IRENE III

NV


Dénomination : IRENE III
Forme juridique : NV
N° entreprise : 450.483.737

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.05.2014, NGL 01.07.2014 14258-0488-013
07/08/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

kwd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cie akte

Ondernemingsnr : 0450.483.737

Benaming

(voluit) : FAIRELL

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van naamloze vennootschap

Zetel : Lundenstraat 37, 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vennootschap - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig mei tweeduizend en dertien, geregistreerd te Brugge 4 op 6 juni 2012, 14 bladen, 1 verzending, boek 232 blad 28 vak 19 en bekrachtigd en aangevuld, blijkens proces-verbaal van 26 juli 2013, ter registratie, door Meester Gert De Kesef, Geassocieerd Notaris te. Brugge (Sint-Kruis), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Naamloze Vennootschap FAIRELL, waarvan de zetel gevestigd is te 2100 Deume, Lundenstraat 37, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING  WIJZIGING VAN DE AARD VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN HANDELSVENNOOTSCHAP - DOELSWIJZIGING

De voorzitter verwijst naar de staat van actief en passief gedateerd op eenendertig maart tweeduizend en dertien en welke beschikbaar was op de algemene vergadering van 31 mei 2013 en een nieuwe staat van actief en passief van eenendertig mei 2013 en verwijst naar het verslag van de raad van bestuur van 20 mei 2013 en: naar het nieuwe verslag van 14 juli 2013.

11 De vergadering beslist de aard van de vennootschap te wijzigen in een handelsvennootschap. Bijgevolg', zal artikel 1 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een naamloze vennootschap met als naam: "FAIRELL",

Deze naam zal worden gebruikt in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders` en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk' vóórafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of "NV".".

De algemene vergadering bekrachtigt de beslissing van 31 mei 2013 om het bestaande doel van de vennootschap te schrappen en te vervangen door:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: (i) de productie van alternatieve, duurzame en hemieuwbare energie, in het bijzonder doch niet beperkt tot zonne-energie, en (il) de aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van de sub (i) genoemde productie,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen; handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende', handelingen verrichten in rechtstreeks of onrecht-'streeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

2/ De vergadering bekrachtigt de beslissing van 31 mei 2013 om artikel 3 van de statuten met de doelswijziging in overeenstemming te brengen.

TWEEDE BESLISSING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering bekrachtigt de beslissing van 31 mei 2013 om de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "IRENE IlI".

Deze beslissing wordt met eenparigheid genomen.

DERDE BESLISSING  OMZETTING KAPITAAL IN EURO - UITGIFTE NIEUWE AANDELEN TER VERVANGING VAN DE OUDE

De vergadering bekrachtigt de beslissing van 31 mei 2013 om het kapitaal dat nog in oude Belgische franken werd uitgedrukt om te zetten in euro zodat het tweehonderd achtenzeventigduizend achthonderd tachtig, euro tweeëntwintig cent (E 278.880,22) bedraagt.

1

r

N

II11

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13123716*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank - van Koophandel te Antwerpen; op

Griffie 2 9 J111.I 2913

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

z De vergadering bekrachtigt de beslissing dat de bestaande aandelen van de vennootschap worden ingeruild voor nieuwe aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Aldus zal elke vennoot voor één bestaand aandeel in ruil 1160 nieuwe aandelen ontvangen. Hierdoor zal de vennootschap voortaan 261.000 aandelen hebben in plaats van 225 aandelen.

Aldus zal het kapitaal voortaan vertegenwoordigd worden door 261.000 aandelen die elk 1/261.000ste in het kapitaal vertegenwoordigen,

Er wordt opdracht gegeven aan de raad van bestuur om het nodige te doen.

Deze beslissingen worden met eenparigheid genomen,

VIERDE BESLISSING  VASTSTELLING DAT DE AANDELEN OP NAAM ZIJN  AANPASSING VAN DE STATUTEN

De aandeelhouders verklaarden op de algemene vergadering van 31 mei 2013 dat de aandelen op 25 augustus 2010 werden omgezet in aandelen op naam. De algemene vergadering bekrachtigt deze vaststelling. De statuten werden evenwel nooit aan deze omzetting aangepast;

Aldus bekrachtigt de algemene vergadering de beslissing van 31 mei 2013 om de statuten hiermee in overeenstemming te brengen door schrapping van huidige artikel over de aard der aandelen en vervanging door een nieuw artikel als volgt

"Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam. Alle aandelen hebben gelijke rechten en elk aandeel geeft recht op één stem, tenzij anders bepaald in de statuten.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort of indien de aan een aandeel verbonden rechten zijn verdeeld over meerdere personen, mag de raad van bestuur de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap als aandeelhouder is aangewezen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)." ...

Er wordt opdracht gegeven aan de raad van bestuur om het nodige te doen met oog op de omzetting. VIJFDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING

De vergadering besliste op de algemene vergadering van 31 mei 2013 een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van 21.119,78 euro om het te brengen van 278.880,22 euro op 300.000,00 euro, met creatie en uitgifte van 39.000 nieuwe aandelen van de vennootschap van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf het huidige boekjaar.

Op deze 39.000 nieuwe aandelen werd in geld worden ingeschreven tegen de totale prijs van 21.119,78 euro, dat zal geboekt worden ais kapitaal;

ieder nieuw aandeel werd volgestort in kapitaal ten belope van nul komma vijf vier één vijf euro per aandeel. Er werd geen uitgiftepremie geboekt.

De kapitaalverhoging gebeurde door inbreng van geld. Deze inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening bij KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door de financiële instelling , dat werd overgemaakt aan ondergetekende geassocieerd notaris.

De enige aandeelhouder, voornoemd, en alhier aanwezig bevestigde met deze inbreng toe te stemmen.

De inschrijving en volstorting gebeurde voor een bedrag van eenentwintigduizend honderd en negentien euro achtenzeventig cent (¬ 21.119,78)

De inbreng werd vergoed door de creatie van 39.000 aandelen zonder nominale waarde, die identiek aan de

bestaande aandelen zijn en die vanaf het huidige boekjaar in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze

39.000 identieke en volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde aan de inbrenger toegekend.

De aanwezige aandeelhouder verklaarde zich akkoord met deze inschrijving op de nieuwe aandelen. De vergadering keurde dit besluit eenparig goed,

De algemene vergadering bekrachtigt heden met eenparigheid voor zoveel als nodige deze beslissingen en vaststellingen van de vergadering van 31 mei 2013.

Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelde op 31 mei 2013 vast en verzocht ondergetekende geassocieerd notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en de toestemming van de inbrenger de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00) en vervolgens werd vertegenwoordigd door 300.000 identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde, die elk 11300.000ste in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering besliste vervolgens dat de statuten zouden aangepast worden aan deze beslissing. Huidige algemene vergadering bekrachtigt deze beslissingen.

ZESDE BESLISSING  VERPLAATSING JAARVERGADERING

De vergadering besliste op 31 mei 2013 de jaarvergadering voortaan te laten doorgaan op de eerste dinsdag van de maand mei om 20u en de statuten hieraan aan te passen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aldus zal de eerstvolgende jaarvergadering doorgaan op de eerste dinsdag van de maand mei 2014 om 20u.

Huidige algemene vergadering bekrachtigt deze beslissingen.doorgaan op de eerste dinsdag van de maand mei 2014 om 20u,

ZEVENDE BESLISSING -- AANPASSING VAN DE STATUTEN  ACTUALISATIE DOOR AANNEMEN VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

De algemene vergadering besliste op 31 mei 2013 met unanimiteit de statuten aan te passen aan de meest recente wetgeving en deze te actualiseren aan de noden van de vennootschap. Zij besliste hiertoe haar huidige statuten te vervangen door nieuwe statuten als volgt:

ARTIKEL 1. RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap neemt de rechtsvoren aan van een naamloze vennootschap met als naam: "IRENE

Deze naam zal worden gebruikt in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, al dan niet in elektronische vomi, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk vóórafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of "NV".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel is gevestigd te 2100 Deume, Lundenstraat 37,

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: (I) de productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie, in het bijzonder doch niet beperkt tot zonne-energie, en (ii) de aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van de sub (i) genoemde productie.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stehlen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

TITEL II : KAPITAAL AANDELEN AANSPRA-'KELIJKHEID

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD DUIZEND EURO (300.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd duizend (300.000) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ driehonderd duizendste (1/300.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen........

TITEL III : ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand mei om twintig uur.

ARTIKEL 16. OPROEPINGEN

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda, die de te behandelen onderwerpen moet bevatten.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld. Deze mededeling geschiedt door middel van een van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen. Van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Voormelde personen kunnen voorafgaand aan of tijdens de vergadering verzaken aan de oproepingsformaliteiten

ARTIKEL 24. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

AFDELING 2 - BESTUUR

ARTIKEL 28. BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeel-+houders. Zij worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, en kunnen steeds door haar worden afgezet.

Zij kunnen herkozen worden.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmid-dellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

ARTIKEL 34. DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging wat

dat bestuur aangaat, aan één of meerdere bestuurders of directeurs, al dan niet aandeelhouders, die

afzonderlijk of samen handelen.

ARTIKEL 35. DIRECTIECOMITÉ

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn

bestuurdersbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking

kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere

bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een

college,

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de

duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de

regels betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt.

ARTIKEL 37, VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door één (1) gedelegeerd bestuurder die alleen

handelt of door twee gezamenlijk handelende bestuurders.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing

van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd door

twee gezamenlijk handelende leden van het directiecomité.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks

bestuur aangaat door één gedelegeerd bestuurder.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de

perken van de hun verleende volmacht.

TITEL IV : BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 39. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door de persoon of

personen die de vennootschap kan of kunnen vertegenwoordigen.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van

het Wetboek van vennootschappen,

ARTIKEL 40. WINSTVERDELING

Van de jaarlijks winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de

wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

ARTIKEL 41. DIVIDENDEN

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De

uitbetaling moet geschieden vóór het einde van het boekjaar waarin het bedrag is vastgesteld.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een

interim-dividend uit te keren.

TITEL V : ONTBINDING  VEREFFENING

Sr ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge ARTIKEL 44. VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgestoten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

ACHTSTE BESLISSING  ONTSLAG  BENOEMING BESTUURDERS  BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER  BENOEMING VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

De vergadering besliste het ontslag te aanvaarden van de BVBA BELCOBEL, met zetel te 1020 Brussel (Laken), Kerkeveldstraat, 37 en met als vast vertegenwoordiger de heer MOEYKENS Filip, van het mandaat als bestuurder respectievelijk vast vertegenwoordiger met ingang vanaf 31 mei 2013;

Verder stelt de algemene vergadering vast dat aan het mandaat van volgende personen een einde is gekomen:

a)De heer Fernand Degotte geboren te Ensival op 21/09/1933 (zowel als bestuurder als gedelegeerd bestuurder) mandaat hetwelk een einde heeft genomen op 25 augustus 2010

b)De heer Christian Degotte, geboren op 19/07/1958 welk mandaat een einde heeft genomen op 25 augustus 2010

c)Mevrouw Fernande Fraikin, geboren te Andrimont op 15/04/1913 welk mandaat een einde heeft genomen naar aanleiding van haar overlijden op 29/03/1998;

Vervolgens besliste de vergadering de volgende bestuurders te (her)benoemen met ingang vanaf 31 mei 2013:

1/ de naamloze vennootschap "FORK CAPITAL", voornoemd met zetel te 1040 Brussel, Belliardstraat 3, ondernemingsnummer 0478.163.181, met als vast vertegenwoordiger de heer VAN WALLE Wemer Karel Bart, geboren te 's Gravenhage (Nederland) op vier juni negentienhonderd zesenzestig, wonende te Lundenstraat 37, 2100 Deurne, die verklaarde op de algemene vergadering van 31/5/2013 dit mandaat te aanvaarden, werd herbenoemd.

2/ de naamloze vennootschap "PATRONALE LIFE" met maatschappelijke zetel te 1040 Brussel, Belliardstraat, 3, RPR Brussel ondernemingsnummer 0403.288.089, met als vast vertegenwoordiger de heer MOEYKENS Filip Jérôme Geert, geboren te Brugge, op achttien december negentienhonderd zesenzestig, wonende te 1020 Brussel (Laken), Kerkeveldstraat, 37, die verklaarde op de algemene vergadering van 31/5/2013 dit mandaat te aanvaarden, werd benoemd

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FORTAM CONSULTING", met zetel te 3020 Herent, Mechelsesteenweg 175 bus 5, RPR Leuven ondememingsnummer BTW BE 0842.334,142, met als vast vertegenwoordiger de heer VAN CAMPFORT Hans geboren te Heist-op-den-Berg, op 17 juni 1965, wonende te 3020 Herent, Mechelsesteenweg 175 bus 5, die bij schrijven van 22/05/ die verklaarde op de algemene vergadering van 31/5/2013 dit mandaat te aanvaarden, werd benoemd

4/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S1VAA met zetel te 3090 Overijse, Jean Tombeurstraat, 21, rechtspersonenregister Brussel, BE 0.883.085.426 met ais vast vertegenwoordiger de heer VAN VOOREN Bart Robert Maria Van Vooren, geboren te Keulen, op 14 november 1968, wonende te 3090 Overijse, Jean Tombeurstraat, 21, die verklaarde op de algemene vergadering van 31/5/2013 dit mandaat te aanvaarden, werd benoemd

De raad van bestuur besliste vervolgens met ingang vanaf 31 mei 2013 :

1/ de naamloze vennootschap "FORK CAPITAL", voornoemd met zetel te 1040 Brussel, Belliardstraat 3, ondernemingsnummer 0478.163.181, met als vast vertegenwoordiger de heer VAN WALLE Werner Karel Bart, geboren te 's Gravenhage (Nederland) op vier juni negentienhonderd zesenzestig, wonende te Lundenstraat

37, 2100 Deume, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder, die verklaarde op de algmeene vergadering van 31/5/2013 dit mandaat te aanvaarden.

2/ de naamloze vennootschap "PATRONALE LIFE" met maatschappelijke zetel te 1040 Brussel, Belliardstraat, 3, RPR Brussel ondememingsnummer 0403.288.089, met als vast vertegenwoordiger de heer MOEYKENS Filip Jérôme Geert, geboren te Brugge, op achttien december negentienhonderd zesenzestig, wonende te 1020 Brussel (Laken), Kerkeveldstraat, 37, aan te stellen als voorzitter van de raad van bestuur, die verklaarde op de algemene vergadering van 31/5/2013 dit mandaat te aanvaarden

Al deze beslissingen worden heden bekrachtigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL opgemaakt door geassocieerd notaris Gert De Kesel met zetel te

Brugge (Sint-Kruis)

bijlagen:

- afschrift akte 31/5/2013 en 26/7/2013

- gecoordineerde statuten

- verslag Raad van Bestuur 20/5/2013 en 14/7/2013 en staat Actief & Passief 31/5/2013 en 31/3/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 07.06.2013 13155-0438-012
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 12.07.2012 12296-0044-008
18/11/2011 : BGT002588
07/11/2011 : BGT002588
03/09/2010 : BGT002588
02/10/2009 : BGT002588
08/09/2008 : BGT002588
01/08/2006 : BGT002588
28/07/2005 : BLT002588
30/08/2004 : BLT002588
24/09/2003 : BLT002588
01/08/2003 : BLT002588
03/01/2003 : BLT002588
22/11/2002 : BLT002588
06/11/2002 : BLT002588
27/10/2000 : BLT002588
08/02/2000 : BLT002588

Coordonnées
IRENE III

Adresse
LUNDENSTRAAT 37 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande