootschap Business & Tax Support te 2050 Antwerpen, Beatrijslaan 4 bus 6 , vertegenwoordigd door de heer Willy Van Goethem, kantoorhoudende op zelfde adres.

Overname van verbintenissen aanoeaaan voor de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één januari tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IPSUM N.K.

Adresse
BOOMGAARDSTRAAT 134 2070 BURCHT

Code postal : 2070
Localité : Burcht
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande