ITC INTERNATIONAL TIRE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ITC INTERNATIONAL TIRE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 501.606.992

Publication

07/05/2013
ÿþr

MOd Word 11.1

.ie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor. behoud aan lu Betgis 5taatsb

Nr-ergelegd ter griffie van de Rechtbank Barr Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

r

1111111 11~1u11i1uu

Ondememingsnr : 501.606.992

Benaming

(voluit) : ITC international Tire

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Guddegemstraat45-47 2160 Wommelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Notulen van de Raad van Bestuur van 03/12/2012:

EERSTE BESLUIT:

De Raad van Bestuur stelt het ontslag vast, met ingang van heden, aangeboden door.

Creafund Il CVA, met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Maenhoutstraat 77b met ais? . vaste vertegenwoordiger de naamloze vennootschap Creafund Management, met maatschappelijke zetel te 9830 Sint Martens-Latem, Maenhoutstraat 77b met ais vaste vertegenwoordiger de heer Johan Heirbrandt-Van; ' Rysseghem, wonende te 9800 Deinze, Rietvoomstraat 12.

De Raad van Bestuur benoemt vervolgens tot nieuwe bestuurder voor een periode van zes jaar te rekenen, vanaf heden:

de naamloze vennootschap Creafund Management met maatschappelijke zetel te 9830 Sint Martens-: Laten, Maenhoutstraat 77b met ais vaste vertegenwoordiger de heer Johan Heirbrandt-Van Rysseghem,-: wonende te 9800 Deinze, Rietvoomstraat 12.

Johan Heirbrandt

IFC Services

Bestuurder

Gregory Mespreuve

Dumes International

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

07/12/2012
ÿþÎü` Motl Word 11.1

L'üi k' B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo beha aan Belç Staal r lo Yeeº%gere$d tir orifli: yer, behé.Ik ~ loopiramiti Aient-peu, ep

*12198 75* Griffie 2 8 NOV. 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : OS i oÇ . 5J

Benaming

(voluit) : ITC INTERNATIONAL TIRE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2160 Wommelgem, Guddegemstraat 45-47

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Letterlijk uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op 27 november 2012, vôôr registratie

Vennoten:

1, De commanditaire vennootschap op aandelen "CREAFUND II", met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitein Maenhoutstraat 77 B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0476.260.102.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IFC SERVICES", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze (Astene), Rietvoornstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0843.336.905.

3. De heer MESPREUVE Gregory Jean-Louis, geboren op zeven maart negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.03.07-105,70, echtgenoot van mevrouw Duwaerts Melina, wonende te 2520 Ranst, SI ijkstraat 4.

Naam en rechtsvorm:

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam " ITC

INTERNATIONAL TIRE ",

Deze moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" worden voorafgegaan o1

gevolgd.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2160 Wommelgem, Guddegemstraat 45-47.

Duur;

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- alle handel, zowel in 't groot als in 't klein, dus ook de in- en uitvoer, de ne-gotiatie, de tussenhandel en fabricatie en herstelling van rubberbanden van eender welk aard of oorsprong, met als toepassingsveld alle mogelijke indu-striële, agrarische of aanverwante voertuigen, personenwagens, enzovoort, rubberproducten van allerlei aard , hulp en/of wisselstukken van welke aard ook, die gebruikt of zouden kunnen gebruikt worden in hogervermelde activi-teiten, fantasieartikelen van allerlei aard.

Deze opgave is opsommend en niet beperkend en het woord `rubber' is ook te nemen in de ruimste zin van het woord en betekend zowel synthetisch onder al zijn vormen als natuurlijk.

- De vennootschap heeft ook tot doel het vervoer van al deze artikelen, voor-werpen of materialen onder welke vorm dit ook moge geschieden, voor haar eigen rekening.

-Zij kan zich daarenboven interesseren door middel van inbrengsten, van in-schrijvingen, van financiële tussenkomsten, fusie of opslorpingen of op elke andere wijze, in elke maatschappij, vennootschap of onderneming, welke hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk een aan het hare gelijkaardig of gelijklopend voorwerp heeft, of van aard is om één of andere tak van haar activiteit te ont-wikkelen of uit te breiden en dit zo in België als in het buitenland.

- Alle activiteiten van management en consultancy.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Alle werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de studie en het advies in

alle economische, financiële, fiscale, juridische, be-drijfsorganisatorische en sociale aangelegenheden.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het leveren van diensten met betrekking tot administratie en office manage-ment. Administratieve en

ondersteunende activiteiten ten behoeve van kanto-ren.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en on-dernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle han-dels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of admi-nistratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake be-leggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, techni-sche handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

- Het beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen;

a) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkocp, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financi-ele, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of on-rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeel-houders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de ver-wezensijking van haar maatschappelijk doel. Dit alles in de meest ruime zin,

-De vennootschap handelt in eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijf miljoen euro (5.000.000,00 eur).

Het is vertegenwoordigd door vijf miljoen (5.000.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde

met stemrecht,

Ieder kapitaalaandeel vertegenwoordigt één/vijf miljoenste (1/5.000.000ste) van het maatschappelijk

kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst.

Deze aandelen worden onder meer met het oog op de samenstelling en de wer-king van de raad van

bestuur en de regeling inzake de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid en de regeling inzake de

aandelenoverdracht in twee categorieën verdeeld, namelijk:

- Categorie A, samengesteld uit één miljoen vijfhonderd duizend (1.500.000) aandelen, dragende de

nummers 1 tot en met 1.500.000.

- Categorie B, samengesteld uit drie miljoen vijfhonderd duizend (3.500.000) aandelen, dragende de nummers 1.500.001 tot en met 5.000.000.

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ingeschreven in speciën als volgt;

1. door de commanditaire vennootschap op aandelen "CREAFUND ii", voornoemd, wordt in speciën ingeschreven op drie miljoen vierhonderd vijfenzestigduizend (3.465.000) aandelen van categorie B, zonder aanduiding van nominale waarde met stemrecht, tegen de prijs van één (1,00) Euro elk, hetzij voor een bedrag van drie miljoen vierhonderd vijfenzestigduizend (3.465.000,00) Euro,

,0 hl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IFC SER-VICES" voornoemd, wordt in speciën ingeschreven op vijfendertigduizend (35.000) aandelen van categorie B, zonder aanduiding van nominale waarde met stemrecht, tegen de prijs van één (1,00) Euro elk, hetzij voor een bedrag van vijfendertigduizend (35.000,00) Euro.

3. door de Heer MESPREUVE Gregory Jean-Louis, voornoemd, wordt in speciën ingeschreven op één miljoen vijfhonderd duizend (1.500.000) aandelen van categorie A, zonder aanduiding van nominale waarde met stemrecht, tegen de prijs van één (1,00) Euro elk, hetzij voor een bedrag van één miljoen vijfhonderd duizend (1.500.000,00) Euro,

Totaal: vijf miljoen euro (5.000.000,00 euro), vertegenwoordigd door vijf mil-joen (5.000.000) aandelen met stemrecht zonder vermelding van nominale waarde.

Volstorting

Comparanten verklaren en erkennen dat het kapitaal en ieder aandeel volgestort werd in kontanten en in de verhouding als volgt:

- door de commanditaire vennootschap op aandelen 'Creafund ll', voornoemd, voor wat betreft één vierde (114de) van de haar toegekende drie miljoen vierhonderd vijfenzestigduizend (3.465.000) aandelen, hetzij voor achthonderd zesenzestigduizend tweehonderd vijftig (866.250,00) Euro, en

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `IFC Services', voornoemd, voor wat betreft één vierde (114de) van de haar toegekende vijfendertigduizend (35.000) aandelen, hetzij voor achtduizend zevenhonderd vijftig (8.750,00) Euro,

- door de heer Mespreuve Gregory, voornoemd, voor wat betreft één vierde 11/4de) van de hem toegekende één miljoen vijfhonderd duizend (1.500.000) aandelen, hetzij voor driehonderd vijfenzeventigduizend (375.000,00) Euro,

zodat vanaf heden een som van één miljoen tweehonderd vijftigduizend (1.250.000,00) Euro ter beschikking van de vennootschap is.

Aldus werd een bedrag van één miljoen tweehonderd vijftigduizend (1.250.000,00) Euro gestort op een bijzondere rekening met nummer BE41 0688 9622 9810 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belbus Bank.

Tijdstip waarop de vennootschap begint te werken:

De vennootschap begint te werken vanaf haar oprichting.

Overdracht van effecten:

Algemeen

- Elke overdracht van effecten op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het

register van aandelen, gedag- en genaamtekend door de overdrager en de overnemer of door hun lasthebber,

of op elke andere manier die door de wet wordt toegestaan.

- Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Overdrachtsbeperkingen

A. Algemene bepalingen

Onverminderd de dwingende bepalingen van Belgisch recht en onverminderd de toepassing van contractuele bepalingen dienaangaande in extrastatutaire overeenkomsten, is elke overdracht van aandelen, andere dan de hiemavermelde zogenaamde 'vrije overdrachten', onderworpen aan de navolgende voorschriften.

B. Vrije overdrachten

Volgende overdrachten van aandelen zijn niet onderworpen aan de hiernavol-gende bepalingen:

a) een gehele of gedeeltelijke overdracht door een aandeelhouder aan een met die aandeelhouder verbonden persoon;

b) een gehele of gedeeltelijke overdracht door een aandeelhouder aan een aandeelhouder die houder is van aandelen van dezelfde klasse als de aandelen die worden gehouden door de overdragende aandeelhouder;

c) een gehele of gedeeltelijke overdracht naar een fonds, gecontroleerd door of via:

- De commanditaire vennootschap op aandelen "CREAFUND li", met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitein Maenhout-straat 77 B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0476.260.102.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IFC SERVICES", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze (Astene), Rietvoorn-straat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0843.336.905.

d) een gehele of gedeeltelijke overdracht via vererving door de aandeelhouder (natuurlijke personen) aan hun wettelijke erfgenamen; en

e) een overdracht vrijgesteld door eventuele extrastatutaire overeenkomsten (Good Leaver/Bad Leaver).

indien een overdracht plaatsvindt zoals beschreven in het voorgaande punt a) zal deze steeds worden uitgevoerd onder de ontbindende voorwaarde dat de overnemer een verbonden persoon blijft met de aandeelhouder aan wie de overgedragen aandelen toebehoorden voor de overdracht.

Elke vrije overdracht, met uitzondering van deze voorzien in punt d) moet wor-den meegedeeld aan de Raad van Bestuur, minstens acht (8) werkdagen voorafgaand aan de vrije overdracht. Bij laattijdige mededeling zullen de rechten verbonden aan de overgedragen aandelen worden opgeschort tot het einde van de periode van acht (8) werkdagen na de kennisgeving van de vrije overdracht aan de Raad van Bestuur.

C. Tijdelijke Onvervreemdbaarheid

t'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

x

De aandeelhouders verbinden zich ertoe niet over te gaan tot een overdracht van alle of een deel van hun aandelen gedurende drie jaar vanaf zevenentwintig november tweeduizend en twaalf, behoudens in geval van een zogenaamde 'Vrije overdracht'.

D. Voorkooprecht

Elke overdracht van aandelen, andere dan een vrije overdracht, is onderworpen aan het voorkooprecht zoals hierna beschreven.

Kennisgeving van Overdracht

Iedere aandeelhouder die, na het verstrijken van de voormelde periode van tijdelijke onvervreemdbaarheid, een overdracht wenst te doen (hierna een "Overdrager"), is er toe gehouden de Raad van Bestuur en de begunstigde aandeelhouders hiervan voorafgaand op de hoogte te stellen. De kennisgeving (hierna de "Kennisgeving van Overdracht") moet per aangetekend schrijven verstuurd worden en moet volledige en accurate informatie bevatten aangaande de overdracht, met inbegrip van (voor zover van toepassing):

(A)het aantal aandelen dat de overdrager wil overdragen;

(B)de identiteit van de voorgestelde overnemer(s);

(C)de modaliteiten en voorwaarden van de overdracht, met inbegrip van, al naargelang het geval, de verklaringen en waarborgen, het ogenblik van eigen-domsoverdracht, de voorgestelde aankoopprijs van de aandelen (in geld uitge-drukt, of indien de voorgestelde aankoopprijs niet volledig in geld wordt uitge-drukt, de voorgestelde tegenwaarde in geld van de aandelen) en de betalings-modaliteiten tegen dewelke de Overdrager zijn aandelen aan de voorgestelde overnemer wil overdragen (In geval er geen uitoefening is van het voorkoop-recht voorzien in dit artikel);

(D)het geschreven bewijs van de verbintenis van de voorgestelde overne-mer(s) de aandelen over te nemen of aan te kopen tegen de prijs en aan de voorwaarden vermeld in de Kennisgeving van Overdracht, evenals het afdoende objectief bewijs dat de voorgestelde ovememer(s) over de voor de overname vereiste financiering beschikken (of zullen beschikken); en

(E)het geschreven bewijs van de verbintenis van de voorgestelde overne-mer(s) om aile bepalingen van onderhavige akte en van eventuele extrastatutaire overeenkomsten te onderschrijven en na te leven.

Antwoord op de Kennisgeving van Overdracht

-De begunstigde aandeelhouders zullen het recht hebben een voorkooprecht uit te oefenen met betrekking tot de aandelen die de Overdrager wenst over te dragen zoals hierna uiteengezet (hierna het "Voorkooprecht"), met dien ver-stande dat het Voorkooprecht enkel geldig kan worden uitgeoefend voor het totaal van aandelen dat de Overdrager wenst over te dragen, zoals weergegeven in de Kennisgeving van Overdracht.

-Na ontvangst van de Kennisgeving van Overdracht zullen de begunstigde aandeelhouders onderling overleg plegen met betrekking tot de intentie van elke begunstigde aandeelhouder om het Voorkooprecht uit te oefenen.

-Behoudens een afwijkend onderling akkoord tussen de begunstigde aandeel-houders, zal het Voorkooprecht door iedere begunstigde aandeelhouder pro rata het aandeelhouderschap op datum van de Kennisgeving van Overdracht worden uitgeoefend: i.e. overeenkomstig de volgende formule: (x) het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld, vermenigvuldigd met (y) het quotiënt van (I) het aantal aandelen gehouden door dergelijke begunstigde aandeelhouder en (ii) het totaal aantal aandelen gehouden door aile begunstigde aandeelhouders die hun Voorkooprecht wensen uit te oefenen.

-De begunstigde aandeelhouders die hun Voorkooprecht willen uitoefenen, zullen de Raad van Bestuur en de Overdrager hiervan bij aangetekend schrijven op de hoogte stellen, met de mededeling hoe het totaal van aandelen dat de Overdrager wenst over te dragen, zoals weergegeven in de Kennisgeving van Overdracht, toegewezen dient te worden aan de begunstigde aandeelhouders en, indien de voorgestelde aankoopprijs in de Kennisgeving van Overdracht niet volledig in geld wordt uitgedrukt, of ze de tegenwaarde in geld, zoals voorgesteld door de Overdrager in de Kennisgeving van Overdracht, betwisten (hierna het "Antwoord op de Kennisgeving van Overdracht"). Een Antwoord op de Kennisgeving van Overdracht moet verzonden warden niet later dan dertig (30) kalenderdagen na de Kennisgeving van Overdracht (hierna de "Antwoordtermijn").

-Ontvangt de Raad van Bestuur geen enkel Antwoord op de Kennisgeving van Overdracht binnen de Antwoordtermijn, dan wordt het Voorkooprecht geacht niet te zijn uitgeoefend en zal de Overdrager het recht hebben om alle aandelen die hij voorstelde over te dragen aan de voorgestelde overnemer over te dragen in overeenstemming met hetgeen bepaald is hierna in 'Overdracht aan de kandidaat-overnemer. Wanneer zulke situatie zich voordoet, zal de Raad van Bestuur dit binnen tien (10) kalenderdagen na het verstrijken van de Antwoordtermijn aan alle aandeelhouders meedelen (hierna de "Kennisgeving van Geen Voorkoop").

-Ontvangt de Raad van Bestuur een Antwoord op de Kennisgeving van Over-dracht binnen de Antwoordtermijn, dan zal de Raad van Bestuur binnen vijf (5) kalenderdagen na het verstrijken van de Antwoordtermijn de toewijzing van de aandelen bevestigen aan elk van de begunstigde aandeelhouders (hierna de "Kennisgeving van Voorkoop").

-Met Voorkooprecht zal worden uitgeoefend aan de volgende prijs:

(A)lndien de Overdrager een overdracht voorstelt voor dewelke de aankoopprijs volledig is uitgedrukt in geld: de aankoopprijs (in EUR) die overeenstemt met de aankoopprijs van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld zoals opgenomen in de Kennisgeving van Overdracht;

(B)Indien de Overdrager een overdracht voorstelt voor dewelke de aankoopprijs niet volledig is uitgedrukt in geld:

(1)de tegenwaarde in geld van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld zoals voorgesteld door de Overdrager in de Kennisgeving van Overdracht, behalve voor de begunstigde aandeelhouders die expliciet aangegeven hebben in hun Antwoord op de Kennisgeving van Overdracht dat zij deze tegenwaarde niet aanvaarden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

(2)indien een of meer begunstigde aandeelhouders in hun Antwoord op de Kennisgeving van Overdracht

hebben aangegeven dat ze de tegenwaarde in geld van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld, zoals voorgesteld door de Overdrager in de Kennisgeving van Overdracht, niet aanvaarden (hierna de

"Betwistende Aandeelhouders"), geldt voor de Betwistende Aandeelhouders: het laagste van (i) de tegenwaarde in geld van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld zoals voorgesteld door de Overdrager in de Kennisgeving van Overdracht en (ii) de marktwaarde van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld op dag van de Kennisgeving van Overdracht, bepaald door een of meerdere onafhankelijke experts, aangesteld door de Overdrager en de Betwistende Aandeelhouders in onderling akkoord of bij ontstentenis van een dergelijk akkoord door een of meerdere onafhankelijke experts aangesteld door de voorzitter van het Instituut van Bedrijfsrevisoren op vraag van de meest gerede partij. De onafhankelijke expert(s) zullen zo snel als mogelijk en uiterlijk binnen de vijfenveertig (45) kalenderdagen na zijn (hun) aanstelling een beslissing treffen en de kosten van de expert(s) worden evenredig (overeenkomstig hun aandeelhouderschap op datum van de Kennisgeving van Overdracht) verdeeld tussen de Betwistende Aandeelhouders en de Overdrager. Deze beslissing zal finaal en bindend zijn voor de Betwistende Aandeelhouders en de Overdrager in overeenstemming met artikel 1592 van het Burgerlijk Wetboek.

Overdracht aan de Begunstigde Aandeelhouders

ln het geval dat de aandelen waarvan de overdracht was voorgesteld door de Overdrager op grond van dit Voorkooprecht worden toegewezen aan één of meerdere begunstigde aandeelhouders, zal deze overdracht plaatsvinden op het ogenblik van de volledige betaling van de prijs binnen een termijn van vijfenveertig (45) kalenderdagen na de Kennisgeving van Voorkoop of, al naargelang het geval, vijfentwintig (25) kalenderdagen na de voormelde finale beslissing van de onafhankelijke expert(s). De relevante begunstigde aandeelhouders zullen deze aandelen kopen aan de prijs zoals hiervoren bepaald en overeenkomstig de andere voorwaarden bepaald in de Kennisgeving van Overdracht.

Overdracht aan de kandidaat-overnemer

-In het geval dat het Voorkooprecht niet wordt uitgeoefend met betrekking tot de aandelen waarvan de overdracht was voorgesteld door de Overdrager, zal de Overdrager deze aandelen aan de voorgestelde ovememer overdragen aan de aankoopprijs en de andere voorwaarden bepaald in de Kennisgeving van Overdracht. Deze overdracht dient plaats te vinden binnen een termijn van twintig (20) kalenderdagen na de verzending van de Kennisgeving van Geen Voorkoop.

-Indien zulke overdracht niet plaatsvindt binnen deze termijn, kunnen de aandelen waarvan de overdracht was voorgesteld door de Overdrager, niet langer worden overgedragen aan de voorgestelde overnemer, tenzij de hiervoor beschreven procedure opnieuw volledig gevolgd wordt.

Kennisgeving

In het geval dat de Overdrager een overdracht doet krachtens dit Voorkoop-recht, zal deze de Raad van Bestuur en aile aandeelhouders daarvan informe-ren, en dit niet later dan vijf (5) kalenderdagen volgend op zulke overdracht.

Geen Overdracht tijdens de procedure van Voorkooprecht

Niettegenstaande enige andere bepaling in dit artikel, zullen de aandeelhouders geen recht hebben de voorgaande voorkoopprocedure te beginnen gedurende een periode volgend op de dag waarop de procedure aangegeven in dit artikel geïnitieerd is door een andere aandeelhouder of met betrekking tot een andere overdracht en gedurende welke deze reeds geïnitieerde procedure nog hangende is.

E. Volgrecht

- Ingeval, na het verstrijken van de voormelde periode van tijdelijke onvervreemdbaarheid, een aandeelhouder wenst over te gaan tot een overdracht van aile of een deel van zijn aandelen aan een kandidaat-overnemer en het Voorkooprecht overeenkomstig voormeld artikel niet werd uitgeoefend, zullen de andere aandeelhouders het recht hebben om aan deze kandidaat-overnemer al of hetzelfde pro rata deel van hun aandelen over te dragen zoals hieronder uiteengezet (hierna het "Volgrecht"),

- Een aandeelhouder die zijn volgrecht wenst uit te oefenen, zal hiervan de Raad van Bestuur en de overdragende aandeelhouder bij aangetekend schrijven op de hoogte stellen en indien de voorgestelde aankoopprijs in de Kennisgeving van Overdracht niet volledig in geld wordt uitgedrukt, met mededeling of ze de tegenwaarde in geld, zoals voorgesteld door de Overdrager in de Kennisgeving van Overdracht betwist (hierna de "Kennisgeving van Volgrecht"). Een Kennisgeving van Volgrecht dient verzonden te worden niet later dan dertig (30) kalenderdagen na de verzending van de Kennisgeving van Geen Voorkoop. Indien geen Kennisgeving van Volgrecht is ontvangen uiterlijk op het einde van boven-vermelde termijn, zullen de aandeelhouders geacht worden onherroepelijk af-stand te hebben gedaan van hun Volgrecht.

- Het Volgrecht zal worden uitgeoefend aan dezelfde prijs en tegen dezelfde modaliteiten en voorwaarden als deze van toepassing op de door de overdra-gende Aandeelhouder voorgestelde overdracht, zoals bepaald in de Kennisge-ving van Overdracht met dien verstande dat indien de overdragende aandeel-houder een overdracht voorstelt waarvan de voorgestelde aankoopprijs in de Kennisgeving van Overdracht niet volledig in geld wordt uitgedrukt en indien een of meerdere Aandeelhouders in hun Kennisgeving van Volgrecht hebben aangegeven dat ze de tegenwaarde in geld van de Aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld, zoals voorgesteld door de overdragende aandeelhouder in de Kennisgeving van Overdracht, niet aanvaarden (hierna de "Betwistende Aandeelhouders"), zal de aankoopprijs voor de aandelen ais volgt bepaald worden:

(A)voor de Betwistende Aandeelhouders: de marktwaarde van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld op dag van de Kennisgeving van Overdracht, bepaald door een of meerdere onafhankelijke experts, aangesteld door de overdragende aandeelhouder en de Betwistende Aandeelhouders in onderling akkoord of bij ontstentenis van een dergelijk akkoord door een of meerdere onafhankelijke experts aangesteld door de voorzitter van het Instituut van Bedrijfsrevisoren op vraag van de meest gerede partij. De onafhankelijke expert(s) zullen zo snel als mogelijk en uiterlijk binnen de vijfenveertig (45) kalenderdagen na zijn (hun)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

aanstelling een beslissing treffen en de kosten van de expert(s) worden evenredig (overeenkomstig hun aandeelhouderschap op datum van de Kennisgeving van Overdracht) verdeeld tussen de Betwistende Aandeelhouders en de overdragende aandeelhouder. Deze beslissing zal finaal en bindend zijn voor de Betwistende Aandeelhouders en de overdragende aandeelhouder in overeenstemming met artikel 1592 van het Burgerlijk Wetboek; en

(B)voor de andere aandeelhouders: de tegenwaarde in geld van de aande-len waarvan de overdracht wordt voorgesteld zoals voorgesteld door de Over-drager in de Kennisgeving van Overdracht,

Indien de kandidaat-overnemer in gebreke blijft de aandelen van de aandeel-houders over te nemen bij toepassing van het Volgrecht, kunnen de aandeelhouders de overdragende aandeelhouder verplichten de aandelen waarop het Volgrecht anders van toepassing was geweest, over te nemen aan de voormelde voorwaarden.

-De eigendomstitel met betrekking tot de aandelen zal pas overgaan op het moment van volledige betaling van de prijs voor de aandelen.

- Het Volgrecht zal niet van toepassing zijn in geval het Voorkooprecht werd uitgeoefend.

F. Volgplicht

- Ingeval, na het verstrijken van de voormelde periode van tijdelijke onver-vreemdbaarheid, een aandeelhouder B wenst over te gaan tot een overdracht van al zijn aandelen, en indien (i) het voormelde Volgrecht niet is uitgeoefend met betrekking tot deze overdracht en (ii) de Kennisgeving van Overdracht de geschreven verklaring van de relevante Aandeelhouder B bevat dat deze de intentie heeft om de bepalingen van de Volgplicht, zoals beschreven in onderhavig artikel, toe te passen, heeft de aandeelhouder B het recht om de aandeelhouders A te verplichten al hun aandelen (en niet een deel ervan) over te dragen aan deze kandidaat-overnemer op hetzelfde moment,

- De verplichting om aandelen over te dragen overeenkomstig onderhavig artikel inzake de 'Volgplicht zal gebeuren aan de prijs en de andere voorwaarden bepaald in de Kennisgeving van Overdracht, met dien verstande dat indien de overdragende aandeelhouder B een overdracht voorstelt waarvan de voorgestelde aankoopprijs in de Kennisgeving van Overdracht niet volledig in geld wordt uitgedrukt, de aandeelhouders A het recht hebben om de tegenwaarde in geld van de aandelen waarvan de Overdracht wordt voorgesteld, zoals voorgesteld door de overdragende aandeelhouder B in de Kennisgeving van Overdracht te betwisten middels een aangetekend schrijven aan de overdragende aandeelhouder B en de Raad van Bestuur (hierna de "Kennisgeving van Betwisting"), De Kennisgeving van Betwisting dient verzonden te worden niet later dan dertig (30) kalenderdagen na de verzending van de Kennisgeving van Overdracht. Indien geen Kennisgeving van Betwisting is ontvangen uiterlijk op het einde van bovenvermelde termijn, zullen de aandeelhouders A geacht worden onherroepelijk afstand te hebben gedaan van hun recht de tegenwaarde in geld te betwisten, In het geval er tijdig een Kennisgeving van Betwisting wordt verzonden, zal de aankoopprijs van de aandelen vastgesteld worden in overeenstemming met de bepalingen hiervoren betreffende de prijsbepaling voor de Betwistende aandeelhouders die hun Volgrecht wensen uit te oefenen.

-Bij een overdracht ingevolge de Volgplicht zullen de aandeelhouders A niet verplicht zijn verklaringen en waarborgen te verstrekken aan of een hoofdelijke aansprakelijkheid te aanvaarden ten voordele van de kandidaat-overnemer, met uitzondering van de verklaring en waarborg dat de aandelen A in voile eigendom, vrij en onbelast, worden overgedragen.

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit maximum vijf bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen, waarvan:

- twee bestuurders zullen worden aangeduid door de Algemene Vergadering uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders A die gezamenlijk meer dan de helft van de aandelen A in eigendom hebben (hierna de "A- Bestuurders"); en

- drie bestuurders zullen worden aangeduid door de Algemene Vergadering uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders B die gezamenlijk meer dan de helft van de aandelen B in eigendom hebben (hierna de "B-Bestuurders").

Omvang van de bevoegdheid van de raad van bestuur en de wijze waarop hij deze uitoefent:

a) algemeen

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van

derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer

de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd door:

- hetzij twee gezamenlijk handelende bestuurders, waarvan één B-Bestuurder.

- hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, doch uitsluitend voor die aangelegenheden die

vallen binnen het kader van het dagelijks bestuur,

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de

grenzen van hun opdracht.

b) kwalitatieve en kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen

Zowel op het vlak van intern bestuur als op het vlak van de externe vertegenwoordigingsmacht kunnen de hiernavolgende handelingen niet aanzien worden als dagelijks bestuur en is dus steeds minstens de handtekening vereist van twee gezamenlijk handelende bestuurders, waarvan één B-bestuurder, tenzij deze handelingen een uitvoering zijn van een beslissing van de raad van bestuur, in welk geval zij wel als dagelijks

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestuur worden beschouwd en de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, de vennootschap wel rechtsgeldig

kan vertegenwoordigen.

Volgende beslissingen zullen in ieder geval voorafgaandelijk moeten voorgelegd worden aan de raad van

bestuur, en aldus tot de bevoegdheid van de raad van bestuur blijven behoren:

- alle strategische beslissingen;

- alle substantiële investeringsbeslissingen;

- de goedkeuring van het jaarbudget en investeringsbudget.

- een aanvaarding van een mandaat als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in een andere

vennootschap

- het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen - het voeren van om het even welke rechtsprocedure waarin de vennootschap zou betrokken zijn - het sluiten van fiscale akkoorden

- rechtshandelingen die verband houden met aankopen van onroerende goederen en huren van onroerende goederen voor meer dan negen jaar, met het vervreemden van onroerende goederen van de vennootschap, met het verhuren van onroerende goederen van de vennootschap voor meer dan negen jaar, met het vervreemden van de handelszaak of het handelsfonds van de vennootschap, met het vestigen van een hypotheek of in pand geven van goederen van de vennootschap, met het zich borg stellen door de vennootschap, met het aangaan van leningen namens de vennootschap en/of meer in het algemeen met alle verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan vijfhonderd duizend euro (500.000,00 eur).

Overeenkomstig artikel 522 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen voormelde bevoegdheidsbeperkingen, evenmin als de eventuele verdeling van de taken door de bestuurders overeengekomen, aan derden worden tegengeworpen, ook al is die beperking of verdeling openbaar gemaakt.

Winstverdeling:

De winst wordt jaarlijks bestemd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen.

Ontbinding en vereffening:

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding of ontbinding als gevolg van een rechterlijke uitspraak die op vraag van iedere belanghebbende kan worden gevorderd, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

Jaarvergadering vennoten:

De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden op de tweede vrijdag

van de maand mei om 15.00u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de

eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Begin en einde van het boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde

kalenderjaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

Benoeming bestuurders:

De volgende (rechts)personen worden benoemd tot bestuurders voor een periode van zes jaar te rekenen

vanaf heden:

1. De commanditaire vennootschap op aandelen `CREAFUND Il', met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitein Maenhoutstraat 77 B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0476.260.102, met als vaste vertegenwoordiger de naamloze vennootschap `CREAFUND MANAGEMENT', met maatschappelijke zetel te 9830 Sint Martens-Latem, Kapitein Maenhoutstraat 77 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0476.400.157, met als vaste vertegenwoordiger de heer HEIRBRANDT-VAN RIJSSEGHEM Johan Edmond, geboren te Gent op zevenentwintig november negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.1127-133.22, wonende te 9800 Deinze (Astene), Rietvoomstraat 12,

-> Als bestuurder voorgedragen door de aandeelhouders van categorie B.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `IFC SERVI-CES', met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze (Astene), Rietvoornstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0843.336.905, met als vaste vertegenwoordiger de heer HEIRBRANDT-VAN RIJSSEGHEM Johan Edmond,

, 1"

~ " " " ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

geboren te Gent op zevenentwintig november negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70,11.27-133.22, wonende te 9800 Deinze (Astene), Rietvoornstraat 12.

-> Als bestuurder voorgedragen door de aandeelhouders van categorie B.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `RUMES IN-TERNATIONAL', met ' maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Gudde-gemstraat 45-47, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen on-der nummer 0425.807.630, met als vaste vertegenwoordiger de heer MESPREUVE Gregory Jean-Louis, geboren op zeven maart negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.03.07-105,70, wonende te 2520 Ranst, Slijkstraat 4.

-> Als bestuurder voorgedragen door de aandeelhouders van categorie A.

De oprichters benoemen de volgende (rechts)persoon tot commissaris voor een hernieuwbare periode van drie jaar:

'Karel Nijs Bedrijfsrevisor' BVBA met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Kleine Meylstraat 16 en hebbende het ondernemingsnummer 0807.879.643, vertegenwoordigd door Karel Nijs, zaakvoerder.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan `Karel Nijs Bedrijfsrevisor' BVBA met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Kleine Meylstraat 16 en hebbende het on-dernemingsnummer 0807.879.643 vast vertegenwoordigd door Karel Nijs, zaakvoerder, aan mevrouw Stephanie Weuts, bediende, wonende te 2520 Ranst, Molenstraat 1 bus 3 en aan de heer Stefan De Schepper, bediende, wonende te 2850 Boom, Blauwstraat 37, met recht van ' indeplaatsstelling aan wie de macht verleend wordt met de mogelijkheid afzonderlijk te handelen, en met macht van substitutie, om alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te laten inschrijven in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en ten dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 27/11/2012

Notaris Angélique Vandaele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 15.07.2016 16327-0584-031

Coordonnées
ITC INTERNATIONAL TIRE

Adresse
GUDDEGEMSTRAAT 45-47 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande