ISEA CYCLING EVENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISEA CYCLING EVENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.798.097

Publication

15/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312015*

Neergelegd

13-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Broekstraat(HAL) 8 Bus 2

2220 Heist-op-den-Berg

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0633798097

Benaming (voluit) : ISEA Cycling Events

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op dertien juli tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  ISEA Cycling Events .

2. De vennootschap is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Broekstraat 8 bus 2.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur.

4. De oprichters zijn:

* de heer LEROUGE, Jeroen Robbe, wonende te 2250 Olen, Meirenstraat 58;

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  International Sports Entertainment Agency Holding , afgekort  ISEA Holding , met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Broekstraat 8 bus 2, ondernemingsnummer (rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Mechelen) 0632.774.154.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap twintigduizend euro bedraagt. Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend zestien.

8. - Als zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld:

* de heer LEROUGE, Jeroen, voornoemd,

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ISEA Holding , voornoemd, voor wie zal

optreden als vaste vertegenwoordiger de heer COMPAGNIE, Christiaan, wonende te 2270

Herenthout, Itegemse Steenweg 139.

* de heer NUYENS, Nick, wonende te 2590 Berlaar, Heidestraat 73.

* de heer VAN DEN BOSCH, Jozef, wonende te 2235 Hulshout, Doodsbroekstraat 26.

De mandaten gelden voor onbepaalde duur en nemen een aanvang op de dag dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan elk van hen volledige individuele

vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te

treden in en buiten rechte.

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie en elk met macht afzonderlijk te

handelen, aangesteld werden:

1. De vennootschap "Boehme & Anthoon BVBA" te 2550 Kontich, Veldkant 31, aan wie de macht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling, om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

2. Ad-Ministerie bvba, Brusselsesteenweg 66, 1860 Meise vertegenwoordigd door Adriaan De Leeuw, aan wie de macht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling om het nodige te doen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Kruispuntbank Ondernemingen.

Staatsblad

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" De organisatie in de breedste zin van het woord van wielerwedstrijden.

" Het inrichten van activiteiten ten gunste van de wielersport in de meest ruime zin van het woord.

" De organisatie of het laten organiseren in de breedste zin van het woord van evenementen en manifestaties zowel op sportief, cultureel of enterainment niveau en het commercialiseren van deze evenementen.

" De organisatie, coördinatie, studie en advies van sponsoringactiviteiten, zowel in opdracht van derden als in eigen naam. De organisatie, mede-organisatie van publicitaire compagnes, advertising, merchandising, marktonderzoeken en dergelijke meer, zonder dat deze opsomming beperkend is.

" Het (laten) ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

" Coördinatie, budgettenbeheer, organisatie en advies bij investeerders in publiciteit via de sport, sponsoring, algemene reclame en marketingadvies.

" Het leveren van diensten met betrekking tot het voeren van reclame, representatie, publiciteit, marketing en verkoopstimulerende activiteiten.

" Het stellen, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming van derden, van alle handelingen in verband met communicatie zoals: uitgeverij van boeken, tijdschriften, periodieken en sponsored magazines, desk top publishing, public relations, press relations, alle multimedia projecten, event organisatie, produceren, coördineren, editing van interactieve media.

" De uitbating van drankgelegenheden, dancings, hotels, milkbars, inrichting van feestelijkheden, vermakelijkheden, tentoonstellingen, bals en verkoop en distributie van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, rookwaren, ijsroom, verhuring en uitbating van speeltoestellen, het organiseren van alle sport en recreatieactiviteiten; deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest ruime zin geïnterpreteerd te worden.

" De prospectie, organisatie, opvolging en afhandeling van activiteiten van merchandising in de meest ruime zin van het woord.

" Het verlenen van licenties met betrekking tot creaties, uitvindingen, merken, waarbij onder het verlenen van een licentie wordt verstaan, het verlenen van een tijdelijk recht, door het afsluiten van een overeenkomst, aan een licentienemer tegen betaling van een vergoeding om producten te vervaardigen, te verdelen, te verkopen of diensten te verlenen.

" Met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

" Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

" Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard.

" Het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen en ondernemingen.

" Het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer van zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verinden en aval verlenen voor die schulden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

11. Jaarlijks op de tweede vrijdag van de maand mei om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : expeditie van de akte

Coordonnées
ISEA CYCLING EVENTS

Adresse
BROEKSTRAAT 8, BUS 2 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande