ISABELLE JACOBS ADVOCATENKANTOOR

Divers


Dénomination : ISABELLE JACOBS ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 840.933.877

Publication

02/10/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moa Word 71.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j11,1.11J1 u Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op



Griffie 71 SEP 2012



Ondernemingsnr : 0840.933.877

Benaming

(voluit) : Isabelle Jacobs Advocatenkantoor

(verkort) :

Rechtsvorm : 3V Cera.r4N . V

Zetel : 2100 Antwerpen (Deurne), Alfons Schneiderlaan 70 bus 6 (volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING

Uit een akte verleden voor notaris Christine Van Haeren, te Turnhout, op 14 september 2012 dragende volgende registratiemelding "Geboekt vijf bladen geen verzendingen te Turnhout reg. de 19 SEP. 2012 boek 692 folio 36 vak 02 ontvangen vijfentwintig euro R: 25 Euro Voor de Ontvanger (getekend) J. VAN DEN BROECK", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde gemelde vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing -- Kapitaalverhoging

De vergadering besliste het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (17.600 EUR) om het te brengen van duizend euro (1.000 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Oit door een inbreng in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen

Deze verhoging werd volledig onderschreven door de enig vennoot Jacobs Isabelle, nagenoemd.

Door Jacobs Isabelle werd een bedrag van elfduizend vierhonderd euro (11.400 EUR) gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank, er dient bijgevolg nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) volstort te worden.

VASTSTELLING:

De vergadering stelde vast dat ingevolge voormelde kapitaalverhoging het kapitaal van de vennootschap gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

Tweede beslissing  Kennisname en goedkeuring van de verslagen

De vergadering ontsloeg de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoeder, en van de aangestelde accountant, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 30 juni 2012. Het verslag van de accountant besluit als volgt:

"8. Besluit

De staat van activa en passiva van de Comm.V. Isabelle Jacobs Advocatenkantoor met zetel te 2100 Deume, Alfons Schneiderlaan 70 bus 6, per 30 juni 2012, op basis waarvan de omzetting wordt voorgesteld, geeft naar mijn oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op die datum.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht. In het raam van de voorgenomen verrichtingen verklaart ondergetekende dat:

1) De staat van actief en passief, afgesloten per 30/06/2012 geen overwaardering van het nettoactief bevat.

2) De staat van actief en passief zonder toevoeging of weglating voortvloeit uit de balans van de rekeningen,

De wet schrijft voor dat de staat van actief en passief niet meer dan drie maanden voordien mag zijn vastgesteld. De vervaldag van deze termijn van drie maanden, voorgeschreven door artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen is de datum van de algemene vergadering die beslist over de omzetting,

Dientengevolge zal dit verslag onbruikbaar worden en de inhoud ervan komen te vervallen indien de algemene vergadering die beslist over de hoger omschreven omzetting niet heeft plaatsgehad voor 30109/2012."

De enige vennoot verklaarde kennis genomen te hebben van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva, alsook van het ontwerp van statutenwijziging en verklaarde uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten van toezending van deze stukken als voorschreven door artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelde de vergadering vast dat er geen opmerkingen werden geformuleerd op voormelde verslagen en keurde deze goed.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van deze verslagen en de staat van activa en passiva zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, samen met de uitgifte van deze akte.

De zaakvoerder erkende door ondergetekende notaris gewezen te zijn op de werking van artikel 785, 1° van het Wetbcek van vennootschappen, waardoor zij gehouden is tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting, en het wettelijk voorschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal.

De beherende vennoot erkende door ondergetekende notaris gewezen te zijn op de werking van artikel 786 van het Wetboek van vennootschappen, waardoor zij ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijft voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van voor het tijdstip van bekendmaking van deze akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Derde beslissing  Omzetting

De vergadering besliste de vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam, de duur, de zetel en het maatschappelijk doel identiek zullen blijven aan deze van huidige vennootschap en waarvan de activa en passiva bestanddelen, hierin begrepen het kapitaal en de reserves ongewijzigd zullen blijven.

De omzetting geschied op basis van;

-artikel 774 en 775 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen;

-artikel 121 van het Wetboek van Registratierechten;

-de artikelen 211 §2, 212 en 214 van het Wetboek op de Inkomsten Belastingen (1992).

Vierde beslissing  Instemming van alle vennoten

De enige vennoot en tevens beherende vennoot verklaarde uitdrukkelijk in te stemmen met de omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Vijfde beslissing  Goedkeuring nieuwe statuten

De vergadering stelde de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast, Jacobs Isabelle tot zaakvoerder benoemd bij de oprichting wordt statutair zaakvoerder.

De vergadering besliste dat de neerlegging van een uitgifte van deze akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel tevens zal gelden als de neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Met eenparigheid van stemmen en na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, werden de statuten als volgt vastgelegd:

I. RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen. Zij heeft de uitoefening van louter burgerrechtelijke activiteiten tot doel en zodoende verkrijgt zij de hoedanigheid van koopman niet. Haar naam luidt; "Isabelle Jacobs Advocatenkantoor",

Il. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen (Deume), Alfons Schneiderlaan 70 bus 6.

III. DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald. Zij werd opgericht als gewone commanditaire vennootschap bij onderhandse akte van 12 september 2011 en verkreeg rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

IV. DOEL

De vennootschap heeft tot doel

De uitoefening van het beroep van advocaten in vennootschapsvorm evenals het verlenen van alle diensten en de uitvoering van alle bedrijvigheden die met het beroep van advocaat verband houden, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van boeken en artikels, het geven van seminaries en lezingen, het uitoefenen van gerechtelijke mandaten en opdrachten, het optreden als bestuurder, vereffenaar, curator, waarnemer en sekwester. Bemiddelaar in familiale zaken.

Dit impliceert ook de inning van de erelonen voor rekening van de vennootschap, Bijgevolg zal de vennootschap alle vermogensrechtelijke gevolgen voor haar rekening nemen die uit haar bedrijvigheid voortvloeien en er voor instaan.

De vennootschap kan het beroep van advocaat uitoefenen in associatie, al dan niet onder vorm van een vennootschap, met andere advocaten, natuurlijke personen of vennootschappen die ook de uitoefening van het beroep van advocaat tot doel hebben, De vennootschap zal bij de uitoefening van de activiteiten de regels eigen aan het beroep van advocaat eerbiedigen.

V. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder

één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst,

VI, BESTUUR

Artikel tien - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), vennoten. De duur van hun opdracht is

onbeperkt. Iedere zaakvoerder zal alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van

het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere

zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel elf - Bezoldiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

b +cSudeh

aan liet

Belgisch

Staatsblad

Onverminderd de vergoeding van kosten, kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder-vennoot een bezoldiging toekennen voor de professionele activiteiten verricht door hem voor rekening van de vennootschap. Artikel twaalf - Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen bijzondere gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De bijzondere gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel dertien - Benoeming statutaire zaakvoerder

Wordt tot statutaire zaakvoerder aangesteld: JACOBS Isabelle Marie Lucie Karel, geboren te Wilrijk op 23 april 1975, wonende te 2100 Antwerpen (Deume), Alfons Schneiderlaan 70 bus 6. Haar mandaat is onbezoldigd.

Artikel veertien - Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de wettelijke bepalingen dienaangaande na te leven.

is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder de normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in gezegd stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

VII. PLAATS - DAG - UUR JAARVERGADERING

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Zij wordt gehouden in de zetel der vennootschap of in een in de oproeping aan te duiden plaats. De jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s).

VIII. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Bij de oprichting van de vennootschap werd bepaald dat het eerste boekjaar tot 31 december 2012 loopt.

iX. VERDELING WINST - RESERVES

Het batig saldo aangegeven door de jaarlijkse resultatenrekening na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorbehouden tot de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze afhouding zal niet meer worden vereist zo het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, doch moet steeds tot dit bedrag hemomen worden, indien om één of andere reden de reserves worden aangetast.

Het saldo van de winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan geen lening aangaan door uitgifte van obligaties aan order of aan toonder of van in aandelen converteerbare obligaties en evenmin kan zij warrants uitgeven.

X. ONTBINDING

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag van de zaakvoerder en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of IAB accountant brengt verslag uit over deze staat; de conclusies van zijn verslag worden overgenomen in de akte.

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening en tot de sluiting ervan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christine Van Haeren

Hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- verslag zaakvoerder

- staat van actief en passief

- verslag extern accountant

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

22/11/2011
ÿþTM !

17,1-ti.

A9od 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11175403*

III

ui

Neergelegd far rº%r;ffie van de Rechtbank van ttc$phwncliof óe Anttrerpen4

0 9 NOV. 2011

Griffie

d.;r

Bijlagen bij lietlidgiscliStàátsbiád = 22/1I720II = Annexer du Moniteur Me

' Ondememingsnr : 0 Benaming

(voluit) : Isabelle Jacobs Advocatenkantoor

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Alfons Schneideriaan 70 b6, 2100 Deurne

Onderwerp akte : oprichting

Uit onderhandse akt dd 12 september 2011 blijkt dat :

1. Mevrouw Isabelle Jacobs, NN 75 04 23 006 34, Alfons Schneiderlaan 70 b6, 2100 Deume, beherend

vennoot

En

2. Mevrouw Marie Elisabeth Joret, NN 53 05 06 384 02, Meerstraat 15, 3583 Paal-Beringen, stille vennoot. ZIJN OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT:

De comparanten verklaren een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire` vennootschap op te richten met als maatschappelijke benaming 'Isabelle Jacobs Advocatenkantoor', met een s maatschappelijk kapitaal van 1.000 Euro vertegenwoordigd door 1.000 aandelen met zonder vermelding van: nominale waarde.

"

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt :

Mevrouw Isabelle Jacobs 960 Euro waarvoor zij 960 aandelen ontvangt.

Mevrouw Marie Elisabeth Joret 40 Euro waarvoor zij 40 aandelen ontvangt.

1 - naam - vorm : De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van eengewone commanditaire vennootschap welke zal handelen onder de benaming "Isabelle Jacobs Advocatenkantoor"

2 - zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te Alfons Schneiderlaan 70 b6, 2100 Deume

3 - doel : De vennootschap heeft als doel :

De uitoefening van het beroep van advocaten in vennootschapsvorm evenals het verlenen van aile diensten en de uitvoering van alle bedrijvigheden die met het beroep van advocaat verband houden, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van boeken en artikels, het geven van seminaries en lezingen, het uitoefenen van. gerechtelijke mandaten en opdrachten, het optreden als bestuurder, vereffenaar, curator, waamemer en sekwester. Bemiddelaar in familiale zaken. Dit impliceert ook de inning van de erelonen voor rekening van de vennootschap. Bijgevolg zal de vennootschap alle vermogensrechtelijke gevolgen voor haar rekening nemen die uit haar bedrijvigheid voortvloeien en er voor instaan.

De vennootschap kan het beroep van advocaat uitoefenen in associatie, al dan niet onder vorm van een vennootschap, met andere advocaten, natuurlijke personen of vennootschappen die ook de uitoefening van het-beroep van advocaat tot doel hebben. De vennootschap zal bij de uitoefening van de activiteiten de regels, eigen aan het beroep van advocaat eerbiedigen.

4 - duur : De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

5 - Kapitaal - Aandelen : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 1.000 en is verdeeld in 1.000 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

6 - Bestuur : werd aangesteld als zaakvoerder mevrouw Isabelle Jacobs.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

7 - Algemene Vergadering : Jaarlijks zal. . . .. . .. ..... . . . ing.. _ . a .. t

een algemene vergadering plaatspinden op de zetel van de

vennootschap en dit op de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur alwaar de beherend vennoot toelichting zal geven over de resultaten van het boekjaar en algemene vergadering zal stemmen over de toewijzing van dit resultaat.

8 - boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar;

9 - Beherende vennoten en stille vennoten

De beherende vennoten staan hoofdelijk en ondeelbaar in voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten zijn slechts gehouden tot beloop van hun inbreng en dragen bijgevolg geen verantwoordelijkheid.

Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting om te eindigen op 31 december 2012. Pro Fisco wordt de vennootschap geacht te bestaan vanaf 1 april 2011.

De comparanten stellen als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van indeplaatsstelling, de heer van de Korput Peter, wonende te 2460 Kasterlee (Tielen), Langendries 1, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving en latere wijzigingen van het ondernemingsnummer en BTW.

Opgemaakt te Deume op 12 september 2011 in drie exemplaren waarvan elke partij erkent er één ontvangen te hebben, één exemplaar bestemd zijnde voor neerlegging op de griffie rechtbank van koophandel.

Isabelle Jacobs

Beherend vennoot

zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ISABELLE JACOBS ADVOCATENKANTOOR

Adresse
ALFONS SCHNEIDERLAAN 70, BUS 6 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande