ISPAHAN, PALLIATIEVE ZORGEN KEMPEN, AFGEKORT : ISPAHAN

Association sans but lucratif


Dénomination : ISPAHAN, PALLIATIEVE ZORGEN KEMPEN, AFGEKORT : ISPAHAN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 444.007.701

Publication

26/05/2014
ÿþ ' MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

beht

aar

Belt

Stee

Ondernerningsnr: 444.007.701

Benaming

(voluit) : vzw Ispahan, Palliatieve Zorgen Kempen

(verkort) vzw Ispahan

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Stationstraat 60-62, 2300 Turnhout

Onderwerp akte: statutenwijziging

Nieuwe statuten sinds 29/04/2014

Unaniem goedgekeurd op Algemene Vergadering (op bovenvermelde datum).

De algemene vergadering van de vzw Ispahan samen in vergadering op 29 april 2014, beslist met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de aanvaarding van de nieuwe statuten, waarbij rekening wordt gehouden met de hiervoren genomen beslissingen, en welke thans zullen luiden als volgt:

TITEL I: Naam, zetel, doel, duur.

Artikel 1.

De vereniging draagt als naam : Ispahan, Palliatieve Zorgen Kempen". Deze naam moet steeds

voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "vzw".

De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken, uitgaande van de vereniging, de verkorte benaming "Ispahan vzw" te gebruiken.

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in de Stationstraat 60-62, 2300 Turnhout. De vzw ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Turnhout. Alle stukken voorgeschreven door de vzw-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere plaats binnen het Nederlands taalgebied en de nodige openbaarmakingsvereisten te vervullen.

Artikel 3.

De vereniging heeft tot doel

Het verlenen van palliatieve zorgen aan terminale patiënten over het ganse grondgebied van het Rijk in samenwerking met de betrokken medische, paramedische of andere zorgverstrekkers : de vereniging treedt niet in de plaats van de klassieke thuisverpleging;

het verstrekken van praktische, emotionele, psychosociale of andere bijstand aan het gezin van deze patiënten in nauwe samenwerking met de eerstelijnshulp;

het bevorderen van de kennis van en het verspreiden van informatie over palliatieve zorgen;

de vereniging mag daartoe alle daden stellen, van welkdanige aard ook, die het bereiken van haar doelstellingen kunnen bevorderen. Zij kan in deze zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden. stellen, en enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Artikel 4.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden.

TITEL II: Leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

III II

*14107022*

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 MEI 1014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Grimgriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Artikel 5.

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen. De volgende oprichters zijn de eerste

leden:

1.CLERINX Gui Eugeen Alfred Maria Magdalena, Vosseiaar

2.CORNIL Paul August Clementine Ghislain '(vo, Turnhout

3.DAAMEN Melanie Germaine Paul Viviane, Kasterlee

4.KINET Godelieve Margaretha Maria, Turnhout

5.MEYSKENS Jean Marie René Joseph, Kasterlee

Alleen werkende leden zijn stemgerechtigd op de algemene vergadering. De werkende leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Artikel 6.

Tot de vereniging kan als werkend lid worden toegelaten, iedereen, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die door de raad van bestuur als dusdanig wordt aanvaard en die het vastgestelde lidgeld betaalt.

Instellingen of organisaties die artsen als huisarts laten werken in hun gebouwen en/of als huisarts in dienstverband tewerkstellen, deze artsen en andere personen werkzaam bij deze instellingen of organisaties, kunnen geen lid worden en/of blijven van de vereniging. Van leden van de vereniging die na hun opname een dergelijke instelling of organisatie zouden worden, in feite of in rechte, wordt hun lidmaatschap automatisch als beëindigd beschouwd.

De vereniging kan ook gewone leden en/of ereleden tellen.

Verzoeken om toetreding dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornamen, en adres of indien het een rechtspersoon betreft naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van de verzoeker en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als lid of toetredend lid. De raad van bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot de vereniging uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker. Slechts indien hij de toetreding van een kandidaat-lid weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Tegen zijn beslissing staat enkel voor een kandidaat-lid beroep open bij de eerstvolgende algemene vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de raad van bestuur binnen de maand na de kennisgeving van de weigering.

Artikel 7.

De jaarlijkse bijdrage van de werkende leden bedraagt maximum tweehonderdvijftig euro. Zij wordt jaarlijks door de raad van bestuur vastgesteld. Voor de bijdrage van de ereleden wordt geen maximum bepaald. Ook deze bidrage wordt, voor zover als nodig, door de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel 8.

Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging. Het ontslag moet aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht. Het lid dat weigert de jaarlijkse bijdrage te betalen, of zich in een situatie bevindt omschreven in de tweede zin van artikel 6, wordt geacht zijn lidmaatschap te beëindigen De uitsluiting van een lid kan slechts worden uitgesproken door de algemene vergadering met een meerderheid van tweederde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 9.

De ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

TITEL III : Raad van Bestuur.

Artikel 10.

1.De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van maximaal 21 leden, benoemd door de

algemene vergadering. De bestuurders handelen als een college.

Deze raad van bestuur wordt als volgt samengesteld

Huisartsendrie mandaten

Wit-Gele Kruis vzw twee mandaten

Familiehulp vzw één mandaat

Landelijke Thuiszorg één mandaat

Zelfstandig verpleegkundigen één mandaat

Vrijwilligers twee mandaten

Oprichters twee mandaten

Zorg & Ferme NV één mandaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

de VoorZorg één mandaat

deskundigen maximaal zes mandaten

PNAT één mandaat

Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze laatste afzetbaar. De

deskundigen worden slechts benoemd na unaniem advies van de overige bestuurders.

2.1edere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door kennisgeving per aangetekend schrijven aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Aile leden van de raad van bestuur oefenen hun mandaat kosteloos uit. Er kunnen maximaal zes niet-werkende leden deel uitmaken van de raad van bestuur. De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar en zijn herkiesbaar.

Artikel 11.

De raad van bestuur kan op zijn vergadering om het even welke buitenstaander uitnodigen waarvan hl] de

aanwezigheid nuttig acht; deze buitenstaanders hebben echter slechts een raadgevende stem.

Artikel 12.

Om tot bestuurder te kunnen worden verkozen, moet men lid zijn van de vereniging.

Artikel 13.

Indien een opdracht van bestuurder vacant wordt, zal de eerstvolgende algemene vergadering een plaatsvervanger benoemen. Deze plaatsvervanger, die, met uitzondering van de deskundigen, steeds uit dezelfde organisatie of discipline komt ais zijn voorganger, voltooit de opdracht van de bestuurder die hij vervangt

Artikel 14.

1.De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een

penningmeester. De voorzitter is altijd een huisarts. De voorzitter roept de raad bijeen en zit de vergadering

voor. In geval hij belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter of, bij diens

ontstentenis, door de oudste der aanwezige bestuurders.

Het voorzitterschap van Ispahan is niet compatibel met het voorzitterschap van PNAT.

De read kan ook door twee bestuurders gezamenlijk worden samengeroepen.

2.De raad vergadert slechts geldig indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslnen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid (=de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van diens vervanger. Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, doch niemand mag meer dan één volmacht dragen.

3.Vari elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door aile aanwezige bestuurders ; zij worden bewaard in een daartoe bestemd register. De voor te leggen uittreksels en alle andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter of, bij diens ontstentenis, door twee bestuurders.

Artikel 15.

1.De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke of buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden met uitzondering van die welke door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser of verweerder, In alle rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten en aile daden van beschikking te stellen, onder meer het sluiten van aankopen, verkopen en ruilingen van roerende en onroerende goederen, van aile huur- en verhuurovereenkomsten van welke duur ook, en van alle andere overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen, dadingen, compromissen en arbitragegebedingen, het aanvaarden of verwerpen van toelagen, schenkingen en legaten, het beleggen van gelden, aangaan van leningen, verlenen van hypotheken en het verlenen van alle zakelijke waarborgen ; voorts afstand van alle rechten en rechtsvorderingen, opheffing en machtiging tot doorhaling met of zonder kwitantie van aile inschrijvingen, overschrijvingen, beslag of verzet.

2.De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden, of zelfs aan één of meer personen vreemd aan de vereniging die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten.aIle tijde met onmiddellijk ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

3.De raad benoemt en ontslaat, zelf of door een lasthebber, de leden van het personeel van de vereniging. Hij bepaalt hun taken en hun bezoldiging.

4.De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

Artikel 16.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de

vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hen gegeven

TITEL IV: Algemene Vergadering.

Artikel 17.

De Algemene vergadering is samengesteld uit aile werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders. Elk lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen ; elk lid kan echter slechts één volmacht dragen. Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Vanaf heden, 29/04/2014 is het aantal leden van de Algemene Vergadering onbeperkt. Indien het aantal mandaten, zoals hierna vermeld, kan warden bereikt, is de Algemene Vergadering samengesteld als volgt; Fiuisartsennegen mandaten

Wit-Gele Kruis vzw acht mandaten

Familiehulp vzw vijf mandaten

Landelijke Thuiszorg vier mandaten

Zelfstandig verpleegkundigen drie mandaten

Vrijwilligers drie mandaten

Oprichters drie mandaten

Lions club één mandaat

Zorg & Ferme NV één mandaat

de VoorZorg drie mandaten

deskundigen maximaal zes mandaten

PNAT één mandaat

Indien er werkende leden worden toegevoegd, tengevolge waarvan het aantal mandaten, zoals hoger vermeld, wordt overschreden, zullen zij fungeren als werkende leden zonder een bepaald mandaat.

Indien het aantal werkende leden vermindert, tengevolge waarvan het aantal mandaten, zoals hoger vermeld, minder bedraagt dan voormelde maxima, kunnen de vrijgekomen mandaten slechts worden ingevuld door personen of instellingen die bevoegd zijn dit mandaat op te nemen.

Artikel 18.

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het benoemen en ontslaan van de bestuurders, het geven van ontlasting aan de bestuurders, het uitsluiten van een lid, het goedkeuren van begrotingen en rekeningen, het vrijwillig ontbinden van de vereniging desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend; de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; en alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen. Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

Artikel 19.

1.De algemene vergadering wordt samengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist. Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het volgend jaar, en om ontlasting te geven aan de bestuurders,

2.De raad van bestuur is tevens verplicht, wanneer één vijfde van de leden daarom verzoekt, een algemene vergadering samen te roepen.

3.0m geldig te zijn, moeten de oproepen tot de algemene vergadering ondertekend zijn door de voorzitter of door twee bestuurders. Alle werkende leden moeten werden opgeroepen per gewone brief, ten minste tien kalenderdagen voor de vergadering.

De oproeping, die dag, plaats en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp, dat schriftelijk wordt voorgedragen door één twintigste van de werkende leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Over onderwerpen die niet op de agenda staan kan niet worden gestemd.

Artikel 20.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

1.Met uitzondering van de door de wet en de statuten voorziene gevallen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van diens vervanger.

2.Tot wijziging van de statuten kan slechts worden beslist indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien tweederde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden samengeroepen, die een geldig besluit kan nemen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Dit Voor elke statuutwijziging is bovendien een meerderheid van tweederde van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede vergadering.

3.Dezelfde regels als bij punt 2 van dit artikel moeten worden nageleefd bij ontbinding van de vereniging,

4.Een meerderheid van tweederde van de stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid, of voor het afzetten van een bestuurder.

Artikel 21.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris, en ze worden opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Artikel 22,

Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen van de

algemene vergadering te vragen.

Aile leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede aile notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, ai dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL V: Begrotingen, rekeningen.

Artikel 23.

1.1-let boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

2.De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering, Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissaris.

De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Artikel 24.

1.Indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de VZW-wet en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

2.De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over aile verrichtingen van de vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vereniging.'

TITEL VI: Ontbinding, vereffening.

Artikel 25,

In geval van vrijwillige ontbinding, benoemt de algemene vergadering, of bij gebrek daaraan de rechtbank,

één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 26.

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging zonder winstoogmerk die dezelfde of gelijkaardige doelstellingen nastreeft ais de vzw Palliatieve Zorgen Kempen.

Artikel 27.

MOD 22

Luik B - Vervolg

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921 toepasselijk, voor zover niet opgenomen in een huishoudelijk reglement dat door de raad van bestuur kan worden uitgevaardigd.

De leden van de vereniging, samen in algemene vergadering op 19 april 2005 hebben wijzigingen in de , samenstelling van de raad van bestuur aangebracht.

De nieuwe samenstelling van de raad van bestuur is als volgt

1.Avonds Jan, Lichtaartseweg 166, 2200 Herentals, ° Herentals op 5 november 1969, Belg, 691105 017 01

(vanuit vzw Wit-Gele Kruis van Antwerpen) ;

2.Comelis Rudolf Jozef Maria, Constitutiestraat 75, 2060 Antwerpen,

° Lier op 25 juli 1959, Belg, 590725 447 91 (vanuit de Voorzorg);

3.Cornil Paul August Clementine Ghislain Yvo, Torenlaan 3, 2350 Vosselaar, ° Turnhout op 22 sept 1946,

Belg, 460922 031 47 (oprichter);

4.Daamen Melanie Germaine Paul Viviane, de Merodelei 257, 2300 Turnhout, ° Hasselt op 12 april 1954,

Belg, 540412 244 73 (oprichter) ;

5.Devet Koen Maria Petrus, Parklaan 102 bus 1, 2300 Turnhout, ° Turnhout op 16 maart 1976, Belg,

760316 023 47 (vanuit HVRT) ;

" 6.Eyskens Michel Louis Leopoldina Ferdinand, Grootreesdijk 4, 2460 Kasterlee, ° Beerse op 1 januaii 1941, Belg, 410101 023 39 (deskundige) ;

7.Herrnans Marcel Sylvia, Nieuwbaan 4, 2288 Grobbendonk, ° Turnhout op 27 nov 1961, Belg, 611127 213 44 (deskundlge);

8.Holten Myriam Elisabeth Ludovica Bertha Comelis, Graatakker 149, 2300 Turnhout, ° Turnhout op 25 oktober 1952, Belg, 521025 018 06 (vrijwilliger vzw Ispahan);

" 9.Michielsen Maria Agnes Alois, Pastoor Ceuiemansstraat 6, 2330 Merksplas, ° Lokeren op 3 april 1953,

Belg, 530403 034 47 (vrijwilliger vzw Ispahan);

10.Sarens Stefaan Frans, Gladioolstraat 8, 2440 Geel, ° Vilvoorde op 18 mei 1965, Belg, 650518 435 37

(vanuit vzw Wit-Gele Kruis van Antwerpen) ;

11.Van den Bogerd Leo Jozef Isidoor, Ferdy Naulaertsstraat 15, 2910 Essen,

° Oostmalle op 13 aug. 1958, Belg, 580813 269 33 (vanuit Familiehulp);

, 12.Van Hees Leopoldus Antonius Francisca, Tichelarijstraat 68 bus 8, 2300 Turnhout, ° Ravels op 28 nov

" 1940, Belg, 401128 021 56 (deskundige) ;

13.Vanherck Marie-Josée, Goorstraat 46, 2470 Retie, ° Tumhout op 28 juni 1960, Belg, 600628 262 06 (vanuit vzw kring van zelfstandige verpleegkundigen regio Noorderkempen) ;

14.Van Horebeek Marc René Maria, Echostraat 6, 3201 Langdorp, °Aarschot op 6 december 1964, Belg, 641206 241 37 (vanuit Landelijke Thuiszorg) ;

15.Vankrunkelsven Patrick Jules, Maria, Lindestraat, 9, 2430 Laakdal, ° Geel, 2 mei 1957, Belg, 570502 259 40 (vanuit VHKZ) ;

16.Verrydt Ann Maria Victoria, Kapelstraat 36,2460 Kasterlee, ° Geel op 10 juli 1966, Belg, 660710 092 73 (vanuit Zorg & Farma NV).

Voor echt verklaard en overgemaakt aan het Belgisch Staatsblad ter inlassing in de bundel van de akten ' betreffende de verenigingen zonder winstoogmerken, in uitvoering van art. 9 van de wet van 27 juni 1921.

P. CORNIL

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/05/2014
ÿþMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Vc beht aar Belt Staal

1111111 III 11.11.1,1111{{IIII

«Nree1ge1etr eriffi

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 ME 1 20111

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT rLte

d

Ondernemingsnr 444.007.701

Benaming

(voluit) : vzw Ispahan, Palliatieve Zorgen Kempen

(verkort) : vzw Ispahan

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Stationstraat 60-62, 2300 Turnhout



Onderwerp akte: wijziging mandaat wijziging Lidmaatschap

1. Algemene Vergadering

Dhr. Marc Rene Maria Van Horebeek Echostraat 6 - 3201 Langdorp - 641206 241 37 beëindigt zijn

lidmaatschap in de Algemene Vergadering.

Volgende personen worden lid van de Algemene Vergadering:

- mevr. Maria Agnes Alois Michielsen - Pastoor Ceulemansstraat 6 - 2330 Merksplas - Belg - 530403 034 47

mevr. Ingrid Lemmens Mechelsestraat 12 - 2260 Oevel - Belg - 750402 024 64.

2. naad van Bestuur

Dhr. Marc Rene Maria Van Horebeek - Echostraat 6 - 3201 Langdorp - 641206 241 37 zet zijn mandaat ais bestuurder in de Raad van Bestuur stop. Dit mandaat wordt overgenomen door mevr. Ingrid Lemmens - Mechelsestraat 12 - 2260 Oevel - Belg - 750402 024 64.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/04/2013
ÿþMOD 2,2

in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter g~E E G E L E G D

~GMt-t-itr RECHTSANK VAN

Vt behc aar Belt Staal

1111111fill[lle1111

0 4 APR. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

CriffiDe griffier

Ondernemingsnr : 444.007.701

Benaming

(voluit) : vzw Ispahan, Palliatieve Zorgen Kempen

(verkort) : VZw Ispahan

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Stationstraat 60-62, 2300 Turnhout

Onderwerp akte : wijziging mandaten + wijziging lidmaatschap

1. Algemene vergadering

Dhr. Jan Mampaey  Rijdtstraat 15  2350 Vosselaar  380810 213 36 en mevr. Kelly Wuyts - Bevrijdingslaan 248 bus a  2450 Meerhout beëindigen hun lidmaatschap in de Algemene Vergadering

Volgende personen worden lid van de Algemene Vergadering

-mevr. Maria Anna Augustinus De Witte  Peelsestraat 48  2380 Ravels  Belg  590727 342 39

-mevr. Margareta Ludovica Jan Fleerackers -- Zondereigen 53 C 2387 Baarle-Hertog -- Belg  730525 022 20

-mevr. Marie-Josée Vanherck  Goorstraat 46 -- 2470 Relie  Belg  600628 262 06

-mevr. Els Michiels  Evenakker 4  2250 Olen  Belg  710114 170 35

-dhr. dr. Wouter Oemerre - Leistraat 51 B  2460 Lichtaart  Belg  691019 149 24

2. Raad van Bestuur

Mevr. Hedwige Albert Emma Laenen  Dreef 5 2350 Vosselaar  680301 034 27 zet haar mandaat als bestuurder in de Raad van Bestuur stop. Dit mandaat wordt overgenomen door mevr. Marie-Josée Vanherck  Goorstraat 46  2470 Relie  Belg  600628 262 06

3. Dagelijks Bestuur

Mevr. Hedwige Albert Emma Laenen  Dreef 5 -- 2350 Vosselaar  680301 034 27 beëindigt haar lidmaatschap in het Dagelijks Bestuur. Dit lidmaatschap wordt overgenomen door mevr. Marie-Josée Vanherck  Goorstraat 46  2470 Retie  Belg -- 600628 262 06.

Deze wijzigingen zijn goedgekeurd op de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering van 20/03/2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/04/2012
ÿþMOD 2.2

Ondernemingsnr : 444.007.701

Benaming

(voluit): Ispahan, Palliatieve Zorgen Kempen

(verkort) : Ispahan

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Stationstraat 60-62, 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Mandaatwijzigingen

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

ll

" 12 p1850

NEERGELEuü

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 9 MW 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mevr. Dr. Lieve Duponcheel  Lijsterstraat 6  2490 Balen  520120 058 53 geeft haar ontslag als lid van de Raad van Bestuur en zal vervangen worden door dhr. dr. Patrick Vankrunkelsven  Lindestraat 9  2430 Laakdal  Belg  5705502 259 40

Deze wijziging ¬ s goedgekeurd op de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering van 2110312012.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

- dhr. Jan Avonds - Lichtaartseweg 166, 2200 Herentals - Belg - 691105 017 01. Hij neemt het mandaat

penningmeester op.

- mevr. Hedwige Albert Emma Laenen - Lokerenstraat 48, 2300 Turnhout - Belg - 680301 034 27

Dhr. Michel Louis Leopoldina Ferdinand Eyskens - Grootreesdijk 4, 2460 Kasterlee - Belg - 410101 023 39. Hij zal als expert zetelen in de Raad van Bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 444.007.701

Benaming

(voluit) : Ispahan, Palliatieve Zorgen Kempen

(verkort) : Ispahan

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Stationstraat 60-62, 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Mandaatwijzigingen

1. Algemene vergadering :

Volgende personen beëindigen hun mandaat in de Algemene Vergadering :

- mevr. Carine Josephine Berrens - Steenweg op Beerse 45, 2330 Merksplas - Belg - 670128 408 69

- mevr. Els Antonetta Joannes Broeckx - Lindendreef 3, 2380 Ravels - Belg - 750407 260 66

- mevr. Maria Magdalena Karolina De Vocht - Slachterijstraat 1, 2260 Westerlo - Belg - 610127 03 852

- mevr. Inge Johanna Alois Regout - Hamsestraat 9, 2491 Olmen - Belg - 670603 454 32

- dhr. Ken Swolfs - Rode Leeuwstraat 23, 2200 Morkhoven - Belg - 750203 001 43

- mevr. Pascale Jan Mathilde Balemans - Middelveld 30, 2275 Gierle - Belg - 660814 312 31

- mevr. Godelieve Margaretha Maria Kinet - Tuinstraat 22, 2300 Turnhout - Belg - 430201 290 15

- mevr. dr. Vanwelden - Meerlaarstraat 62, 2430 Laakdal - Belg

en worden vervangen door :

- dhr. Jan Avonds - Lichtaartseweg 166, 2200 Herentals - Belg - 691105 017 01

- mevr. Sandra Martens - Helhoekweg 28/4, 2310 Rijkevorsel - Belg - 760523 05414

- mevr. Marina Josepha Cornelia Adriaensen - Burg. Biemansstraat 13, 2382 Poppel - Belg - 631120 194 24

- dhr. Tom Vermeulen - Kapelstraat 82, 2580 Putte - Belg - 761108 15913

- mevr. Ingrid Ingrid Bertha L Van Regenmortel - Processieweg 13, 2400 Mol - Belg - 620521 338 78

- dhr. Marc René Maria Van Horebeek - Echostraat 6, 3201 Langdorp - Belg - 641206 241 37

- mevr. Hedwige Albert Emma Laenen - Lokerenstraat 48, 2300 Turnhout - Belg - 680301 034 27

-dhr. dr. Eric Maria Clemens Fourneau - Technische Schoolstraat 39, 2440 Geel - Belg - 440417 071 80.

Dhr. Michel Louis Leopoldina Ferdinand Eyskens - Grootreesdijk 4, 2460 Kasterlee - Belg - 410101 023 39 wordt als nieuw lid opgenomen in de Algemene Vergadering.

2. Raad van Bestuur :

volgende personen beëindigen hun mandaat in de Raad van Bestuur :

- dhr. Ken Swolfs - Rode Leeuwstraat 23, 2200 Morkhoven - Belg - 750203 001 43

- mevr. Godelieve Margaretha Maria Kinet - Tuinstraat 22, 2300 Turnhout - Belg - 430201 29015

en worden vervangen door :

Voc behot

aan

Belgi Staats

IN~NV~~I~Y~IMA~~IN

*11060007*

GRIFFIE RECH,~TB~ AE K D

NK VAN

/ 7 APR. 2011

KOOPyANpELTURNHOUT Grr re

De odffiar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

3. Dagelijks Bestuur :

volgende personen beëindigen hun mandaat in het Dagelijks Bestuur :

- dhr. Ken Swolfs - Rode Leeuwstraat 23, 2200 Morkhoven - Belg - 750203 001 43

- mevr. Godelieve Margaretha Maria Kinet - Tuinstraat 22, 2300 Turnhout - Belg - 430201 29015

en worden vervangen door :

- dhr. Jan Avonds - Lichtaartseweg 166, 2200 Herentals - Belg - 691 105 017 01. Hij neemt het mandaat van

penningmeester op.

- mevr. Hedwige Albert Emma Laenen - Lokerenstraat 48, 2300 Turnhout - Belg -680301 034 27

Deze wijzigingen zijn goedgekeurd op de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering van 2310312011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2015
ÿþMoo 2,2

lAkfk4 +s 4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van deán~p yN ..c.~l' ~rif~º%e van de

KQ',JPi~i NDEL

111

13 MEI 2015

ANTWERPEN ardeiing TURNHOUT De Griffer

Griffie

I

*15074513

Ondernemingsnr : 444.007.701

Benaming

(voluit) : vzw Ispahan, Palliatieve Zorgen Kempen

(verkort) : vzw Ispahan

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Stationstraat 60-62, 2300 Turnhout

Onderwerp akte ; statutenwijziging

Nieuwe statuten sinds 2210412015

Unaniem goedgekeurd op Algemene Vergadering (op bovenvermelde datum).

De algemene vergadering van de vzw Ispahan samen in vergadering op 22 april 2015, beslist met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de aanvaarding van de nieuwe statuten, waarbij rekening wordt gehouden met de hiervoren genomen beslissingen, en welke thans zullen luiden als volgt

TITEL I : Naam, zetel, doel, duur.

Artikel 1.

De vereniging draagt als naam : "lspahan, Palliatieve Zorgen Kempen'. Deze naam moet steeds

voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "vzw".

De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken, uitgaande van de vereniging, de verkorte benaming "Ispahan vzw" te gebruiken.

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in de Stationstraat 60-62, 2300 Turnhout. De vzw ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen afdeling Turnhout.. Alle stukken voorgeschreven door de vzw-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere plaats binnen he Nederlands taalgebied en de nodige openbaarmakingsvereisten te vervullen.

Artikel 3.

De vereniging heeft tot doel :

Het verlenen van palliatieve zorgen aan terminale patiënten over het ganse grondgebied van het Rijk in samenwerking met de betrokken medische, paramedische of andere zorgverstrekkers : de vereniging treedt niet in de plaats van de klassieke thuisverpleging

het verstrekken van praktische, emotionele, psychosociale of andere bijstand aan het gezin van deze patiënten in nauwe samenwerking met de eerstelijnshulp ;

het bevorderen van de kennis van en het verspreiden van informatie over palliatieve zorgen ;

de vereniging mag daartoe alle daden steilen, van welkdanige aard ook, die het bereiken van haar doelstellingen kunnen bevorderen. Zij kan in deze zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, en enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Artikel 4.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden,

TITEL Il : Leden.

Op de laatste bir. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Artikel 5.

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen. De volgende oprichters zijn de eerste

leden:

1.CLERINX Gui Eugeen Alfred Maria Magdalena, Vosselaar

2.CORN1L Paul August Clementine Ghislain Yvo, Turnhout

3.DAAMEN Melanie Germaine Paul Viviane, Kasterlee

4.KINET Godelieve Margaretha Maria, Turnhout

5.MEYSKENS Jean Marie René Joseph, Kasterlee

Alleen werkende leden zijn stemgerechtigd op de algemene vergadering. De werkende leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging,

Artikel 6,

Tot de vereniging kan als werkend lid worden toegelaten, iedereen, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die door de raad van bestuur als dusdanig wordt aanvaard en die het vastgestelde lidgeld betaalt.

Instellingen of organisaties die artsen als huisarts laten werken in hun gebouwen en/of als huisarts in dienstverband tewerkstellen, deze artsen en andere personen werkzaam bij deze instellingen of organisaties, kunnen geen lid warden en/of blijven van de vereniging. Van leden van de vereniging die na hun opname een dergelijke instelling of organisatie zouden worden, in feite of in rechte, wordt hun lidmaatschap automatisch als beëindigd beschouwd.

De vereniging kan ook gewone leden en/of ereleden tellen.

Verzoeken om toetreding dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornamen, en adres of indien het een rechtspersoon betreft naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van de verzoeker en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als lid of toetredend lid. De raad van bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot de vereniging uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker. Slechts indien hij de toetreding van een kandidaat-lid weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Tegen zijn beslissing staat enkel voor een kandidaat-lid beroep open bij de eerstvolgende algemene vergadering, Dit beroep moet worden ingediend bij de raad van bestuur binnen de maand na de kennisgeving van de weigering.

Artikel 7.

De jaarlijkse bijdrage van de werkende leden bedraagt maximum tweehonderdvijftig euro, Zij wordt jaarlijks door de raad van bestuur vastgesteld. Voor de bijdrage van de ereleden wordt geen maximum bepaald. Ook deze bijdrage wordt, voor zover als nodig, door de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel 8.

Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging. Het ontslag moet aan de raad van bestuur ter kennis warden gebracht. Het lid dat weigert de jaarlijkse bijdrage te betalen, of zich in een situatie bevindt omschreven in de tweede zin van artikel 6, wordt geacht zijn lidmaatschap te beëindigen De uitsluiting van een lid kan slechts worden uitgesproken door de algemene vergadering met een meerderheid van tweederde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 9.

De ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

TITEL 111: Raad van Bestuur.

Artikel 10.

1.De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van maximaal 21 leden, benoemd door de

algemene vergadering. De bestuurders handelen als een college.

Deze raad van bestuur wordt als volgt samengesteld

Huisartsen drie mandaten

Wit-Gele Kruis vzw twee mandaten

Familiehulp vzw één mandaat

Landelijke Thuiszorg één mandaat

Zelfstandig verpleegkundigen één mandaat

Vrijwilligers twee mandaten

Oprichters twee mandaten

Zorg & Farma NV één mandaat

, " º% i9SOd 2.2

r

de VoorZorg één mandaat

deskundigen maximaal zes mandaten

PNAT één mandaat

Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze laatste afzetbaar. De

deskundigen worden slechts benoemd na unaniem advies van de overige bestuurders.

2.ledere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door kennisgeving per aangetekend schrijven aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Alle leden van de raad van bestuur oefenen hun mandaat kosteloos uit. Er kunnen maximaal zes niet-werkende leden deel uitmaken van de raad van bestuur. De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar en zijn herkiesbaar.

Artikel 11.

De raad van bestuur kan op zijn vergadering om het even welke buitenstaander uitnodigen waarvan hij de

aanwezigheid nuttig acht Ï deze buitenstaanders hebben echter slechts een raadgevende stem.

Artikel 12,

Om tot bestuurder te kunnen worden verkozen, moet men lid zijn van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge Artikel 13.

Indien een opdracht van bestuurder vacant wordt, zal de eerstvolgende algemene vergadering een plaatsvervanger benoemen. Deze plaatsvervanger, die, met uitzondering van de deskundigen, steeds uit dezelfde organisatie of discipline komt als zijn voorganger, voltooit de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

Artikel 14.

1.De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een

penningmeester. De voorzitter is bij voorkeur altijd een huisarts. De voorzitter roept de raad bijeen en zit de

vergadering voor. in geval hij belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter of,

bij diens ontstentenis, door de oudste der aanwezige bestuurders.

Het voorzitterschap van Ispahan is niet compatibel met het voorzitterschap van PNAT.

De raad kan ook door twee bestuurders gezamenlijk worden samengeroepen.

2,De raad vergadert slechts geldig indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid (=de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van diens vervanger. Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, doch niemand mag meer dan één volmacht dragen.

3.Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door alle aanwezige bestuurders ; zij worden bewaard in een daartoe bestemd register. De voor te leggen uittreksels en alle andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter of, bij diens ontstentenis, door twee bestuurders.

Artikel 15.

1.De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke of buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van die welke door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op ais etser of verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad is bevoegd om aile handelingen van bestuur te verrichten en alle daden van beschikking te stellen, onder meer het sluiten van aankopen, verkopen en ruilingen van roerende en onroerende goederen, van alle huur- en verhuurovereenkomsten van welke duur ook, en van alle andere overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen, dadingen, compromissen en arbitragegebedingen, het aanvaarden of verwerpen van toelagen, schenkingen en legaten, het beleggen van gelden, aangaan van leningen, verlenen van hypotheken en het verlenen van aile zakelijke waarborgen ; voorts afstand van alle rechten en rechtsvorderingen, opheffing en machtiging tot doorhaling met of zonder kwitantie van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslag of verzet.

2,De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden, of zelfs aan één of meer personen vreemd aan de vereniging die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten alle tijde met onmiddellijk ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

t x . M0D 2.2

3.De raad benoemt en ontslaat, zelf of door een lasthebber, de leden van het personeel van de vereniging. Hij bepaalt hun taken en hun bezoldiging.

4.De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

Artikel 16.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de

vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hen gegeven

TITEL IV : Algemene Vergadering,

Artikel 17,

De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders. Elk lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen ; elk lid kan echter slechts één volmacht dragen. Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge Vanaf 29/04/2014 is het aantal leden van de Algemene Vergadering onbeperkt. Indien het aantal

mandaten, zoals hierna vermeld, kan worden bereikt, is de Algemene Vergadering samengesteld ais volgt:

Huisartsen negen mandaten

Wit-Gele Kruis vzw acht mandaten

Familiehulp vzw vijf mandaten

Landelijke Thuiszorg vier mandaten

Zelfstandig verpleegkundigen drie mandaten

Vrijwilligers drie mandaten

Oprichters drie mandaten

Lions club één mandaat

Zorg & Farma NV één mandaat

de VoorZorg drie mandaten

deskundigen maximaal zes mandaten

PNAT één mandaat

Indien er werkende leden worden toegevoegd, tengevolge waarvan het aantal mandaten, zoals hoger vermeld, wordt overschreden, zullen zij fungeren als werkende leden zonder een bepaald mandaat.

Indien het aantal werkende leden vermindert, tengevolge waarvan het aantal mandaten, zoals hoger vermeld, minder bedraagt dan voormelde maxima, kunnen de vrijgekomen mandaten slechts worden ingevuld door personen of instellingen die bevoegd zijn dit mandaat op te nemen.

Artikel 18.

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor ; het wijzigen van de statuten, het benoemen en ontslaan van de bestuurders, het geven van ontlasting aan de bestuurders, het uitsluiten van een lid, het goedkeuren van begrotingen en rekeningen, het vrijwillig ontbinden van de vereniging desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend; de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; en aile gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

Artikel 19.

1.De algemene vergadering wordt samengeroepen door de raad van bestuur telkens ais het doel of het belang van de vereniging dit vereist. Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het volgend jaar, en om ontlasting te geven aan de bestuurders.

2.De raad van bestuur is tevens verplicht, wanneer één vijfde van de leden daarom verzoekt, een algemene vergadering samen te roepen.

3.0m geldig te zijn, moeten de oproepen tot de algemene vergadering ondertekend zijn door de voorzitter of door twee bestuurders. Alle werkende leden moeten worden opgeroepen per gewone brief, ten minste tien kalenderdagen voor de vergadering.

De oproeping, die dag, plaats en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp, dat schriftelijk wordt voorgedragen door één twintigste van de werkende leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Over onderwerpen die' niet op de agenda staan kan niet worden gestemd.

Artikel 20.

" ~ F MOD 2.2

1.Met uitzondering van de door de wet en de statuten voorziene gevallen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van diens vervanger.

2.Tot wijziging van de statuten kan slechts worden beslist indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien tweederde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden samengeroepen, die een geldig besluit kan nemen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Dit Voor elke statuutwijziging is bovendien een meerderheid van tweederde van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede vergadering.

3,Dezelfde regels als bij punt 2 van dit artikel moeten worden nageleefd bij ontbinding van de vereniging.

4.Een meerderheid van tweederde van de stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid, of voor het afzetten van een bestuurder.

Artikel 21.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris, en ze worden opgenomen in een bijzonder register, Uittreksels daarvan worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Artikel 22.

Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage entof afschrift van de notulen van de

algemene vergadering te vragen.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals aile boekhoudkundige stukken van de vereniging,

TITEL V : Begrotingen, rekeningen.

Artikel 23.

1.Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

2.De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissaris,

De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van Beigië,

Artikel 24,

1.Indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de VZW-wet en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar,

2.De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vereniging, Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vereniging.'

TITEL VI : Ontbinding, vereffening.

Artikel 25,

In geval van vrijwillige ontbinding, benoemt de algemene vergadering, of bij gebrek daaraan de rechtbank,

één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 26.

In geval van ontbinding warden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging zonder winstoogmerk die dezelfde of gelijkaardige doelstellingen nastreeft als de vzw Palliatieve Zorgen Kempen,

Artikel 27.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

M00 2,2



Voor-belíouden aan het Belgisch Staatsblad ,.Luik B - Vervolg

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921 toepasselijk, voor' zover niet opgenomen in een huishoudelijk reglement dat door de raad van bestuur kan worden uitgevaardigd,

De leden van de vereniging, samen in algemene vergadering op 22 april 2015 bevestigen unaniem dat de huidige Raad van Bestuur bestaat uit









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge 1.Cornelis Rudolf Jozef Maria, Constitutiestraat 75, 2060 Antwerpen, ° Lier op 25 Juli 1959, Belg, 590725 447 91 (vanuit de VoorZorg) ;

2.Cornil Paul August Clementine Ghislain Yvo, Torenlaan 3, 2350 Vosselaar, ° Turnhout op 22 sept 1946, Belg, 460922 031 47 (oprichter) ;

3.Daamen Melanie Germaine Paul Viviane, de Merodelei 257, 2300 Turnhout, ° Hasselt op 12 april 1954, Belg, 540412 244 73 (oprichter) ;

4.Devet Koen Maria Petrus, Parklaan 102 bus 1, 2300 Tumhout, ° Turnhout op 16 maart 1976, Belg, 760316 023 47 (vanuit HVRT) ;

5.Eyskens Michel Louis Leopoldina Ferdinand, Grootreesdijk 4, 2460 Kasterlee, ° Beerse op 1 januari 1941, Belg, 410101 023 39 (deskundige) ;

6.Grossi Veronique, Hoendergaarsen 22 b, 2370 Arendonk, ° Genk op 17 oktober '1964, Belg, 641017 034 94 (vanuit vzw Wit-Gele Kruis van Antwerpen) ;

7.Hermans Marcel Sylvia, Nieuwbaan 4, 2288 Grobbendonk, ° Turnhout op 27 nov 1961, Belg, 611127 213 44 (deskundige);

8,Holten Myriam Elisabeth Ludovica Bertha Cornelis, Graatakker 149, 2300 Turnhout, ° Turnhout op 25 oktober 1952, Belg, 521025 018 06 (vrijwilliger vzw Ispahan) ;

9.Lemmens Ingrid, Mechelsestraat 12, 2260 Oevel-Westerlo, ° Herentals op 2 april 1975, Belg, 750402 024 64 (vanuit Landelijke Thuiszorg)

10.Michielsen Maria Agnes Alois, Pastoor Ceulemartsstraat 6, 2330 Merksptas, ° Lokeren op 3 april 1953, Belg, 530403 034 47 (vrijwilliger vzw Ispahan) ;

11.Sarens Stefaan Frans, Gladioolstraat 8, 2440 Geel, ° Vilvoorde op 18 mei 1965, Belg, 650518 435 37 (vanuit vzw Wit-Gele Kruis van Antwerpen) ;

12,Van den Bogerd Leo Jozef Isidoor, Ferdy Naulaertsstraat 15, 2910 Essen, ° Oostmalle op 13 aug. 1958, Belg, 580813 269 33 (vanuit Familiehulp);

13.Van Hees Leopoldus Antonius Francisca, Tichelarijstraat 68 bus 8, 2300 Turnhout, ° Ravels op 28 nov 1940, Belg, 401128 021 56 (deskundige) ;

14.Vanherck Marie- Josée, Goorstraat 46, 2470 Retie, ° Tumhout op 28 juni 1960, Belg, 600628 262 06 (vanuit vzw kring van zelfstandige verpleegkundigen regio Noorderkempen) ;

15 Vankrunkelsven Patrick Jules Maria, Lindestraat, 9, 2430 Laakdal, ° Geel, 2 mei 1957, Belg, 570502 259 40 (vanuit VHKZ) ;

16.Verrydt Ann Maria Victoria, Kapelstraat 36, 2460 Kasterlee, ° Geel op 10 juli 1966, Belg, 660710 092 73 (vanuit Zorg & Farma NV).

Voor echt verklaard en overgemaakt aan het Belgisch Staatsblad ter inlassing in de bundel van de akten betreffende de verenigingen zonder winstoogmerken, in uitvoering van art, 9 van de wet van 27 juni 1921.

P. CORNIL

Voorzitter

wijziging lidmaatschap Raad van Bestuur

Dhr. Jan Avonds - Lichtaartseweg 166 - 2200 Herentals - 691105 017 01 zet zijn mandaat als bestuurder in de Raad van Bestuur stop. Dit mandaat wordt overgenomen door mevr. Veronique Grossi - Hoendergaarsen 22 b - 2370 Arendonk - 641 017 034 94.

wijziging mandaat Dagelijks Bestuur en Raad van Bestuur



Dhr. Sarens Stefaan Frans - Gladioolstraat 8 - 2440 Geel - 650518 435 37 neemt het mandaat van penningmeester op.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ISPAHAN, PALLIATIEVE ZORGEN KEMPEN, AFGEKORT…

Adresse
STATIONSTRAAT 60-62 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande