ISF EDUCATIONAL TRUST, AFGEKORT : ISF TRUST

Association sans but lucratif


Dénomination : ISF EDUCATIONAL TRUST, AFGEKORT : ISF TRUST
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 441.315.059

Publication

19/02/2014
ÿþMOD 2.2

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

HhII

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

t!!111.1111111101 II

Neergelegd tcr gnflie mn ds Rechtbank van Koophandcl te Antwerpen, op

10, 02, 2014

Griffie

Ondernemingsnr 0441.315.059

Benaming

(volte): ISF Educational Trust

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte BENOEMING

UITREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMEN VERGADERING VAN RAAD VAN: BESTUUR GEHOUDEN 11 FEBRUARI 2013

De raad van bestuur beslist de vennootschap naar Engels recht, ISF Educational Services Limited, met maatschappelijke zetel te 126 Fairlie Road, Slough, Berkshire, SL1 OAG Verenigd Koninkrijk, te belasten met het dagelijks bestur, met ingang vanaf 01 maart 2013.

ISF Educational Services Limited wordt vaste vertegenwoordigd door de heer Kevan Keegan, wonende te Chacombe Place 8, HP9 2WS Beaconsfield, Bucks, Verenigd Koninkrijk (geboren te Bristol, Verenigd Koninkrijk op 8 mei 1966)

Het mandaat geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigd.

De raad van bestuur beslist om ISF Educational Services Limited een bijzondere volmacht te verlenen om in naam en voor rekening van ISF, alleen, op te treden en ISF te vertegenwoordigen in alle aangelegenheden die betrekking hebben op het dagelijks bestuur van ISF..

De raad van bestuur belast de secretaris, Kaisa Sorjonen, (geboren te Joensuu, Finland op 26 maart 1974) om de formulieren voor publicatie van de bovenvermelde beslissing inzake delegatie van het dagelijks bestuur in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad to ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen en het ondememingsloket.

Wordt same hiermee neergelegd:

- Notulen van de bijzondere algemene vergadering van raan van bestuur, gehouden 11 februari 2013

Kaisa Sorjonen

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/01/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

KOOP FIAt_:'7? ,_

111111

27964*

ANYVJFRPEN

Griffie

Ondernemincgsnr : 0441.315.059

Benaming

(voluit) : ISF Educational Trust

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN NOTULEN

UITREKSEL UIT DE NOTULEN VAN ALGEMEEN VERGADERING VAN DE LEDEN GEHOUDEN 26 OKTOBER 2013

Het volgende voorstel tot aanpassing van de statuten wordt overlopen:

-In artikel 1 van de statuten, toevoeging van de afkorting "iSF Trust", zodat het eerste lid van dit artikel als volgt zal luiden: "De Vereniging draagt de naam ISF Educational Trust, en afgekort "ISF Trust", Beide namen kunnen zowel afzonderlijk als samen gebruikt worden";

-In artikel 14 van de statuten, aanpassing van de statutaire datum tot het houden van de jaarlijkse algemene vergadering, zodat het tweede lid van dit artikel als volgt zou luiden: "De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste zaterdag derde vrijdag van de maand oktober september om tien uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur".

Na bespreking, beslissen de leden met unanimiteit artikel 1, eerste lid en 14, tweede lid aan te passen zoals' voorgesteld, zodat deze vanaf heden als volgt zullen luiden:

-Art. 1, eerste lid: "De Vereniging draagt de naam ISF Educational Trust, en afgekort "ISF Trust", Beide namen kunnen zowel afzonderlijk als samen gebruikt worden';

-Art. 14, tweede lid: "De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste zaterdag van de maand oktober om tien uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is op de, eerstvolgende werkdag, zelfde uur".

De gecoördineerde statuten worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en alle leden die dat zouden wensen.

De leden geven hierbij volmacht aan Kaisa Sorjonen, wonende te 2018 Antwerpen, Celementinastraat 46» om de formulieren voor publicatie van bovenvermelde beslissing tot wijziging van de statuten in de Bijlagen bij ' het Belgisch Staatsbiad te ondertekenen en om aile formaliteiten te vervullen bij de griffie van de rechtbank van koophandel en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Wordt same hiermee neergelegd

Notulen van de algemene vergadering van de leden, gehouden 26 oktober 2013

Kaisa Sorjonen

Lasthebber

Op de laatste blz, van Luik E vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso,lo)n(on) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/10/2012
ÿþ Moa 2.2

tigift311 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



RECHTBANK KOOPHANDEL

16 OKT. 2012

A N T YeElflqeP E N

Voorbehoudt

aan hel

Belgiscl

Staatsbh

*1216578

IR

Ondernem ingsnr ; 0449.39 5.059

Benaming

(voluit) : Antwerp British School

(verkort) : ABS

Rechtsvoren : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel ; Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte ; WIJZIGING BENAMING - ONTSLAGEN

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN LEDEN, GEHOUDEN OP 8 MEI 2012

pe leden nemen kennis van de respectievelijke beslissingen tot ontslag van Rudolf Burggraaf en Crispina Borges als bestuurders van de VZW, met ingang vanaf heden.

De leden beslissen met unanimiteit, vanaf heden, de naam van de VZW te wijzigen van Antwerp British School (ABS) in 1SF Educational Trust.

De statuten worden vervolgens aangepast, zodat artikel 1 vanaf heden als volgt leest; "De Vereniging draagt de naam 1SF Educational Trust. De naam zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Vereniging zonder winstoogmerk" of afgekort "VZW".

De referentie naar ABS in artikel 3 van de statuten wordt eveneens vervangen door ISF Educational Trust.

De leden belasten Meester Vera Caimo, advocaat Claeys & Engels, kantoorhoudend te 1160 Brussel, Vorstfaan 280, met mogelijkheid van indeplaatsstelling door eender welke advocaat van Claeys & Engels, om de formulieren voor publicatie van de bovenvermelde beslissingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en om aile formaliteiten te vervullen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen en het ondememingsloket.

Worden samen hiermee neergelegd:

- Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van leden gehouden op 8 mei 2012

- Gecoördineerde statuten, d.d. 8 mei 2012, van de VZW 1SF Educational Trust (voorheen Antwerp British

School, ABS)

Vera Caimo

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/03/2012
ÿþ M00 2.2

ïi ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Voors behoud aan he Seigle

Staatsbl



n



" iaosai~o*

itzCii t 13I'i K

KOOPHANDEL

06 KART 2012

A N T Wiffig P E

Ondernemingsnr : 0441.315.059

Benaming

(voluit) : Antwerp British School

(verkort) : ABS

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : wijziging doel / benoeming voorzitter en gedelegeerd bestuurder Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse ledenvergadering, gehouden op 1 oktober 2011

De leden wensen het doel van ABS aan te passen.

De leden beslissen op unanieme wijze artikel 3 te wijzigen, waarbij het artikel volledig vervangen wordt door

de onderstaande bewoordingen:

"De vereniging heeft tot doel te voorzien in onderwijs en opvang van kinderen van alle nationaliteiten met Engels ais voornaamste onderrichtstaal en zulks in kindertuin, lager en secundair onderwijs naar Britse en erkende Internationale onderwijsnormen. Eveneens het inrichten van allerlei educatie en culturele activiteiten voor kinderen en/of volwassenen.

De vereniging tracht de verdere educatie en ontwikkeling van studenten en leraren op scholen geaffilieerd met ABS alsook met andere internationaal geaccrediteerde onderwijsinstellingen met Engels als voornaamste onderrichtstaal in België of elders in de wereld, zij het financieel (via, bijvoorbeeld, het toekennen van studiebeurzen, studietoelagen of andere gedefinieerde gekwalificeerde prijzen) of op een andere manier, te ondersteunen,

De vereniging kan, meer algemeen, alle middelen aanwenden en handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, bijdragen tot de verwezenlijking van het doel van de vereniging en kan activiteiten ontwikkelen die verband houden met haar doel. De vereniging kan haar medewerking verlenen of op gelijk welke wijze deelnemen aan verenigingen zonder winstoogmerk die eenzelfde of gelijkaardig doel als het hare hebben.

In die zin mag de vereniging ook op bijkomstige wijze, zekere economische activiteiten uitoefenen, op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel."

De leden aanvaardden het ontslag van de heer Andrew Hill als voorzitter van de Raad van Bestuur en keurden de aanbeveling van het bestuur goed om de heer Kevan Keegan (8 Chacombe Place, Beaconsfield, 1-1P9 2 WS, Verenigd Koninkrijk) aan te stellen als voorzitter van de Raad van Bestuur en ais gedelegeerd bestuurder tot de volgende algemene jaarlijkse ledenvergadering. Kavq+s iCEEGfht '$ .1S7ol., o51o3/s .

De leden stellen mevrouw Vera Caimo, advocaat bij Claeys & Engels, met kantoor te 1160 Brussel, Vorstlaan 280, met het recht vervangen te worden door elke andere advocaat bij Claeys & Engels, aan als lasthebber, dit om alle nodige documenten te tekenen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad gezien de hierboven vermelde beslissingen om te statuten te wijzigen en om alle formaliteiten met betrekking tot de griffie van de Rechtbank van Koophandel en de Kruispuntbank der Ondernemingen te vervullen.

Deze volmacht geeft mevrouw Caimo (of haar vervanger) de bevoegdheid om alle vereiste bekendmakingen rn.b.t. de ontslagen en benoemingen van bestuurders (...), zoals hierin genotuleerd, neer te leggen.

Vera Caimo

Lasthebber

Wordt hiermee neergelegd:

- Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/01/2012
ÿþ MOD2.2

rLuJh %3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie



Pleerge1ecd !or ct;ffb van de Rechtbank van Kaoplrnn6'c; , rriwereern, op

Griffie 21 DEC, 2011

I tIl III Illl il l 1 pI~IN tll

*iaoosss~*

Voc behou aan Belg Staat:

Ih

Ondernemingsnr : 0441.315.059

Benaming

(voluit) : Antwerp British School

(verkort) : ABS

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : ontslag bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse ledenvergadering, gehouden op 1 oktober 2011

De leden namen kennis en aanvaarden de volgende ontslagen van bestuurders met ingang op de vermelde data:

i. Andrew WIGFORD: 6 juli 2010

ii. Beverley CALVERT: B april 2011

iii. Hill CALVERT VOF: 8 april 2011

iv. Rahul ZAVERI: 1 oktober 2011

De leden stellen mevrouw Vera Caimo, advocaat bij Claeys & Engels, met kantoor te 1160 Brussel, Vorstlaan 280, met het recht vervangen te worden door elke andere advocaat bij Claeys & Engels, aan als lasthebber, dit om alle nodige documenten te tekenen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad gezien de hierboven vermelde beslissingen om te statuten te wijzigen en om alle formaliteiten met betrekking tot de griffie van de Rechtbank van Koophandel en de Kruispuntbank der Ondernemingen te vervullen.

Deze volmacht geeft mevrouw Caimo (of haar vervanger) de bevoegdheid om alle vereiste bekendmakingen m.b.t. de ontslagen en benoemingen van bestuurders (...), zoals hierin genotuleerd, neer te leggen.

Wordt hiermee neergelegd:

- Notulen van de jaarlijkse ledenvergadering, gehouden op 1 oktober 2011

Vera Caimo

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2015
ÿþMOD 22

k~~~`~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

:\



Rechtbank van koophandel

Antwernen

16 FEB. 2015

afdee eerpen



Oridernemingsnr ; 0441.315.059

Benaming

(voluit) : 15F Educational Trust

(verkort) : 1SF Trust

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 1 maart 2013.

De raad van bestuur aanvaardt het ontslag van Meneer Kevan Keegan, wonende te Chacombe Place 8, 1" IP9 2WS Beaconsfield, Bucks, Verenigd Koninkrijk (geboren te Bristol, Verenigd Koninkrijk op 8 mei 1956) als gedelegeerd bestuurder van 1SF Educational Trust, met onmiddellijke ingang.

De raad van bestuur belast de secretaris, Kaisa Sorjonen, wonende Clementinastraat 46, 2018 Antwerpen, Belgie (geboren te Joensuu, Finland op 26 maart 1974) om de formulieren voor publicatie van de bovenvermelde beslissing inzake delegatie van het dagelijks bestuur in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen en het ondernemingsloket,

Kaisa Sorjonen

Lasthebber

Wordt tevens neergelegd: notulen van de Raad van Bestuur van 1 maart 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2015
ÿþ raoa 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

15 31915

Ondememingsnr : 0441.315.059

E3enaming

(voluit) : 1SF Educational Trust

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) : ISF Trust

Rechtsvoren : VZW

Zetel : Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Herbenoeming voorzitter

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 1 november 2012

De bestuurders herbenoemen de heer Kevan Keegan, wonende te Chacombe Place 8, HPg 2WS, Beaconsfield, Buckinghamshire, Groot-Brittannië (geboren te Bristol, Groot-Brittannië op 8 maart 1956) als voorzitter van de raad van bestuur voor een onbepaalde duur. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De bestuurders belasten Mvr Kaisa Sorjonen, wonende te Clementinastraat 46, 2018 Antwerpen, Belgie, om de formulieren voor publicatie van de beslissing tot herbenoeming van de bestuurder in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en om aile formaliteiten te vervullen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Kaisa Sorjonen

Lasthebber

Wordt tevens neergelegd: notulen van de Raad van Bestuur van 1 november 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

le FEB. 2015

afdeli i eierpen

09/05/2011
ÿþti

f

M06 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Afeerg9Terd ter griffie mede îfr:;' von koophandel te Antwerpea,

Griffie 2 7 APR, 2011

Ondernemingsnr : 0441.315.059

Benaming

(voluit) : Antwerp British School

(verkort) : ABS

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Korte Altaarstraat 19, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders

11111!1111,1111,11.1111111p1111,11,1111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 8 april 2011:

1. Beëindiging van mandaat van gedelegeerd bestuurder en voorzitter

De Raad van Bestuur beslist het mandaat van Hill-Calvert VOF als gedelegeerd bestuurder en voorzitter te; beëindigen met ingang vanaf heden. De Raad bedankt Hill-Calvert VOF voor haar diensten die zij gedurende elf; jaren met veel inzet en volgens de hoogste standaard heeft geleverd.

2. Delegatie van bevoegdheden van dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur beslist om de bevoegdheden van dagelijks bestuur van ABS te delegeren aan de heer: Andrew Hill, wonende te Rue Suffren Raymond 7, Monaco 98000, onder de voorwaarde dat hij wordt benoemd; tot bestuurder door de ledenvergadering.

Dit mandaat van dagelijks bestuur zal een aanvang nemen vanaf heden en heeft een onbepaalde duur.

Zodra Andrew Hill wordt benoemd tot bestuurder van ABS zal hij de titel van "gedelegeerd bestuurder : dragen.

Het mandaat is onbezoldigd.

3. Benoeming voorzitter

De Raad van Bestuur beslist om de heer Andrew Hill, voornoemd, onder de voorwaarde dat hij wordt; benoemd tot bestuurder, te benoemen tot Voorzitter voor onbepaalde duur.

4. Volmacht voor het verrichten van publicatieformaliteiten

De Raad van Bestuur geeft hierbij volmacht aan Vera Caimo, advocaat Claeys & Engels, kantoorhoudende: te 1160 Brussel, Vorstlaan 280, met mogelijkheid van indeplaatstelling door eender welke advocaat van Claeys; & Engels, om de formulieren voor publicatie van bovenvermelde beslissingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de rechtbank van koophandel; en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

;f

MOD 2.2

Vdor- Luik B - Vervolg

behouden

aan het

Belgisct?

Staatsblad Uittreksel uit de notulen van de bijzondere vergadering van leden, gehouden op 8 april 2011:

1. Beëindiging mandaat van bestuurder

De leden beslissen het mandaat van Hill-Calvert VOF als bestuurder te beëindigen met ingang vanaf heden. De leden bedanken Hill-Calvert VOF voor haar diensten die zij gedurende de afgelopen elf jaren met veel inzet en volgens de hoogste standaard heeft geleverd.

De leden nemen vervolgens akte van de beslissing van Beverly Calvert om haar mandaat als bestuurder neer te leggen vanaf heden, en bedanken haar voor de vervulling van haar mandaat over de afgelopen elf jaren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

2. Benoeming bestuurder

De leden beslissen vervolgens de heer Andrew Hill, wonende te Rue Suffren Raymond 7, Monaco 98000, te benoemen tot nieuwe bestuurder van ABS.

Dit mandaat van bestuurder zal een aanvang nemen vanaf heden en heeft een onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd.

3. Volmacht voor het verrichten van publicatieformaliteiten

De leden geven hierbij volmacht aan Vera Caimo, advocaat Claeys & Engels, kantoorhoudende te 1160 Brussel, Vorstlaan 280, met mogelijkheid van indeplaatstelling door eender welke advocaat van Claeys & Engels, om de formulieren voor publicatie van bovenvermelde beslissingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de rechtbank van koophandel en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Vera calmo

Lasthebber

Coordonnées
ISF EDUCATIONAL TRUST, AFGEKORT : ISF TRUST

Adresse
KORTE ALTAARSTRAAT 19 2018 ANTWERPEN (BERCHEM)

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande