IT PRO SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IT PRO SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.751.348

Publication

03/02/2014
ÿþModwold 11.t

Dr

7ek In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Jiti`wj ~~-

Voor- 11111111,11,11E§111111111/11111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

HeergeJegrd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 3 JAN, 2°144 .

Griffie

Ondernemingsnr : 0464.751.348

Benaming

(voluit) : IT PRO SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2180 ANTWERPEN, BIST 147

(volledig adres)

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 31 december 2013, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot omzetting van het kapitaal in 18.592,01 Euro.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering neemt kennis van de bijzondere algemene vergadering van 28 november 2013 waarbij besloten werd tot toekenning, zonder effectieve uitbetaling maar boeking op een rekening courant, van een tussentijds bruto dividend van 62.000,00 Euro voortkomende van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, onder de verplichting om het netto dividend na roerende voorheffing aan te wenden tot het doorvoeren van de kapitaalverhoging voorzien in het vierde agendapunt.

De vergadering verklaart te weten dat de vennootschap binnen de 15 dagen na 28 november 2013 een aangifte en betaling dient te doen van tien percent op het toegekende bruto dividend en zij verklaren dat dit bedrag beschikbaar is gebleven in de vennootschap op de rekening beschikbare reserves.

VIERDE RESOLUTIE;

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met 55.800,00 Euro door inbreng in natura van de rekening courant ontstaan ten gevolge van het besluit genomen krachtens de derde resolutie om het te brengen van 18.592,01 Euro naar 74.392,01 Euro en uitgifte van 2.251 nieuwe aandelen, die de voordelen genieten voorzien in artikel 537 WIB 1992 en die deelnemen in de winst vanaf vandaag.

VIJFDE RESOLUTIE

1/ Omtrent de hierboven omschreven inbreng in natura heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Eli Verstappen, vertegenwoordigd door Eli Verstappen, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 313 Wetboek van Vennootschappen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap bestaat uit de inbreng van een vordering, ingevolge de uitkering van een dividend aan de vennoten.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Op de bijzondere algemene vergadering van 28 november 2013 werd beslist een bruto dividend uit te keren van 62.000 euro in toepassing van artikel 537 WIB92.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, rekening houdend met het in vorige paragraaf vermelde voorbehoud, van oordeel dat:

Ode beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Met bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen conventioneel gebaseerd is op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen, onder voorbehoud van de uitdrukking van de aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

als aandelen zonder nominale waarde en dat de door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

Ode door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 55.800,00 euro, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in natura, bestaande uit 2.251 uit te geven aandelen, welke overeenkomen met de fractiewaarde onder voorbehoud van de uitdrukking van de aandelen in aandelen zonder nominale waarde, in totaal 55.800,00 euro, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is en dit onder voorwaarde dat alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruiktworden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Ninove, 29 november 2013

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor BV ow BVBA

Vertegenwoordigd door

Eli Verstappen, bedrijfsrevisor

2/ in een bijzonder verslag, krachtens zelfde artikel, heeft de zaakvoerder uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Deze verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering besluit met eenparigheid de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van deze verslagen daar ze erkennen er een exemplaar van te hebben ontvangen, en de inhoud ervan wel te kennen.

ZESDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot cobr-dinatie van de statuten van de vennootschap door aanvaarding van een nieuwe tekst. De vergadering keurt artikelsgewijs de nieuwe statuten goed:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam IT PRO SOLUTIONS, met zetel te

2180 Antwerpen, Bist 147, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 74.392,01 Euro. Het is volledig geplaatst en verdeeld in 3.001

aandelen zonder nominale waarde.

3. Boekjaar

gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar.

4. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

5. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaak-+voerders, al dan niet vennoten. Wordt een rechtspersoon als zaakvoerder benoemd, dan zat deze rechtspersoon een permanente vertegenwoordiger moeten aanduiden zoals voorzien in artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vertegenwoordiging.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennoot-schap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

6. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van deze:

Uitbating van een kantoor voor mecanografische werken.

Tussenpersoon in de handel, met uitzondering van de gereglementeerde beroepen.

De handel in hard- en/of software in de meest ruime zin van het woord.

Deze opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

Zij mag alle nijverheids-, handels- financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving,

inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante

of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel kunnen bevorderen, begunstigen of vergemakkelijken.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

7. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op 20 maart om 18.00 uur.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; historiek; verslag zaakvoerder en bedrijfsrevisor;

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.03.2013, NGL 07.08.2013 13405-0432-010
19/09/2012
ÿþ Mot! Ward 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I lii II III III IIuII I

*iaissssa=

v~

beh, aal Bel Staa

I

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op

10 SEP.20

12

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

r^

Ondernemingsnr : 0464751348

Benaming

(voluit) : It Pro Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bist 147 - 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling zaakvoerder

Met ingang van 1 september 2012 wordt als zaakvoerder aangesteld mevrouw Monique Brouwer, Bist 147 te 2180 Ekeren.

H. Vrancken,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 20.03.2012, NGL 23.04.2012 12091-0239-010
25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.03.2011, NGL 21.03.2011 11063-0107-011
29/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.03.2010, NGL 24.03.2010 10073-0144-011
22/04/2015
ÿþ Mod Word 9 t.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 APR. 2015

afdeletieverpen



5056951*

L--

Ill

11

1 llI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.751.348

Benaming

(voluit) : IT PRO SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bist 147 te 2180 Antwerpen (Ekeren)

(volledig adres)

Onderwerp akte : uitbreiding doel - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de bvba IT PRO SOLUTIONS, met zetel te 2180 Antwerpen (Ekeren), Bist 147 (RPR BTW BE0464.751.348), verleden voor geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Ekeren op 71412015, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. uitbreiding van het doel van de vennootschap.

De activiteiten van de vennootschap zullen voortaan zijn, verantwoord in het verslag van de zaakvoerders,

waaraan een staat van actief en passief dd 31/1/2015 werd gehecht:

-Uitbating van een kantoor voor mecanografische werken

-Tussenpersoon in de handel, met uitzondering van de gereglementeerde beroepen

-De handel in hard- en software in de meest ruime zin van het woord.

-onder de merknaam of handelsnaam 'Influente':

-vertalingen, zowel mondeling als schriftelijk, sociaal en juridisch taaltraining.

- taaltraining.

Onder de merknaam of handelsnaam 'Solutions':

- consulting en coaching, werving en selectie

- projectbeheer

2. coordinatie van de statuten aan de genomen besluiten.

3. volmacht voor administratieve formaliteiten te verlenen aan Eli Verstappen Bedrijfsrevisor bvba te 9400 Ninove, Ophemstraat 19 (0878.742.794) met mogelijkheid tot plaatsvervulling.

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen

Werd mee neergelegd: afschrift akte - verslag zaakvoerder + staat actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 06.04.2009 09104-0320-011
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 20.03.2008, NGL 08.04.2008 08100-0167-010
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 20.03.2007, NGL 26.03.2007 07091-5151-009
16/10/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 20.03.2006, NGL 11.10.2006 06837-3372-009
31/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 20.03.2005, NGL 29.03.2005 05092-1328-010
24/03/2004 : AN332905
17/03/2004 : AN332905
16/08/2002 : AN332905
15/02/2002 : AN332905
10/11/1999 : AN332905

Coordonnées
IT PRO SOLUTIONS

Adresse
BIST 147 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande