ISF ACTIVE ENGLISH

Association sans but lucratif


Dénomination : ISF ACTIVE ENGLISH
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 849.659.226

Publication

28/01/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I1111u1m11131/nuu

Ondernemingsnr : 0849.659.226 Benaming

(voluit} : IESA

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : WIJZIGING DAGELIJKS BESTUUR

UITREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN RAAD VAN BESTUUR HOUDEN 17 NOVEMBER 2013

De heer L Borkes, die werd aangesteld als gedelegeerde tot het dagelijks bestuur, liet op 29 september 2013 per e-mail weten dat hij ontslag wenste te nemen als gedelegeerde tot het dagelijks bestuur met ingang vanaf 30 juni 2014.

De raad van bestuur bespreekt dit aanbod tot ontslag van de heer Borkes en beslist met een meerderheid van de stemmen (met één stem tegen) om dit ontslag te aanvaarden, maar onder de voorwaarden zoals verder' besproken onder volgend agendapunt.

De bestuurders beslissen het mandaat van de heer L Borkes als gedelegeerde tot het dagelijks bestuur te beëindigen met onmiddellijke ingang. Deze beslissing wordt met unanimiteit genomen.

Als opzegvergoeding beslist de raad van bestuur met unanimiteit om de maandelijkse vergoeding van de heer Borkes door te betalen tot het einde van juni 2014.

De bestuurders geven hierbij volmacht aan Kaisa Sorjonen, wonende te 2018 Antwerpen, Celementinastraat 46, om de formulieren voor publicatie van bovenvermelde beslissing tot beëindiging van het, mandaat van gedelegeerde tot het dagelijks bestuur in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen: en om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de rechtbank van koophandel en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Wordt same hiermee neergelegd:

- Notulen van de algemene vergadering van raad van bestuur, gehouden 17 november 2013

Kaisa Sorjonen

Lasthebber

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)rilen) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam cri handtekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du







25/10/2012
ÿþMoo 2.2

ÎII E iL " t#. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

L_

itL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

pqq

ijectekû °i i! ,? :' i H r e&

van koophandel te Antiverpenrop

Griffie 16 OKT. 201Z

Ondernemingsnr :

0.8 4 g"6 59, Z2 6

Benaming

(voluit) ; IESA

(verkort) :

Rechtsvorm : VzW

Zetel : te 2018 Antwerpen, Korte Altaarstraat 19

Onderwerp akte : Oprichtingsstatuten, benoeming bestuurders en dagelijks bestuurders

I. OPRICHTINGSTATUTEN

Ondergetekenden,

1. Borkes Luc, wonende te Tulpenstraat 30, 2440 Geel.

2. Van den Heuvel Willy, wonende te Tulpenstraat 30, 2440 Geel.

3. Buist, Rianne, wonende te Pothoekstraat 37, 2060 Antwerpen,

4. Vandersteegen, Louis, wonende te Pothoekstraat 37, 2060 Antwerpen.

5. Groenewald Roy, wonende te Lode Peetersplantsoen 171 b006, 2300 Turnhout.

6. D'Hooge Albert, wonende te Amsterdamstraat 24, 2000 Antwerpen,

7. Nwanegbo Mike Chuks, wonende te Van Dyckstraat 19, 2850 Boom.

8. Keegan, Kevan, wonende te 8 Chacombe Place, Beaconsfield, Buckinghamshire, HP9 2WS,

Verenigd Koninkrijk.

9 .Hill, Andrew, wonende te 7 Rue Suffren Reymond, Monaco.

10. Sorjonen, Kaisa, wonende te Clementinastraat 46, 2018 Antwerpen.

Verklaren bij deze onderhandse akte op eenentwintig augustus tweeduizend en twaalf een vereniging zonder, winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 en van 2 mei 2002 met de hiernavolgende! statuten:

TITEL I: NAAM, ZETEL

Artikel 1, Naam: De vereniging heet: " IESA" vzw.

Artikel 2, Zetel: De zetel van de vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen te 2018 Antwerpen, Korte Altaarstraat 19.

TITEL Il: GRONDSLAG, DOEL, ACTIVITEITEN, MIDDELEN, DUUR

Artikel 3, Grondslag: De oprichting van deze vereniging komt voort uit de beslissing genomen in de besturen van "ESF Erducationai Trust" vzw (ondememingsnummer 441.315.059) en van "Vereniging tot Steun en Inrichting van het Protestants-Christelijk Onderwijs in de Agglomeratie Antwerpen" vzw (in het kort VSPCO, ondememingsnummer 807.310.115) om gezamenlijk de doelen verwoord in het volgende artikel na te streven.

Artikel 4, Doel: De vereniging wil in de agglomeratie Antwerpen en in uitbreiding in het Vlaamse en Brusselse Gewest het onderwijs in het Engels bevorderen en de leerlingen binnen de verplichte leerstof een tweetalige' leeromgeving aanbieden die financieel voor de ouders bereikbaar is. Daartoe zal een verregaande samenwerking voorzien worden met plaatselijke en federale overheden om dit project op een redelijke termijn gesubsidieerd te maken.

Artikel 5, Activiteiten: Om haar doelen te bereiken zal de vereniging alle eigentijdse, kwalitatieve en integrale vorming aanbieden die aansluit op de regelmatige schoolprogramma's van de leerlingen of die deze

Voorbehouden I II I IU II H IIUII II U II iu

aan het "12176589*

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r Luik B -vervolg

" Voorbehouden aan Iet Belgisch Staatsblad

Moo 2,2

programma's aanvult. Deze zijn gericht op de schoolplichtige leerlingen, hun ouders, verwanten en vrienden die zich voor het project van deze vereniging engageren.

De activiteiten kunnen de vorm aannemen van vormingsessies, workshops, conferenties, studieuitstappen, studieweekenden, de uitgave of verspreiding van literatuur of audiovisuele media.

Zij kan voorzien in documentatie, advies, begeleiding, vorming, evaluatie en hulp. Zij kan elk type activiteit voeren dat binnen het bereik van de doelstellingen ligt en die helpt te realiseren.

Zij kan de activiteiten zelf organiseren en uitvoeren, ze doen uitvoeren of daarvoor ondersteuning bieden.

De activiteiten kunnen zowel het karakter van vrijwilligerswerk dragen als dat van betaalde dienstverlening of van een handelsdaad. Zij moeten rechtstreeks of onrechtstreeks gericht blijven op het realiseren van het statutaire doel. In die zin kan de vereniging op bijkomstige wijze eveneens optreden als tussenpersoon voor diensten of producten van derden.

De opsommingen in dit artikel dienen ten voorbeeld en kunnen in geen geval beperkend geïnterpreteerd worden.

Artikel 6, Middelen: De vereniging kan voor het bekostigen van haar activiteiten alle bijdragen, subsidies, schenkingen, legaten en rechten van materiële of immateriële aard aanvaarden van leden of van derden.

Zij kan het gebouw waar haar activiteiten doorgaan geheel of gedeeltelijk in voile rechte in huur geven, zonder voorafgaandelijke kennismaking aan de eigenaars.

Zij worden uitsluitend aangewend voor het realiseren van het statutaire doel.

Zij kan alle roerende en onroerende, materiële en immateriële goederen nodig voor de verwezenlijking van haar doel huren, huurkopen, in vruchtgebruik nemen of in voile eigendom bezitten. Zij kan personeel in dienst nemen of diensten vegoeden op basis van een honorarium.

Artikel 7, Duur: De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL III: LEDEN

Artikel 8, Soorten leden: De vereniging heeft alleen gewone leden met stemrecht in de Algemene Vergadering.

Artikel 9, Gewone leden: Het aantal gewone leden van de vereniging is onbeperkt, maar mag niet minder zijn

dan drie. De oprichters van de vereniging zijn de eerste gewone leden.

Gewone leden bezitten alle wettelijke rechten en verplichtingen om de vereniging te beheren. Zij kunnen die

uitoefenen zodra zij als gewoon lid aanvaard zijn.

Elk gewoon lid kan met één stem deelnemen aan de besluitvorming in elke Algemene Vergadering.

Artikel 10, Toetreding leden: Gewone leden kunnen uitsluitend gezocht worden onder de gewone leden en de bestuurders van de verenigingen vermeld in artikel 3. Deze Raden van Bestuur zijn geheel vrij om te bepalen wie van hun bestuurders hen vertegenwoordigen als stemgerechtigd lid in deze vereniging.

Door het lidmaatschap te aanvaarden, verklaren kandidaat-leden uitdrukkelijk akkoord te gaan met de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging.

De Algemene Vergadering aanvaardt de kandidaat-leden door middel van een stemming met een absolute twee derden meerderheid. Wordt een kandidaat-lid door de stemming niet aanvaard, dan kan de respectievelijke Raad van Bestuur éénmaal dezelfde kandidatuur voordragen. Indien die opnieuw niet wordt aanvaard, behoort een andere kandidaat-lid door die vereniging voorgesteld te worden.

Artikel 11, Einde lidmaatschap: Het gewoon lidmaatschap neemt een einde door ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur in de respectievelijke verenigingen vermeld in artikel 3, door het overlijden van het lid of door uitsluiting.

Gewone leden die ongemotiveerd afwezig zijn op drie achtereenvolgende Algemene Vergaderingen, worden geacht ontslag te nemen.

Elk lid kan uitgesloten worden als diens levenswijze afbreuk doet aan het doel of de goede naam van de vereniging en haar getuigenis schaadt.

De Algemene Vergadering neemt het besluit tot uitsluiting op voordracht van de Raad van Bestuur door een stemming met een absolute twee derden meerderheid. Noch de Raad van Bestuur noch de Algemene Vergadering kunnen verplicht worden zich te verantwoorden over de uitslag van deze beraadslagingen.

Artikel 12, Aanspraken op het vermogen:

Zowel bij ontslag, bij overlijden ais bij uitsluiting kan de betrokkene noch zijn erfgenamen enige aanspraak maken op het vermogen van de vereniging, de vrijwillig gestorte bijdragen of de inbrengingen van de betrokkenen.

Uitzondering hierop zijn de leningen als er op dat ogenblik een terugbetalingovereenkomst tussen de betrokkene en de vereniging bestaat. In zulke gevallen zal het contract de voorziene uitvoeringsvoorwaarden behouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B Vervolg

Artikel 13, Diversen: De gewone leden van de vereniging kunnen niet verplicht worden tot het betalen van enige bijdrage. Zij hebben geen persoonlijke aansprakelijkheid voor de verbintenissen van de vereniging.

TITEL 1V: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14, Bevoegdheid: De Algemene Vergadering is het hoogste gezag van de vereniging en bestaat uit de gewone leden van de vereniging.

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd tot:

-de wijziging van de statuten

-de benoeming en het ontslag van de bestuurders en de commissarissen en de bepaling van hun eventuele bezoldiging

-de goedkeuring van de rekeningen en de begrotingen -de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen -de uitsluiting van leden

-de ontbinding van de vereniging

-de omvorming van de vereniging naar een andere rechtspersoon,

Al de beslissingen die de grenzen overschrijden van de bevoegdheid van de Raad van Bestuur bepaald door de wet of door de statuten, behoren eveneens tot het gezag van de Algemene Vergadering.

Artikel 15: Bijeenroeping: De Algemene Vergadering komt elk jaar samen vóór dertig december en verder zo vaak de belangen van de vereniging dit vereisen. Ze wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur, op ' verzoek van de voorzitter, of als minstens één vijfde van de gewone leden de Raad van Bestuur daarom schriftelijk verzoeken.

Alle gewone leden moeten schriftelijk worden uitgenodigd met vermelding van datum, uur en plaats van de vergadering, evenals de dagorde. Deze wordt tenminste acht dagen voor de vergadering aan eik lid overhandigd of verstuurd per gewone post, elektronische post, fax of enig ander communicatiemiddel dat toelaat de documenten schriftelijk te reproduceren.

De uitnodiging is ondertekend door wie de vergadering bijeenroept. Samen met de uitnodiging wordt alle nodige informatie voor een behoorlijke besluitvorming ter beschikking van de leden gesteld.

Artikel 16: Vergaderprocedures: Algemene Vergaderingen zijn wettig samen en kunnen geldig beslissen als minstens de helft van de gewone leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Een gewoon lid dat niet aanwezig kan zijn, mag zich laten vertegenwoordigen, met het recht van substitutle, door een schriftelijke volmacht tot stemming te geven aan een ander gewoon lid. De volmachten worden aan het begin van de vergadering aan de secretaris van de Raad van Bestuur overhandigd.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter. Wie de vergadering leidt neemt niet deel aan de stemmingen.Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend,

De vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de dagorde voorkomen of die niet volgens de bepalingen van artikel 15 aan de dagorde werden toegevoegd, indien een meerderheid van twee derden van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen daarmee akkoord gaat.

De vergadering stemt altijd bij handopsteking, behalve over personen. Daarvoor beslist zij altijd bij geheime stemming. In zulke gevallen nemen de betrokkenen niet deel aan de stemming.

Indien een van de aanwezige leden daarom verzoekt, moet de Algemene Vergadering tot een geheime stemming overgaan.

Aangestelde personen en bezoldigde werknemers die tevens deel uitmaken van de Algemene Vergadering, nemen geen deel aan de beraadslagingen en stemmingen over zichzelf, over andere werknemers of over onderwerpen waar zij zelf direct bij betrokken zijn.

Artikel 17: Gewone Algemene Vergadering: Met uitzondering van de speciale meerderheden vermeld in artikel 18, beslist een gewone Algemene Vergadering met een gewone meerderheid van de stemmen, door de ja-stemmen af te wegen tegen de nee-stemmen en zonder rekening te houden met de onthoudingen.

Artikel 18: Buitengewone Algemene Vergadering: Een buitengewone Algemene Vergadering besluit steeds met een absolute meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

1 .Bij de agenda wordt altijd een beknopte, accurate informatie toegevoegd die de gewone leden toelaat zich voor te bereiden op de bijzondere stemming.

2.De benoemingen en afzettingen van bestuurders en de uitsluiting van een lid vereisen een meerderheid van twee derden van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Moo 2.2

Luik B - Vervolg

3.1 Voor de wijziging van de statuten, de doelstellingen; voor de goedkeuring of de wijziging van het huishoudelijk reglement; voor de ontbinding of omvorming van de vereniging is in eerste zitting de aanwezigheid of vertegenwoordiging van twee derden van de gewone leden vereist.

3.2 Twee derden van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen dienen de wijziging van de statuten, de goedkeuring of de wijziging van het huishoudelijk reglement, of de ontbinding of omvorming van de vereniging goed te keuren.

Voor de wijziging van de doelstelling is de goedkeuring van vier vijfden van die stemmen vereist,

3.3 Bij onvoldoende aanwezigheid kan na acht dagen een tweede vergadering bijeengeroepen worden zoals bepaald in artikel 16. Deze beslist geldig ongeacht het aantal aanwezigen, maar handhaaft de hiervoor bepaalde meerderheden.

Voorbehouden aan tiet Belgisch Staatsblad

Een buitengewone Algemene Vergadering heeft eveneens de bevoegdheden van een gewone Algemene Vergadering. In voorkomend geval, zijn de bepalingen van artikel 17 van toepassing op agendapunten waarvoor de samenroeping van een gewone Algemene Vergadering en de stemming met een gewone meerderheid volstaan.

Artikel 19, Verslagen en uittreksels: De besluiten voor de wijziging van de statuten, de ontbinding van de vereniging, de benoeming of afzetting van de bestuurders, commissarissen en gevolmachtigden worden binnen de maand in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt,

De notulen van de Algemene Vergadering worden bijeengehouden in een kaft, voorzien van een volgnummer en bijgehouden op het secretariaat van de vereniging. Zij worden ondertekend door de voorzitter of de ondervoorzitter of door twee bestuurders. Zij kunnen worden opgevraagd door de leden.

TITEL IV: RAAD VAN BESTUUR

Artikel 20, Samenstelling en mandaten: De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit minstens 6 leden.Zij worden voor onbepaalde duur door de Algemene Vergadering benoemd. De Algemene Vergadering kan te allen tijde een bestuursmandaat beëindigen.

Als het aantal bestuurders is teruggevallen beneden het minimum, roepen de overblijvende bestuurders binnen de drie maanden een Algemene Vergadering bijeen om nieuwe bestuurders te verkiezen.

De mandaten worden in de regel niet vergoed.

Artikel 21, Functies: De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter en elke andere functie die nodig geacht wordt voor haar goede werking.

De voorzitter kan zijn functie niet combineren met een andere functie. De overige bestuurders kunnen hoogstens twee functies combineren.

Artikel 22, Vergaderingen en besluitvorming: De Raad van Bestuur is wettig samen en kan geldig beslissen als de betrokkenheid van elke vereniging vermeld in artikel 3 door minstens twee bestuurders gegarandeerd is, en de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

Zij vergadert minstens twee keer per jaar, op verzoek van de voorzitter of op vraag van twee bestuurders. Zij beraadslaagt en besluit te allen tijde als college.

De vergaderingen kunnen telefonisch of via een ander telecommunicatiesysteem verlopen

Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter, worden zijn functies waargenomen door de ondervoorzitter.

Beslissingen van de Raad van Bestuur zijn slechts geldig en bindend ais ze genomen worden met een gewone meerderheid van alle aanwezige stemmen

Elke bestuurder heeft één stem.Een bestuurder die niet aanwezig kan zijn, mag zich laten vertegenwoordigen, met het recht van substitutie. De volmachtgeving wordt verstuurd naar de bestuurder die de volmacht ontvangt en naar de voorzitter, en wel zodanig dat die op papier kan worden afgedrukt en bij het verslag van de vergadering kan worden gesloten. Bestuurders kunnen hoogstens één volmachtstem uitbrengen

In geval van staking van stemmen kan het punt opnieuw ter stemming gebracht worden. Doet zich opnieuw een staking van stemmen voor, dan is de stem van de voorzitter of van zijn vervanger doorslaggevend.

Artikel 23, Verslagen: De notulen van de vergadering worden opgetekend in een register of op losse bladen bijeengehouden in een kaft, voorzien van een volgnummer en bijgehouden op het secretariaat van de vereniging. Deze notulen, evenals de uittreksels, worden geldig ondertekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter.

Artikel 24, Bevoegdheden: De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide macht om alle beheersdaden te stellen, met uitzondering van wat bij wet of de statuten is voorbehouden aan de Algemene Vergadering. Hij is tevens bevoegd personeel in dienst te nemen of te ontslaan.

Voor alle administratieve, financiële en materiële handelingen die bij het gewone dagelijkse beheer horen, volstaat de enkele handtekening van de voorzitter of de ondervoorzitter, of die van een persoon die daartoe gemachtigd is door de Raad van Bestuur. De vereniging is door deze handtekeningen wettelijk gebonden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgiach Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor alle andere situaties die naar hun aard, vorm, inhoud, impact of verantwoordelijkheid uitzonderlijk zijn, is een tweede handtekening nodig van een bestuurder die een andere vereniging vertegenwoordigt dan die de voorzitter of diens plaatsvervanger vertegenwoordigt.

De Raad van Bestuur houdt een register van het actuele ledenbestand bij, verzorgt de wettelijk verplichte publicaties en administratieve neerleggingen zoals bepaald door de wet.

Artikel 25, Dagelijks bestuur en vertegenwoordiging: De Raad van Bestuur kan het dagelijks beheer van de vereniging in opdracht geven aan een of meer door haar aangestelde personen of aan een dagelijks bestuur, met gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit beheer verbonden. Zij stelt de bevoegdheden vast.

Elke gevolmachtigde treedt voor de Raad van Bestuur op ais college bij de vertegenwoordigingen en in de handelingen die namens de vereniging gesteld worden, in en buiten rechte, als aanlegger of als verweerder.

TITEL VI: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

Artikel 26, Boekjaar. Het boekjaar loopt van 01 juli tot 30 juni. Het eerste boekjaar loopt vanaf de stichtingsdatum tot 30 juni van het daarop volgende kalenderjaar.

Op grond van het actuele beleidsplan stelt de Raad van Bestuur de jaarrekening en de balans van het afgelopen boekjaar op, evenals de begroting van het volgend boekjaar. Zij legt die ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering zal op vraag van de Raad van Bestuur en op grond van deze documenten kwijting verlenen voor het gevoerde beleid. Daarvoor is een stemming met een gewone meerderheid vereist,

TITEL VII: ONTBINDING, VEREFFENING, SLOTBEPALINGEN

Artikel 27, Ontbinding: Bij vrijwillige ontbinding duidt de Algemene Vergadering twee vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid.

Zowel bij vrijwillige als bij rechterlijke ontbinding, op welk ogenblik en door welke oorzaak zij zich ook voordoet, wijst de Algemene Vergadering het netto overblijvend actief toe aan een of meer verenigingen die gelijkaardige activiteiten voeren of die zich verbinden ze te zullen voeren, met dien verstande dat een minimum aan versnippering van het netto overblijvend actief moet beoogd worden.

Artikel 28, Diversen: Voor alles wat niet uitdrukkelijk in deze statuten werd voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen door de wetgever en naar het huishoudelijk reglement van de vereniging.

Artikel 29, Inzagerecht: De leden en al wie daartoe een wettig belang aantonen, kunnen hun wettelijk inzagerecht uitoefenen op het secretariaat van de vereniging. Voor de uittreksels door de vereniging verstrekt, volstaat de handtekening van de voorzitter of de ondervoorzitter of door twee bestuurders.

Voor eensluidend afschrift,

Ondertekend op 21 augustus, van het jaar tweeduizend en twaalf door de stichters

II.BENpEMINGEN BESTUURDERS EN DAGELIJKSE BESTUURDERS

De Algemene Vergadering heeft tijdens de oprichtingsvergadering op 21 augustus 2012 met unanimiteit de volgende gewone bestuurders aangesteld:

1. Keegan, Kevan, wonende te 8 Chacombe Place, Beaconsfield, Buckinghamshire, HP9 2WS, Verenigd Koninkrijk, geboren op 08 maart 1956 te Bristol (VK), als gewoon bestuurder in de functie van voorzitter, volledig bevoegd om met zijn enkele handtekening namens de vereniging als college op te treden en haar in elk opzicht te vertegenwoordigen.

2. Groenewald Roy, wonende te Lode Peetersplantsoen 171 b006, 2300 Turnhout, geboren op 10 mei 1945 te Bandoeng (NI.lndië), als gewoon bestuurder in de functie van ondervoorzitter volledig bevoegd om met zijn enkele handtekening namens de vereniging als college op te treden en haar in elk opzicht te vertegenwoordigen.

3, Buist Rianne, wonende te Pothoekstraat 37, 2060 Antwerpen., geboren op 16 oktober 1971 te Oldehove (NI), als gewoon bestuurder.

4. Van den Heuvel Willy, wonende te Tulpenstraat 30, 2440 Geel, geboren op 24 februari 1959 te Krimpen-ald-ljssel (NI), als gewoon bestuurder.

5 Nwanegbo Mike Chuks, wonende te Van Dyckstraat 19, 2850 Boom, geboren op 06 april 1966 te Port Harcourt (Nigeria), als gewoon bestuurder.

6. Hill, Andrew, wonende te 7 Rue Suffren Reymond, Monaco, geboren op 16 september 1956 te Preston (VK) als gewoon bestuurder.

Luik 13 -Vervolg

Moa 2.2

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De raad van Bestuur heeft op basis van een persoonlijke taakbeschrijving als dagelijkse bestuurders

benoemd, wat zij aanvaarden:

1. Borkes Luc, geboren te Nijmegen (NL) op 16/07/1960, wonende te Tulpenstraat 30, 2440 Geel,

2. Sorjonen, Kalsa, geboren te Joensuu (Finland) op 2610311974, wonende te Clementinastraat 46, 2018 Antwerpen.

Binnen het kader van hun persoonlijke taakbeschrijving kunnen zij de dagelijkse werking van de vereniging verzekeren en haar met hun handtekening wettig verbinden.

Ondertekend op 21 augustus

Namens de vereniging,

Groenewald Roy, ondervoorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

Voor

behouden aa ,het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2015
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

i 1H11

Y





Ondernemingsar : 0849.659.226 Benaming

(voluit) : IESA

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 ME{ 2015

afdeling Antwerpen

G riff 1e

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN BENAMING

UITREKSEL UIT DE NOTULEN VAN BIJZONDERE VERGADERING VAN DE LEDEN GEHOUDEN 05 JANUARI 2015

De leden beslissen met unanimiteit, vanaf heden, de naam van de VZW wijzigen van IESA in ISF Active, English. De statuten worden vervolgens aangepast zodat artikel 1 vanaf heden als volgt leest: "De vereniging; heet ISF Active English vzwn.

De leden belasten Mvr Kaisa Sorjonen, wonende te Clementinastraat 46, 2018 Antwerpen, Belgie, om de formulieren voor publicatie van de beslissing tot herbenoeming van de bestuurder in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en om aile formaliteiten te vervullen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Wordt same hiermee neergelegd

- Notulen van de algemene vergadering van de leden, gehouden 05 januari 2015 en gecoordineerde

statuten

Kaisa Sorjonen

Lasthebber

Bijlágèn bij lièt Bëlgisëh gfâïtsTilàd-: 2rb/b5I2OIS - Annexes ifu Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

28/05/2015
ÿþ A/,OD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsar : 0849.659.226

Benaming

(voluit) : IESA

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

UITREKSEL UIT DE NOTULEN VAN BIJZONDERE VERGADERING VAN DE LEDEN GEHOUDEN 05 JANUARI 2015

De leden nemen kennis van de beslissing tot ontslag van Mvr Willy Van den Heuvel als bestuurder en lid van de VZW, met ingang vanaf heden.

De leden belasten Mvr Kaisa Sorjonen, wonende te Clementinastraat 46, 2018 Antwerpen, Belgje, om de formulieren voor publicatie van de beslissing tot herbenoeming van de bestuurder in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Wordt same hiermee neergelegd

- Notulen van de algemene vergadering van de leden, gehouden 05 januari 2015.

Kaisa Sorjonen

Lasthebber

Op de laatste blz van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te verlegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

II1wi~~~u~~i~uw1iw

ohtlefl1ç van koophandel

Antwerpen

13 MEI 2i,;5

afdeling men

Coordonnées
ISF ACTIVE ENGLISH

Adresse
KORTE ALTAARSTRAAT 19 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande