ISOS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISOS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.160.929

Publication

17/09/2014
ÿþ*14171188*

mcd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

fritwerpen

" 08 SEP. 1011k

.reefoiéntwec.,en

...

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0885.160.929

Benaming (voluit) : ISOS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Steenwinkelstraat 499

2627 Schelle

Onderwerp akte :BVBA: naamswijziging verplaatsing maatschappelijke zetel - verlenging boekjaar - aanpassing aan de vigerende wetgeving

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door Julie DE HERDT, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met ,lbeperkte aansprakelijkheid "DE HERDT & MAES", met zetel te Hove, Kapelstraat 90, cp 30 juni 12014, dragende volgende vermelding: Geregistreerd 3 blad(en), 0 verzending(en) op het 1 ste registratiekantoor Antwerpen 3 op 8 juli 2014, referentie 5, boek 248, blad 83, vak 16. Ontvangen <Ivijftig euro (¬ 50,00). De adviseur-ontvanger, (getekend) VAN ELSEN Christi, houdende de buitenwone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « ISOS CONSULTING » te 2627 Schelle, Steenwinkelstraat 499, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer BTW BE0885.160.929., gehouden werd en dat volgende beslissingen genomen werden met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING: Naamswijziging en wijziging van de handelsbenaming  wliziqinq artikel I van de statuten

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in 'DE PLUKBOERDERIJ VAN

SCHELLE

ugevolg luidt artikel 1 van de statuten voortaan als volgt;

'Artike11:

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: 'DE

PLUKBOERDERIJ VAN SCHELLE. De vennootschap is gerechtigd naast de statutaire benaming

volgende handelsbenaming voor de bedrijfstak consulting te gebruiken: 'ISOS CONSULTING'

TWEEDE BESLISSING: Bevestiging van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel wjigiging van artikel 2 van de statuten.

De vergadering bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 1, de Hertoginstraat 64a te 2300 Turnhout naar de Steenwinkelstraat 499 te 2627 Schelle, vanaf 1 januari 2013.

De vergadering beslist bijgevolg cm artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2627 Schelle, Steenwinkelstraat 499.

De zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke plaats in hetzelfde taalgebied in België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap, welke beslissing moet bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook bij eenvoudige beslissing van haar bestuursorgaan, administratieve zetels, b(/huizen, filialen en werkplaatsen oprichten."

DERDE BESLISSING: verlenging van het huidige boeklaar en wiiziging van het boekjaar.

De vergadering beslist eenparig het lopende boekjaar te verlengen tot 31 december 2014. Verder beslist de vergadering dat de daarop volgende boekjaren telkens zullen beginnen op 1 januari en , zullen eindigen op 31 december van hetzelfde jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

l;

Voor-ledilden aan het Belgisch Staatsblad

4

mod 11.1

Ingevolge deze besfissing, wordt artikel 26 van de statuten aangepast als volgt:

'Artikel 26

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met éénendertig december van hetzelfde jaar.

Vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering worden de jaarrekening en de resultatenrekening, met de toelichting en de verplichte verslagen, neergelegd op de zetel ter inzage van de vennoten.'

Zoals bepaald in artikel 18 van de statuten wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand december van elk jaar om veertien uur.

Ingevolge de verlenging van het huidige boekjaar zal de eerstvolgende jaarvergadering plaatsvinden op 30 juni 2015 om veertien uur, en voortaan steeds op 30 juni van ieder jaar om veertien uur. De vergadering beslist dat de tekst van artikel 18 van de statuten voortaan luidt als volgt:

'Artikel 18

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op 30 juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.' VIERDE BESLISSING: benoeming statutair zaakvoerder en opvolgend statutair zaakvoerder en aanpassing aan vigerende wetgeving inzake vaste vertegenwoordiger

De vergadering beslist te benoemen tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer ADRIAENSEN Marcel Franciscus Philomena, geboren te Turnhout op 9 juni 1963, rijksregister nummer 63.06.09-027.01, ongehuwd, wonende te 2627 Schelle, Steenwinkelstraat 499; hier aanwezig, welke deze opdracht aanvaard.

In geval van overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaamverklaring, faillissement, staat van kennelijk onvermogen of afwezigheid van voormelde statutaire zaakvoerder, wordt deze van rechtswege opgevolgd door mevrouw DE BOODT Kristien Maria, geboren te Ukkel op 30 juli 1962, rijksregister nummer 62.07.30-360.91, ongehuwd, wonende te 2627 Schelle, Steenwinkelstraat 499; hier aanwezig , welke deze opdracht aanvaard..

De statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herrcepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vergadering beslist dat artikel 9 zal worden gewijzigd als volgt

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd'. de heer ADRIAENSEN Marcel Franciscus Philomena, geboren te Turnhout op 9 juni 1963, rijksregister Inummer 63.06.09-027.01, ongehuwd, wonende te 2627 Schelle, Steenwinkelstraat 499.

In geval van overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaamverklaring, faillissement, staat van kennelijk onvermogen of afwezigheid van voormelde statutaire zaakvoerder, wordt deze van rechtswege opgevolgd door mevrouw DE BOODT Kristien Maria, geboren te Ukkel op 30 juli 1962, rijksregister nummer 62.07,30-360.91, ongehuwd, wonende te 2627 Schelle, Steenwinkelstraat 499, De statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,"

VIJFDE BESLISSING: wijziging van de artikelen 29 en 30 van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving beslist de vergadering om de artikelen 29 en 30 te vervangen als volgt:

'Artikel 29

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen. De

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

y " y- , X _ ^ ^ 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

. eduden aan het Belgisch

Staatsblad

4

et,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

benoeming van de vereffen-aa s moet aan de voorzitter van de rechtb-a-ri k van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

; Indien er geen vereffenaars benoemd worden, worden de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in functie bij de ontbinding, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Artikel 30

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over aile volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen,'

ZESDE BESLISSING: Volmacht.

Wordt aangesteld als bijzondere lasthebber: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van 1besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KMO ADVIESKANTOOR en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RIAL, beiden met zetel te Duffel, Oude Liersebaan, 171 , met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het Ondernemingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, iteneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

1(get.) Julie DE FIERDT, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte:

gecoördineerde statuten

s " -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 13.01.2014 14008-0540-015
05/03/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

-Neergelegd ter griffie van de

RI=C1 1TBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 FEB. 2013

TURNHOUT

De Griffier, Gliffie



me 'L

na neerlegging ter griffie van de a

Ondernemingsnr : 0885.160.929

Benaming

(voluit) : Isos Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hertogingstraat 64 - 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke zetel

Ingevolge buitengewone algemene vergadering gehouden op 14/12/2012 ten maatschappelijke zetel

van de vennootschap werd beslist de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel van de vennootschap vanaf 1 januari 2013 te verplaatsen naar Steenwinkelstraat 499 - 2627 Schelle.

De zaakvoerder

Adriaensen Marcel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 22.01.2013 13012-0148-015
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 28.12.2010 10646-0455-015
28/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 21.12.2009 09901-0068-015
24/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 19.12.2008 08861-0234-012

Coordonnées
ISOS CONSULTING

Adresse
STEENWINKELSTRAAT 499 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande